Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Едва ли е по-голямо от това зад Борисов.Ти вече си излъган, но не искаш да си го признаеш.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Та, хайде стига ме занимавахте с мнения на провалени политици.

Пак се водиш по фейк кампаниите дето плюха Плевнелиев с изцяло хейтърски "аргументи" . Че бил мънкал, че бил чехълчо ... ах как звучи това сега на фона на президентшата Деса Мерцедеса а ? :)

Лапсуси като снимка на планините и  какви ли още не незначителни и личностни подигравки които нямат нищо общо с президентската му държвническа дейност. От която именно няма  от какво да се срамува

За разлика от сегашния фигурант, който от самото начало прави гаф след гаф. И вътре и навън.

А последната подкрепа за мутроолигарха Черепа си е за импийчмънт.

преди 32 минути, M.Николов написа:
преди 47 минути, attj написа:

Иска да връща на власт  мафия и мутри,свързани с БСП

А това си е чиста клевета!

А когато фигуранта, нулата,  крещи с юмруче "мутри вън" това не е клевета а ? :)

Което е още по грозно, след като  в случая играе именно за интересите на мутрите и тези подгонени в Дубай.

Срам.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Едва ли е по-голямо от това зад Борисов.Ти вече си излъган, но не искаш да си го признаеш.

Да. Многократно излъган от БКП и от БСП.  Затова в чуденето си за кои да се гласува стигнах до Воля.  Скоро пак наближава време за чудене.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ти вече си излъган, но не искаш да си го признаеш.

А ти не си  :)  :)  

преди 1 минута, attj написа:

Да. Многократно излъган от БКП и от БСП.

Само че такива като николоф обичат да настъпват една и съща мотика.

Просто принцип. Обичат си бкп-то, мразят ББ. Няма друг вариант за тях

Дори напролет нов Жанвиденов провал да изберем с пенсии 5$, те после пак ще си го искат. Оправдание ще измислят винаги :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 минути, miro20 написа:

Лапсуси като снимка на планините и  какви ли още не незначителни и личностни подигравки които нямат нищо общо с президентската му държвническа дейност. От която именно няма  от какво да се срамува

Я да видим какво свърши твоя любимец докато беше президент?

До колкото си спомням първото нещо с което обеща да се захване Плевню като президент беше електронното правителство, той обеща до края на неговия мандат България да има работещо електронно правителство.

Една бърза проверка ни показва, че и в момента България няма работещо електронно правителство!

Тоест твоя любимец се е провалил тотално в основната си цел, която сам си е дефинирал!

:hush:

Казах вече, не ме занимавайте с провалени политици.

преди 16 минути, miro20 написа:

А последната подкрепа за мутроолигарха Черепа си е за импийчмънт.

Мирча, кАжи честно като произнасяш импийчмънт подмокряш ли се?:giggle1:

преди 20 минути, miro20 написа:

Само че такива като николоф обичат........

Не ти е дадено да знаеш какво обичат такива, като Николов, за това не прави опити да обясняваш неща от които си нямаш и грам понятие!

преди 4 минути, Belhor написа:

Миро пак затапен и унижен!

С какво ? Полюции и подмокрения ? само че ваши .... :)

преди 31 минути, M.Николов написа:

До колкото си спомням първото нещо с което обеща да се захване Плевню като президент беше електронното правителство, той обеща до края на неговия мандат България да има работещо електронно правителство.

Чак пък обещал... Натискаше , да. Но да не би той да организира и въвежда структурата, логистиката, управлението , планирането и т.н. на това "електронно правителство" ???

:)

Докато за Нулата можеш да прегледаш отначало темата за камарата гафове които сътвори и сте все още слепи.

преди 35 минути, M.Николов написа:

Не ти е дадено да знаеш какво обичат такива, като Николов, за това не прави опити да обясняваш неща от които си нямаш и грам понятие!

Дадено ми е да гледам глупостите които  пишете. от където и си правя изводите.

преди 4 минути, miro20 написа:

Чак пък обещал...

Можеш да потърсиш първата му реч като президент, там много ясно заявява това, като основен свой приоритет.

И се провали безславно.

преди 6 минути, miro20 написа:

Дадено ми е да гледам глупостите които  пишете. от където и си правя изводите.

Изводите си ги дръж за себе си, така или иначе са грешни!

току-що, M.Николов написа:

Изводите си ги дръж за себе си, така или иначе са грешни!

То си личи :) Всичко си седи по назад. Всеки с малко по голяма обективност може да прецени .

Че се сетих като каза "подмокряне" ..... скоро не си поствал помпозни снимки-икони на Нулата ?  В стил "това е моят президент" , "Радев е велик" и подобни :) :)

Ех как си мечтаете за идоли и вождове... за партийни портрети на стената..... ех мечти... :giggle1:

Напротив. Кефя се че се радваш че си мислиш че съм първосигнален.

