Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 39 минути, miro20 написа:

Къде видя оплитане бре :) 

Разбирам че не ти изнася че имаме пРезидент избран чрез съветите и съдействието на чужда служба, не ти изнася че на пРезидента повече му харесва мутроолигарха Черепа спрямо прокуратурата пък крещи "мутри вън" , не ти изнася че имаме тотално провалена карикатура на пРезидент, която никъде другаде по света биха я търпяли

Единственото, което разбирам е, че пак нищо не си схванал.

Всъщност като се замисля, май големи и напразни надежди съм хранел.:hush:

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Единственото, което разбирам е, че пак нищо не си схванал.

Я малко слез на земята че някой ще си помисли че наистина си казал някаква супер сложна сентенция която "Миро пак не е схванал" :)

Е да , ама не .

Говореше ми как "не съм схванал че няма импийчмънт" , и че това било "текат ми лигите" .

И че съм искал 2/3-ти от българите да са в затвора защото искали оставка на Гешев.

:)

Та, за импийчмънта отново не аз, а ти си тотално оплетен в кълчища, защото пак повтарям, в нормалнния свят за всичките тези отдавна известни неща около предлагането , съгласуването, издигането, проучването по поръчка на чужда разузнавателна служба, тоя смешник щеше да гледа президентството от шадраванчето отсреща.

:)

Виждаш как  в САЩ и дургаде е тотален компромат ДОРИ факта за невинни срещи с руския посланник , водят се дела, разследвания , разпити..... а тук имаме всичко изброено .

Какво би било ако в САЩ гръмне скандал в който се окаже че Тръмп е предложен и съгласуван след срещи на конгресмени с руска разузнавателна служба ?

Какво би било ако излязат факти че кандидатурата е проучвана от социологическа фирма по поръчка на руска разузнавателна служба ?

Това си го има официално у нас .

За Радев.

Има и всички останали неща споменавани и по ТВ Цариград и в интервюто на Решетников при Коритаров.

пп

Нещо за Митко смс-а имаш ли да добавиш ? :)

Ко стана с Деса мерцедеса ? Оправиха ли декларацията и пред КПКОНПИ ?

Те така функционира държавата, те това е статуквото и "връзкарството" което вие поддържате и което не искате да се премахне.

Мисля, вече да ти казвам Съчинител на небивалици.:)

Такива лакърдии си съчиняваш, че нямам думи.

Няколко пъти ти намеквах, че това, което ти си мислиш и това което е в действителност, често нямат нищо общо.

Ти си живееш в някакъв твой филм.

Пълен смешник.

Но, няма проблеми, дерзай, сънувай си, че правите импийчмънт на Радев.:giggle1:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Мисля, вече да ти казвам Съчинител на небивалици.:)

Такива лакърдии си съчиняваш, че нямам думи.

Няколко пъти ти намеквах, че това, което ти си мислиш и това което е в действителност, често нямат нищо общо.

Ти си живееш в някакъв твой филм.

Пълен смешник.

Но, няма проблеми, дерзай, сънувай си, че правите импийчмънт на Радев.:giggle1:

Аз съм реалист, а не мечтател или да "сънувам" .

Затова и казвам как е  нормалните държави .  И защо не сме като тях.

Именно заради такива като вас, които си живечт с пропагандата, лъжите, и всичко което им пробутат. :)

Лапайте, това си заслужавате.

Всичко изброено си е факт, който дори ти не можеш да оспориш.

Нито че е предложен от чужди служби , нито за участието на Решетников,  а социологичексото проучване по поръча на същия този Решетников също си седи и е публикувано и си е факт.

ФАКТИ другарю, ФАКТИ :)

пп

А да съм " смешник" в твоите очи, за мен е комплимент.

Показва че съм на прав път.

преди 17 минути, M.Николов написа:

Това е най-големия виц, който някога съм чувал.:giggle1:

Нали знаеш  "оценките ти " какво означават за мен ? 

По е важното че с нищо не може да опонираш по казаното от темата.

Затапени и унижени. Както винаги .

