Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 минути, Bubbles написа:

Не съм никакъв екстремист, аз съм човек, баща който иска децата му да растът в нормален свят а не в кочина. 

Пак те питам Деца имаш ли? Ок ли си вместо да се грижиш за тях да пълниш гушата на един престъпник?

Айде хили се, знам че друго не можеш.

Тоест не казваш как учиш децата в училище. "Убиване с камъни" или "палежи по улиците"?

Пак забрави, нали?

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

Тоест не казваш как учиш децата в училище. "Убиване с камъни" или "палежи по улиците"?

Пак забрави, нали?

Отговорих ти на въпроса, чакам твоя отговор.
А на какво уча децата питай родителите им, за да ме защитават от такива като тебе явно ги уча на хубави неща.

преди 1 минута, Bubbles написа:

В нормален форум такива изчезват на секундата.

Вярно ли?

А за това, което ти си писал?

преди 6 часа, Bubbles написа:

Тава требва да се утрепе на момента с камъни.

100% си радикален екстремист!!! "изчезват на секундата", "Тава требва да се утрепе на момента с камъни."

:newspaper:

преди 8 минути, В. Велев написа:

Как да има деца като е мъж чиито интереси са мъже и история.

alkogolik_v.thumb.png.feb14463e8542a6b7c6e65705777f63f.png

преди 2 минути, БаалБек написа:

Вярно ли?

А за това, което ти си писал?

100% си радикален екстремист!!! "изчезват на секундата", "Тава требва да се утрепе на момента с камъни."

Мдаа а ти стоо процента си трол. 

Ай беги!

@Bubbles се чуди, защо още не са му изтрили профила! 

преди 6 часа, Bubbles написа:

Тава требва да се утрепе на момента с камъни.

преди 14 минути, Bubbles написа:

В нормален форум такива изчезват на секундата.

Мдааа....тежко е бремето на френските радикално-екстремистки учители..

:popcorn2:

Баалбек, между другото... що си си сложила подобна снимка на профила? Щото май изобщо не си жена, а? :) 

преди 11 часа, Bubbles написа:

Не съм никакъв екстремист, аз съм човек, баща който иска децата му да растът в нормален свят а не в кочина. 

Пак те питам Деца имаш ли? Ок ли си вместо да се грижиш за тях да пълниш гушата на един престъпник?

Айде хили се, знам че друго не можеш.

Тя, спамера и сашков освен да се хилят друго не могат.

Дори и на обикновени въпроси НЯМА да ти отговорят.

И между другото тя няма деца и няма да има защото цялото и време отива да спуска опорки отгоре!

преди 5 часа, Belefor написа:

Дори и на обикновени въпроси НЯМА да ти отговорят.

И между другото тя няма деца и няма да има защото цялото и време отива да спуска опорки отгоре!

Знам но ми е забавно да й чета смехориите.

преди 5 часа, Belefor написа:

Не си ли се замислял, защо "Тя" и "сашков" "да се хилят друго не могат"? Каква е логиката някакво момиче, да си сложи чужда снимка на профила? В смисъл, дори не и на някаква популярна личност? Все едно аз да си туря снимка на комшията? И каква е логиката тираджията да си снима отворени страници на kaldata.com от четири различни устройства? :) 

преди 11 минути, communismatic написа:

Не си ли се замислял, защо "Тя" и "сашков" "да се хилят друго не могат"? Каква е логиката някакво момиче, да си сложи чужда снимка на профила? В смисъл, дори не и на някаква популярна личност? Все едно аз да си туря снимка на комшията? И каква е логиката тираджията да си снима отворени страници на kaldata.com от четири различни устройства? :) 

Дзвера е неспасяем, създава и трие акаунти постоянно, даже цяла група си е направил да си говори сам в нея... 😁

Аз от много време насам подозирам, че Баалбек и тираджията фактически са един и същ човек. Още повече, че се оказа, че и двамата са фенове на Бойко Борисов, което е още по-съмнително. Но... само глупости, абсолютно никакви наченки на някакво мислене и прочее.

преди 16 часа, communismatic написа:

Баалбек, между другото... що си си сложила подобна снимка на профила? Щото май изобщо не си жена, а? :) 

:wub:

:offtopic_s:

Жена,колко да е жена...може да е с вътрешна красота...

