Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 36 минути, attj написа:

Повечето сънародници с основание го считат за несъстоял се президент.   

А какви са сънародниците ти? Очевидно не са българи.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, attj написа:

Лично аз не съм очаквал подобно поведение на Радев. Повечето сънародници с основание го считат за несъстоял се президент.  Да си в президентството и да си държавен глава, с качества на обединител, са различни неща.  Без причини не бих критикувал президента на България. Не е добре последните ни президенти да се изявяват най-вече като разединители. Радев дори надмина Плевнелиев в това.   

Какво обединение бре?

Не искам никакво обединение, искам ги в затвора!

Ние от обединения стигнахме до тук.Да няма един наказан за това, че разпродадоха страната на безценица.

Аз с престъпници не желая да се обединявам!

преди 1 час, Belhor написа:

и аз бих попитал теб същото - ще ми отговориш ли

преди 2 минути, M.Николов написа:

Какво обединение бре?

Ние от обединения стигнахме до тук.Да няма един наказан за това, че разпродадоха страната на безценица.

разделяй и владей, интересно ти лично, с какво си ощетен

БТК, електроразпределителните дружества,

какво би спечелил в сегашно време ако са държавни

Какво би било ако имаше и малко мозък в междуушието.

не ти ли харесва въпроса

преди 4 минути, M.Николов написа:

Я ми кажи кога приватизационите фондове са били държавни?

Спри да ме занимаваш с твоите глупости

когато са били държавни

преди 21 минути, M.Николов написа:

БТК, електроразпределителните дружества,

преди 4 минути, M.Николов написа:

Я ми кажи кога приватизационите фондове са били държавни?

Спри да ме занимаваш с твоите глупости

Попитай Румен Радев, а на него, за да не се обърка пак, да му каже верния  отговор Корнелия -тъмно синята приватизаторка на Иван Костов.

преди 2 часа, Belhor написа:

Догодина ще е видна наличната всенародна за Радев българска любов.  И БСП няма пак да го номинират.

преди 5 минути, attj написа:

Догодина ще е видна наличната всенародна за Радев българска любов.  И БСП няма пак да го номинират.

Какво ще е догодина- поживем увидим. Кажи ся за сънародниците.

преди 7 минути, attj написа:

Попитай Румен Радев, а на него, за да не се обърка пак, да му каже верния  отговор Корнелия -тъмно синята приватизаторка на Иван Костов.

Ти като мразиш толкова комунистите, що не вземеш да върнеш имотите придобити от дядовците ти от комунистите?

Ти като мразиш толкова комунистите, що не вземеш да върнеш имотите придобити от дядовците ти от комунистите?

много хора ги върнаха, и си взеха имотите и на тяхно място построиха големи сгради

преди 19 часа, M.Николов написа:

Кой е този зелен чорап бре?Някой твой учител?

Много е вероятно някой зъл санитар от психиатричното отделение да е със зелени чорапи, и в следствие на това наш'то момче да е развило фобия.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Какво обединение бре?

Тогава няма да има БСП и сие бре....

преди 31 минути, M.Николов написа:

Ама няма да има и Герб, навит ли си?

Разбира се.  Повтарял съм го 1001 пъти когато е споменавана лустрация  :)

Странно е да ме питаш такива неща повтаряни 1002 пъти от мен   :) 

• Автор

Кървавото писмо полетя, кървави думи срещу Радев, Мангъров и лъжите на Триото

%D0%A0%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%A0%D0

https://7dnibulgaria.bg/archives/111058

преди 28 минути, M.Николов написа:

Не съм те чул да искаш лустрация на Лиляна Павлова примерно.

А сега ... и поиемнно ще ми искаш ... Прилича ми на един виц за студент отличник дето изпитващия искал да го скъса на изпит  по история... дето за жертвите от ВСВ.. "поименно колега поименно ....."

:) 

Махаме ги бе... 1003 пъти съм казвал - всичките с принадлежност към бившите репресивни слжби и компартия  ги махаме .

Какво по ясно от това ???

Други малоумни въпроси имаш ли ?

преди 14 часа, M.Николов написа:

Защо да ги мразя за вярата в утопичния им комунизъм?  Те са покойници от около 30 години. Били са бедни и заблудени.  Не харесвам сегашните им наследници на БКП  - от БСП и Герб.  Отново няма да гласувам за тях.  Повече ме дразнят лицемерието и лъжите на БСП, като Румен Радев е незнаещ къде се намира топлъжец.  Вие сте по-малко от 20 % и нищо не можете да направите сами.  И без това не знаете какво искате.  А без доказателства никой не е за затвора - Вие си се самонавивате като обсебени, без да сте доказали нищо.