:hush:

пп

И един виц за Зеления Чорап от фейса

Румен Радев обяснява на други зелени чорапи в база Равнец през 1988 г.:
"Другари, утре сбор в 10 часа преди обяд. За тези, които сме с електронни часовници - в хиляда часа".🙃
Изображението може да съдържа: текст, който гласи '10:00 DHgate.com ailsaqueen'

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, M.Николов написа:

Отново тъпо.

Виждал ли си въобще електронен часовник?

Знаех си че няма да ти е смешно :giggle1:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Да, представи си, не се смея на тъпотии.

Можеш ли да повярваш, че има и такива хора?:)

Аз пък мога да се смея на вицове за ББ и за всякакви политици.

Ти обаче не можеш. :hush:Защото за "своите" го приемаш за тъпотии :)

Познай къде е проблема и разликата между нас ?

преди 8 минути, miro20 написа:

Аз пък мога да се смея на вицове за ББ и за всякакви политици.

То и аз мога, но трябва са смешни.:)

преди 9 минути, miro20 написа:

Познай къде е проблема и разликата между нас ?

Сега разбираш ли разликата?:giggle1:

преди 13 минути, miro20 написа:

Аз пък мога да се смея на вицове за ББ

Можеш, ама тихичко у вас, за да не чуят от тролската централа.

Та ти не смееш да отговориш дали Маджо е престъпник, само защото някога Боко му е бил бодигард и ако кажеш какво мислиш ще ти дърпат ушите, а си можел да се смееш на вицове за Боко. Дрън-дрън. Ще се смееш ама ще последва УВО и после ще трябва да ровиш по кофите, защото друга работа освен "платен трол" ти не можеш да си намериш.

Сега разбираш ли разликата?:giggle1:

Разликата всички я видахме и сега. Ти се комплексираш от вицове за политици които са ти безкомпромисно любими, а аз нямам въобще никакви подобни .

Затова аз съм много по свободен от теб, а ти скърцаш със зъби на всеки неприятен за "любимия ти вожд" , виц

Сега разбра ли разликата между нас ? :)

То и аз мога, но трябва са смешни.:)

Те са смешни ама не и за теб, щото няма виц за Зеления чорап който да ти е смешен. По обясними причини.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Можеш, ама тихичко у вас, за да не чуят от тролската централа.

Мога всеки път и навсякъде да го кажа. И го правя.

Виждаш че нямам проблем с това. Дори няма да споменавам колко пъти о колко отдавна съм казвал "да го махаме ББ " , особенно когато се касае за лустрация и подобни теми.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Та ти не смееш да отговориш дали Маджо е престъпник, само защото някога Боко му е бил бодигард и ако кажеш какво мислиш ще ти дърпат ушите, а си можел да се смееш на вицове за Боко. Дрън-дрън. Ще се смееш ама ще последва УВО и после ще трябва да ровиш по кофите, защото друга работа освен "платен трол" ти не можеш да си намериш.

А ти си обикновен хейтър :) 

За Маджо  ти отговорих много пъти . Но все пак  питай Хр.Иванов и защо се сконфузи като попарен с врял катран :)  Ходи го питай, имейл му прати :)

преди 20 минути, miro20 написа:

За Маджо  ти отговорих много пъти . Но все пак  питай Хр.Иванов и защо се сконфузи като попарен с врял катран :)  Ходи го питай, имейл му прати :)

Да. Много пъти ми отговори "ходи питай Иванов" или "задай си въпроса Пеевски престъпник ли е", Е да де, ама аз искам да разбера ТВОЕТО мнение, а не на Иванов или моето. Само че твоето мнение така и не го разбрахме... Пак няма да кажеш "да" или "не", защото ще има УВО, нали? 

преди 5 часа, attj написа:

Време е Радев да се взима в ръце и да носрочва точна дата за парламентарни избори, защото доколкото разбирам герберите умуват за отлагането им догодина в незнайно бъдеще време.

Леж на тая кълка и се надявай да няма избори.

преди 7 часа, Belhor написа:

Леж на тая кълка и се надявай да няма избори.

