Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 23 часа, ivottoshev написа:
на 21.12.2022 г. в 8:59, miro20 написа:

Как да няма , като точно КС и др инситуции компетентни за това се произнасят във въпросните европейски и др страни когато става въпрос да премахнат машинното или да поменят изборните си закони  !

Не им трябва да променят изборните си закони защото:

Пак си в абсистенция и не си си пил хапчетата.

Хората в цивилизацията не ги интересува някакъв болнав тошефффф как си самоцитира глупостите.

Имали са казуси и въпроси, поставили са въпроса пред своето общество и правна система , и са се произнесли относно машинното гласуване.

това е. Какво ти си мислиш тях въобще не ги интересува.

А ние, благодарение на "умньовци" като теб, сме в графа на водещите 'опитни демокрации с най честни избори" - Венецуела, Бутан, Индия...

Относно Боко Тиквата, пак плямпате пълни простотии.

Когато Рашистан не си показа истинските намерения, всички ги възприемаха като партньори в суровинните доставки .

Боко тиквата не е виновен че има далеч по големи лобисти в Европа които работят за Рашистан. Тогава, преди войната , никой не е знаел илипредполагал в каква война ще сме сега.

Проблема е много простичък - в Европа никой не реве кой 12 години е "обслужвал " рашисткия интерес, а кой СЕГА работи за тях, след като се доказаха като енергиен изнудвач и некоректен партньор.

И Германия например, от най голям консуматор, в момента е с един работещ терминал и проект за още 3-4 през които да внася с танкери.

Останалите количества отдавна са уредени от Норвегия и др , цитирал съм тези неща още лятото.

т.е.  от енергийно зависими, сега са почти напълно независими.

а тук ревете за 12 години Боко кво напрайл, само за завода за ЦД-та в Правец не сте ревали... :) :)

А какво била направила Корнела и БСП ли ? Или копейките ?

Ау колко невинни душици са.

Въпроса и проблема е че както казах, ако ПРЕДИ са лобирали за коректен доставчик Газпром например, сега те лобират за съучастник и финансиране на пряк  агресор във войната.

Разликата е огромна.

И показва липса на всякакъв морал и национално достойнство !

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 11 минути, miro20 написа:

И Германия например, от най голям консуматор, в момента е с един работещ терминал и проект за още 3-4 през които да внася с танкери.

А прочете ли колко газ може да се достави с тях преди да говориш? Нали помниш за газ (и нефт) да не се обаждаш?

преди 10 минути, maxthon написа:
преди 23 минути, miro20 написа:

А прочете ли колко газ може да се достави с тях преди да говориш? Нали помниш за газ (и нефт) да не се обаждаш?

Пак не можеш да прочетеш , камо ли осмислиш повече от един ред и абзац.

можеш ли да свържеш тези две поредни изречения или ти трябват още обяснения ?

Цитат

Останалите количества отдавна са уредени от Норвегия и др , цитирал съм тези неща още лятото.

преди 11 минути, maxthon написа:

Нали помниш за газ (и нефт) да не се обаждаш?

Че това важеше за теб  :hush:

И то по всяка тема :) 

преди 19 минути, miro20 написа:

Изобщо не си наясно какви са капацитетите за пренос от Норвегия към Германия и какви ще са тези на терминалите, които се строят и продължаваш да си знаеш своето.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ти кажи, анти или про са ? 

Кое не ти е ясно бре? Виждаш противоречие в думите ми ли? 

Ще ти го напиша по-бавно, та ега го осмислиш:

Боко в момента го играе анти-Русия щото така е модерно. По отношение на реални подпомагания на Кремъл обаче, никой в България не може да се мери с него.

Ако се обърне вятъра и Боко ще си обърне г*за. Отново, за пореден път, още веднъж, повторно, again ще има подпомагания от наша страна на Русия, стига на власт да е Бочко-тиквочко

преди 1 час, miro20 написа:

Имали са казуси и въпроси, поставили са въпроса пред своето общество и правна система , и са се произнесли относно машинното гласуване.

това е. Какво ти си мислиш тях въобще не ги интересува.