Отново "напук" от Зеления Чорап

https://www.facebook.com/BGATLANTIC/posts/748225152434052

Не за първи път пРезидента Румен Радев работи срещу интересите на България като блокира предложение за назначаване или избор на г-н Даниел Митов, ексминистър на външните работи на Република България и член на Атлантическия съвет на България.
Помним, че още по време на неговия служебен кабинет в началото на 2017 г., Румен Радев блокира предложението на служебния премиер Огнян Герджиков г-н Даниел Митов да бъде предложен от България за поста генерален секретар на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа /ОССЕ/. Въпреки изключително благоприятните в този момент международни условия да имаме избран българин на висок и много важен дипломатически пост, политическите ангажименти и пристрастия у Радев надделяха над националния интерес.
Сега отново Румен Радев пречи не толкова на Даниел Митов, колкото на България тя да има в Румъния посланик с ярки и последователни евроатлантически позиции и то с голям опит, информация и контакти като ексминистър на външните работи. В тези политически действия на Румен Радев отново съзираме задкулисната намеса и "дългата ръка" на Кремъл, който не желае да се изграждат силни и трайни евроатлантически връзки между България и Румъния. Не е тайна, че Москва се бои от засилване на югоизточното крило на НАТО, който тя счита за стратегически противник на Русия.
Но много вероятно е да стане като в народната поговорка и Румен Радев "вместо да избоде очите, да изпише веждите" на Даниел Митов. След няколко месеца в България ще се проведат парламентарни избори и ще бъде съставено ново правителство. Ние вярваме, че в следващия български парламент ще има ярко изразено евроатлантическо мнозинство и то ще излъчи такова евроатлантическо правителство в което достойно място ще заеме нашия колега Даниел Митов.
Основанието да мислим така се крие и в политиката която очакваме да води новоизбрания американски президент Джо Байдън. Тя ще бъде към засилване на трансатлантическите връзки между ЕС и САЩ и в издигането на по-високо ниво на политико-военното сътрудничество между страните-членки на НАТО в Черноморския регион. Тази политика неминуемо ще окаже положително влияние както в България, така и в Румъния и може да се реализира само от хора с позиции и опит като Даниел Митов.

Цитат

Според нея причината за това е политическа и не е свързана с професионалната биография и качествата на Митов. Тя вече е удължила командировката на сегашния посланик на България в Букурещ и ще мисли за друг човек, който да предложи за поста, тъй като приема, че Радев няма да промени позицията си за Митов.

"Мисля, че това е груба грешка от страна на президента. Няма държава в света, в която да бъде предложен и изпратен бивш външен министър и да не смята това за чест. Няма как да направя по-добро предложение за Румъния от Даниел Митов", коментира Захариева.

Външният ни министър съобщи, че Министерството на външните работи е изпратило още през юли предложенията си за нови дипломатически назначения зад границата, а процедурата по съгласуване с президента за много от тях е финализирана в последните седмици. Остават още "5-6 позиции", за които Румен Радев има възражения. Захариева призна, че за "1-2" от тях е съгласна с президента и ще търси по-добро предложение.

Между другото, в Молдова наритаха прорашисткия Додон и си имат нова президентка . Честито !

Да му мисли Зеления Чорап какво следва за подобни на Додон фигуртанти на Кремъл.....

преди 2 часа, miro20 написа:

https://www.facebook.com/BGATLANTIC/posts/748225152434052

Не за първи път пРезидента Румен Радев работи срещу интересите на България като блокира предложение за назначаване или избор на г-н Даниел Митов, ексминистър на външните работи на Република България и член на Атлантическия съвет на България.
Помним, че още по време на неговия служебен кабинет в началото на 2017 г., Румен Радев блокира предложението на служебния премиер Огнян Герджиков г-н Даниел Митов да бъде предложен от България за поста генерален секретар на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа /ОССЕ/. Въпреки изключително благоприятните в този момент международни условия да имаме избран българин на висок и много важен дипломатически пост, политическите ангажименти и пристрастия у Радев надделяха над националния интерес.
Сега отново Румен Радев пречи не толкова на Даниел Митов, колкото на България тя да има в Румъния посланик с ярки и последователни евроатлантически позиции и то с голям опит, информация и контакти като ексминистър на външните работи. В тези политически действия на Румен Радев отново съзираме задкулисната намеса и "дългата ръка" на Кремъл, който не желае да се изграждат силни и трайни евроатлантически връзки между България и Румъния. Не е тайна, че Москва се бои от засилване на югоизточното крило на НАТО, който тя счита за стратегически противник на Русия.
Но много вероятно е да стане като в народната поговорка и Румен Радев "вместо да избоде очите, да изпише веждите" на Даниел Митов. След няколко месеца в България ще се проведат парламентарни избори и ще бъде съставено ново правителство. Ние вярваме, че в следващия български парламент ще има ярко изразено евроатлантическо мнозинство и то ще излъчи такова евроатлантическо правителство в което достойно място ще заеме нашия колега Даниел Митов.
Основанието да мислим така се крие и в политиката която очакваме да води новоизбрания американски президент Джо Байдън. Тя ще бъде към засилване на трансатлантическите връзки между ЕС и САЩ и в издигането на по-високо ниво на политико-военното сътрудничество между страните-членки на НАТО в Черноморския регион. Тази политика неминуемо ще окаже положително влияние както в България, така и в Румъния и може да се реализира само от хора с позиции и опит като Даниел Митов.

Между другото, в Молдова наритаха прорашисткия Додон и си имат нова президентка . Честито !

Да му мисли Зеления Чорап какво следва за подобни на Додон фигуртанти на Кремъл.....

Нещо не направи особено добро впечатление като министър защо си мислиш че е толкова фатално че не е назначен за посланик .

преди 5 часа, miro20 написа:

................" Няма държава в света, в която да бъде предложен и изпратен бивш външен министър и да не смята това за чест...........................", коментира Захариева.

А какво беше отношението на любимия ти "кръжок АС" при кандидатурата на Ирина Бокова за Генерален секретар на ООН?

Направихте всичко възможно да я провалите!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.