Управляващите изобретиха нов жанр: протест в подкрепа на властта. Навремето на това му викаха манифестация. Това не може да скрие, че недоволството от властта е масово. Българите са възмутени от арогантността и високомерието, от провокациите, които олигарсите устройват, за да дискредитират протеста на свободните хора. В момента службите и специализираните структури на МВР са впрегнати от същите тези олигарси срещу техните политически опоненти.
Предупреждавам, че това е груба злоупотреба с власт и за нея ще се търси отговорност. Призовавам също така служителите на реда да не петнят честта на пагона и да не жертват своето професионално бъдеще заради хора, които утре ще ги зарежат и ще избягат със своите частни самолети.
На всичко отгоре олигарсите правят опити за етническо разделение. Но България не им е бащиния. Тя е на всички българи, на млади и стари. Площадът не е място за разделение, а място за единение. Който дели българите на етнос или на поколение, работи за своите партийни интереси, но не и за България. Призовавам, когато протестираме да спазваме закона и да не забравяме за какво сме се събрали, а това е вярата, че България на закона е възможна и заедно сме по-силни от мафията.
May be an image of one or more people, crowd and text
на 8.12.2025 г. в 19:11, communismatic написа:
на 8.12.2025 г. в 19:08, parmobil написа:

С толкова собственост, дето не е купена от теб е срамота да не си се размножил

Що толкова те гложди, аз какво съм купил и не съм купил? Пишеш го за 20-ти път сигурно? Завиждаш ли ми, че съм роден с късмет? И то във всяко едно отношение... ;) 

Много маломерен тоз късмет :lol6:
За "милионерско синче" не трябваше ли да е поне трицифрена сумарната квадратура?

току-що, plamen.spam написа:

Много маломерен тоз късмет :lol6:
За "милионерско синче" не трябваше ли да е поне трицифрена сумарната квадратура?

Пламен Умния умишлено не отговаря на определени постове, но пък в другите теми е доста активен... Каква изненада само! Иначе... очевадно много ми е набрал... Но това е защото не съм му никакъв приоритет и не съм му важен. Нали? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Пламен Умния умишлено не отговаря на определени постове, но пък в другите теми е доста активен... Каква изненада само! Иначе... очевадно много ми е набрал... Но това е защото не съм му никакъв приоритет и не съм му важен. Нали? 😆

Казах ти, че те изучавам.
Клиничната психология едва ли познава друг такъв екземпляр-комплексар.

Поне спря да отричаш.

току-що, plamen.spam написа:

Казах ти, че те изучавам.

Интересно, как може да ме изучаваш, при положение, че ти нямаш акъл даже да разбереш за какво спорим с Баалбек, да не говорим, че нямаш акъл дори да осмислиш документите, които ни ги постваш всекидневно. А да не говорим, че и самите си статистики, пак не ги разбираш. 

Иначе ме изучавал. 😆😆😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Интересно, как може да ме изучаваш, при положение, че ти нямаш акъл даже да разбереш за какво спорим с Баалбек, да не говорим, че нямаш акъл дори да осмислиш документите, които ни ги постваш всекидневно. А да не говорим, че и самите си статистики, пак не ги разбираш. 

Иначе ме изучавал. 😆😆😆

Очевидно мога и съм те изучил в доста голяма степен... А това поставя под съмнение останалите ти твърдения, т.е. ти си този, който не е разбрал нито документите, нито статистиките, ако ще и с тебешири да ти помагам.

Поне стигна ли до 203-а стр. на The Книгата? 

преди 1 минута, plamen.spam написа:

А това поставя под съмнение останалите ти твърдения, т.е. ти си този, който не е разбрал нито документите, нито статистиките, ако ще и с тебешири да ти помагам.

Да, помня, че репарациите не сме могли, да ги изплащаме на Гърция, щото се гърмяли по границата и нямало как да се прехвърля стоката от там. 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Да, помня, че репарациите не сме могли, да ги изплащаме на Гърция, щото се гърмяли по границата и нямало как да се прехвърля стоката от там. 😆

Не, тъпичкото ми то, защото не са д-о-г-о-в-о-р-и-л-и  С-П-О-Р-А-З-У-М-Е-Н-И-Е

на 27.10.2025 г. в 13:49, plamen.spam написа:

А бре, Незнайко, с кой да се е договаряло преди това, като в Гърция до 1949 г. има гражданска война.
К'ва търговия и транспорт на стоки, като по границата ни с Гърция непрекъснато е имало инциденти.

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Не, тъпичкото ми то, защото не са д-о-г-о-в-о-р-и-л-и  С-П-О-Р-А-З-У-М-Е-Н-И-Е

Да постна пак старите ти постове? Умничкото ми? 😆

на 27.10.2025 г. в 15:49, plamen.spam написа:

А бре, Незнайко, с кой да се е договаряло преди това, като в Гърция до 1949 г. има гражданска война.
К'ва търговия и транспорт на стоки, като по границата ни с Гърция непрекъснато е имало инциденти. Много често след престрелка, гръцките партизани са се изтегляли на наша територия, а армията им е навлизала за да ги преследва.

Радев: Ще изляза със свой политически проект, когато най-малко го очаквате

Да пуска партията час по-скоро и да измита тая сган дето се е наредила в парламента!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.