Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте търся един филм, който даваха скоро по MovieStar.Казва се "Срещу дивата природа" 2013 г. семеен, приключенски.Не мога да открия никъде. Може да е под друго име. Моля ако някой го открие да ми помогне.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 2 часа, gerina71 написа:

Здравейте търся един филм, който даваха скоро по MovieStar.Казва се "Срещу дивата природа" 2013 г. семеен, приключенски.Не мога да открия никъде. Може да е под друго име. Моля ако някой го открие да ми помогне.

Into the Wild / Сред дивата природа 2007

Плеар 3

Не е този..Този, който търся е от 2013 г. Не мога да го открия, а го даваха по тв на 1 юни.Гледах го донякъде и се наложи

да изляза. 

преди 17 часа, gerina71 написа:

преди 10 часа, gerina71 написа:

Не е този..Този, който търся е от 2013 г. Не мога да го открия, а го даваха по тв на 1 юни.Гледах го донякъде и се наложи

да изляза.

Against the Wild / Срещу дивата природа (2013). Филмът има и втора част, но съдейки по годината говориш за първата. Все пак ти е давам, смятам ще ти хареса да изгледаш и нея, въпреки че е с други актьори, режисьорът е същият. Against the Wild 2: Survive the Serengeti / Срещу дивата природа 2: Оцеляване в Серенгети (2016). Тази година трябва да излезе и 3-тата част - Against The Wild III: The Journey Home / Срещу дивата природа 3: Пътешествие до вкъщи (2020). Приятно гледане!

Здравейте търся един филм дето се разказваше за едно момче,което се мести от Хавай някъде дето имаше сняг.Понеже караше сърф трябваше да се учи да кара сноуборд за да не губи форма.

преди 7 часа, tepmu написа:

Against the Wild / Срещу дивата природа (2013). Филмът има и втора част, но съдейки по годината говориш за първата. Все пак ти е давам, смятам ще ти хареса да изгледаш и нея, въпреки че е с други актьори, режисьорът е същият. Against the Wild 2: Survive the Serengeti / Срещу дивата природа 2: Оцеляване в Серенгети (2016). Тази година трябва да излезе и 3-тата част - Against The Wild III: The Journey Home / Срещу дивата природа 3: Пътешествие до вкъщи (2020). Приятно гледане!

Благодаря много! Първата част я изтеглих ...тази, която търсих 2013 г. Втората от 2016 я намерих, но няма пиърси и не мога да я изтегля, а и субтитри няма. А третата я няма в сайтовете, които тегля. Аз тегля от Замунда и Енерджи. Някакви други предложения?

преди 6 часа, gerina71 написа:

Благодаря много! Първата част я изтеглих ...тази, която търсих 2013 г. Втората от 2016 я намерих, но няма пиърси и не мога да я изтегля, а и субтитри няма. А третата я няма в сайтовете, които тегля. Аз тегля от Замунда и Енерджи. Някакви други предложения?

3-тата част още не е излезнала нормално да я няма никъде. Колкото до втората част https://www.rottentomatoes.com/m/against_the_wild_2_survive_the_serengeti https://www.amazon.com/Against-Wild-2-Survive-Serengeti/dp/B01EU1LI6E https://www.microsoft.com/en-us/p/against-the-wild-2-survive-the-serengeti/8d6kgx0j2z8h?activetab=pivot%3aoverviewtab https://www.hulu.com/movie/against-the-wild-2-survive-the-serengeti-3bb45ee0-7d03-4347-9081-13e22ae16d88 Колкото до субтитрите може и да няма български, не всеки филм бива преведен. Ако желаеш може да пуснеш заявка в сайтовете за субтитри като https://subsunacs.net/, http://subs.sab.bz/ или http://yavka.net/

Здравейте, търся един стар филм, може би на 15-16 години и повече (поне преди толкова съм го гледал). Ставаше въпрос за полицаи, които си спомням че бяха в цивилни дрехи. Имаше новопостъпило момче при тях, което не харесваше методите им на работа. Те не залавяха престъпниците, а направо ги убиваха и това им доставяше удоволствие. Даже момчето накрая се сби с един от началниците в къщата му след поредното "убийство". Та дали някой знае как се казва филма?

преди 20 часа, FD GOD написа:

Здравейте, търся един стар филм, може би на 15-16 години и повече (поне преди толкова съм го гледал). Ставаше въпрос за полицаи, които си спомням че бяха в цивилни дрехи. Имаше новопостъпило момче при тях, което не харесваше методите им на работа. Те не залавяха престъпниците, а направо ги убиваха и това им доставяше удоволствие. Даже момчето накрая се сби с един от началниците в къщата му след поредното "убийство". Та дали някой знае как се казва филма?

S.W.A.T. (2003) ?

преди 10 часа, Blue_Hulk написа:

S.W.A.T. (2003) ?

Нищо общо с този филм, но все пак благодаря че даде предположение. Сега като се замисля филма може и да е на над 20 години.

на 5.06.2020 г. в 18:18, FD GOD написа:

Renegade Force / Противодействие (1998)

преди 1 час, tepmu написа:

Не е и този. Поне по спомени всички полицаи бяха цивилки. Сега си спомних и една сцена към края в която задържаха една банда, която изнасилваше момичета. На сцената полицаите пак бяха цивилни, а оръжията им бяха насочени към един от бандата, който държеше поредната жертва като заложник (с опрян нож или пистолет). Новото момче което работеше към този полицейски екип се опитваше да убеди бандита да пусне момичето и в този момент неговите колеги изпозастреляха всичко живо + момичето. Момчето си спомням че беше с дължа коса. Накрая се изпопребиха с началника в неговата къща. Само това си спомням за жалост.

