Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истинските заплахи за България

Featured Replies

на 24.12.2019 г. в 8:30, gagodrago написа:

преди година Гебрев се жалва, че неизвестна нинджа го следяла пред къщата му

Абе лека полека "нинджата" почва да придобива човешки размери, заснети дори на видео.

Порция видеота пуснати от прокуратурата по случая Гебрев :

https://faktor.bg/bg/articles/mazhat-s-shapka-i-rakavitsi-opital-da-ubi-gebrev

Дали е Федотов или друг негов колега ще видим :) 

https://www.prb.bg/bg/news/aktualno/pressyob-sht-enie-59?fbclid=IwAR2l3yHfjW0anUqo6hGWmiQrc4XtSQdokRZ0LVwSKSm4JQ8_ZtqM9GJYcss

• Отговори 363
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

То и тези споменати по назад само се разхождат насам натам из Европата... невинни туристи.

Както казах, работят си хората и то здраво. А тук някои се хилят.

https://clubz.bg/93329-prokuraturata_obvini_trima_rusnaci_za_otravqneto_na_emiliqn_gebrev?fbclid=IwAR3234WGn5ErXBqVvHemKukM9kpY4K2FI_qPf7lM3w3NafnLDtSv1vVPlYY

Цитат

Българската прокуратура повдига обвинение и обявява за международно издирване трима руски граждани във връзка с опит за отравяне на оръжейния търговец Емилиян Гебрев, сина му и техен сътрудник.

Очаквам поредна порция исерично хилене и неглижиране от някои путинисти тук :) 

Тъкмо чета новината, и ми идват едни такива мисли.....как точно българската прокуратура ще докаже обвиненията?

Не че нещо, но имам едни огромни съмнения и ако всичко това не е просто фишек в хибридната война с Русия, то единствения резултат от цялата работа ще е плачевен за реномето на българската прокуратурата.

https://news.bg/crime/povdignaha-obvineniya-na-trima-rusnatsi-za-otravyaneto-na-gebrev.html

Единият от тези мними "руски граждани" да не е другарят Мирчев? 

Според мен, прокуратурата трябва да провери дали лицето подвизаващо се с псевдоним miro20 не е замесено в шпионския скандал с Гебрев. 

реномето на българската прокуратура отдавна вече е толкова плачевно, че една сълза в повече или в по- малко, капка в морето, в океана даже.

преди 16 часа, M.Николов написа:

фишек в хибридната война с Русия

Ама разбира се.... Забравяш че тези хибридки са патент на РФ и службите им

В случая става въпрос за леко издънени операции.

Които разбира се, колкото и факти и доказателства да излизат, за вас няма значение.

пп

Оппа...  рашистите прореваха

https://news.bg/int-politics/zaharova-zove-balgariya-da-satrudnichi-po-obvineniyata-sreshtu-trimata-rusnatsi.html?fbclid=IwAR0GLmemLoUFqdUHLMoks_ywisN9epBbRn10_saY8Chj4e0E9PKWwNWLNWU

Реакцията е показателна че нещата са сериозни  

Ах да... поредно доказателство за подписа ми ..... :) 

Do not believe anything until the Kremlin denies it

И още две издънки , слухтящи около енергийнтие ни проекти и т.н.

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-razkriha-dvama-ruski-agenti-prikriti-kato-diplomati-v-balgariya

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Виж ти ... пак търговската руска мисия ... пак шпионски скандал.

Този път в Япония.

https://www.mk.ru/politics/2020/01/25/posolstvo-rf-obvinilo-yaponskiy-mid-v-shpionomanii.html

Тия японци съвсем пощуряха със своята шпиономания, нали :) 

пп

За кадрите по случая Гебрев, тоя трябва да е бил голямата клечка

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30396552.html?fbclid=IwAR1IW91NBAanl5bJZq7RJliEB1inlya99_ZUmQbeANJr10YQ1Rv9XdqKiHc

И още един отрезвяващ доклад

Кой дърпа все пак конците в България Не че е изненада де....

https://m.dnevnik.bg/sviat/2020/01/27/4021081_za_ruskite_interesi_rabotiat_v_pravitelstvoto/?fbclid=IwAR00jMNgxTB7ZjpUkwksyXyufAzipgvt6UMxwMTtYq65oI0lzHdA407S9Vk

• 2 седмици по-късно...

