Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истинските заплахи за България

Featured Replies

Таско  Ерменков на амбразурата да брани "хуманитарния новичок" :) :)

Цитат

Главният прокурор обяви, че става въпрос за пестициди, а не за хуманитарни отровни вещества."

Има ли такива вещества? И "Новичок" ли е такъв, позачуди се водещият. ", Не, става въпрос за отровни вещества, които тровят хората, а не за състава им. Както има хуманитарна и ветеринарна медицина...

:lol6:

Както казва един всеизвестен външен министър ... "Дебилы, блядь"

• Отговори 363
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 29.12.2018 г. в 3:04, Мойра написа:

Не съм чел коментара и не мисля да го чета като гледам откровенно пропагандното му заглавие разчетено за промити мозъци но ще задам следния въпрос.

Не е ли по нормално той да се погрижи за слагане край на мракобесието на Русия пък в САЩ има достатъчно хора които да се заемат с техните си кусури ? Наистина си въобразяваш че в Русия всичко цъфти и връзва та трябва вече да оправят недостатъците на друтгите държави? :lol6:

Миро, що си мисля, че си объркал темата нещо?

преди 8 минути, lsmurf написа:

Не е ли по нормално той да се погрижи за слагане край на мракобесието на Русия пък в САЩ има достатъчно хора които да се заемат с техните си кусури ? Наистина си въобразяваш че в Русия всичко цъфти и връзва та трябва вече да оправят недостатъците на друтгите държави? :lol6:

Само че Русия не ни управлява в момента и не тупа по рамото Борисов?

https://dnes.dir.bg/politika/borisov-mayk-pens-odobri-vsichko-koeto-pravim-blagodari-na-spetssluzhbite-ni

"Каквото прави Бойко, все е хубаво!"

Не руски депутати идват у нас да тропат по масата на нашите "управници". Да ни оставят на мира (не на Миро), пък ще се оправяме някак си.

Пък и основното е да има достатъчно банани за народа (не като едно време), на другото ще му излезе краят...

https://www.youtube.com/watch?v=jOXFMvhY3Z4

Този мургавият мъж е руснак ако не знаете, а Black Friday, разбира се, е руско мероприятие, директно координирано от Владимир Владимирович! Голям кеф, голямо изобилие... Като пускаш гладни кокошки сутрин е нещо подобно.

преди 56 минути, Lumberman написа:

Миро, що си мисля, че си объркал темата нещо?

Напротив. Точно по темата говоря. Тези скандални отравяния , с намесени чужди служби, са преки заплахи за България.

Ако не това, кое е ?

В случая цитирах една антибългарска мижитурка , чиито думи биха предизвикали смях в една циганска махала, но все пак тоя идиот е един от водещите БСП политици .

Всъщност, по големия проблем е че е впрегнат от рашистката резидентура и си изпълнява поръчката.

Едно е хубавото на тези скандали - Веднага цъфват "Дежурните"   путински прислуги .

Нещо като "лакхмус" за кой кой е и за кого играе.

В случая не е само пишман-разузнавача Таско Ерменков /гугълни А.Тодоров как го изтипоса за длъжностната му позорна характеристика/ , той е друга тема :) но по тази линия цъфнаха веднага и агент Гоце, и Запалката Петков / с глупостите му за двата двигателя зад летеца :jeer: / .

преди 56 минути, Lumberman написа:

Чудесно ползотворно сътрудничество . И на политическо ниво , и на ниво служби.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, lsmurf написа:

Не съм чел коментара и не мисля да го чета като гледам откровенно пропагандното му заглавие разчетено за промити мозъци

Алооо шефчето ти Тръмп

Цитат

"Не Русия е агресивна държава №1 в света, САЩ са жандарм №1 в света. Това го признава самият президент Доналд Тръмп, който при посещението си в Афганистан каза, че САЩ няма повече да са жандармите на света", пише той

Още

Цитат

Народе, не усещаш ли, че си предаден от своите и обречен на мизерно съществуване?! Една дузина хрантутници на чужда ясла (с отвъд океански превкус) се надпреварват от сутрин до вечер да ни облъчват с техните брътвежи, че „повече Америка в България винаги е по-добре, отколкото по-малко Америка в България. Е, най-добре би било цяла България в Америка под формата на щат, но това е само мечта непостижима…“.