на 5.06.2020 г. в 18:18, FD GOD написа:

на 7.06.2020 г. в 12:19, FD GOD написа:

Не е и този. Поне по спомени всички полицаи бяха цивилки. Сега си спомних и една сцена към края в която задържаха една банда, която изнасилваше момичета. На сцената полицаите пак бяха цивилни, а оръжията им бяха насочени към един от бандата, който държеше поредната жертва като заложник (с опрян нож или пистолет). Новото момче което работеше към този полицейски екип се опитваше да убеди бандита да пусне момичето и в този момент неговите колеги изпозастреляха всичко живо + момичето. Момчето си спомням че беше с дължа коса. Накрая се изпопребиха с началника в неговата къща. Само това си спомням за жалост.

Extreme Justice / Крайна справедливост (1993). Друго си е като дадеш повече информация :)

@FD GOD Преди последните улики си мислех за Training Day / Тренировъчен Ден (2001), но уви..

Та така де и аз имам нужда от помощ с намирането на конкретен филм. Филмът е от типа Airplane Hijacking (отвличане на самолет). Гледал съм го за пръв път може би преди 12-13 години. Естествено, шепа терористи отвличат самолет. Екип от спец. частите е изпратен да се справи със ситуацията
. Бяха 4-5 човека. Излетяха и се скачиха към самолета с въздушен мост. По едно време започна престрелка и всичките, без главния, от спец. частите загинаха. С помощта на стюардесата, главния (който по едно време го простреляха) успя да се справи с елиминирането на всички врагове и накрая успяха и да приземят самолета с пътниците. Търсил съм го няколко пъти в IMDb - класацията "Most Popular Airplane Hijack Movies and TV Shows", но без успех, възможно е да съм го пропускал.

преди 4 часа, Excelsior написа:

@FD GOD Преди последните улики си мислех за Training Day / Тренировъчен Ден (2001), но уви..

Та така де и аз имам нужда от помощ с намирането на конкретен филм. Филмът е от типа Airplane Hijacking (отвличане на самолет). Гледал съм го за пръв път може би преди 12-13 години. Естествено, шепа терористи отвличат самолет. Екип от спец. частите е изпратен да се справи със ситуацията
. Бяха 4-5 човека. Излетяха и се скачиха към самолета с въздушен мост. По едно време започна престрелка и всичките, без главния, от спец. частите загинаха. С помощта на стюардесата, главния (който по едно време го простреляха) успя да се справи с елиминирането на всички врагове и накрая успяха и да приземят самолета с пътниците. Търсил съм го няколко пъти в IMDb - класацията "Most Popular Airplane Hijack Movies and TV Shows", но без успех, възможно е да съм го пропускал.

Executive Decision / Извънредно решение (1996)

преди 4 часа, tepmu написа:

Първоначално и аз си мислех за него, но не е той. Не участват Кърт Ръсел, Стивън Сегал, Хали Бери и други подобни актьори, по-скоро са малко по-посредствени. Във филма, който търсим, преминаването чрез въздушният мост беше успешно. Главният от спец. частите беше леко тъмнокож, а стюардесата беше бяла.

преди 7 часа, Excelsior написа:

Първоначално и аз си мислех за него, но не е той. Не участват Кърт Ръсел, Стивън Сегал, Хали Бери и други подобни актьори, по-скоро са малко по-посредствени. Във филма, който търсим, преминаването чрез въздушният мост беше успешно. Главният от спец. частите беше леко тъмнокож, а стюардесата беше бяла.

Sonic Impact (1999)

Здравейте, търся един филм в който ставаше на въпрос за мъж, който спи с неомъжени жени и с всяка с която преспи след това се омъжва за друг и създава семейство с него, т.е носи късмет за брак ако преспят с него. В един момент въпросният се влюбва в една мацка и най-накрая имаше “happy end”. ?

на 13.06.2020 г. в 21:36, tepmu написа:

Близко, но не! Всъщност, като видях този филм и се сетих за физиономията на рапъра и актьор Ice-T и че доколкото си спомням в търсения филм, то точно той е главния герой. Поразрових се из филмографията му и намерих конкретния филм -> Air Rage (2001). Страшно много благодаря за помощта, търсех го периодично и така няколко години вече!

Гледам че ви бива с филмите, а със сериалите как сте? Някой да знае, коя точно версия на Звездни Рейнджъри :D  въртяха 2003-4 година по БНТ или по БТВ беше не помня? Злодея беше един обикновен човек, който докосваше една пирамида на бюрото му и се телепортираше на един космически кораб. Когато се трансформираше приличаше на динозавър с дълга опашка. Там от кораба им пращаше гадинките да трепят звездните рейнджъри :D

п.п. - преди да почне да се качва на космическия кораб си спомням, че седеше на един стол в една зала и не мърдаше от него. Ама накрая след доста епизоди рейнджърите го сбараха, ама той пусна някакви ракети на трона и си отлетя на кораба :D

преди 31 минути, FD GOD написа:

Гледам че ви бива с филмите, а със сериалите как сте? Някой да знае, коя точно версия на Звездни Рейнджъри :D  въртяха 2003-4 година по БНТ или по БТВ беше не помня? Злодея беше един обикновен човек, който докосваше една пирамида на бюрото му и се телепортираше на един космически кораб. Когато се трансформираше приличаше на динозавър с дълга опашка. Там от кораба им пращаше гадинките да трепят звездните рейнджъри :D

п.п. - преди да почне да се качва на космическия кораб си спомням, че седеше на един стол в една зала и не мърдаше от него. Ама накрая след доста епизоди рейнджърите го сбараха, ама той пусна някакви ракети на трона и си отлетя на кораба :D

Power Rangers: Ninja Storm ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.