Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте. Търся филм, в него се разправяше за едни деца, които крадат пари, а майка им работи в  банка, крадат парите, защото баща им е в болница и му трябват пари за операцията. Ако някой се сети за този филм нека го драсне ;)

Редактирано от Spaider (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте. Търся филм, в него се разправяше за едни деца, които крадат пари, а майка им работи в  банка, крадат парите, защото баща им е в болница и му трябват пари за операцията. Ако някой се сети за този филм нека го драсне ;)

Това, за което аз се сещам е Хванете хлапето (Catch That Kid) - http://www.imdb.com/title/tt0337917/

Аз пък търся името на един руски филм.

Разправяше се за деца от улицата хванати в престъпление и ги изпращаха в специална школа където ги обучаваха за изпълнение на мисии.Мисля че беше през вторатра световна война.И накрая влязоха в някакъв германски бункер и трябваше да го взривят.

Някой да се сеща за името на филма.

Не съм сигурен дали нямаше по стара версия, но така, както го описваш ми звучи като "Сволочи" от 2006 - http://www.imdb.com/title/tt0460012/

Не съм сигурен дали нямаше по стара версия, но така, както го описваш ми звучи като "Сволочи" от 2006 - http://www.imdb.com/title/tt0460012/

Да, този е.Благодаря ти много.

здравейте от много време търся един сериал но не мога да се сетя как се казваше.Ставаше въпрос за 2 сестри близначки с къси коси едната има син другаста дъщеря и тази с дъщерята и се подпалва къщата и момичето оцелява но майката не и мисля че отива да живее при сестрата на умрялата но мисля че по нататък се оказва че е жива.и се сещам че го даваха по Евроком към 8 часа да е било.И има една чернокоса дето има приятелка която е четнокожа и мразят момичето и историята доста заплетена.Много ще съм благодарен ако някой се сети 

Ще се радвам много ако някой се сети за този филм от 1990-1995г мисля.Гледал съм го на видеокасета от TANDEM-video.Става дума за един полицай,който се събужда до контейнер с боклук и отваряйки капака намира слънчеви очила.След като си поставя един чифт и вижда света по съвсем различен начин.Хората не са такива,каквито са,а скелети и подобни на извънземни.На всеки надпис на вестник или улица,се вижда друг надпис,когато е с тези очила.Надявам се да се е сетил  някой.Благодаря  :wink12: !

Ще се радвам много ако някой се сети за този филм от 1990-1995г мисля.Гледал съм го на видеокасета от TANDEM-video.Става дума за един полицай,който се събужда до контейнер с боклук и отваряйки капака намира слънчеви очила.След като си поставя един чифт и вижда света по съвсем различен начин.Хората не са такива,каквито са,а скелети и подобни на извънземни.На всеки надпис на вестник или улица,се вижда друг надпис,когато е с тези очила.Надявам се да се е сетил  някой.Благодаря  :wink12: !

They Live

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Не видях темата, където се дават линкове, за това пиша тук с извинение, втори ден вече търся Магьосникът от Оз с бг аудио. Ако някой може да даде линк, ще бъда супер благодарна.

Не видях темата, където се дават линкове, за това пиша тук с извинение, втори ден вече търся Магьосникът от Оз с бг аудио. Ако някой може да даде линк, ще бъда супер благодарна.

в този сайт не даваме такива линкове.

Здравейте колеги,имаше един филм, в който се разказва за снимките на филм. Разглезените актьорчета ги пращат в джунглата, уж трябва да са бойци, които се бият с местни партизани. Обаче става така, че местните партизани (истинските) ги помислиха за истински бойци и стана тя каквато стана, избиха екипа на филма, останаха само актьорите, които не знаеха, че това не е по сценария и решиха да си продължат с репликите.Единият беше в абстиненция, остана без наркотици горкият...Някой да се сеща?

Здравейте колеги,имаше един филм, в който се разказва за снимките на филм. Разглезените актьорчета ги пращат в джунглата, уж трябва да са бойци, които се бият с местни партизани. Обаче става така, че местните партизани (истинските) ги помислиха за истински бойци и стана тя каквато стана, избиха екипа на филма, останаха само актьорите, които не знаеха, че това не е по сценария и решиха да си продължат с репликите.Единият беше в абстиненция, остана без наркотици горкият...Някой да се сеща?

Тропическа буря http://www.imdb.com/title/tt0942385/

Не мога да се сетя как се казваше филма а много ми се гледа, ставаше въпрос за street battles танци и накрая имаше състезание с голяма награда в някакъв център. Някой от отбора беше вкаран в болница и като цяло това са откъсите които помня. Ако някой има идеи да споделя.

Не мога да се сетя за един филм от началото на 90-те някъде.Спомням си следното:Той беше полицай и имаше приятелка. Обаче нещо го убиха ли какво стана и го направиха киборг. Ама нещо това беше тайна или не съм сигурен, защото се срещнаха с приятелката си в някаква църква, за да ѝ каже, че е жив. Само, че тя го докосна и му се активира някаква автоматична система за защита и едвам не я уби. После той естествено тръгна да си отмъщава.Да съм бил на 12 години като съм го гледал и тогава ми хареса. Сега едва ли ще ми хареса както стана с A.P.E.X., който намерих случайно и който също ми беше харесал по това време.В общи линии май за какъвто и филм с роботи/киборги да се сетите от онази епоха можете да пишете стига да не е твърде брутален и кървав, защото не обичам филми където има черва и твърде сиректни сцени на насилие.Благодаря!