Те безскрупулно обявяват Русия за най-големия враг на България и с това мислят, че печелят народната любов. В една елха виждат заплаха за националната ни сигурност, а не отчитат и не коментират арогантната намеса в нашите решения какви самолети да се купят.

Двамата най-висши дипломати на САЩ предварително обявиха уж българското решение на експертната комисия за новите изтребители. Дори единият от тях дойде тук, за да се увери на място, че не е допусната грешка.

Една друга братска нам страна, която винаги е отстоявала българския национален интерес си изпраща боклуците в Отечеството ни да го горим и по този начин да се отопляваме. Питам аз – като е безопасно защо не го горите у вас, британци, а се харчите да го пращате тук или ние сме за вас бунището на Европа?

Не Русия е агресивна държава №1в света, САЩ са жандарм №1 в света. Това го признава самият президент Доналд Тръмп, който при посещението си днес в Афганистан каза, че САЩ няма повече да са жандармите на света. Кратко и ясно. Аз знам от опит, че там където са се намесили те - повече държавност няма, там има разруха, там има тероризъм, там има анархия, там има увеличаване на производството на наркотици или суровини за наркотици, това се превръща в територия, от която те ще се възползват в даден момент.

За доказателство вижте политическата карта на света. В този смисъл за мен много по-близка ми е Русия и руския народ. Една елха създава чувство на уют и топлина, вяра и надежда в по-добро, а една непрекъснато натрапчива реклама ме отвращава.

За мен над всичко и всички е България. България е била силна, с международен авторитет и респект, когато българските правителства са водили относително самостоятелна или по-точно равнопоставена политика с другите държави. На първо място ние трябва да започнем да уважаваме себе си, да не се прекланяме пред когото и да е било, да се гордеем, че сме българи и нашата родина е древна страна.

За промити мозъци? Мдаа - промити мозъци не схващат елементарното.

Те и не четат. Просто следват опорните точки! Капиш?

преди 28 минути, nikssi написа:

И кога в Авганистан Тръмп е казал това ? Че нещо нямам спомен.

преди 1 час, miro20 написа:

Напротив. Точно по темата говоря. Тези скандални отравяния , с намесени чужди служби, са преки заплахи за България.

Спокойно, никой няма да те отрови. Това е твърде елементарно. А и кой се занимава с марионетки?! Ако ще те отстраняват, могат да имитират самоубийство, удавяне и прочие... Иначе пак Путин намесваш. Ние тука под патронажа на янките си затрихме държавата безвъзвратно, ама някои пак дебнат Путин и за него говорят. Ако бяха вложили тия усилия не против Путин, а малко от малко за добруването на населението, никой нямаше толкова да се гневи. А ми излизат разни от твоите среди мижитурки и се опитват да ни убеждават, че сме цъфнали и вързали... и някой виден евроатлантик ги тупа по рамото! Много сте жалки и никому не сте интересни. Затова ти казвам, че си объркал темата. Ти самият си объркан.

https://www.youtube.com/watch?v=K0IP-kSeTP0

преди 1 минута, Lumberman написа:

Иначе пак Путин намесваш.

ГРУ само се намесва. Никой не може да си измисли хронологията на посещенията , пътуванията, билетите, камерите и т.н.

Аз вече бях казал - Вече дори не ми е интересен самия случай на Гебрев. От него произлязоха много други  по интересни въпроси , свързани с дейността на рашистките разузнавачи .

И как всъщност, кородинират и осъществяват операциите си от България.

Притеснително е, пак пряко по темата, че нашите служби или замазват случаите, или просто ама въобще не са в час, или което е още по лошо .. действат в помощ на тези ГРУшници

преди 5 минути, Lumberman написа:

Много сте жалки и никому не сте интересни. Затова ти казвам, че си объркал темата. Ти самият си объркан. 

