Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Какво му става на ESET NOD32 Antivirus ,Loader.exe  е в изключенията , но въпреки това го засича?  :white flag:

Публикувано изображение

отмаркирай опцията да лови потенциално нежелани програми и нема да имаш грижи

Редактирано от G H O S T R I D E R (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

• 2 месеца по-късно...

Ох, на чичо бъгавото животинче...

(след деинстал)

Публикувано изображение

слагай шестичката

Ми вече си инсталнах новия траял (аз така го карам - на траяли).

ako искаш мога да ти дам едно репакче на 6 версия дето само си намира лицензи :)

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Да попитам знаете ли как да ъпгрейдна ESS от 7.0.302 до 7.0.317?.. През ъпдейтващия програмата модул ми изписва, че програмата е актуална, но не е така.. :whist:

Да попитам знаете ли как да ъпгрейдна ESS от 7.0.302 до 7.0.317?.. През ъпдейтващия програмата модул ми изписва, че програмата е актуална, но не е така.. :whist:

Инсталираш новата върху старата версия - няма друг начин. Няма да се ъпдейтне през интерфейса.

Инсталираш новата върху старата версия - няма друг начин. Няма да се ъпдейтне през интерфейса.

Опитах да ъпгрейдна през онлайн инсталатора, но даде грешка, т.е. варианта инстал на нова върху стара поне при мен не проработи..

Редактирано от -=The Betaversion=- (преглед на промените)

Опитах да ъпгрейдна през онлайн инсталатора, но даде грешка, т.е. варианта инстал на нова върху стара поне при мен не проработи..

Здравей,

Никога не ползвам онлайн инсталатори, винаги си свалям цялата инсталационна версия. Но компютри различни, може понякога нещо да се бъгне. При мен например при новата версия на антивируса им има бъг в интерфейса, за който съм им писал във форума, и други го имат, дано го оправят с бъдещ ъпдейт. При старата версия нямах такъв бъг.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

С този download-ер не става,това не е инсталатор,той сваля инсталатора,трябва да свалиш файл с разширение msi за да стене ъпгрейда

Здравей,

Никога не ползвам онлайн инсталатори, винаги си свалям цялата инсталационна версия. Но компютри различни, може понякога нещо да се бъгне. При мен например при новата версия на антивируса им има бъг в интерфейса, за който съм им писал във форума, и други го имат, дано го оправят с бъдещ ъпдейт. При старата версия нямах такъв бъг.

С този download-ер не става,това не е инсталатор,той сваля инсталатора,трябва да свалиш файл с разширение msi за да стене ъпгрейда

Благодаря за споделените мнения.. опитах ъпгрейд с офлайн инсталатора (msi. файла) и отново не се получи - дава ми мрежова грешка при опит за четене на msi  файла.. Добре поне , че не прецака предишната инсталация. Май ще трябва деинстал на старата и след това инсталиране на новата версия..

Редактирано от -=The Betaversion=- (преглед на промените)

Благодаря за споделените мнения.. опитах ъпгрейд с офлайн инсталатора (msi. файла) и отново не се получи - дава ми мрежова грешка при опит за четене на msi  файла..

Само като идея - да не би Self defens-a да спъва нещата

Само като идея - да не би Self defens-a да спъва нещата

Нямам представа и не съм попадал на опция за самозащита при ESS 7.0.302..

Нямам представа и не съм попадал на опция за самозащита при ESS 7.0.302..

Има я.Макар че ме съмнява но може все пак да провериш - десен бутон в трея  - advanced setup~Computer~HIPS.По надолу в Update също може да опиташ с pre-release update ако версията още не е излязла.

А за какво такива гимнастики? Ъпдейтът ще ви бъде доставен. И така с инсталация върху инсталация може да омажете нещо... Легално инсталирана ли е програмата, понеже преди имаше едни фиксове в Мрежата, които осакатяваха програмата. За фикснатата версия обновление на модула не чакай, няма да дойде. Ако е легална, ще дойде, споко.

При мен е това...

Публикувано изображение

Ако е толкова важно, деинсталирате "старата" и инсталирате новата. Но тея схеми с инстал върху инстал...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

А за какво такива гимнастики? Ъпдейтът ще ви бъде доставен. И така с инсталация върху инсталация може да омажете нещо... Легално инсталирана ли е програмата, понеже преди имаше едни фиксове в Мрежата, които осакатяваха програмата. За фикснатата версия обновление на модула не чакай, няма да дойде. Ако е легална, ще дойде, споко.

При мен е това...

Публикувано изображение

Ако е толкова важно, деинсталирате "старата" и инсталирате новата. Но тея схеми с инстал върху инстал...

Във форума им също са писали, че няма автоматично да се ъпдейтне до новата версия. Поне при мен няма проблеми с инсталиране на нова върху стара версия - всичко е ОК, пази си и настройките. За по-сигурно може и на чисто, но да чака автоматично да се обнови до новата - няма да стане, колкото и да чака.

Във форума им също са писали, че няма автоматично да се ъпдейтне до новата версия. Поне при мен няма проблеми с инсталиране на нова върху стара версия - всичко е ОК, пази си и настройките. За по-сигурно може и на чисто, но да чака автоматично да се обнови до новата - няма да стане, колкото и да чака.

Е на шота дето съм го постал от моя комп, не е ли тази версия, за която говорите? Инсталацията е на около седмица.

Е на шота дето съм го постал от моя комп, не е ли тази версия, за която говорите? Инсталацията е на около седмица.

Да, последната версия е - при теб стана автоматично, така ли? Ако да - тогава моя грешка, но наистина във форума им също имаше въпроси относно това дали автоматично ще се обнови и съветваха хората да свалят инсталатора и да инсталират в/у старата.

Да, последната версия е - при теб стана автоматично, така ли? Ако да - тогава моя грешка, но наистина във форума им също имаше въпроси относно това дали автоматично ще се обнови и съветваха хората да свалят инсталатора и да инсталират в/у старата.

Еми, щом така са съветвали, предполагам така трябва. Не с ЕСЕТ, с други програми съм омазвал бая пейзажа с подобни техники, така че накрая нито да инсталирам, нито да я деинстална програмата мога. Явно проблема е само при определени потребители. На мен пък ми изкарва няколко пъти код за грешка "Грешно конфигуриране на стената" след забавяне при даване на разрешение за осъществяване на мрежова връзка на приложение (стената ми е в интерактивен режим). А преди месец без нищо да съм правил ekrn.exe се събори, което е доста кофти ситуация. Просто изчезна от паметта, като изкара прозореца за репорт... Но не намерих лог, за да им пратя да видят що така.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Аз от известно време се отказах от пакета и ползвам само антивируса с вградената в 8.1 стена. Има един бъг в интерфейса, но като цяло и сравнен с доста други програми, които съм тествал на WiN 8.1 е може би най-стабилният и лек. Харесвам други програми повече от него, но просто са бъгави и тромави, особено на новия Windows. Явно им трябва време да се поочистят от бъговете, да се адаптират. Не знам. Но не мога да не кажа, че като цялостен продукт и поведение, Есет са доста напред, просто явно инженерите им държат на стабилността, надежността и постоянството, не само на безкрайни нововъведения, все недоработени (няма да споменавам програми влизащи т този списък). 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.