Подобно на Вас, герберите също са като обсебени. Те си мислят, че никой не може по-добре да управлява държавата от тях. Какво още да очакваме от наследници на БКП?

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Да. Много пъти ми отговори "ходи питай Иванов" или "задай си въпроса Пеевски престъпник ли е", Е да де, ама аз искам да разбера ТВОЕТО мнение, а не на Иванов или моето. Само че твоето мнение така и не го разбрахме... Пак няма да кажеш "да" или "не", защото ще има УВО, нали? 

Какво УВО те гони бре :) 

На кого е важно мнението ми за Маджо ?

Ето ти конкретен отговор - Маджо нЕ Е престъпник, както и Пеевски не е, както и Черепа не е . Това е докато съда не каже.

Но понеже не осъзнаваш че точно това ти казах , щото толкова ти е айкюто, се заяждаш и тролиш с което само се излагаш.Че и уво-та си измисляш :) 

Та, Черепа не е престъпник , но всички ги е срам да си признаят че контактуват с него .

е, вече са тотално безочливи - Мая Галевица костинбродския фейк въобще не се притесни че е ходила на крака при него и снимки имаше даже.

Но едно време дори кандидатури се сваляха.

Сигурно си малък да помниш, но Орешарски точно така бе свален за кандидат кмет от Надето, щото бил  се срещал с Черепа.

Нали не е престъпник а ? :)

Хайде сега почни да се чудиш отново защо Хр. ИВанов реагира като попарен с катран на споменаването на МАджо и обаждането .

преди 1 час, miro20 написа:

Ето ти конкретен отговор - Маджо нЕ Е престъпник, както и Пеевски не е, както и Черепа не е . Това е докато съда не каже.

Миро, Миро... с тая политкоректност, ше си умреш кат магаре без история. От тук идва и лицемерното обвиняване на масите, за всичко случващо се, защото от политкоректност не ти стиска да посочиш истинските виновници! От тях ти идват центовете, не можеш да си го позволиш. :)

А иначе, престъпника става престъпник, когато извърши престъпление. Това че не са го хванали, не го прави чист.

преди 19 минути, Belhor написа:

Миро, Миро... с тая политкоректност, ше си умреш кат магаре без история. От тук идва и лицемерното обвиняване на масите, за всичко случващо се, защото от политкоректност не ти стиска да посочиш истинските виновници! От тях ти идват центовете, не можеш да си го позволиш. :)

А иначе, престъпника става престъпник, когато извърши престъпление. Това че не са го хванали, не го прави чист.

Магаре без история е този който не я познава.

Дори вашата любима барбунцела дето се увличаше по ваши и не само ваши фейкове, постна една мн хубава статия, която ако аз бях постнал щяхте по навик да се присмивате :)

Заповядай, чети ! Пряко е свързана с въпроса МАджо, Черепа и др дали са престъпници и кой и къде е корена на всичките тях

преди 4 минути, miro20 написа:

Магаре без история е този който не я познава.

Дори вашата любима барбунцела дето се увличаше по ваши и не само ваши фейкове, постна една мн хубава статия, която ако аз бях постнал щяхте по навик да се присмивате :)

Заповядай, чети ! Пряко е свързана с въпроса МАджо, Черепа и др дали са престъпници и кой и къде е корена на всичките тях

Защо да чета? Нещо ново ли е написано там? Какво значение има кой създаде Маджо, когато Маджо е престъпник, а ти казваш че не е? Когато Борисов е Престъпник, а ти твърдиш че е Спасител? Когато Черепа е същия престъпник като тях, но в опита им да го ликвидират, за да отворят пътя на друг престъпник ти "виждаш" борба на държавата с олигархията... Какъв е смисъла?

преди 17 минути, Belhor написа:

Защо да чета? Нещо ново ли е написано там? Какво значение има кой създаде Маджо, когато Маджо е престъпник, а ти казваш че не е? Когато Борисов е Престъпник, а ти твърдиш че е Спасител? Когато Черепа е същия престъпник като тях, но в опита им да го ликвидират, за да отворят пътя на друг престъпник ти "виждаш" борба на държавата с олигархията... Какъв е смисъла?