Не знаех, че по закон са увеличили толкова минималното и задължително количество изпускана вода от язовирите със или без дъжд. И това заради ВЕЦ-овете. Съответно водата изтича в близо 3 пъти по-голямо количество и язовирите се изпразват. Отделно колко реки пресъхват заради преграждането им и загубите на вода покрай изграждането на тия централи.

Тази извадка е от книга на Христо Нанов за нея. Добре позната ми е. Но аз знам за друго пророчество на леля Ванга, че България ще си върне по мирен път границите на Симеонова България, защото й са дадени по вселенско право, Божие право. Тя също предупреждава, че друга заплаха, освен Турция нямаме, да внимаваме с тях, защото подлостта им си е народностна черта на техните управници.

Нищо обаче не знае, всичко е в Божиите ръце. Таман Ер Доган се юрна да влиза неправомерно в Сирия и така го одруса земетресението баш там, че сега ще си има други занимания. И не е спряло да ги друса, не е ли знамение това непрекъснато подсещане? 

В новия век, който много се разлудее, бързо му идва възмездието. А Ер Доган си е определено …. да не го обидя човечеца.

Това е от книгата на Христо Нанов за Слава. Ванга обаче казваше друго - да се пазим от подлостта на Турците и че България ще върне по мирен път границите си ва Симеонова България. Ще опре до Бяло море. Нищо не се знае. Разлудя се Ер Доган да нахлува в Сирия и го одруса такова земетресение, аз го виждам направо Божие наказание, та да се занимава с други дела. И не е спряло да люлее страната му. А да се сети малко защо.

Ние оцеляваме, казваше леля Ванга, която аз много уважавам. Кой се върнал мигрант до 2028 добре, кой не, няма и да може. Много обстойни предсказания виждаше тя. Христо Нанов се е въртял и живял около Слава и мре да прави книги за пари основно, ама аз съм била 5 години задочна студентка в първото си висше в Благоевград и много неща чух за предсказанията й. Цял град говореше за нея. И при нея съм ходила и останах възхитена.

• 2 седмици по-късно...

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/02/13/4028763_rusnaci_sa_se_zastupili_pred_vlastite_v_oae_za/?fbclid=IwAR1nsmWrClFTJqL51TZnkIwKCaeCsWrvwo0-9X1iQ2gO222rlH0kVzd8bVI

Как беше поговорката - Кажи ми кои са ти приятелите и аз ще ти кажа какъв си :) 

И нещо странно или по скоро  знаково ?

Цитат

Министерският съвет прие решение, с което освобождава Асен Тутеков от длъжността заместник-председател на Държавна агенция „Разузнаване“, считано от 1 март 2020 година. Това става по негово желание.

В тези структури винаги е "по собствено желание" ... ама все пак... май май нещо се е издънило разузнаването ни

Мирчев, пак ли си изпльокал тоя гpозник Антон Тодоров? Нямаш ли някой по-нормално изглеждащ източник на информация?

В отбора на русофобите са събрани само някакви тъпи, дебeли и yгоени гpозници. Един нормален няма. Нищо чудно, че мразят руснаците

Едно мн добро интервю на един истински МИСЛЕЩ българин  по актуални и исторически теми :

https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-rosen-elezov-s-aktivni-meropriyatiya-se-opitvat-da-ubedyat-kolko-obichame-moskva-za-da-badat-otchayani-misleshtite-hora

Интервю на Васил Василев

- Г-н Елезов, как си обяснявате, защо резултатите на „Pew Research Center“ от 2019 г., направени сред 33 страни, показват, че България е с най-добри нагласи към Русия на Владимир Путин? 