Ако бях наистина такъв немислещ  , ако никога не обръщах внимание на фактите и случващото се, щях да бъда върл фен на пРезидента фигурант  :)

преди 7 минути, M.Николов написа:

Не може да си немислещ и да си фен на Президента.

Забелязал съм точно обратното. Дори бих казал ти си такъв пример.

Всеки който се е задълбал малко повече в анализ на действията , речите, постъпките, критиките, посланията, противоречията и т.н. се плесва по челото и си казва " е нема такъв  малоумник като тоя фигурант" .

Останалите  , дето са фенове, гледат като тоя в подписа ми , само че към портрет на Нулата.:giggle1:

преди 3 часа, miro20 написа:

Забелязал съм точно обратното. Дори бих казал ти си такъв пример.

Всеки който се е задълбал малко повече в анализ на действията , речите, постъпките, критиките, посланията, противоречията и т.н. се плесва по челото и си казва " е нема такъв  малоумник като тоя фигурант" .

Останалите  , дето са фенове, гледат като тоя в подписа ми , само че към портрет на Нулата.:giggle1:

Ако под всеки имаш предвид Тролова, Тодоров и себе си, бих ви казал- Слезте на Земята! Нямате мозък да анализирате дори критическия реализъм, в епопеята "Доко, доко"... 😆

преди 5 минути, Proshark написа:

Еииий...призна си най-после....Халал да ти са...сребърниците....

ама на теб не ти ли дават - явно не те ценят

преди 15 часа, Proshark написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

Дадено ми е ....

Еииий...призна си най-после....Халал да ти са...сребърниците....

Да вадиш думи от изречението :

"Дадено ми е да гледам глупостите които  пишете. "

Е същото аз да напиша :

преди 15 часа, Proshark написа:

Еииий...призна си най-после...

.....че съм клатил прошарк в съблекалнята

Детинско тъпо е, не мислиш ли ? :) 

преди 15 часа, Belhor написа:

бих ви казал

Кой му пука каква поредна глупост - спам си изръсил ?? :)

Понеже почти всяка тема осирате с някакви офтопици и нападки , се сетих :
https://www.chr.bg/zhivot/profesiya-trol/

Цитат

„тролове“. Така в мрежата наричат онези потребители, които съсипват всяка смислена дискусия във форумите. Те провокират, клеветят и интригантстват, при това обикновено в няколко медии едновременно.

...

На техния психологически профил навярно би се зарадвал всеки психиатър: признаци на садизъм, психопатия, нарцисизъм и макиавелизъм. Казано на по-човешки език: троловете изпитват удоволствие от това да манипулират другите и да им причиняват болка.

Учените установили още, че класическият трол е отмъстителен, безчувствен и изцяло обсебен от самия себе си.

..

троловете пишат своите постинги най-вече в резултат от скука, поради нуждата да им обърнат внимание и от отмъстителност. Според Клеър Хардейкър троловете са агресивни и обичат да заблуждават и манипулират.

Някои влизат единствено и само да наплюят някой какво е казал написал.

Ще се познете ли ? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Кой му пука каква поредна глупост - спам си изръсил ?? :)

Жалко за теб. Щях да ти кажа къде има един милион долара, да идеш да ги вземеш . Кой е глупака сега?

преди 48 минути, ncl написа:

Антипрезидент-фигурант и визия са несъвместими неща.  При този човек съществува ли президентската институция въобще?  Не върви президент да се заканва на законното правителство, че са мафия и мутри, нямаше и няма той  и идея дори за кръгла маса при проблемности. Не му се получи мечтата  за вземане на властта с преврат под натиска на уличните протести.  Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) заради него реално не съществува.  Ако съществуваше - следваше да се занимава с изцепките и с глупостите на Радев. Подобен визионер е уникално недостижим.  За какво ни е такъв държавен глава?

преди 20 минути, M.Николов написа:

Каза ли нещо?

Да - нека розовите симпатизанти на БСП си карат на автопилот, докато им дойде акъла.  Ако някога им дойде.  Не Ви упреквам, тъй като и аз бях като Вас.

преди 1 минута, attj написа:

Да - нека розовите симпатизанти на БСП си карат на автопилот, докато им дойде акъла.  Ако някога им дойде.  Не Ви упреквам, тъй като и аз бях като Вас.

Аз никога не съм гласувал за БСП, така че няма как да си като мен. Иначе повтаряй си опорките на Магарешки, не ми пречиш.

преди 1 час, attj написа:

Тоше,стига бе човек...едно и също.Едни може и карат на автопилот..ама ти ако не можеш да вдигнеш самолета,няма никакво значение дали ще ти се отвори парашута...ако ме разбираш....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.