Не, не са имали казуси с купувачи на гласове, а ако са имали са ги решили с помощта на полиция, прокуратура и съд. За това не им е минавал през акъла казус свързан с многомилионна инвестиция в машини за гласуване. Просто от тях нямат нужда. Ти защо си против защитата от купувачите на гласове у нас? Защо си против защитата от корпоративният вот? Да не е защото иначе Бочко ще отиде на бунището на историята, а на теб ще ти секнат стотинките от Тролската централа?

преди 52 минути, ivottoshev написа:

Боко в момента го играе анти-Русия щото така е модерно. По отношение на реални подпомагания на Кремъл обаче, никой в България не може да се мери с него.

Ако се обърне вятъра и Боко ще си обърне г*за. Отново, за пореден път, още веднъж, повторно, again ще има подпомагания от наша страна на Русия, стига на власт да е Бочко-тиквочко

Не, не са имали казуси с купувачи на гласове, а ако са имали са ги решили с помощта на полиция, прокуратура и съд. За това не им е минавал през акъла казус свързан с многомилионна инвестиция в машини за гласуване. Просто от тях нямат нужда. Ти защо си против защитата от купувачите на гласове у нас? Защо си против защитата от корпоративният вот? Да не е защото иначе Бочко ще отиде на бунището на историята, а на теб ще ти секнат стотинките от Тролската централа?

Ето затова ще сме по прости и от Бутан, Индия и Венецуела. т.е. не по прости, а по манипулируеми от тях дори .

Те директно бутат изборните резултати,  шараните си пеят как Боко купувал гласове...  И че бил еди какъв си щото "модерно" ....

Прост народ слаба държава .... Всеки път като видя тоя с апчетата се сещам тази сентенция... :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Ето затова ще сме по прости и от Бутан, Индия и Венецуела. т.е. не по прости, а по манипулируеми от тях дори .

Те директно бутат изборните резултати,  шараните си пеят как Боко купувал гласове...  И че бил еди какъв си щото "модерно" ....

Прост народ слаба държава .... Всеки път като видя тоя с апчетата се сещам тази сентенция... :) 

Не бе, как ще купува Уе ... как коментираш това :

И все пак по темата.

Отново шамар за прорашисткия мухльо в Президентството :

https://zonanews.bg/svetat/chehiya-poluchi-tankove-leopard-2-ot-germaniya-i-oproverga-bratvezhite-na-rumen-radev-video

Чехия категорично опроверга Румен Радев за твърденията му, че нито една държава, която е дала оръжие на Украйна не е получила нищо в замяна от страните от НАТО, както и че това отнемало много време и затова не трябва да се практикува.

Словакия категорично опроверга българският президент Румен Радев за твърденията му, че нито една държава, която е дала оръжие на Украйна не е получила нищо в замяна от страните от НАТО, както и че това отнема много време и затова не трябва да се практикува.

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не бе, как ще купува Уе ... как коментираш това :

Нямаш ли нещо по ново отпреди 12 години ?

И какво купува ? Говори че са платили статия на някой си и се срещат с роми .

Сега навсякъде има текст дори във фейса че е платено или спонсориран материала от еди кого си , а по тв с надпис "платен репортаж" .

Сигурен съм същите думи се говорят едно към едно в другите партийни щабове.

Само че странно как само за ГЕРБ излизат записи и компромати ... Що така ? :giggle1:

Пък нали те бяха най подслушващи  и какво ли не... Всичк ообаче което излезе е срещу тях.

Мислим , не ?

Мирчаааа, Мирча коментирай това над теб,

тези глупости за Чехия и Словакия са обяснени отдавна.

Там има предварителна договорка между двете страни с Германия за тази размяна!

На нас никой не ни е предлагал такава размяна.

:hush:

И защо не цитираш първоизточника?

https://www.segabg.com/

И да, Чехия вече е получила цял един танк, другите по-натам.

Предполагам и със Словакия положението е същото.

:giggle1:

преди 32 минути, miro20 написа:

Нямаш ли нещо по ново отпреди 12 години ?

И какво купува ? Говори че са платили статия на някой си и се срещат с роми .