- Според мен става дума за активно мероприятие, целящо да отчае  мислещите хора до такава степен, че да намразят първо себе си, а след това и страната, в която са се родили. Или по-скоро да загубят  земята на дедите под себе си и усещането за общност с ближния, в името на благородната национална кауза и избор – да бъдеш истински свободен в общността на свободата. На повърхността отчайващите резултати, ако може да се вярва на почтеността на тази т.нар. анкета, водят до униние, безсилие и накрая примирение от мнозинството поклонници на чуждата и враждебна  нам империя. И какво ни остава - само да въздъхнем от безсилие и мъчителната мисъл, че страната ни е обитавана от две различни, взаимно изключващи се нации. Но под тази повърхност се оголват кучешките зъби на лабораторно заченатите манипулативни схеми, разработвани в центровете за дезинформация на Кремъл. Неслучайно в публичното пространство битуват подозрения, че „Pew Research Center“ работи с  базираната в Париж Taylor Nelson Sofres  плюс придобитата част от агенцията BBSS - Gallup International на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, явно стоящи, както обикновено в сянка. За приятелите и съмишлениците няма съмнение в ролята им на създатели на недостоверни, меко казано, манипулативни социологически проучвания. Доказателство за това са тоталните разминавания на техните анкети в предизборните ситуации в страната. И ако съмненията за (съ)участието им и в това проучване се потвърдят, то и афишираната нестихваща любов на толкова много проценти от българите към една авторитарна държава, може да се окаже пореден балон.  Задавам си въпроса, дали случайно с въпросната анкета  на „Pew Research Center“ се появиха синхронните действия на  Сдружение „Инициатива Единение“,  на президента Радев,  Библиотекарския институт, БСП и най-вече активираното проруско формирование „Възраждане“, явно призвано да свали правителството и създаде сходна със ситуацията преди години, довела без избори вредното правителство на Орешарски. Като антибългарско и антиевропейско формирование, обслужващо чужди, нездрави интереси, то плаче да бъде забранено. Неслучайно се появиха доказателства за финансиране на крайно десните партии в Европа, за да ерозират те европейските демокрации и профанират морално ценностната нравственост  на ЕС. В такъв момент нормалният човек си казва, че подобна анкета, показваща "всенародната" любов към чужд, враждебен на България и Европа, антидемократичен режим и авторитарния му вожд, е свръх национален мазохизъм. 

- Беше ли включен и Румен Радев с критичните си речи в поредния сценарий?

- Т.нар. президент не е истински държавен глава, обединител на нацията. Той определено изпълнява мисия и се включва активно в цялата тази кампания за дискредитиране и сваляне на правителството, което за мен означава, че всичко е организирано в някакъв център извън пределите на страната. Неслучайно в такива слаби звена като Словакия и България се появяват подобни резултати. Защо обаче президентът не излезе и не каза дума за СРС-тата в своя защита, в смисъл верни ли са, манипулирани ли са, има или не конфликт на интереси с неговата принцеса, а предпочете да атакува правителството в съглашателство с прокуратурата за неговото дискредитиране?  „Нападението е най-добрата защита“. С критичните си речи  опитва да замете под килима скандала със СРС-тата и да скрие своята собствена вина. Мъчно ми е, че едно евроатлантическо правителство, което се опитва да ни заведе в еврозоната, в един момент се сблъсква с подобни „изследвания“, фейк сайтове, всяващи паника сред хората, за да хукнат те да си теглят левчетата. Румен Радев е много семпъл човек, с лесно предвидими ходове, който не може да ме изненада с елементарния начин, по който реагира в тази ситуация. За него е нормално да тика любовницата си напред, да ѝ раздава постове и привилегии. Той е от този тип хора в обществото, които са свикнали да се уреждат по приятелска линия с мисълта, че всички са му задължени. В това отношение е лесно прогнозируем, но е опасен, след като обслужва, съзнателно или не, чужди интереси. По-рано Иво Христов му пишеше изявленията и той ги наизустяваше, като създаваше по-благоприятен имидж за себе си. Но това време безвъзвратно отмина. Ние никога не видяхме този човек да се поклони пред жертвите на комунизма, както го стори  Росен Плевнелиев, който ходеше в Белене и пращаше всяка година почетната  рота гвардейци там. А това разобличава много повече президента от собствените му кухи, популистки празнословия.  

- Говори се за нова президентска формация, има ли бъдеще в политиката Румен Радев?