Аз пък ти се чудя как всяка тема можеш да обърнеш в "тема за Миро такъв Миро онакъв" 

Да си ме чул да казвам във всяка тема "лангурман такъв, онакъв" ??? :) :)

Така че пак ТИ си объркал темата. Темата НЕ Е за Миро :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Аз пък ти се чудя как всяка тема можеш да обърнеш в "тема за Миро такъв Миро онакъв" 

Аз нищо не обръщам. Ти си този, който се опитва да завлече темата. И аз имам решение за това. Игнор.

Такава е съдбата на лъжливото овчарче. Get used to it!

преди 1 час, nikssi написа:

Алооо шефчето ти Тръмп

Още

Не зная какво знае от опит въпросният проруски генерал аз знам от собствен горчив опит че България изостана с десетилетия докато следваше мъдрите съвети на Москва  от другите европейски държави които пъшкаха под американското влияние . А това за шефчетата го има само във вашата допотопна ценностна система със сляпата вяра и подчинение на висшестоящия. На мен Тръмп не ми е никакъв . Просто го харесвам много повече от Путин и за това си има причини. Доколкото виждам той изкарва нова мода в политиката - върши това което е обещал предизборно дали е добро или лошо не коментирам- за това да са му мислили американците преди да го изберат . Направи сега съпоставка с обичаните от теб руснаци които едно говорят друго мислят а трето вършат. Та именно такова поведение на политиците ни е една наистина истинска заплаха за България. А това възпитание те са получили не от Тръмп а именно от времето когато бяхме колония на Москва.

преди 29 минути, lsmurf написа:

Направи сега съпоставка с обичаните от теб руснаци

Айде бе, като бивш комуняга ще ми казваш кой обичам! Ти откъде знаеш бре бананчо? Да си чувал за хора , които не харесват машинациите , за хора ,които не харесват да бъдат управлявани с кормило навряно отзад? Аз съм от точно тоя тип хора.

Тебе какво те притеснява нали има бананчета. Яж и не мъркай!

преди 34 минути, Lumberman написа:

Игнор.

Ами ади де. :) Даже подписи си сложил. Спазвай си ги . Ама си слабохарактерен. Виж мен колко ми е лесно - абсолютно не ми пука за теб . Коментирам единствено и само казани неща по темата.

Ти обаче не можеш без "Миро това Миро онова"  . Иначе "не ми говорел бла бла бла " :) :)

току-що, nikssi написа:

Айде бе, като бивш комуняга ще ми казваш кой обичам! Ти откъде знаеш бре бананчо? Да си чувал за хора , които не харесват машинациите , за хора ,които не харесват да бъдат управлявани с кормило навряно отзад? Аз съм от точно тоя тип хора.

Пак нещо не чух... Кога ТРъмп е казал такова нещо в Афганистан ?

Че...  не РФ е агресивна държава номер 1 , а САЩ ?

Фейкометите съвсем се оплетохте нещо :)

преди 1 час, miro20 написа:

И кога в Авганистан Тръмп е казал това ? Че нещо нямам спомен.

АФганистан , АВганистан! Образовай се.

https://www.dnes.bg/usa/2018/12/27/trymp-sasht-poveche-ne-mogat-da-bydat-svetoven-policai.397598

преди 1 минута, miro20 написа:

Кога ТРъмп е казал такова нещо в Афганистан ?

За думичката се хващаме. А , соросипекчо? Дали го е казал няма значение а?

преди 3 минути, nikssi написа:

АФганистан , АВганистан! Образовай се.

https://www.dnes.bg/usa/2018/12/27/trymp-sasht-poveche-ne-mogat-da-bydat-svetoven-policai.397598

Така.. хайде прочети и кажи - къде Тръмп казва че ..цитирам :

Цитат

Не Русия е агресивна държава №1в света, САЩ са жандарм №1 в света

Думите му са

САЩ не могат да продължават да бъдат световен полицай.

Затова пак казвам - фейкометите съвсем се оплетохте. Вадите  думи от контекста, вкарвате Русия като номер 1 и т.н.

Нищо общо с казаното от Тръмп.

Ах да... и това е казано не в Авганистан, а в Ирак.

