Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 27 минути, gagodrago написа:

Гарин?

Инженер Гарин? Създателят на :emoji_orte-86:хиперболоида??  :emoji_smiley-47:

Питай КГБ, т.е. ФСБ що са му дали такъв псевдоним :) 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Слави Трифонов, Мая Манолова и Отровното трио щели да  работят в комбина на изборите-   затова Радев решил да се кандидатира за втори мандат като президент    https://sosnovini.eu/румен-радев-се-отказал-от-партия-бори-с/468/?fbclid=IwAR3mZwyvy0KnLE7iXAdIcluRL2tn5EyEGskEJswrx-pIBXaloOsURHPiGHk

на 30.11.2020 г. в 9:54, Belhor написа:

Сос новини, качамак новини...

Ха- ха- ха.  Вярно бе, Радев се държи като Ленин                                                    https://fakti.bg/bulgaria/533204-plevneliev-radev-e-kragla-nula

преди 1 час, ncl написа:

А ти се държиш като Плевнелиев...

Не е така. И двамата президенти често се държат като Разединителчо Подстрекателчев и успешно ме разсмиват с глупостите си.  Те са комсомолски чеда на БКП.

Анкета

"Кръгла нула" ли е президентът Радев, както твърди Плевнелиев?

Да
20% (848)

Не
76% (3221)

Не ме вълнува
4% (191)

КОМЕНТАРИ

https://fakti.bg/dnes

Без повече коментари, цифрите "говорят" сами!

преди 4 минути, M.Николов написа:

Анкета

Няма по достоверна анкета от изборите.

Дори рейтинга е нещо несигурно. Виж Мая Костинбродска как се срина от високия рейтинг на омбудсман, и сега  какъв е ?

А царя преди да дойде какви надежди имахме ? Къде отиде и какво стана с неговото НДСВ ?

Така че "нулата" да слезе от висотата на президентската институция която осра тотално, да влезе в парламентарната политика и да го видим

:hush:

Ако иска да се докаже като управление, да заповяда. Защото все още сме парламентарна, а не президентска република и така се урпавлява.

В противен случай си остава празен хейтър.

преди 22 минути, M.Николов написа:

Анкета

"Кръгла нула" ли е президентът Радев, както твърди Плевнелиев?

Да
20% (848)

Не
76% (3221)

Не ме вълнува
4% (191)

КОМЕНТАРИ

https://fakti.bg/dnes

Без повече коментари, цифрите "говорят" сами!

Че е нула -така е . Обаче застанал зад Божков вече означава нещо. Не ми е ясно обаче защо не си го каже "Аз съм нулата след Божков" тогава ясно ще се види че все пак има някаква стойност. :D

Нали виждаш анкетата?

Малко сте, нищо не зависи от вас.

Злобейте си.

По-въпроса с Божков, Президента критикуваше правителството на Борисов още когато Божков и Борисов си пиеха кафето и си делкаха печалбата от хазарта.

Така че, всички опити да свържете Президента с Божков звучат доста комично!:hush:

Ама толкова си можете.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Нали виждаш анкетата?

Малко сте, нищо не зависи от вас.

Аз не съм гласувал. Е и ? Според теб това представителна извадка ли е в сайта ? ? :)

преди 5 минути, M.Николов написа:

Така че, всички опити да свържете Президента с Божков звучат доста комично!:hush:

А да бе, комично . Това че  излезе с юмруче да нахъса хорта и платените протести на Черепа по същото време, викаш нямат връзка ??

А това че същата тази нула каза че Черепа е за него е по убедителен отколкото прокуратурата ??? Нееее, ма нема нищо общо нали ?

:) 

Смешни сте такива като теб .