Сега навсякъде има текст дори във фейса че е платено или спонсориран материала от еди кого си , а по тв с надпис "платен репортаж" .

Сигурен съм същите думи се говорят едно към едно в другите партийни щабове.

Само че странно как само за ГЕРБ излизат записи и компромати ... Що така ? :giggle1:

Пък нали те бяха най подслушващи  и какво ли не... Всичк ообаче което излезе е срещу тях.

Мислим , не ?

Не го имам, а го намерих публично достъпно. Става въпрос за началото и коментара ти за "невалидния" вот .... и то като партийна политика!

Какво излиза и за кого, важното е че е факт , а има и други, а ти защитна позиция веднага все едно не е факт?! Разбери , че с маската на псевдо про атлантическата и европейска ориентация на партията ви , не може да добите амнистия вече от пораженията и щетите, които сътвори дори и пред европейските ви партньори, защото на место да се докажем , като европейски и атлантически партньор, влезнахте в колаборация с дядя ваня в противовес с европейските и атлантически политики. 

Както и НДСВ , така и вашото забвение ви очаква!

Мда

"Първият танк "Леопард" е доставен от Германия на Словакия като компенсация за военната помощ, която Словакия е предоставила на Украйна, предава БГНЕС.

Танкът „Леопард 2A4” е част от размяната, в рамките на която Словакия предоставя на Украйна 30 въоръжени превозни средства BVP-1. От своя страна Словакия ще получи 15 танка „Леопард” от Германия, които ще бъдат разположени предимно в източната част на страната."

:)

преди 5 минути, M.Николов написа:

Мда

"Първият танк "Леопард" е доставен от Германия на Словакия като компенсация за военната помощ, която Словакия е предоставила на Украйна, предава БГНЕС.

Танкът „Леопард 2A4” е част от размяната, в рамките на която Словакия предоставя на Украйна 30 въоръжени превозни средства BVP-1. От своя страна Словакия ще получи 15 танка „Леопард” от Германия, които ще бъдат разположени предимно в източната част на страната."

:)

Абе и ние можем да договорим подмяна, но нали желание от нас първо трябва да има!

Ми, не вярват нашите, изчакват да видят дали може да стане и тогава биха се навили да правят подобни размени.

За момента няма нито една завършена напълно размяна.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Ми, не вярват нашите, изчакват да видят дали може да стане и тогава биха се навили да правят подобни размени.

За момента няма нито една завършена напълно размяна.

За това сме на това дередже! Цял живот сме недоверчиви, мнителни, ма като са знаем каква стока сме ...  по нас съдим :scared2:

Понякога е за добро.

Ти видя ли новината в другата тема?

18(май бяха) от най-новите машини на пехотата "Пума" в Германия отказали едновременно на учение!

И най-скъпите, да не забравя!

преди 3 минути, M.Николов написа:

Понякога е за добро.

Ти видя ли новината в другата тема?

18(май бяха) от най-новите машини на пехотата "Пума" в Германия отказали едновременно на учение!

Не, коя друга тема?

И с право, мен ако питаш.

Ето, намерих линка.

https://offnews.bg/sviat/fal-v-bundesvera-18-bmp-puma-otkazaha-ednovremenno-po-vreme-na-ucheni-792156.html

Виж какво казват и германските военни, на нас ни трябват тези машини сега, не през 2025година.

преди 3 минути, M.Николов написа:

И с право, мен ако питаш.

Не че не следя какво се случва по принцип, а ми е чудно какво толкова има да коментираме в отделна тема, като нещата са кристално ясни за войната!

Казах ти защо излизаме по-прости. Щото има такива като теб, които да реват против възможността да се пресече с помощта на машини купеният и корпоративен вот.

Все по-близо е денят, в който ще трябва да се бориш за по-добра кофа за боклук от която да се прехранваш, щото ти за друго освен за трол не ставаш, а Тролската централа ще си замине заедно с Бочко Двукнижника

Аз казах. Хау!

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Е, не съм те разбрал, когато казваш "Бочко е направил повече за Русия от Нинова" че имаш предвид, че е само защото той има власт, а тя не, ако имаше, естествено че шяла да направи тя повече. Извинявам се. 