Фейкомети . :lol6:

преди 14 минути, nikssi написа:

И като не харесваш машинациите не виждаш ли какво се опитва да прави въпросния генерал - яха вълната на патриотарството и се пъне да настрои хората против съюзниците ни и да ни тикне в удушаващата прегръдка на Москва. Просто е прозрачен и безочливо манипулативен а ти го и цитираш - нещо не ми се връзва това което заявяваш и това което правиш всъщност. Какво мислиш няма как да знам. Та май си точно от типа хора които не харесвам. Да не споменавам безобразно тъпите ти заяждания които въобще не ме засягят.

преди 2 минути, lsmurf написа:

И като не харесваш машинациите не виждаш ли какво се опитва да прави въпросния генерал - яха вълната на патриотарството и се пъне да настрои хората против съюзниците ни и да ни тикне в удушаващата прегръдка на Москва. Просто е прозрачен и безочливо манипулативен а ти го и цитираш - нещо не ми се връзва това което заявяваш и това което правиш всъщност. Какво мислиш няма как да знам. Та май си точно от типа хора които не харесвам. Да не споменавам безобразно тъпите ти заяждания които въобще не ме засягят.

Ако имаш предвид , че се заяждам като казвам ,че си бивш комуняга твоя си работа. Яж ги тия банани. Нали за това се бори.

Разглеждате въпроса едностранно. Само в една плоскост. Руснаците това онова , обаче американците са ангелчета. Нищо,че няма част от планетата ни където американски ботуш да не е разнасял демокрация. Без Русия и Китай - там нещо не им се получава към момента.

Наблягай на бананите!

преди 1 час, lsmurf написа:

Просто е прозрачен и безочливо манипулативен а ти го и цитираш - нещо не ми се връзва това което заявяваш и това което правиш всъщност.

Именно че хващат някакъв путинофил, който емоционално / няма нищо лошо в това по принцип/ спекулира и вкарва неверни неща в казаното от Тръмп , а тукашните фейкомети приемат това изказване едва ли не като аксиома-истина и го цитират като чиста монета .

Е да, ама не е.

преди 1 час, nikssi написа:

Разглеждате въпроса едностранно. Само в една плоскост. Руснаците това онова , обаче американците са ангелчета

И защо пък трябва да правим обратното - да си затваряме очите ??  Ми ако се издънят от ЦРУ, нямам нищо против да го дискутираме.

В случая понеже са очевидно мноого, и то мнооого по активни на "тихия фронт" , руснаците правят гаф след гаф.

да, не се съмнявам че и американците биха  провеждали активни мероприятия в РФ или Китай или ИРан.. но сам признаваш че не им се получава, просто защото там са затворени системи, там няма медии в смисъла  на журналистиката, там няма и журналистика. Има пропаганден придатък  към службите. И когто се бълват фейкове, това се прави от властимащите. Целенасочено и методично .

Неслучайно има такива ресурси https://www.stopfake.org/bg/nachalo/

И там няма как да има активно насочвани медии от западняци , няма как да се пускат и тиражират насочени фейкове от "фабриките "  , няма как да се впуснат платени тролове с амнайсет хиляди акаунта, просто защото няма как да го направят.

Само по себе си това е хубав критерий къде са свободните медии, как някои се възползват от свободата и широките права , с недобросъвестни цели за активни дестабилизации на държавите. В случая - на западните държави от руски тролове.

преди 2 часа, miro20 написа:

Ми ако се издънят от ЦРУ, нямам нищо против да го дискутираме.

Не думай бе! Да не би случайно да не се дънят?

преди 2 часа, miro20 написа:

насочени фейкове от "фабриките "

Бла бла чиста пропаганда и от двете страни. Е това ме дразни в такива или таквиа по-твоему - по думите ви веднага се познава какви сте. Тролопитеци!

КАкви "две страни" бре :)  Обясних ти доста подробно защо НЯМА две страни.  Едната е разграден двор, дргугата подконтролна изцяло . Тебе не те дразня аз, а дума да не се спомене за "матушката" :)

Гледам и дума не обелваш дето пак ви хванах фейкометите. Нито Тръмп е казал нещо в Авганистан, нито казаното в Ирак при обявяване на изтеглянето на войските има такъв смисъл, нито е споменавал  Русия.

