Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Радев с реплика към Борисов: Достоверността на твърденията му са под въпрос

Цитат
След като премиерът Бойко Борисов разкритикува остро факта, че държавният глава не е бил под 10-дневна карантина след контакта си със заразени от коронавирус, държавният глава отправи реплика към министър-председателя.

Ето какво сочи официалната позиция на президентската администрация:

В отговор на въпроси от страна на медии, свързани с твърдения на министър-председателя относно оставката на началника на столичната Регионална здравна инспекция, прессекретариатът на държавния глава разпространява следната позиция:

Противоречивите обяснения на изпълнителната власт будят все повече въпроси за действителните причини за оставката на д-р Данчо Пенчев. Достоверността на твърденията на министър-председателя, не само по тази тема, са под въпрос. Единствено д-р Данчо Пенчев може да внесе яснота за причините, които са го накарали да подаде оставка.

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, miro20 написа:

Прекрасно демонстираш такова поведение - гледаш и не разбираш. Хайде пак :

122761315_10158179415567545_688558406485

Тезата " каквото е казал Радев е аксиома " не върви. Освен в промитите мозъци като вашите :giggle1:

Да ти го обясня по-просто като на по-бавно възприемащ.

"Президентската институция съгласува единствено и само бюджета на Администрацията"

Президентската администрация съгласува единствено бюджета на Президентството!!!

Остава д-р Данчо Пенчев да си признае, че заради нахалството на Радев е станало така.   Радев щеше ли да ходи в Естония, ако беше адекватен и достоверен!?

преди 17 минути, M.Николов написа:

Да ти го обясня по-просто като на по-бавно възприемащ.

"Президентската институция съгласува единствено и само бюджета на Администрацията"

Хайде пак :

122761315_10158179415567545_688558406485

Къде пише това което ти цитираш

а  ???

Наистина не знам кой е бавно възприемащ, след като три пъти цитирам документ , на който никъде не пише това което ТИ казваш, а ти искаш да ми  докажеш че това което аз виждам написано в документа, не е това, а е което пРезидента бил казал.

Е няма как да стане.

На вас ако пРезидента фигурант ви криви очите и виждате несъществуващи абзаци в документа, аз нямам такива !

:)

преди 28 минути, miro20 написа:

Къде пише това което ти цитираш

Пише го в закона ЗПФ.Всяка една бюджетна организация е получила подобен документ бре.

С който се иска съгласуване на бюджета предвиден за нея.

преди 38 минути, M.Николов написа:

Пише го в закона ЗПФ.Всяка една бюджетна организация е получила подобен документ бре.

С който се иска съгласуване на бюджета предвиден за нея.

Може и да има такъв документ за всяка администрация поотделно .

Питам те - къде пише твоите копирани пРезидентски алабалистики  в по горния документ, който цитирам 3-ти път, а ти си сляп ??

преди 8 минути, M.Николов написа:

Еми пише си, това, че ти не го виждаш или разбираш е друг въпрос.:hush:

Не, не пише :hush:

Наистина не знам кой е бавно възприемащ, след като три пъти цитирам документ , на който никъде не пише това което ТИ казваш, а ти искаш да ми  докажеш че това което аз виждам написано в документа, не е това, а е което пРезидента бил казал.

преди 1 час, miro20 написа:

Може и да има такъв документ за всяка администрация поотделно .

Питам те - къде пише твоите копирани пРезидентски алабалистики  в по горния документ, който цитирам 3-ти път, а ти си сляп ??

Ми пише го бе гъбо! Прилагат проект за бюджет на администрацията на президента, на хартиен носител. Според теб какво прилагат на тоя хартиен носител? Приложения от гогле сторе???

преди 6 часа, attj написа:

Радев спря да обикаля като извънземен    https://www.mediapool.bg/radev-nai-nakraya-se-samoizolira-glavniyat-mu-sekretar-e-polozhitelen-news313805.html

Дразни те че ходи някъде ли? Тва му е работата бе.

преди 16 минути, Belhor написа:

Дразни те че ходи някъде ли? Тва му е работата бе.

Сега като е в карантина няма да ходи насам натам и няма да ме разсмива.

преди 1 час, attj написа:

Сега като е в карантина няма да ходи насам натам и няма да ме разсмива.

Леля ти Сийка ли те посъветва какво да отговориш?

https://fakti.bg/bulgaria/524481-kornelia-ninova-e-prieta-vav-vma-s-koronavirus

Корнелия Нинова е приета във ВМА с коронавирус.

Сега остава да излезе "Фигуранта", да вдигне юмрук и да каже, че няма коронавирус.

преди 2 часа, Мойра написа:

Леля ти Сийка ли те посъветва какво да отговориш?

