Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

Ами "минава" . Щом цял свят / цивилизованата част/ мисли така и не доверява на този тип провеждане на избори.... прави си сам изводи .

Не че не се доверява, а няма нужда от чак такава излишна и скъпа презастраховка за провеждането на честни избори. Там явно си нямат герберасти които да се надпреварват с комунетата кой да купи повече гласове и да подправи повече протоколи от изборите. Ако кажеш примерно на някой германец че някой може да му подмени вота или да му изкара хартиената бюлетина "невалидна", той ще ти се изсмее в лицето.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не че не се доверява, а няма нужда от чак такава излишна и скъпа презастраховка за провеждането на честни избори. Там явно си нямат герберасти които да се надпреварват с комунетата кой да купи повече гласове и да подправи повече протоколи от изборите. Ако кажеш примерно на някой германец че някой може да му подмени вота или да му изкара хартиената бюлетина "невалидна", той ще ти се изсмее в лицето.

Не драги. В мотивите на конституционните съдии и други подобни решения на казуси относно изборите в цивилизованите страни няма такива "оправдания'  с герберисти и комунета.

Разбира се, ти не ги знаеш техните мотиви, но това не ти пречи да си плямпаш простотиите :) 

Толкова ти е нивото.

Дъно, където само шарани комунета плуват... това са вашите води .

преди 16 минути, miro20 написа:

Хванал си се за Лукойл, а не гледаш какви поразии направиха служебните "експерименти" на съсипника мухльо Зелен Чорап .

Нали спорехме кой е направил повече за Русия? Е, никой не може да стъпи на малкият пръст на Бочко в това отношение. Нито Радев, нито Курнела могат да се доближат до него. Историята с Лукойл е само частица от реверансите му към руснаците.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Нали спорехме кой е направил повече за Русия? Е, никой не може да стъпи на малкият пръст на Бочко в това отношение. Нито Радев, нито Курнела могат да се доближат до него. Историята с Лукойл е само частица от реверансите му към руснаците.

Именно тазиопорка отдавна "не минава' както обичаш да казваш.

Много е лесно да се критикува ББ , като удобно забравяте че по негово време нямаше война и "приятели" на Газпром, Лукойл имаше много повече и в Европа.

Някак си сте слепи и за далеч по явните рашистки подлоги като Р.Овч. Р.Гечев и всякакви стари и не толкова стари комунета "русофили" които си скъсват г'за по всяко време на амбразурата.

Самата Корнела която "не можела да се доближи " ?? 

В момента се вихри като тигрица със зби и нокти да защитава рашистите . И то съвсем открито .!

Но ти си сляп , щото си комуне рашист путинист и промит мозък .

пп

И да компирам един финансов текст който косвено касае и нас , т.е. последното изречение :

Цитат

Рубль посыпался после запуска «печатного станка» ЦБ

Российский валютный рынок испытывает нарастающий приступ депрессии и идет к тому, чтобы завершить декабрь сильнейшим за полгода падением.

После снижения пять дней подряд на прошлой неделе в понедельник рубль подешевел к доллару рекордно с конца июля (более чем на 3%), в то время как евро впервые с конца мая пробил отметку 70 рублей.

За две недели декабря курсы на Мосбирже подскочили почти на 5 рублей, и эта девальвация - ожидаемая, пишут аналитики ИФК «Солид».

В ноябре ЦБ РФ залил в банковскую систему триллион рублей кредитов репо, который госбанки использовали для покупки российских государственных облигаций. Запустив де-факто русское QE, ЦБ включил «печатный станок» для финансирования дефицита бюджета, который в декабре может составить астрономические 5 триллионов рублей.

Это увеличивает денежную массу - рублей в системе становится все больше, а приток валюты при этом падает, объясняют аналитики «Солид»: стоимость российской нефти Urals опустилась ниже $50, а число покупающих ее стран сократилось до четырех - это Китай, Индия, Турция и Болгария.