- Аз лично се надявам съдебното разследване да продължи да прониква в дълбочина за злоупотребите в армията, защото вече става въпрос за финансови интереси, свързани със значителни доставки, когато Румен Радев е бил фактор там. Нека се види защо един уж голям летец не желае най-модерните изтребители F 16 block 70, а полицейско-патрулните самолетчета „Грипен“, които да не пречат кой знае колко на чужда, ненатовска  авиация. Може би около Румен Радев ще се обединят проруските елементи, но ако той се опита да създаде нов политически проект,  няма как да не бъде маргинален и да е нещо по-сериозно от формированието АБВ на неговия предшественик. Поне се надявам да е така, тъй като каквото и да говорят т.нар. десни, част от тях застанаха едва ли не на колене пред тази марионетка на БСП.  

- Ще успеят ли учебниците по история да опишат достатъчно ясно престъпленията на социалистическия режим?

- Явно няма да стигнем до изучаването на престъпленията на комунизма по някакъв сериозен начин. Безпардонността и агресията на троловете е толкова голяма, че отвращават останалите хора и дори аз самият напуснах една група във Фейсбук, свързана с изучаването на комунизма.      С цялата си агресия обаче, подобни хора завладяват пространството, а ние все повече им отстъпваме. Доколкото знам, за самите учебници по история все още има брожение и не са изчистени от т.нар. университетски велможи. В момента има и голяма игра около избитите от Народния съд, голяма част от които, според някои квази историци, били виновни и било нормално да получат възмездие. Това комуноидно мислене се опитват да предадат на младите хора, като за погребания елит на нацията говорят като за възмездие срещу фашисти. Оказва се, че в България е имало повече такива на глава от населението, отколкото в страните от Тристранния пакт - Германия, Италия и Япония взети заедно. Това че не се осъжда открито и докрай т.нар. народен съд, в който почти е нямало юристи, е пагубно за младите съзнания. В този трибунал са осъдили дори депутатите-спасители на евреите, начело с Димитър Пешев! Твърде жалко е, че се правят опити да се неглижира най-мракобесният в историята ни сталински процес, след който каскетите унищожиха възхода на страната ни десетилетия напред.  Колкото до фашизма и нацизма - правих филм навремето в Йерусалим и в Яд Вашем за явлението "спасение на българските евреи" и никога няма да забравя какво каза изселник от нашите земи от 47-ма година: Благодарение на българския "антисемитизъм" ние всички оцеляхме и останахме живи, и имаме своите поколения. Шапки долу! Това каза с прости думи този издигнал се в израелското общество български евреин. Неговото име бе Виктор Шемтов.

- Защо прокуратурата се захвана с Луков марш и го забрани, а в същото време продължават честванията около 9-и септември и походите към т.нар. Братска могила? 

- Между комунизма и фашизма има знак за равенство. Както има забрана на всички фашизоидни шествия в ЕС, така трябва да се спрат и всички сборища на комунистите. Проблемът с Луковмарш е, че псевдо патриоти и лумпени използват името на големия родолюбец ген. Луков и така го дискредитират. Не може все още в европейска столица като София улици да носят имена на комунистически сатрапи. Такава напримир е кръстена на червената терористка, която убива Луков. Навремето правихме предавания със семиотика проф.Иван Младенов, с които свалихме петолъчките от президентството, но те не могат да бъдат изчукани от съзнанието и от философията на хората с избелели мозъци. Децата всеки ден минават покрай тези паметници, които стават част и от техния живот. Нашето поколение е загубено, но защо да се набиват в съзнанието на младите хора подобни неща? Тази партия трябва да бъде веднъж и завинаги забранена със закон и заклеймена от историята. Не е ли достатъчно това, че се опита два пъти да ни продаде на чужда държава, а след това дори да се гордее със столетната си история? Трябваше ли да ни мачкат танковете, както в Прага и Будапеща, за да дадем днес по-нисък процент в анкетата за любовта към Москва? С покойния проф. Пламен Цветков работихме по проект за  филм "16-тата република". Тази светла личност бе извадила убийствени документи за националното предателство на БКП. Страната ни е била на ръба и само някаква случайност ни е спасила от национален погром. Само това е достатъчно доказателство една такава партия да бъде заклеймена завинаги, с цялата си символика, която продължава да ни натяква. Прави се опит да ни се припомня носталгично някаква квази държава-затвор, в която нямало престъпност, образованието било безплатно, сякаш съществува нещо безплатно,  а заплатата на смачкания от социализма човечец бе 80 лв. И в същото време, ако случайно успее да премине през иглените уши на държавна сигурност  и се сдобие с изходна виза, и излезе на запад, с годишната си соц.заплата я изкара два дни, я не. Днес той си взима шапката и лети където му видят очите по света и се чувства гражданин на света. Всичко това трябва да се повтаря всеки ден, а не да ни се напомня как едно време се ходеше в станциите и се ядеше лоясала супа, докато ти текат лигите, като гледаш чужденците по морето. Тогава България граничеше със запада на изток. Младите хора не знаят колко време се чакаше за изходна виза и ако решиш да отидеш в Гърция, те застрелват на границата. Не са запознати много от тях, че заради един виц те пращаха в лагера в Ловеч и ти счупваха кокалите. 