Ами има много голямо значение кой създава "престъпниците" . Много е лесно да се обявят пионките за престъпници, да ги затворим там някъде и господарите им да си назначат нови които ще вършат същото. И овчите мозъци ще са доволни и получили "справедливост" :D  Не знам дали това което пише там е ново или не за теб но по важното е че не можеш или не желаеш да направиш логичните изводи от това което се е случило. Пък и се опитваш да го омаловажиш , а всъщност точно там е "ключа от бараката" Докато не се справим с хората които реално направиха този панаир ще си живеем в него и ще си приказваме само празни приказки. Дали Борисов е престъпник или не зависи от гледната точка. Ако го разгледаме като войник който просто изпълнява заповеди , а според мен е именно такъв, не можем да кажем че именно той е виновен за сегашното положение. Добре ще дойдат избори ще го сменим , и после ще си търсим следващия "виновник".

преди 15 минути, lsmurf написа:

Ами има много голямо значение кой създава "престъпниците"

Няма никакво значение, защото вече не са живи. Последния умря наскоро. Новите създатели на бъдеща олигархия, са сегашните олигарси. Там трябва да концентрира усилия обществото, ако е общество. Една много малка част е концентрирана и дори действаща, но огромната маса просто си блее още по Тодор Живков и Петър Младенов, и си мисли че това е важно.

Вашата работа, малко като... Некъв ви реже ръцете, а вие разследвате кой му е дал ножа. :)

преди 16 минути, Belhor написа:

Няма никакво значение, защото вече не са живи. Последния умря наскоро. Новите създатели на бъдеща олигархия, са сегашните олигарси.

Абе колко да са измрели,.. те зависимостите остават, създават се нови .

пРезидента ни е прекрасен пример. Още 250 "уж русофилски" организации си работят, и даже с млади хора.

Някои политици с картончета са още във властта, даже са министри .

Други политици със зависимости са дори в европарламента.

Малко насоки например   за активните мероприятия срещу ББ  :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=992174077973352&id=100015423071226

Дъщерята на агента на КГБ с псевдоним "Гарин" - това е основният извършител на поръчките на ГРУ срещу Борисов. Евродепутат е.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=992176424639784&id=100015423071226

Синът на агент на ГРУ е другият основен проводник и автор на поръчковите компромати срещу Борисов. Баща му е бивш кадрови офицер от РУ-ГЩ в Брюксел, вербован по време на обучението си във Военно-дипломатическата академия на ГРУ /един от малкото румнаджии, който е бил два пъти в тази академия, вторият път обучаван за ръководен кадър/, работил под пълния контрол на ГРУ резидентурата в Брюксел през втората половина на 80-те години.

https://tribune.bg/bg/mrezhata/anton-todorov-sinat-na-kadrovi-ofitser-ot-rumno-i-vnuk-na-shumkari-oglavyava-kabineta-na-rumen-radev/?fbclid=IwAR1NPE7ls9ug0GAuHK0b-WqEKeaoZNkQm1VS03OcFCqkpzYKKa2E0HEL40o

Последното не е ново, но показва кой и кои са сега в пРезидентството.

Така че...  много са... много. И активните и зависимите от стари кадри

Eй го пропагандатора. Засили пречещия на престъпника Борисов, при престъпниците, а изкара Борисов жертва. Тва че Борисов си пие кафето с Маджо и му е бил бодигард, няма значение. Тва че до вчера си пиеше кафето и с Черепа, също няма значение. И това не е тайна за никой. А срещу Радев само едни недоказани и недоказуеми интрижки. Няма значени дори това, че боцко беше момчето за всичко на самия Тодор Живков! Баси лицемерите!

преди 50 минути, miro20 написа:

Дъщерята на агента на КГБ с псевдоним "Гарин" - това е основният извършител на поръчките на ГРУ срещу Борисов. Евродепутат е.

Така че...  много са... много. И активните и зависимите от стари кадри

Гарин?

Инженер Гарин? Създателят на :emoji_orte-86:хиперболоида??  :emoji_smiley-47:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.