Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Някакви спицифични настройки за Хипса на Есет, има ли?

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Сега ако някой е запознат да каже- имам лиценз за ЕСЕТ Нод 32 предоставен от Виваком.Лицензът пише че е валиден до 2017 а на сайта им- до прекратяване на договора. И още по странно- Виваком ми предоставуят един лиценз който започва с BG75 а на email-a ми ЕСЕТ ми предоставят друг- този път с EAV. Сега към въпросите- 1вият лиценз ще остане ли до 2017 или до прекратяване на договора и втоият лиценз безплатттен ли е може ли да се позва и т.н. Благодаря предварително

Сега ако някой е запознат да каже- имам лиценз за ЕСЕТ Нод 32 предоставен от Виваком.Лицензът пише че е валиден до 2017 а на сайта им- до прекратяване на договора. И още по странно- Виваком ми предоставуят един лиценз който започва с BG75 а на email-a ми ЕСЕТ ми предоставят друг- този път с EAV. Сега към въпросите- 1вият лиценз ще остане ли до 2017 или до прекратяване на договора и втоият лиценз безплатттен ли е може ли да се позва и т.н. Благодаря предварително

За да си сигурен, защо не се допиташ лично до тях?Може де има подробности,относно ллиценза, които никой във форуума не знае.

Този лиценз нещо не ми харесва, имам предвид започващия с BG..... не съм срещал такъм да не е поредния Фишинг или нещо от сорта пиши им във форумите....

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Този лиценз нещо не ми харесва, имам предвид започващия с BG..... не съм срещал такъм да не е поредния Фишинг или нещо от сорта пиши им във форумите....

И аз се озадачих от това BG, затова го насочих директно към тях...

Редактирано от G DATA InternetSecurity (преглед на промените)

Мога на ЛС да Ви препращам безброй валидни имена и пароли за програми на ESET - докато те си променят защитата на лецензионните права... Омръзна ми да ги приканвам за това - а, това тяхното не подлежи на определение...

Лиценза предоставен от Виваком е във вид на активационен код нали? Него може да го видиш във профила си в сайта на доставчика. Там също можеш да се откажеш от него и т.н. При активиране с този код задава различни въпроси от тези при нормална инсталация,тъй като лиценза е дефакто на Виваком и при прекратяване на договора лиценза също се прекратява. Иначе ако не сменяш доставчика си лиценза ще ти е до годината която ти пише.

В самата програма лиценза е с други инициали и това не трябва да те притеснява. С две приказки докато си абонат на Виваком лиценза ти е валиден.

До колко е ефективен тоя начин и дали наистина е премахната изцяло?Сигурен съм, че има тук-там останали ключове из регистрите и не само. Мързеливо и крие много рискове...

До колко е ефективен тоя начин и дали наистина е премахната изцяло?Сигурен съм, че има тук-там останали ключове из регистрите и не само.

Мързеливо и крие много рискове...

Това в краен случай но може и да се провери.

На Windows 7 обаче не винаги работи коректно. Спира процесите,трие го но инсталацията продължава само след повторно стартиране.

Тука също е описан вариант http://forum.esetnod32.ru/forum4/topic305/

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Някаква фатална грешка в инсталирането на програмата (самия инсталатор се е бъгнал).... според мен.

На Windows 8 RC Nod32 Antivirus v6 RC работи перфектно, включително и хипса.

Ако ползвате Google Chrome, с него влизат няколко сървиса, като този и Google Update... Аз по принцип ги изключвам от опциите за автостартиране и сървисите, но не са опасни и можете да разрешите изходящата връзка...

Публикувано изображение

Toва на какво може да се дължи?

За да заработи ХИПС-а на ESET v6 RC на W8 RTM, използвайте следната настройка: pre-release update:

Публикувано изображение

След това ъпдейтвате продукта на ESET отново и рестартирате машината.

Трябва да получите нова версия на HIPS модула:

Публикувано изображение

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Здравейте съфорумци, ще се възползвам от темата, за да поислам съвет относно коя версия на НОД32 Антивирус да си инсталирам - четворката или новата петица (64 бита). Преди известно време съм ползвал четворката и бях доволен, но след известно време на главоблъсканица за "най-добра", което всъщност е въпрос на избор, вкус и така, бях без антивирусна и сега отново искам да си я инсталирам, но виждам, че са пуснали нова пета версия и се двоумя коя точно да си избера. Ето и малко спецификации на лаптопа- Уиндоус 7 СП1 64 битов, процесор Intel i5 2,5/3GHz, 4GB DDr3 Ram и т.н.

Здравейте съфорумци,..........

Лично ти препоръчвам да използваш версия 6 - http://www.eset.com/...&campaign=v6-rc , работи отлично и е много ефективна. ЕСЕТ е от продуктите за защита, които е ефективен и лек, няма да е в никаква тежест дори и да имате значително по-слаба машина... Ето ви и един клип за да видите какво да побутнете с ЕСЕТ, аналогично е и за НОД32 особено в раздела на настройките "Computer" ..

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc

При инсталирането и ще получиш и триал лиценз до 15.10. 2012г.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Аз бих ти препоръчал да сложиш последната, но как стои при теб въпроса с лицензите?Не те съветвам да използваш пиратски копия, неведнъж сме дискутирали защо.Тук можеш да видиш какво ново им във v5: http://kb.eset.sk/esetkb/index?page=content&id=SOLN2808

Аз бих ти препоръчал да сложиш последната, но как стои при теб въпроса с лицензите?Не те съветвам да използваш пиратски копия, неведнъж сме дискутирали защо.Тук можеш да видиш какво ново им във v5: http://kb.eset.sk/es...ent&id=SOLN2808

Два са вариантите, с които съм карал до сега-да използвам 30 дни пробен период или да си намирам лицензи в интернет, без кракове, пачове и други такива програми. Напълно наясно съм относно с тези лицензи в интернет, но за в момента нямам възможност да си закупя истински лиценз.

Колегата горе ми е предложил RC, а вие под последната имате в предвид 5-тата или 6-тата версия?

Два са вариантите, с които съм карал до сега-да използвам 30 дни пробен период или да си намирам лицензи в интернет, без кракове, пачове и други такива програми. Напълно наясно съм относно с тези лицензи в интернет, но за в момента нямам възможност да си закупя истински лиценз.

Колегата горе ми е предложил RC, а вие под последната имате в предвид 5-тата или 6-тата версия?

Ами имах предивид 5-тата,тъй като 6-та е в RC стадий.Щом колегата потвърди, че се държи отлично можеш да я пробваш..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.