та, това че лукойл клекна не е никаква заслуга на поредните пРезилдентски мухльовци , а е просто тактика да може все още да се закачи с пипалата си и да има вратичка в  Европа .

Ние сме една от 4-те страни които единствено внасят руската нефт "уралс" . Която е двойно по евтина от Брента

Която рашистите изнасят дори на загуба!

Не виждам обаче горивата да са двойно по ниски цени .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 55 минути, ivottoshev написа:

А стига бе, човек би си казал, че Бочко е про-русия :no-no:

Да не бъркам  ? 

преди 4 часа, miro20 написа:

Ние сме една от 4-те страни които единствено внасят руската нефт "уралс" . Която е двойно по евтина от Брента

Която рашистите изнасят дори на загуба!

Не виждам обаче горивата да са двойно по ниски цени .

Прочел, че Уралс е паднал под 50 долара (разбира се без да провери) и сега ръсиш глупост след глупост. Уралс никога не е падал (поне скоро време) под 50 долара. Дали са на загуба обади се на техния финансов министър да ти каже (ако ти каже). Лукойл не работи изцяло с руски петрол поради ред изисквания.

преди 8 часа, miro20 написа:

Не драги. В мотивите на конституционните съдии и други подобни решения на казуси относно изборите в цивилизованите страни няма такива "оправдания'  с герберисти и комунета.

Разбира се, ти не ги знаеш техните мотиви, но това не ти пречи да си плямпаш простотиите :) 

Толкова ти е нивото.

Дъно, където само шарани комунета плуват... това са вашите води .

Не, Лоботомирани ми приятелю, не ми намесвай конституции и други подобни алабализми, нямащи нищо общо с казуса.

В Германия нямат крадци на гласове, а знаят че дори и да се появят - имат работеща полиция и прокуратура които да се справят с тях. При това положение не им е необходимо да хвърлят допълнително милиони за справяне с проблема и за гарантиране на честни избори.

В България (особено в малките населени места и циганските махали), крадците на гласове играят заедно с полицията и прокуратурата. При това положение ни е нужна защита. Ти обаче си "против" тази защита. Чудя се защо ли?

преди 8 часа, miro20 написа:

Именно тазиопорка отдавна "не минава' както обичаш да казваш.

Много е лесно да се критикува ББ , като удобно забравяте че по негово време нямаше война и "приятели" на Газпром, Лукойл имаше много повече и в Европа.

Е, тук вече изби рибата. Честно.

Понеже и Европа имала бизнес отношения с Лукойл, можело да оневиним Бочко Тиквеников за това че позволил на руска компания с милиардни обороти у нас да не плаща данъци :lol6:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Не, Лоботомирани ми приятелю, не ми намесвай конституции и други подобни алабализми, нямащи нищо общо с казуса.

Как да няма , като точно КС и др инситуции компетентни за това се произнасят във въпросните европейски и др страни когато става въпрос да премахнат машинното или да поменят изборните си закони  !

Понеже си толкова кух, затова не намираш 'връзка " с казуса.

:hit:

Понеже и Европа имала бизнес отношения с Лукойл, можело да оневиним Бочко Тиквеников за това че позволил на руска компания с милиардни обороти у нас да не плаща данъци :lol6:

Абе направо ББ  е виновен за целия рашистки монопол в Европа , нали ? :)

Пак ми вадиш логика " а ти аквариум имаш ли "  :)

тошефффф пак се осра....  :giggle1:

преди 11 часа, miro20 написа:

Как да няма , като точно КС и др инситуции компетентни за това се произнасят във въпросните европейски и др страни когато става въпрос да премахнат машинното или да поменят изборните си закони  !

Не им трябва да променят изборните си закони защото:

преди 14 часа, ivottoshev написа:

В Германия нямат крадци на гласове, а знаят че дори и да се появят - имат работеща полиция и прокуратура които да се справят с тях. При това положение не им е необходимо да хвърлят допълнително милиони за справяне с проблема и за гарантиране на честни избори.

