Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Значи няма да стане,мерси все пак за отговора.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Значи няма да стане,мерси все пак за отговора.

В менюто Settings на 4 има Import and Export Settings, ползвай него. Май точно той създаваше този xml

къде мога да си копирам ключът който ми е въведен в програмата ,че ще преинсталирам?

1. Изтегли и разархивирай Password Decrypter

2. Стартирай PwdDecrypt.exe

3. Маркирай криптираната парола в контролния панел на ESET NOD32 AntiVirus/ESET Smart security.

4. От Лентата на задачите (Taskbar), избери програмата и натисни Decrypt

3. Маркирай криптираната парола в контролния панел на ESET NOD32 AntiVirus/ESET Smart security.

Има ли смисъл от това при условие че може да импортне целия xml?

Mерси за тула,ще е необходим и за други цели.

Има ли смисъл от това при условие че може да импортне целия xml?

Да има смисъл, защото работи на всички версии от 3 до 5 и на антивирус и на смарт секюръти.

А и темата е обща за всички версии и е още един вариант. Кой, както му е удобно!

Редактирано от angel* (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Писна ми от тъпите скриптове,реклами,добавки,препратки и редактори в тоя алчен сайт някой друг да си ги качва :no-no: :no-no: :no-no:
post-328700-0-32972900-1358381255_thumb.

NOD32 Antivirus Home 6.0.306.3 x86 Final BGR

http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_bgr.msi

NOD32 Antivirus Home 6.0.306.3 x64 Final BGR

http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_bgr.msi

ESET Smart Security Home Edition 6.0.306.3 x86 Final BGR

http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_bgr.msi

ESET Smart Security Home Edition 6.0.306.3 x64 Final BGR

http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_bgr.msi

post-328700-0-61084600-1358388770_thumb.post-328700-0-77790800-1358380706_thumb.post-328700-0-39288600-1358380586_thumb.post-328700-0-56836600-1358380598_thumb.post-328700-0-89012200-1358380610_thumb.post-328700-0-09894600-1358380624_thumb.post-328700-0-66359800-1358380635_thumb.post-328700-0-50375300-1358380649_thumb.post-328700-0-27219000-1358380663_thumb.post-328700-0-31705300-1358380674_thumb.post-328700-0-98845200-1358380684_thumb.post-328700-0-31705300-1358380674_thumb.

post-328700-0-20515200-1358380718_thumb.

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

Ако се сложи и по някой друг шот, ще бъде супер.

Едно от новите неща:

Публикувано изображение

Антифишинг модул, който ако си е основан на блеклист (не знам да е на друго), не виждам защо е отделен...

Публикувано изображение

A може би нещо ново да са въвели ма... не знам. Засега не бързам с изводите... 

С включена Опера и КмПлейър:

Публикувано изображение

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

При ESS-5.2.9.12----Обновяване,има долу ---Налична версия---Провери.

Дали програмата ще се обнови с новата версия оттам,или трябва да се тегли новата и ръчно да се сложи ?

Едно от новите неща:

Антифишинг модул, който ако си е основан на блеклист (не знам да е на друго), не виждам защо е отделен...

Уж точно за това става въпрос:

• Anti-Phishing Module - Protects the user from attempts to acquire sensitive information such as usernames, passwords or banking and credit card details by fake websites masquerading as trustworthy ones.

Основан е на базата на доверените!

При ESS-5.2.9.12----Обновяване,има долу ---Налична версия---Провери.

Дали програмата ще се обнови с новата версия оттам,или трябва да се тегли новата и ръчно да се сложи ?

Предполагам, че иска обновяване на модулите, така че разрешете. При инсталацията по подразбиране е чекната опцията: "Предложи обновяване, ако има налични модули"... (аз например съм задал да обновява модулите без да ме пита)нещо такова, ако не сте я променяли, най-вероятно е това. Наскоро имаше обновяване на модулите на програмата. За всеки случай може някой шот да дадете. 

Пета версия няма автоматично да се обнови до шеста и няма да ви предлага ъпгрейд до нова версия. Ако искате да замените пета с шеста - деинстал на пета и инстал на 6та. 

5.2. 15.0 е актуалната версия.