- Говорите за  улици в столицата, но все още има цели градове, които носят имената на комунистически вождове и идеолози. Трябва ли да прекръстим например Благоевград и Димитровград, които напомнят за мрачните времена на соца? 

- В Сърбия, която е проруска държава, дори смениха името на Димитровград, а у нас все още имаме градове и села, кръстени на сатрапи. Аз самият съм роден в Благоевград и ми е мъчно, че носи това име, а не, например, Илинден. Това е град, който е свързан дълбоко с национално-освободителните борби на нацията ни. В момента, в който ни обвиняват, че нямаме нищо общо с Илинденско-преображенското въстание, трябва да си кръстим града Илинден и да натрием носовете на разни съчинени македонци, които не ни допускат до съпреживяване на нашата история. Няма да простя никога на комунистите, че изровиха костите на Гоце Делчев от двора на църквата в Благоевград и ги подариха на Скопие, като оскверниха завинаги гроба му. 

Добре, че сте малко тези "истински" и "мислещи" българи, че иначе да сте закрили държавата до сега.

Не, че не се опитвате вече 30 години.

А реално, автора е толкова бездарен, че ако можеше да го осъзнае, сигурно сам щеше да си посегне на живота.

И кой се опитва 30 г  бре ?? Ей на... Ханке казал че '97-ма имал данни за корупция на Костов.

А Костов доказано е назначавал / разбирай обслужвал другарите /  стотици ченгета до 2001-ва . Това съм ви го повтарял много пъти.

Прояденото от червени хамелеони СДС кого е обслужвало ? Пак същите ваши другари.

Днес, т.е. 2020 г. пРезидента назначава на стратегическия си съвет  Малинов сътрудник на ДС ! 2020 г. бре.

Ако можеш да свързваш 2 + 2 , дали ще можеш да "анализираш" всичко това , след което пак ела ми кажи  кой съсипва държавата над 30 години ???

Първо се запознай какво е било ДС!

Все едно някой американец да се възмущава, че Тръмп е назначил някои бивш сътрудник на ФБР или ЦРУ в кабинета си.:hush:

преди 3 часа, miro20 написа:

Ако можеш да свързваш 2 + 2 , дали ще можеш да "анализираш" всичко това , след което пак ела ми кажи  кой съсипва държавата над 30 години ???

И се какво ... Държавна Сигурност ти е виновна ... :) Ми ... има такива хора извън политиката бе ... ;) Де, поне малко осигуряват някакво привидно равновесие, за да излезе България от блатото в която я вкараха кои, а?! Дай да видим по именно другарю, кой от въпросните служби са мислили за България и кои са били двойни агенти, а?!

преди 3 часа, miro20 написа:

И кой се опитва 30 г  бре ?? Ей на... Ханке казал че '97-ма имал данни за корупция на Костов.

А Костов доказано е назначавал / разбирай обслужвал другарите /  стотици ченгета до 2001-ва . Това съм ви го повтарял много пъти.

Прояденото от червени хамелеони СДС кого е обслужвало ? Пак същите ваши другари.

Днес, т.е. 2020 г. пРезидента назначава на стратегическия си съвет  Малинов сътрудник на ДС ! 2020 г. бре.