В България (особено в малките населени места и циганските махали), крадците на гласове играят заедно с полицията и прокуратурата. При това положение ни е нужна защита. Ти обаче си "против" тази защита. Чудя се защо ли?

преди 11 часа, miro20 написа:

Абе направо ББ  е виновен за целия рашистки монопол в Европа , нали ? :)

Пак ми вадиш логика " а ти аквариум имаш ли "  :)

тошефффф пак се осра....  :giggle1:

Не можеш да обориш фактът, че твоят Вожд и Учител - Банкянската тиква е подпомогнал повече Русия от колкото Радев и Корнела заедно не могат да я подпомогнат ако ще и още десет мандата да са на власт, и се опитваш да размиеш темата с някакви алабализми. Ми просто няма как да ти се получи, лоботомирани ми приятелю :hit:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не им трябва да променят изборните си закони защото:

Не можеш да обориш фактът, че твоят Вожд и Учител - Банкянската тиква е подпомогнал повече Русия от колкото Радев и Корнела заедно не могат да я подпомогнат ако ще и още десет мандата да са на власт, и се опитваш да размиеш темата с някакви алабализми. Ми просто няма как да ти се получи, лоботомирани ми приятелю :hit:

Що така ме игнорира, обиден съм почти. Банкянската тиква сега, про-русия ли е ? Анти-русия ? Как е анти-русия, ако е направил повече от открито (про)руската партия ? 

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Що така ме игнорира, обиден съм почти. Банкянската тиква сега, про-русия ли е ? Анти-русия ? Как е анти-русия, ако е направил повече от открито (про)руската партия ? 

Бочко-токвочко сега е анти-русия, щото така е модерно. Това не означава че не е направил повече за Кремъл от колкото Радев и Нинова взети заедно.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Бочко-токвочко сега е анти-русия, щото така е модерно. Това не означава че не е направил повече за Кремъл от колкото Радев и Нинова взети заедно.

А "тогава" про-русия ли беше ? БСП и Нинова про-русия ли са ? 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

А "тогава" про-русия ли беше ? БСП и Нинова про-русия ли са ? 

"По постъпките ще го познаеш"

БСП и Нинова са про-руска партия. Това и на децата е ясно.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

"По постъпките ще го познаеш"

БСП и Нинова са про-руска партия. Това и на децата е ясно.

Сега остава само да обясниш, как Бочко е анти-Русия, но пък е направил повече за Русия от про-руската партия. На мен ми звучи шизофренично, но в "другата гледна точка", сигурно звучи логично, знам ли. Нормалните ще се смеем. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Сега остава само да обясниш, как Бочко е анти-Русия, но пък е направил повече за Русия от про-руската партия. На мен ми звучи шизофренично, но в "другата гледна точка", сигурно звучи логично, знам ли. Нормалните ще се смеем. 

Ами обяснил съм, ама както винаги, това което не ти изнася - не го виждаш.

Колко пари (за 12години може и да са над милиард) са отишли в Русия вместо в България заради неплащането на данъци от "Лукойл"?!? А трите милиарда наши пари за построяването на газопровода, от който руснаците ще се възползват срещу смешна "такса пренос", но ще печелят милиарди? Той чии интереси обслужва?

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Ами обяснил съм, ама както винаги, това което не ти изнася - не го виждаш.

Колко пари (за 12години може и да са над милиард) са отишли в Русия вместо в България заради неплащането на данъци от "Лукойл"?!? А трите милиарда наши пари за построяването на газопровода, от който руснаците ще се възползват срещу смешна "такса пренос", но ще печелят милиарди? Той чии интереси обслужва?