Тролопитеци фейкомети . Това сте вие.

Органи за трансплантация се вземат само от живи, а не от мъртви донори, и то – без упойка, но с изкуствено парализиране!

Цитат

Когато хирурзите разбрали, че имат възможност да вземат органи от близък до смъртта пациент, за да ги присадят на друг, – за много пари, – те отворили “кутията на Пандора”.

С проби и грешки, те открили, че това не може да стане, при напълно мъртъв донор, даже ако кръвообращението е спряло само преди няколко минути, понеже в органите веднага започват да настъпват необратими изменения. И за да се доберат на всяка цена, до вашите живи органи, те измислили оправданието «мозъчна смърт».

А за да е годен един орган за трансплантация, той трябва да е здрав и да е взет от жив човек.

И сега, щом се сложи диагнозата «мозъчна смърт», донорът на органи» обикновено се подлага на неколкочасови, а и неколкодневни крайно мъчителни процедури. «Донорът» е принуден да понесе изключително болезнени и безкрайни, химически процедури, за подготовка на тялото му, за изваждане на органите. «Донорът», в прекия смисъл на думата, бива превърнат в жив контейнер за органи, ако в момента няма съвместим пациент, който се нуждае от присаждане.

Дейвид Рокфелер-старши преживя шест сърдечни трансплантации и изкара до 101 години. Същите хора, които натискат за права на децата, борба против насилието в дома, налагат "демокрация" по света, "помагат" на бедните, "загрижени" са за околната среда и климатичните промени - същите тези са създали и поддържат една стройна система за разфасоване на живи хора, абортиране и нарязване на бебета, и се крият зад бели дрехи, символизиращи чистота и непорочност.

Is it worth it?

За някои хора определено си струва и тука.

• 3 седмици по-късно...

https://it.dir.bg/tehnologii/a1-avstriya-poluchi-litsenz-za-chestoti-za-izgrazhdane-na-5g-mrezha

Цитат

"Очакваме 5G да се появи в България през 2020 г., като имаме готовност да внедрим технологията веднага, щом са налични устройства, които поддържат 5G и разполагаме с необходимите честоти. Като част от А1 Group вярваме, че възможностите на компанията ни на световно ниво биха ни позволили да бъдем първият телеком у нас, който ще внедри новата технология", коментира Тодор Ташев, старши директор "Мрежа и услуги" в А1 България.

Продажниците:
http://www.informiran.net/габриел-иска-целият-ес-до-2020-г-да-е-с-5g-бълг/

Нещо референдумче да направят? Нали тачат демократичните ценности?!

Това е технология бе приятелю :)

Дали ще се внедри или не, това е прогрес и възможности . Ако е изгодно, ако има клиенти и интерес, ще се внедри . Може и 6Г да се появи.  нея ли технология ще спираш :)

Такива  като теб консерватори, така говореха и за първите жични телефони -  " За какво ми е? Ако искам да кажа на някой нещо ,отивам му на крака да си говорим "

Какви "продажници" , каква "демократия"  те гонят .  Чернобил , Фукушима и Белене не те притесняват, но излъчването на телефона те вкарва в истерия :) :)

Особенно казано от някакъв със шапка от фолио :)

Oще вчера се появи информация, че някой хора ще започнат да свързват този терорист с Русия по всякакви начини естествено тук веднага се появява нашата звездичка миро.

Иначе този символ

Цитат

represents the Sun and is a symbol of the god Svarog

https://www.google.com/search?source=hp&ei=5BaNXJG1NIvmmwW3wIPQBA&q=represents+the+Sun+and+is+a+symbol+of+the+god+Svarog&btnK=Google+Търсене&oq=represents+the+Sun+and+is+a+symbol+of+the+god+Svarog&gs_l=psy-ab.3...3515.3515..4390...1.0..0.165.286.0j2......0....2j1..gws-wiz.....0.c_uGYhguwVw

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.