Аз ще ти кажа кой съсипва България 30 години бе! Лентяите- плямпала я съсипват. Ей такива като теб.

Първо се запознай какво е било ДС!

Все едно някой американец да се възмущава, че Тръмп е назначил някои бивш сътрудник на ФБР или ЦРУ в кабинета си.default_hush.gif

По неадекватно сравнение не бях чувал.

Има една малка подробност - в САЩ бившите не са обявени за репресивни служби, нито предишните са били престъпен, репресивен режим, какъвто е обявен режима на комунистите у нас.

За пореден път се убеждавам защо дискусия за лустрацията с такива изпрани мозъци като вас, е безсмислено занимание

И се какво ... Държавна Сигурност ти е виновна ... [emoji4] Ми ... има такива хора извън политиката бе ... [emoji6] Де, поне малко осигуряват някакво привидно равновесие, за да излезе България от блатото в която я вкараха кои, а?! Дай да видим по именно другарю, кой от въпросните служби са мислили за България и кои са били двойни агенти, а?!

Не, приятелю. Именно те са били винаги в задкулисието.

Именно те ни държат в блатото.

Всичките тези примери които дадох доказват това .

Както и преди споменавани неща за трибуквените групировки, кой и как е създавал и дори управлявал престъпния преход.

Само че вие си затваряте очите,защото е много трудно и болезнено да преглътнете и осъзнаете този факт.

преди 4 минути, miro20 написа:

По неадекватно сравнение не бях чувал.

Неадекватно за лаици, да.

Иначе си прав, да се води диалог с теб при липса на дори минимално познаване на материята е безсмислено занимание.:hush:

Бай!

преди 41 минути, miro20 написа:

Не, приятелю. Именно те са били винаги в задкулисието.

Мире, хипотетично може да съм от ДС, та и аз ли съм ограбил държавата, а?!

Не става така Мире. Всички под общ знаменател. Затова дай да видим кои са били двойни агенти, а?!

По именно!!! Те, та Те ... Де Те Бе Мире ... :) 

Наблягам на двойни агенти!!! Защото ако не са били двойни агенти, то Щяха ли да се случат някакви събития, а?!

Де бе ... Някакви двойкаджии студенти, разглезени деца и група луди за връзване да направят масова стачка и прочие ... Не става!!!

Няма начин да не са участвали служители на ДС в подтикването към бунт!!! Това обаче не става без намеса на чужда агентура!!!

Та, дай списъка на двойните агенти де!!

Само ла, та ла ти ти ла та та ти ла ти ти и си зациклил до ТЕ!! Лалаш колкото да си изкараш парите ... :) 

преди 3 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мире, хипотетично може да съм от ДС, та и аз ли съм ограбил държавата, а?!

Ти не си и в Съвета на сигурност на пРезидента. 

Дори си мисля че може би си доста по качествен и съвестен човек, дори и с червени убеждения.

Очевидно не си и от кръговете на Божков, на кредитните милионери, на приватизаторите и т.н. които както казваш ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА

Но ти не си от ДС /е поне уж е си /  и не си и в "Съвета за сигурност". А тоя от ДС е бил в ДС , и сега е във управляващата върхушка .

Съветва видиш ли, пРезидента за националната ни сигурност. Верен другар, ама от ДС .  Свършиха ли се нормалните /па дори и червени/ хора , та все до ДС опирате ?

а ?

Схващаш ли сега или пак да ти обясня това толкова просто нещо което все ти убягва  ? Кой дирижира, кой съветва, кой разпределя ?

:) 

преди 4 часа, M.Николов написа:

Неадекватно за лаици, да.

Неадекватно ти е сравнението , да.

И не за лаици.

А защото говориш пълни тъпотии. Пак казвам комунистическия режим е обявен за престъпен с декларация на НС.

При Тръмп и САЩ няма такова нещо.

Същите хора от същия репресивен режим и служби, за теб не е проблем че се тикат все в управлението и бизнеса.

Съгласни сте да си върнете същите, които толкова ви лъгаха че не те, а "злата демокрация" ограбила държавата.

Пък то дето да ревизираш, дето и да пипнеш.... все излизат "верни другари" ....

Това ви е огромния пробелм и "стокхолмски синдром"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.