Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

ЕксПи

ееее,ти си за нод двойка, ко прайш на девятката :ph34r:

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

Малко информация за версия 9.0.318.20 Final

ESET NOD32 Antivirus 9: Максимальная защита

ESET NOD32 Antivirus 9: Обновление

Новое в версии 9.0 (2016)

ESET NOD32 Antivirus версии 9 включает в себя следующие усовершенствования, перечисленные далее.

• Улучшенный интерфейс: графический интерфейс пользователя ESET NOD32 Antivirus полностью изменен, при этом внешний вид стал лучше, а работа с приложением — более интуитивно понятной. Теперь интерфейс поддерживает языки с написанием справа налево, например иврит и арабский. Интернет-справка теперь интегрирована в ESET NOD32 Antivirus и содержит динамически обновляемые статьи по поддержке. 
  • Быстрая и более надежна установка. В том числе первое сканирование, которое автоматически начинается через 20 минут после установки или перезагрузки компьютера. 

ESET Smart Security версии 9 включает в себя следующие усовершенствования, перечисленные далее.

• Защита банковских платежей: дополнительный уровень защиты для финансовых операций в Интернете. 
  • Поддержка сетевых подписей: наличие сетевых подписей обеспечивает быструю идентификацию и блокирование на устройствах пользователя входящего и исходящего вредоносного трафика, имеющего отношение к ботам и пакетным средствам эксплуатации уязвимостей. 

За сега се предлага с локализация на Чешки,Словашки,Немски и Руски.Честно казано,съм леко разочарован,ако само това са промените.Очаквах повече и по-специално, насочени към Hips-а...

Eset Antivirus-   http://www.comss.ru/page.php?id=1460

Eset Smart Security-  http://www.comss.ru/page.php?id=1459

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Те дано да са оправили проблема с HIPS драйвъра под Win 10.

Те дано да са оправили проблема с HIPS драйвъра под Win 10.

Screenshot_25.png

Не съм с 10-ката,но ако намеря някаква информация за проблеми ще пиша,всъщност проблемите идват и от двете страни..доколкото разбирам..

Аз в момента съм с W10 и EAV 8.0.319 и HIPS-ът е с отметка, а в същото време в основния панел е обагрен в червено и от време на време изгрява съобщение за грешка в комуникацията на HIPS драйвъра.

Прочетох за подобен проблем,също и за проблем с папките на работния плот Ето тук се обсъждат някои проблеми и решения :http://www.cyberforum.ru/post8115681.html

https://forum.eset.com/topic/3457-eset-smart-security-8-on-windows-10-cant-activate-nor-make-any-changes-to-the-app-itself/?p=20536
Изтегли 70MB pre-release updates.  След малко ще рестартирам да видим.

Edit: И с pre-release - ъъ.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Тъй като съм илитерат в тази област, на лаптопа съм W10 от 2 седмици чрез ъпдейт от 7-ца като единствения ми проблем при ъпдейта бе че есета след него ми даваше че "няма връзка с ядрото" или нещо такова. Есета ми е с лиценз от доставчика на интернет до 2017 г. опитвах различни неща да го оправя но не ставаше, опитах да деинстална есета но с неговия инструмент не стана(това след ъпдейта до 10-ка). След търсене в гогле намерих някакъв  друг инструмент(не  си го спомням в момента) за деинсталация и след деинсталация на стария НОД и сваляне на нов инсталатор с код от доставчика инсталирах и върви всичко на 6. В момента лиценза ми е активен до 29.09.2025г. ? е ако съм още клиент на настоящия доставчик. Опитах да направя снимка на десктопа но не успях с десетката а сега не ми се търси из нета.

За обновяване все още ми дава за актуална НОД32 антивирус 8 .......

PS= за моите нужди съм доволен и от W10  и за сега не мисля за връщане към 7-цата.

Редактирано от georgi6 (преглед на промените)

Аз в момента съм с W10 и EAV 8.0.319 и HIPS-ът е с отметка, а в същото време в основния панел е обагрен в червено и от време на време изгрява съобщение за грешка в комуникацията на HIPS драйвъра.

Има някакви проблеми,предполагам с Windows 10,защото същата версия си върви без ядове на 7-та...Напасването ще е по-дълго явно..не само за Eset...Разбирам ентусиазма към 10-та,но определено не съветвам "обикновен ползвател"да минава на тази ОС...не и на този етап..Не съм много сигурен и какво точно отчитат от Microsoft ,като данни за статистиката за новата им 10-ка-свалените файлове или реално инсталирана система...

Може HIPS ползващите програми,, да имат конфликт с 'екстрите' на Уиндоус. Пък и нова версия ОС, почти винаги, е имало проблеми. И предните версии на НОД.

• 4 седмици по-късно...
на 13.10.2015 г.,, NIKISHARK написа:

Малко информация за версия 9.0.318.20 Final

ESET NOD32 Antivirus 9: Максимальная защита

ESET NOD32 Antivirus 9: Обновление

Новое в версии 9.0 (2016)

ESET NOD32 Antivirus версии 9 включает в себя следующие усовершенствования, перечисленные далее.

• Улучшенный интерфейс: графический интерфейс пользователя ESET NOD32 Antivirus полностью изменен, при этом внешний вид стал лучше, а работа с приложением — более интуитивно понятной. Теперь интерфейс поддерживает языки с написанием справа налево, например иврит и арабский. Интернет-справка теперь интегрирована в ESET NOD32 Antivirus и содержит динамически обновляемые статьи по поддержке. 
  • Быстрая и более надежна установка. В том числе первое сканирование, которое автоматически начинается через 20 минут после установки или перезагрузки компьютера. 