преди 14 минути, lsmurf написа:

Че е нула -така е . Обаче застанал зад Божков вече означава нещо. Не ми е ясно обаче защо не си го каже "Аз съм нулата след Божков" тогава ясно ще се види че все пак има някаква стойност. :D

Е как да каже... то се получава някаква шизофрения... Хем никой не е с Божков, никой не иска да се асоциира с него, пък играят с него. Или със "странни съвпадения" както акциите на нулата с акциите на божковите агитки и "отровни триота"  :) 

Други пък просто  не обелват лоша дума за него . Сякаш не съществува :) 

По същия начин Хр.Иванов реагира с насрана физиономия при споменаването на Маджо. Кво му е лошо на Маджо ? А ? :)  Обикновен гражданин. Свободен при това. :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз не съм гласувал. Е и ? Според теб това представителна извадка ли е в сайта ? ? :)

А да бе, комично . Това че  излезе с юмруче да нахъса хорта и платените протести на Черепа по същото време, викаш нямат връзка ??

А това че същата тази нула каза че Черепа е за него е по убедителен отколкото прокуратурата ??? Нееее, ма нема нищо общо нали ?

:) 

Смешни сте такива като теб .

Е как да каже... то се получава някаква шизофрения... Хем никой не е с Божков, никой не иска да се асоциира с него, пък играят с него. Или със "странни съвпадения" както акциите на нулата с акциите на божковите агитки и "отровни триота"  :) 

Други пък просто  не обелват лоша дума за него . Сякаш не съществува :) 

По същия начин Хр.Иванов реагира с насрана физиономия при споменаването на Маджо. Кво му е лошо на Маджо ? А ? :)  Обикновен гражданин. Свободен при това. :)

Ами проблемът на нулите е че искат да са начело. А сложиш ли нула в началото дори и това след нея да има някаква стойност просто вече започва да клони към нула. С Радев се случи същото . Просто не си знае мястото този човек и нулира нещата с претенциите си за лидерство.

Не знам, но я ми припомнете този, който нарича сегашния Президент нула с какъв рейтинг напусна Президентството, че ми е трудно да се сетя дали не клонеше към нула?:hush:

Та, хайде стига ме занимавахте с мнения на провалени политици.

Бившите комсомолци и комунисти Плевнелиев и Радев провалиха мандатите си с разединяване на сънародниците ни . Друг президентски мандат и двамата не заслужават.  При първия премиерът Орешарски си подаде оставката, а при вторият както върви упоритият Борисов няма да го направи.   Значи Радев е още по-зле и от Плевнелиев.  Иска да връща на власт  мафия и мутри,свързани с БСП, за което народът догодина  с право ще го отлюспи и забрави.  

преди 3 минути, attj написа:

Иска да връща на власт  мафия и мутри,свързани с БСП, за което народът догодина  с право ще го отлюспи и забрави.  

Това сам ли го измисли или някой ти помогна?

Чул ли си нещо за клевета?

преди 3 минути, M.Николов написа:

Това сам ли го измисли или някой ти помогна?

Чул ли си нещо за клевета?

Радев употребява такава терминология спрямо тези, които са на власт сега. Били мафия и мутри. Целият свят е смаян и учуден как може президент да говори такива неща за правителството на България.    Ах, как му се иска да върне БСП на власт -  няма клевети в тези неща. 

преди 1 минута, attj написа:

Ах, как му се иска да върне БСП на власт -  няма клевети в тези неща. 

Но ти не го казваш така, а така:

преди 13 минути, attj написа:

Иска да връща на власт  мафия и мутри,свързани с БСП

А това си е чиста клевета!

Твърденията на Радев са клевета в по-голяма степен и догодина той още от сега да започва да мисли какво ще обяснява на въпросите на главния прокурор. Навремето ДАНС се занимава с Плевнелиев, ще се занимава и с Радев.  Имунитетът му не е вечен.

преди 11 минути, M.Николов написа:

Ти не му бери грижата на Радев, гледай си твоя животец.

Това правя. А вие не мислете, че зад Нинова и Радев не съществува задкулисие.  Не допускайте пак да бъдете излъгани.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.