Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Аз от известно време се отказах от пакета и ползвам само антивируса с вградената в 8.1 стена. Има един бъг в интерфейса, но като цяло и сравнен с доста други програми, които съм тествал на WiN 8.1 е може би най-стабилният и лек. Харесвам други програми повече от него, но просто са бъгави и тромави, особено на новия Windows. Явно им трябва време да се поочистят от бъговете, да се адаптират. Не знам. Но не мога да не кажа, че като цялостен продукт и поведение, Есет са доста напред, просто явно инженерите им държат на стабилността, надежността и постоянството, не само на безкрайни нововъведения, все недоработени (няма да споменавам програми влизащи т този списък). 

Същото е и при мен относно избора на антивирусни за Win 8.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Ако на някого му излезе съобщение като това по-долу, да си изчисти кеша на ъпдейтите и да актуализира ръчно:

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Малко късно се сетих, ама все пак... Вирусни дефиниции версия 10000. :)

Публикувано изображение

Малко късно се сетих, ама все пак... Вирусни дефиниции версия 10000. :)

Това по какъв повод? Юбилей ли да поливаме?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Има ли начин да се смени езикът на програмата от английски на български без да се преинсталира? Свалил съм офлайн инсталатора на българската версия, ако я инсталирам върху английската, ще стане ли номерът или ще се омажат нещата?

Има ли начин да се смени езикът на програмата от английски на български без да се преинсталира? Свалил съм офлайн инсталатора на българската версия, ако я инсталирам върху английската, ще стане ли номерът или ще се омажат нещата?

Мисля, че не... Деинстални тая и после инстални бг-то

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

По принцип инсталаторът, ако намери предишна версия, първо q деинсталира (НО, само ако няма проблем в нейната инсталация). Ако има такива - ТРЯБВА да се ползва СЪЩИЯ инсталатор на предната версия и с него да се деинсталира старата. И тогава да се инсталира новата.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Здравейте!

Интересува ме дали има значение откъде взимам парола и име за eset nod32 antivirus ?

Имам някакви съмнения и се питам дали някои ключове, който използват вършат реална работа или просто показват, че вършат работа, а реално не правят нищо.Иначе напоследък доста от сайтовете който използвах са блокирани от самата антивирусна и не мога да използват ключовете им, който по принцип са валидни по половин година, че и повече.Има и някакви други сайтове, но там ключовете са много кратки тоест по-малко от месец валидност. 

Здравейте!

Интересува ме дали има значение откъде взимам парола и име за eset nod32 antivirus ?

Имам някакви съмнения и се питам дали някои ключове, който използват вършат реална работа или просто показват, че вършат работа, а реално не правят нищо.

Иначе напоследък доста от сайтовете който използвах са блокирани от самата антивирусна и не мога да използват ключовете им, който по принцип са валидни по половин година, че и повече.

Има и някакви други сайтове, но там ключовете са много кратки тоест по-малко от месец валидност.

Ако са легални, ще вършат работа. Ако не са, по-добре не се занимавай. Публикувано изображение  Освен това, нарушава правилата на форума. Пък и, ако искаш за 4.8 на месец, ще имаш платен лиценз. Публикувано изображение

Интересно! дай по-подробно тоест защо да не се занимавам с нелегални ключове?

Най-малкото заради това:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Имате почти 1000 поста така че се надявам едно предупреждение да е достатъчно!

Интересно! дай по-подробно тоест защо да не се занимавам с нелегални ключове?

Едното, вече ти отговориха. Нарушаваш правилата на форума. Другото е, че не знаеш до колко работят тези кодове. И разните там кракове. И дали няма да си навлечеш по-големи беди, с вируси. По-добре, безплатна антивирусна си сложи. 

Едното, вече ти отговориха. Нарушаваш правилата на форума. Другото е, че не знаеш до колко работят тези кодове. И разните там кракове. И дали няма да си навлечеш по-големи беди, с вируси. По-добре, безплатна антивирусна си сложи. 