ESET Smart Security версии 9 включает в себя следующие усовершенствования, перечисленные далее.

• Защита банковских платежей: дополнительный уровень защиты для финансовых операций в Интернете. 
  • Поддержка сетевых подписей: наличие сетевых подписей обеспечивает быструю идентификацию и блокирование на устройствах пользователя входящего и исходящего вредоносного трафика, имеющего отношение к ботам и пакетным средствам эксплуатации уязвимостей. 

За сега се предлага с локализация на Чешки,Словашки,Немски и Руски.Честно казано,съм леко разочарован,ако само това са промените.Очаквах повече и по-специално, насочени към Hips-а...

Eset Antivirus-   http://www.comss.ru/page.php?id=1460

Eset Smart Security-  http://www.comss.ru/page.php?id=1459

Абре аз ли нещо не разбирам или има някакъв проблем, защото самата програма си дава че е с последен ъпдейт, а е 8.0.319.1, да имам си и досаден проблем който преди го имах временно и след преинстал на системата се оправи но бях с Windows 8.1, сега съм с 10 оригинален, та при стартиране на системата - ъпдейт на дефиниции - грешка сървърът не е намерен, обаче след ръчен ъпдейт всичко си се ъпдейтва, но версията на програмата не открива ъпдейт до 9, та да направя ли ръчен ъпдейт ?

Когато инсталирах версия 8.0.319.1(защото не ми допадна поведението на 9-та) по време на самата инсталация имаше отметка,за сваляне на последната версия.Естествено,не исках последната,и махнах отметката(иначе се сваля 9-та версия без проблем).Сега съм с гореспоменатата версия и при ръчно и при автоматично обновяване не намира нова версия...

screenshot.7.jpeg

Та..не съм много сигурен как ще е при теб...

преди 11 минути, NIKISHARK написа:

Когато инсталирах версия 8.0.319.1(защото не ми допадна поведението на 9-та) по време на самата инсталация имаше отметка,за сваляне на последната версия.Естествено,не исках последната,и махнах отметката(иначе се сваля 9-та версия без проблем).Сега съм с гореспоменатата версия и при ръчно и при автоматично обновяване не намира нова версия...

screenshot.7.jpeg

Та..не съм много сигурен как ще е при теб...

Викаш да не базикам нещата, щом 8 си работи под Windows 10 както трябва да оставя нещата така...

И аз съм разочарован от 9.0.ХХХ. А под Win 10 с EAV8.0.319 имам проблем с HIPS драйвъра.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 минути, ExaFlop написа:

И аз съм разочарован от 9.0.ХХХ. А под Win 10 с EAV8.0.319 имам проблем с HIPS драйвъра.

Какво му е на 9 ? Аз с 8 под Windows 10 нямам проблем с HIPS ;).

преди 16 минути, vanci написа:

Какво му е на 9 ? Аз с 8 под Windows 10 нямам проблем с HIPS ;).

Като начало виж в началото на тази страница(https://www.kaldata.com/forums/topic/187306-всичко-за-eset-nod32smart-security-част-3/?do=findComment&comment=3219822)

Освен това,при мен пък не искаше да импорт-не HIPS настройките,отделно пък за другите настройки...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

При мен версия 9 на Eset Antivirus работи добре на Windows 10 *64.

HIPS  е на обучаващ режим вече 4 дни, и се напълни с правила.

Виждам че създава правила за програми, като например Winword. exe когато променя документ. Също и за nodpad, ако променя снимка...

Според вас достатъчно ли ще е да премина в интерактивен ражим, и дали ще реагира и ще ме пази от криптиращите вируси ако дадена друга, непозната до сега за системата програма тръгне да отваря, променя или трие файлове..., и ако не, какви допълнителни правила мога да създам за да пазя с ХИПС-а на ЕСЕТ важните файлове и снимки.

преди 16 минути, viperdick написа:

При мен версия 9 на Eset Antivirus работи добре на Windows 10 *64.

HIPS  е на обучаващ режим вече 4 дни, и се напълни с правила.

Виждам че създава правила за програми, като например Winword. exe когато променя документ. Също и за nodpad, ако променя снимка...

Според вас достатъчно ли ще е да премина в интерактивен ражим, и дали ще реагира и ще ме пази от криптиращите вируси ако дадена друга, непозната до сега за системата програма тръгне да отваря, променя или трие файлове..., и ако не, какви допълнителни правила мога да създам за да пазя с ХИПС-а на ЕСЕТ важните файлове и снимки.

Разгледай тези:http://dox.bg/files/dw?a=d54eef34fd

преди 27 минути, Alex&Vanko^ написа:

Ти трябва да имаш проблем с всички драйвери с твоя кошник на 10г.:wub:

Имаш нещо против антиката ми? Мечо скача според сопата...

HP DC7600/Intel DP35DP/Q6600 си ми върши работата, която искам да върша.

А ако много те дразни кошникът ми - иде Коледа...

преди 34 минути, NIKISHARK написа:

Като начало виж в началото на тази страница(https://www.kaldata.com/forums/topic/187306-всичко-за-eset-nod32smart-security-част-3/?do=findComment&comment=3219822)

Освен това,при мен пък не искаше да импорт-не HIPS настройките,отделно пък за другите настройки...

Разгледах и сега съм с 9, ами работи като пушка, нямам забележки, като натоварване на системата - все същото е :).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.