Не мога да се сетя за един филм от началото на 90-те някъде.Спомням си следното:Той беше полицай и имаше приятелка. Обаче нещо го убиха ли какво стана и го направиха киборг. Ама нещо това беше тайна или не съм сигурен, защото се срещнаха с приятелката си в някаква църква, за да ѝ каже, че е жив. Само, че тя го докосна и му се активира някаква автоматична система за защита и едвам не я уби. После той естествено тръгна да си отмъщава.Да съм бил на 12 години като съм го гледал и тогава ми хареса. Сега едва ли ще ми хареса както стана с A.P.E.X., който намерих случайно и който също ми беше харесал по това време.В общи линии май за какъвто и филм с роботи/киборги да се сетите от онази епоха можете да пишете стига да не е твърде брутален и кървав, защото не обичам филми където има черва и твърде сиректни сцени на насилие.Благодаря!

Филма, за който говориш има голяма възможност да е Robocop - http://www.imdb.com/title/tt0093870/

Иначе, по темата, ето още няколко добри филми от 90-те с роботи в тях:

Terminator - http://www.imdb.com/title/tt0103064/

Total recall - http://www.imdb.com/title/tt0100802/

Bicentennial Man http://www.imdb.com/title/tt0182789/

Търся стара анимация. Ето това помня от нея:
Разправя се за кучета. Едно от кученцатата (бяло на цвят) е загубило майка си и той е някакъв пакостник, накрая вижда някакво женско куче мръсно да се влачи по една река и му помага. Облизва го и вижда, че цялото става бяло като него и накрая се оказва, че това е майка му. Но не след дълго тя умира или беше убита от други кучета май и някакви такива. Анимацията е под 2000 година със сигурност.

Не мога да се сетя как се казваше филма а много ми се гледа, ставаше въпрос за street battles танци и накрая имаше състезание с голяма награда в някакъв център. Някой от отбора беше вкаран в болница и като цяло това са откъсите които помня. Ако някой има идеи да споделя.

А защо пускате питането в грешна тема???Коментарите и на двамата са преместени... + на този дето е отговорил, вместо да докладва постовете...

Случайно да е някоя част на Step Up?

А защо пускате питането в грешна тема???Коментарите и на двамата са преместени... + на този дето е отговорил, вместо да докладва постовете...Случайно да е някоя част на Step Up?

Аз го намерих, You Got Served.

А защо пускате питането в грешна тема???

Ъъъъ... Не разбирам. Кое му е грешното на това мнение тук? Разказах с няколко изречения каквото си спомням от филма както правят всички. Кое и къде съм сгрешил? Наистина недоумявам.

П.П.: Гледам, че и мой пост-отговор е изтрит... Определено не разбирам къде е проблема.

Редактирано от bure_s_barut (преглед на промените)

Здравейте, търся един филм, за който не знам много ... помня една сцена.... един мъж си наниза топките на ципа на панталона в тоалетната и там неговия сват ли  не помня точно какво се опитваха да му измъкнат топките от ципа :Д и накрая жената на сватя помогна ли не си спомням точно ... комедия е ..много ще съм ви благодарен ако  някой ми каже името на филма :)

Здравейте, търся един филм, за който не знам много ... помня една сцена.... един мъж си наниза топките на ципа на панталона в тоалетната и там неговия сват ли  не помня точно какво се опитваха да му измъкнат топките от ципа :Д и накрая жената на сватя помогна ли не си спомням точно ... комедия е ..много ще съм ви благодарен ако  някой ми каже името на филма :)

http://www.imdb.com/title/tt0129387/?ref_=nm_flmg_act_40 There's Something About Mary (1998)

Как го позна само по това описание? Аз почнах да се чешам по... главата и да се чудя кой ли ще да е :D :D А филма съм го гледал отново преди 2-3 месеца някъде.

Има един филм, който питам из целия нет (маймунда и "Детството", например са два от сайтовете) и никъде не съм намирал отговор, даже и тук може да съм питал... 

Филмът е много дРЪт - може би от началото-средата на 80-те. Запечатал ми се е супер силно в съзнанието и не мога да разбера точно що. Как да е. Та беше или чешки или полски. В краен случай, може и унгарски да е бил, но мисля, че по-скоро беше чешки. Разказваше се за младо семейство, на което им се роди детенце. Мисля момиченце (не съм сигурен). Обичаха се, радваха се. Един ден детето се разболя от менингит (да, мисля не бъркам за болестта, че е тя). То почина. Беше много тъжен филм наистина. В края на филма, те си раждат друго детенце, мисля момче, то расте и финалния кадър бе мисля една поляна, те в гръб, хванали за ръце малкия и го вдигат във въздуха (като на люлка), а слънцето грее пред тях. Може би '83 ли да беше,'84, щом си спомням такива неща явно не съм бил на две-три годин, а по-голям. Ей що рев ревах (мисла тогава разбрах някъде, че 'ората мрат)... Та ми е голям дерт тоя филм, някой, ако даже малко нещо се сеща да свирка.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.