Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

На 3 компютъра нямам проблем със седма версия.Явно не се понасят с Outpost.

най-вероятно е така, защото с 6-ицата в момента всичко е като по масло! Предполагам, че със времето това ще се изчисти....все пак 7-а версия е от около месец!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

най-вероятно е така, защото с 6-ицата в момента всичко е като по масло! Предполагам, че със времето това ще се изчисти....все пак 7-а версия е от около месец!

Не знам, но за мен Есет е най- малко бъгав и затова оставам с него.

Стига експерименти ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имам две питанки по настройките.

1. Това трябва ли да се чеква, при положение, че ми дава предупредителен прозорец за негативно влияние върху производителността?

Публикувано изображение

2. Това за какво е трябва ли да се чеква?

Публикувано изображение

Имам две питанки по настройките.

1. Това трябва ли да се чеква, при положение, че ми дава предупредителен прозорец за негативно влияние върху производителността?

2. Това за какво е трябва ли да се чеква?

Ми лично аз първото не го чеквам - не виждам особен смисъл - проверява ти файловете с една идея по-задълбочено. Мисля, че е за "по-уязвими среди", каквото и да означава това. Второ (подробна проверка на елемнти в документи) съм го чекнал и съм настроил да чисти без да пита.

Може да пробваш първото при експерименти със зловреди. Съобщението за опасност от пренатоварване го гледай, ако си със слаба машина - под 512 рам...но може и на по-силни машини да окаже въздействие, не знам... То това съобщение го има от версия 2, а днес хората са със съвсем различен хардуер, докато програмата много-много като тормоз на системата не е мръднала.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Второто е за управление на устройствата.Тоест наFireWire носители,  CD или DVD и дискове.С негова помощ може да кантролираш какво да се правят тези устройства.Дали да са само за четене или за четене и писане или да ги блокираш.

Аз съм включил и двете.

За да я ползваш трябва рестарт.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Методи, имаш ли идея- защо НОД-а прави тия номера с интернета? на какво може да се дължи този блокаж? Учуден съм, защото същата комбинация (НОД и Оутпост) я имам на лаптопа- и там проблеми няма! Вярно, че там е 6-а версия на НОД-а, а сега сложих 7-а, но все пак....

................................................

пп

Сложих 6-ицата и за момента всичко е на 6!

Явно проблема е в новата 7-а версия на НОД-а!

Да, Outpost има проблем със 7-ма версия на ЕСЕТ, аз го опитах на гърба си, има и доста писано във форумите на 2-те програми, жалко, и на мен тази комбинация ми харесва.

Да, Outpost има проблем със 7-ма версия на ЕСЕТ, аз го опитах на гърба си, има и доста писано във форумите на 2-те програми, жалко, и на мен тази комбинация ми харесва.

Благодаря! Знаех си, че проблема не е в моя телевизор!

Доста бавно сканира тоя НОД!  :mad:

Пуснах му първоначално Smart-сканиране, и вече 4 часа си сканира....и няма изгледи да свърши скоро! Определено е доста по-бавен от Аваст в това отношение.

В същото време обаче, оставам с усещането, че 6-а версия е по-лека, "по-мека" от Аваст, при сърфиране в интернет.

Доста бавно сканира тоя НОД!  :mad:

Пуснах му първоначално Smart-сканиране, и вече 4 часа си сканира....и няма изгледи да свърши скоро! Определено е доста по-бавен от Аваст в това отношение.

В същото време обаче, оставам с усещането, че 6-а версия е по-лека, "по-мека" от Аваст, при сърфиране в интернет.

Проблема е в твоя телевизор.При мен сканира за по-малко от час при пълно сканиране.

Проблема е в твоя телевизор.При мен сканира за по-малко от час при пълно сканиране.

вЕрно ли?! Дай лога да видим....

Точно 42 минути ми сканира.

Публикувано изображение

Точно 42 минути ми сканира.