Леля Станка още чака да кажеш защо харесваш Румен Радев.  Аз също го харесвам, когато ме разсмива.

преди 1 час, M.Николов написа:

Ами това са боневи спекуалции. Защото ясно стана че фигуранта е известен именно преди пътуването му до Естония.

Бонев прокарва тезата "кой ми ака в гащите" ... винаги за този и други пРезидентски гафове е виновен друг :) 

Радев: Всеки свободен гражданин се превърна в будител

Цитат

От нашето пробуждане зависи как ще изглежда България утре, подчертава Румен Радев в поздравлението си до българския народ по случай Деня на народните будители, съобщва пресцентърът на държавния глава.

Публикуваме пълния текст на поздравлението на Румен Радев

На 1 ноември отбелязваме Деня на народните будители. Почитаме достойните българи, които със слово и дело, с талант и воля отстояват добродетелта и красотата и будят съвестите. Които във всички времена се борят с користта, цинизма, посредствеността и унинието. Будителите винаги изпреварват времето си и имат трудна, често трагична съдба.

Просветители, духовници, книжовници, революционери, писатели и артисти, те често получават посмъртно признание. Портретите им висят в институциите и класните стаи. Свикнали сме да ги възприемаме като част от миналата слава на Отечеството.

Разговорът за будителите често е разговор за Историята.

Но тази година българското общество излезе от унинието.

Хиляди българи издигнаха своя глас с искания за по-справедлив живот и всеки свободен гражданин беше будител!

Всеки от непримиримите, който със светлината на телефона си се вля в морето от светлини тук, на площада в София и в много други градове в цялата страна, беше будител.

Всеки сънародник зад граница, който показа, че българите навсякъде по света са единни в искането си за модерна и европейска България, беше будител.

Всеки сатирик, който със слово и карикатури разобличаваше демагогията и корупцията, беше будител.

Всеки журналист, който се осмели да търси и изнася истината, беше будител.

Медицинските сестри и майките на децата с увреждания, които отстояваха своите социални права, будеха обществената съвест.

В тези трудни времена всички: лекари, учители или обикновени хора, подали солидарна ръка на нуждаещите се, всички, които приеха изпитанието с достойнство и мисъл за другия, са пример за нас.

Затова тази година, повече от всякога, хиляди хора изпълниха със смисъл празника на будителите.

От нашето пробуждане зависи как ще изглежда България утре.

Честит празник!

преди 2 часа, Мойра написа:

Човек , природно мрази да го събуждат ......Kasnoto-sabujdane-300x199.jpg

Единствената грешка на Радев е (казано е още в древни времена) :

" Видиш ли заспал - завий го да не се събуди ! Събудиш ли го - ще те намрази ..... " :nono:

Ето , с Радев така става ! Той ги буди - те го мразят ! Право в тоалетната бягат......А мухите къде кацат ?..... :lol6:

на 30.10.2020 г. в 23:14, M.Николов написа:

Пак не четеш, Президента е бил известен, но не и шефа на РЗИ София!

По-точно е известен с 2 дена забавяне.

Не шефа на РЗИ е ходил до Естония :hush:

А в Молдова вече наритаха червения прорашистки  Додон :)

https://www.gazeta.ru/politics/news/2020/11/02/n_15165403.shtml

Това очаква и нашия фигурант.

пп

Малко избързах, ще има втори тур там де щото нямат над 50% ...  но не се съмнявам че резултата ще е такъв.

преди 23 часа, by_chechi написа:

Ето , с Радев така става ! Той ги буди - те го мразят ! Право в тоалетната бягат......А мухите къде кацат ?..... :lol6:

Относно "будителите"

Председателят на Съюза на българските журналисти агент „Виолета“ от Шесто управление на ДС (Снежана Тодорова-Федотова), наградила в Деня на народните будители и Деня на българската журналистика следните елементи:
-агент „Искра (Даниела Кънева) за цялостен принос;
-потомствения агент на Второ главно управление на ДС Георги Готев, син на щатния кадрови офицер от Първо главно управление на ДС Горан Готев;
-московската матрьошка Петър Волгин;
-зам.главния редактор на болшевишкия „вестник“ „Дума“ Г. Георгиев;
-Мартин Георгиев, наемник на „Овъргаз“ и отразяващ метежа.
111-то място ли? 211-то Ви е много!!!

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не му стигнаха силите и акъла на будителят Румен Радев.  Не успя да събуди достатъчно много протестиращи за да вземе властта с превратаджийски способи без никакви избори.  Няма оставки на Борисов и Гешев.  Да му мислят Божков и останалите подбудители на псевдобудителя-президент.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.