Предполагам, че иска обновяване на модулите, така че разрешете. При инсталацията по подразбиране е чекната опцията: "Предложи обновяване, ако има налични модули"... (аз например съм задал да обновява модулите без да ме пита)нещо такова, ако не сте я променяли, най-вероятно е това. Наскоро имаше обновяване на модулите на програмата. За всеки случай може някой шот да дадете. 

Пета версия няма автоматично да се обнови до шеста и няма да ви предлага ъпгрейд до нова версия. Ако искате да замените пета с шеста - деинстал на пета и инстал на 6та. 

5.2. 15.0 е актуалната версия.

Ясно. Значи за версия 6,трябва наново да се инсталира. 

Дали е така и за 5.2.15.0 ? Мисля,че тази версия е само заради новият Уиндоус 8 .

Ами не мога да ти кажа, не знам. Не съм чувал за отделна версия за Уин 8 и не знам. Принципно досега не се е процедирало така.  Вчера вечерта си сложих шестицата, а онзи ден май вечерта се обновиха модулите на петицата. Аз съм с Уин ЕксПи

.....

.....

Аз на моята веднага след като й кликнах на бутончето да провери за нова версия и ме попита дали искам веднага да сваля и инсталирам новата 6-та версия и всъщност и така и направих, надградих я без проблем. :)

Имате ли права над този ключ?

Пробвайте да занулите правата с това:

Изтеглете този инструмент - Windows Repair All in one
Инсталирайте приложението и го стартирайте.

От стъпка 2 => стартирайте Check Disk
Публикувано изображение

От стъпка 3 => стартирайте SFC

Публикувано изображение

от стъпка 4 направете бекъп на системата натискайки Create (под System Restore) и backup (под Registry Backup).

Публикувано изображение

от Start Repairs натиснете Start

Публикувано изображение

и оттук вече сложете само първите две отметки (и премахни всички останали)

Публикувано изображение

Сложете отметка пред restart system when finished и натиснете Start.

Желателно е да изключите защитните си програми и да не използвате компютъра си по време на поправките. След рестарта пишете дали можете да инсталирате програмата кореткно. :)

ESET NOD32 Antivirus 6.0.308.0

ESET Smart Security 6.0.308.0

Changes in ESET NOD32 Antivirus 6.0.308.0:

* Fix: Outlook plugin crashed in specific situations

* Fix: SSL scanning issue with certain type of data

http://www.eset.com/download/home/detail/family/2/

Здравейте!

Може ли да попитам защо актуалната версия на БГ е 6.0.306.3, а за EN 6.0.308.0?

Здравейте!

Може ли да попитам защо актуалната версия на БГ е 6.0.306.3, а за EN 6.0.308.0?

Ами  ще пуснат и тази версия на български само трябва да изчакаш.

Ами  ще пуснат и тази версия на български само трябва да изчакаш.

Благодаря за отговора! Предполагам, че се получава така, защото го правят поетапно. :)

Edit Минаха вече 3 дена, а следа от обновяването на програмата, а не дефинициите й, няма. Започвам да се разочаровам от версията на български въпреки, че новата версия (обновяване) няма съществени промени :D

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Имате ли права над този ключ?

Пробвайте да занулите правата с това:

Изтеглете този инструмент - Windows Repair All in one

Инсталирайте приложението и го стартирайте.

От стъпка 2 => стартирайте Check Disk

Публикувано изображение

От стъпка 3 => стартирайте SFC

Публикувано изображение

от стъпка 4 направете бекъп на системата натискайки Create (под System Restore) и backup (под Registry Backup).

Публикувано изображение

от Start Repairs натиснете Start

Публикувано изображение

и оттук вече сложете само първите две отметки (и премахни всички останали)

Публикувано изображение

Сложете отметка пред restart system when finished и натиснете Start.

Желателно е да изключите защитните си програми и да не използвате компютъра си по време на поправките. След рестарта пишете дали можете да инсталирате програмата кореткно. :)

Всичко е ОК.Благодаря ти за помощта ! :)

• 5 седмици по-късно...

Ето ви и Българските версии: :clown:

ESET NOD32 Antivirus 6.0.308.1 BGR 32-bit -> http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_bgr.msi

ESET NOD32 Antivirus 6.0.308.1 BGR 64-bit -> http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_bgr.msi

ESET Smart Security 6.0.308.1 BGR 32-bit -> http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_bgr.msi

ESET Smart Security 6.0.308.1 BGR 64-bit -> http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_bgr.msi

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.