Публикувано изображение

Още ми сканира- вече 4 часа и половина. Виждам, че при теб е сканирало само 310 хиляди обекта, а пък към момента съм близо до 4 млн.!!  :shy11:   Според мен, моят смарт" си е баш "фул".... :clown:

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

Още ми сканира- вече 4 часа и половина. Виждам, че при теб е сканирало само 310 хиляди обекта, а пък към момента съм близо до 4 млн.!!  :shy11:   Според мен, моят смарт" си е баш "фул".... :clown:

4 млн. обекта :eek:

току що виждам, че инсталационен файл на Авира е класифициран като..."вариант на Win32/Bundled.Toolbar.Ask"- потенциално нежелано приложение!  :clown:

Между другото- пълен съм с "вируси"....всякакви пачове, кийгени и други..... :clown:  Аваст-а май ше излезе по-умна програма!  :ph34r:

4 млн. обекта :eek:

3 970 942 към момента..... Почна от C, сега довършва D, ама има още и E.... :clown:

току що виждам, че инсталационен файл на Авира е класифициран като..."вариант на Win32/Bundled.Toolbar.Ask"- потенциално нежелано приложение!  :clown:

Между другото- пълен съм с "вируси"....всякакви пачове, кийгени и други..... :clown:  Аваст-а май ше излезе по-умна програма!  :ph34r:

3 970 942 към момента..... Почна от C, сега довършва D, ама има още и E.... :clown:

Вървиш към посещение при HJT. Outposta е проспал нещо. :ph34r:

Нещо се мултиплицира на твоя комп. :wub:

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

Е тук вече се обърках :D

При мен това е също лога от първото сканиране аз друго не съм и правил.

Е тук вече се обърках :D

При мен това е също лога от първото сканиране аз друго не съм и правил.

е*а ли му майката... :speak:

айдее....отидЕ главата и на Кингсофт-фрии...вариант на Win32/Toolbar.Conduit.B- понециално нежелано приложение...

Изобщо...като гледам...цялата папка с антивирусните програми, че замине.... :clown:

Ashampoo_anti-malware_1_21_8557.exe...също отидЕ....

е*а ли му майката... :speak:

айдее....отидЕ главата и на Кингсофт-фрии...вариант на Win32/Toolbar.Conduit.B- понециално нежелано приложение...

Изобщо...като гледам...цялата папка с антивирусните програми, че замине.... :clown:

Ashampoo_anti-malware_1_21_8557.exe...също отидЕ....

aми нормално, те всички антивирусни вече се напълниха с тулбари

aми нормално, те всички антивирусни вече се напълниха с тулбари

Абе не знам колко е нормално- да му дам "смарт", а то да го отпере- "фул"! Аз очаквах, че на смарт сканиране трябва да сканира само диск С. Ако предполагах, че ще подпука цялата машина- щях да добавя папките с програмите в изключенията.

Абе не знам колко е нормално- да му дам "смарт", а то да го отпере- "фул"! Аз очаквах, че на смарт сканиране трябва да сканира само диск С. Ако предполагах, че ще подпука цялата машина- щях да добавя папките с програмите в изключенията.

ами недей рева, а го спри и си сканирай само цето :ph34r:

Спрях го....няма да го чакам до утре я...

Обаче....чини ми се, че НОД-а няма да посрещне дядо Мраз на моя комп.....  :clown:

Публикувано изображение

като видя такова 6 цифрено число при друга програма...тя директно лети у коша...Ама понеже е НОД ще му дам още шанс да ми се хареса...

Спрях го....няма да го чакам до утре я...

Обаче....чини ми се, че НОД-а няма да посрещне дядо Мраз на моя комп.....  :clown:

Публикувано изображение

като видя такова 6 цифрено число при друга програма...тя директно лети у коша...Ама понеже е НОД ще му дам още шанс да ми се хареса...

Рамта е за ползване. По важното е дали товари процесора и  диска.

Рамта е за ползване. По важното е дали товари процесора и  диска.

за ползване е, ама не и от АВ програмата!  :(  

Аваст-а дърпа 9-10 пъти по-малко !!! И дума не може да става за сравнение... 

Все пак си мисля, че в случая това може да е заради факта, че 5 часа имаше сканиране, и просто НОД-а е "набрал памет"! Ще го наблюдавам в следващите дни, на нормална експлоатация, колко ще дърпа!

за ползване е, ама не и от АВ програмата!  :(

Аваст-а дърпа 9-10 пъти по-малко !!! И дума не може да става за сравнение... 

Все пак си мисля, че в случая това може да е заради факта, че 5 часа имаше сканиране, и просто НОД-а е "набрал памет"! Ще го наблюдавам в следващите дни, на нормална експлоатация, колко ще дърпа!

80-90 при мен при браузване.Но не го усещам като цяло.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.