Както винаги, сам си измисляш споровете, че да можеш да ги "спечелиш" :giggle1:

Питам те, как е анти-Русия, когато им е подарил милиарди и е направил повече за Русия отколкото про-руската партия е направила. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Както винаги, сам си измисляш споровете, че да можеш да ги "спечелиш" :giggle1:

Питам те, как е анти-Русия, когато им е подарил милиарди и е направил повече за Русия отколкото про-руската партия е направила. 

Не бре, той им подарява едни милиардчета да имат да си харчат, обаче е против тях.

Реално какво е напарвила Нинова за руснаците освен да говори врели-некипели в тяхна защита? Предотврати изгонването на дипломати ли? Или може би спря прекръстването на тротоара пред посолството им на "Борис Немцов"? Или може би не допусна украински парцал на фасадата на община София? Кажи с твои думички какво повече е направила Нинова за Русия, отколкото е направил "антируският" Винету Банкянски :question:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не бре, той им подарява едни милиардчета да имат да си харчат, обаче е против тях.

Реално какво е напарвила Нинова за руснаците освен да говори врели-некипели в тяхна защита? Предотврати изгонването на дипломати ли? Или може би спря прекръстването на тротоара пред посолството им на "Борис Немцов"? Или може би не допусна украински парцал на фасадата на община София? Кажи с твои думички какво повече е направила Нинова за Русия, отколкото е направил "антируският" Винету Банкянски :question:

Ей така без причина им подарява милиарди ? Против тях, пък го слагаш "антируски" в кавички. Нинова нищо не е направила, но аз виждам много повече неща които Винету е направил за Русия отколкото против нея, че да му слагам етикет различен от про-русия. 

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Ей така без причина им подарява милиарди ? Против тях, пък го слагаш "антируски" в кавички. Нинова нищо не е направила, но аз виждам много повече неща които Винету е направил за Русия отколкото против нея, че да му слагам етикет различен от про-русия. 

Ми нали и аз това казвам?!? Спорът ми беше с Лоботомиро20, който твърдеше че неговият Вожд и Учител бил "против" Русия, за разлика от Радев и Нинова.

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Ми нали и аз това казвам?!? Спорът ми беше с Лоботомиро20, който твърдеше че неговият Вожд и Учител бил "против" Русия, за разлика от Радев и Нинова.

Казваш, и аз казвам, в зависимост с кого спориш си променяш и твърденията. С мен спориш, че Бочко и Герб са анти-Русия, понеже ми знаеш мнението за ГЕРБ, докато като спориш с Миро все вадиш аргументите, за това колко далавери и връзки има Бочко с Русия. Трол от класа, отдавна съм ти го признал, че си най-кадърният във форума :) 

преди 39 минути, N1K17Y написа:

Казваш, и аз казвам, в зависимост с кого спориш си променяш и твърденията.

Я покажи къде се е случила таз случка? За Тиквата казах единствено че в момента е анти-Русия, щото така е модерно. Утре ако вятърът да задуха от друга посока, наш Бочко пак ще се врътне. Винаги обаче съм твърдял че е направил повече за Кремъл от колкото Радев и Нинова взети заедно. 

Я покажи къде се е случила таз случка? За Тиквата казах единствено че в момента е анти-Русия, щото така е модерно. Утре ако вятърът да задуха от друга посока, наш Бочко пак ще се врътне. Винаги обаче съм твърдял че е направил повече за Кремъл от колкото Радев и Нинова взети заедно. 

Ти кажи, анти или про са ? 

на 13.11.2022 г. в 8:06, ivottoshev написа:

Какъв въпрос?

Хубав е разбира се. И сиренцето в капана за мишки е хубаво...

На всички, на абсолютно всички герберастки тролове във форума, на които им се плаща да плюят по противниците на Бочко, сега им се плаща и за да плюят по Русия. Не ти ли е странно, че е нужно да се плаща за плюене по Русия, а? Не ти ли минава през акъла, че може би си на грешната страна в случая?

Гроб гласува ли за изпращане на оръжие за укрите? Те "анти" или "про" руска партия са?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.