преди 13 часа, M.Николов написа:

А ние търсили ли сме ги, да ги питаме ? Достатъчно изказвания имаше от западни лидери, че търсят оръжия за пращане и предлагат компенсации. При положение, че мнозинството в Парламента винаги е било против да се праща каквото и да е оръжие, камо ли танкове, та какво да предлагат, като мнозинството сте си русороби ? 

Не знам на какво се смееш, че доставките на западни танкове ще отнеме време, след няколко години, Чехия, Словакия и всеки друг ще се е сдобил с нужното обородуване при изгодни условия, а ние ще си платим всичко, като хврълим и съветските консерви в коша. Ганьо пак го минаха, той се радва, че уж прецекал тъпите чехи.

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Казах ти защо излизаме по-прости. Щото има такива като теб, които да реват против възможността да се пресече с помощта на машини купеният и корпоративен вот.

Все по-близо е денят, в който ще трябва да се бориш за по-добра кофа за боклук от която да се прехранваш, щото ти за друго освен за трол не ставаш, а Тролската централа ще си замине заедно с Бочко Двукнижника

Аз казах. Хау!

В Бутан така ли си викате ? :giggle1:

Прост народ, слаба държава.... точно заради такива като теб.

Така иняма да разбереш защо цивилизования свят отрича принципа на гласуване който е само у нас, Бутан, Индия и Венецуела.

Просто никога няма да разбереш. Как беше лафа... да си прост е като да си умрял.. ти не се усещаш, само страдат околните....

преди 15 часа, M.Николов написа:

Сляп ли си че съм цитирал с линкове бре комуне :hit:

/ казвам комуне да не обиждам тъпите и неграмотните/

Това по никакъв начин не променя ШАМАРА за мухльото който твърдеше че никой не получавал в замяна.

А ти като матросовец се хващаш за сламки :)

Докато плямпате колко про или анти бил Боко тиквата, мухльото от Президентството се вихри в пълния си блясък , но пак не забелязвате

https://www.facebook.com/BGAtlantics/posts/pfbid0d8NmQ9GFQ1HXuTbkxQM9f1k66Rgc3bv4xMAToUHTHJrhYHiX1dy2SUN2mwzps4jal

https://faktor.bg/bg/articles/radev-napadna-voynolyubtsite-no-ne-mozhe-da-nalozhi-veto-varhu-sklyucheniya-dogovor-s-ukrayna

Цитат

Президентът Румен Радев отново излезе с остро възражение срещу изпращането на оръжие за Украйна, но заяви ,че не може да наложи вето върху сключен международен договор.

„За съжаление войнолюбците в НС взеха решение с огромно мнозинство да се изпрати оръжие на Украйна и задължиха служебното правителство да сключи договор за такава помощ“, коментира той пред медиите.

За съжаление мухльото не осъзнава че нито една държава която е пратила оръжие , не е въвлечена във войната, а напротив,помагат  срещу рашисткия агресор  с техния геноцид в Украйна

Всъщност, знам че осъзнава, но понеже е кремълска подлога, е задължен да плямпа такива простотии.

Корнела сепени на мухльото заради неналагане наветото и заради ППтата , но и двамата са от една страна  по отношение на Рашистан.

Просто тя е още по радикална.

А вие си търсете сламките с Боковците колко са про и анти....  докато гредите ще ви чупят главите :) :)

Така иняма да разбереш защо цивилизования свят отрича принципа на гласуване който е само у нас, Бутан, Индия и Венецуела.

Аз ти казах защо в цивилизованият свят НЯМАТ НУЖДА от машини. Ти ще ми кажеш ли защо си "против" възможността с помощта на машини да се пресече купеният и корпоративен вот у нас?

Сляп ли си че съм цитирал с линкове бре комуне :hit:

Когато даваш линкове НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, защото ако нещо не ти изнася, имаш навика после да казваш че тези думи не са твои:

на 18.05.2021 г. в 18:41, miro20 написа:

Когато човек цитира медия / в случая 24 часа/ естествено и коректно е да се каже чии са думите. И точно така - не са мои , а цитат на медията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.