Интересно е, че не съм споделил никакво пиратско съдържание, а само коментирам неща свързани по някакъв начин с пиратство.Освен това не използвам никакъв "крак" за nod32 антивирусната.Спирам с въпросите по темата та да не направя някоя беля в форума.

Интересно е, че не съм споделил никакво пиратско съдържание, а само коментирам неща свързани по някакъв начин с пиратство.

Освен това не използвам никакъв "крак" за nod32 антивирусната.

Спирам с въпросите по темата та да не направя някоя беля в форума.

Явно не съм те разбрал. Извинявай. Публикувано изображение

@petko93: Зарежи ги тези кодове от noname сайтове, дето ще ти трае семица кода. Имаме тема за "промота тук в подфорума." Отделно от това, тук като http://www.kaldata.com/forums/topic/186701-промо-акции-за-eset-nod32-и-smart-security/page-15#entry2903026

помолиш някого ще ти предоставят дългосрочен ключ и разбира се специална тема за промота на нод и между другото един колега днес е постнал едно такова промо ;).

http://www.kaldata.com/forums/topic/186701-промо-акции-за-eset-nod32-и-smart-security/page-15#entry2903026

@petko93: Зарежи ги тези кодове от noname сайтове, дето ще ти трае семица кода. Имаме тема за "промота тук в подфорума." Отделно от това, тук като http://www.kaldata.com/forums/topic/186701-промо-акции-за-eset-nod32-и-smart-security/page-15#entry2903026

помолиш някого ще ти предоставят дългосрочен ключ и разбира се специална тема за промота на нод и между другото един колега днес е постнал едно такова промо Публикувано изображение.

http://www.kaldata.com/forums/topic/186701-промо-акции-за-eset-nod32-и-smart-security/page-15#entry2903026

Ще се радвам ако ми помогнеш с това Унгарско прокси защото ми излиза грешка:

Tájékoztatjuk, hogy ezzel a kóddal kizárólag Magyarországon regisztrálható a termék. Automatikus ellenőrzésünk alapján Ön nemMagyarországról kezdeményezte a regisztrációt.

Tájékoztatjuk, hogy ezzel a kóddal kizárólag Magyarországon regisztrálható a termék. Automatikus ellenőrzésünk alapján Ön nemMagyarországról kezdeményezte a regisztrációt.

за Мозила - http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+change+proxy+on+mozilla+

за Хром - http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+change+proxy+on+google+chrome

Ами ползвах първото прокси от дадените от hustle. Иначе въобще не разбирам тоя език. С около ден закъснение пристигна мейла им...

Ами ползвах първото прокси от дадените от hustle. Иначе въобще не разбирам тоя език. С около ден закъснение пристигна мейла им...

Значи аз въвеждам числата в настройките на браузъра и след това интернета не работи. Какво не правя?

Мерси на всички!Промених прокси сървъра и на момента получих съобщение по пощата. Лиценза е валиден около един месец тоест от днес до 31.08.2014г. а очаквах поне три месеца да важи.

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Eset Smart Security And Eset Nod32 Antivirus 8 Beta Available:

https://forum.eset.com/topic/2984-eset-smart-security-and-eset-nod32-antivirus-8-beta-available/

Няма промени в интерфейса, но се разширяват възможностите за защита на Exploit blocker-а, въведен с версия 7, за да пази от 0-day Java експолйти. В стената в включена Botnet защита.

Ох... "дискусията" след това кърти... "Ма интерфейса не сте го бутали!?!". Обяснява мода, че нод не процедират, като другите, съсредоточават се над функционалност, не над цвъчки и бутони... Следва друг: "Ма фейса е същия. Какво й е новото?!?", и разни такива... [facepalm]

• 2 седмици по-късно...

Можеше ли да се ползва триал след триал?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.