Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

haidukpikaso

Препоръчан отговор

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

1 дни  ·

Ако човек слуша Румен Радев, ще рече, че служебните правителства за две години са оправили цялата разрушена държава и сега просто летим към светлото бъдеще.
Ако човек си отвори хладилника, отиде в магазин или просто реши да си купи каквото и да било, разбира точно обратното.
На това умение му се вика "диалектика" и едно време беше много популярно сред блеещите.
Да си знаете.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мирча, ще имаш ли доблестта да се извиниш?

Не вярвам.

Прокуратурата за разследването на Пламен Бобоков и Пламен Узунов: Няма престъпление

:hush:

"Софийската градска прокуратура прекрати разследването срещу секретаря на президента Румен Радев по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и бизнесмена Пламен Бобоков, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. От събраните доказателства следва, че деянията на двамата не съставляват престъпления. Узунов и Бобоков бяха обвинени за участие в престъпен сговор и престъпления по служба."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 7.02.2023 г. в 2:04, M.Николов написа:

Мирча, ще имаш ли доблестта да се извиниш?

Не вярвам.

Прокуратурата за разследването на Пламен Бобоков и Пламен Узунов: Няма престъпление

"Софийската градска прокуратура прекрати разследването срещу секретаря на президента Румен Радев по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и бизнесмена Пламен Бобоков, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. От събраните доказателства следва, че деянията на двамата не съставляват престъпления. Узунов и Бобоков бяха обвинени за участие в престъпен сговор и престъпления по служба."

За какво ?

Не била доказана имотна облага ?

Да се извиня за "процесуалните нарушения" ??? И че другото дело е върното обратно на прокуратурата ???

Ми то не е приключило .

Всичко това също можеше да бъде доказано и "оправдани"  АКО мухльото с юмручето бе съдействал на прокуратурата от самото начало, а  не да вдига революции в синхрон с Черепа  който "се кефеше колко лесно се манипулира тва тълпата".

Както например реципрочно в САЩ съдейства Байдън за последните скандали и претърсвания без да сеправи на революционер .

Това че не било намерено престъпление в това че се съгласуват закони ,изнася се секретна инормация и се контактува с олигархия и големите бизнесмени ....  нека го причислим към моралните категории,които липсват както при теб,така и в пРезилдента мухльо.

Няма престъпление и в това че другата мижитурка "алоМаджото"  ходи на спявки в джипа на Бобокови, нали ?

img_62ac2fcec5134.png.webp

От последните новини , мухльото  бърза да плаши с вето за руските санкции :

https://www.segabg.com/hot/category-economy/radev-se-zakani-veto-pri-evrosankcii-sreshtu-rusiya-yadrenata-energetika

Как мислиш , дали ще има среща със Зеленский ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мухльото дори не се крие вече :

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32263359.html

хехе

интересен момент. Всички започват да пляскат на Зеленский , само Орбан не.

Вижда се и нашия мухльо с какво нежеление и едвам едвам ниско прихлопва  :) :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

Ха-ха-ха, к'ва стана тая работа сега? Тоз Наркоман е най-нисък от всички събрали се там, а вие се подигравате на с ръста на Путин. Бях чел че Путин и Наркоман са по 1.70, ма май Зеления мноооооого са го надценили. Та той според мен няма и "кинта и пеесе" :laughing5:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никой никога не е спорил за ръста на Зеленский.

Лично аз съм повтарял много пъти каква е разликата - че Зеленски не е комплексар като бункерния кремълски пълх и не ходи като него  на токчета-кокили. Или както им викат пынеходы.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха, к'ва стана тая работа сега? 

Подобен коментар съм те виждал да пишеш поне 4-5 пъти, и въпреки това продължаваш да пишеш "сега" и сякаш, че не си го коментирал десетки пъти :D Освен психичен проблем, нямам друго обяснение. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, N1K17Y написа:

Подобен коментар съм те виждал да пишеш поне 4-5 пъти, и въпреки това продължаваш да пишеш "сега" и сякаш, че не си го коментирал десетки пъти :D Освен психичен проблем, нямам друго обяснение. 

Аз като ви казвам че като не си пие хапчетата зацикля и не помни какво е писал    и зацикля  на минимум 2,3 страници с едни и същи глупости .... :getout:

А иначе и пРезилдента дори е по нисък от Путлю

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/1867/#comment-5357634

Видео от днешните срамотии:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32263831.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, miro20 написа:

Лично аз съм повтарял много пъти каква е разликата - че Зеленски не е комплексар като бункерния кремълски пълх и не ходи като него  на токчета-кокили. Или както им викат пынеходы.

Том Круз, Дъстин Хофман, Мел Гибсън, Брад Пит,  Робърт Дауни Джуниър и дори Вин Дизел и Силвестър Сталон.

Ха познай какво е общото между тях и Путин?

Правилно!!! Всички те са комплексари!

Актьори, които носят тайно токчета за растеж

преди 53 минути, N1K17Y написа:

Аз имам обяснение. Все още ти куца четенето с разбиране. Наблегни на следното моят пост:

"Бях чел че Путин и Наркоман са по 1.70, ма май Зеления мноооооого са го надценили. Та той според мен няма и "кинта и пеесе"

Ще поясня, че може пак да се затрудниш. Вече се съмнявам се че това, което съм чел за Наркоман и неговите 170см е истина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

За какво ?

Както и се очакваше.

За да се извиниш трябва първо да имаш достойнство.

А при теб доказано то липсва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Том Круз, Дъстин Хофман, Мел Гибсън, Брад Пит,  Робърт Дауни Джуниър и дори Вин Дизел и Силвестър Сталон.

Правилно!!! Всички те са комплексари!

Актьори, които носят тайно токчета за растеж

Аз имам обяснение. Все още ти куца четенето с разбиране. Наблегни на следното моят пост:

"Бях чел че Путин и Наркоман са по 1.70, ма май Зеления мноооооого са го надценили. Та той според мен няма и "кинта и пеесе"

Ще поясня, че може пак да се затрудниш. Вече се съмнявам се че това, което съм чел за Наркоман и неговите 170см е истина.

На наблегнатото ти е отговорил вече Миро. Отговорил ти е същото и предишните десетки пъти, в които скачаш като Матросов, когато някой тръгне да се подиграва на ръста на Путлер. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Путин бил актьор ???  :laughing4:

преди 2 часа, M.Николов написа:

Както и се очакваше.

За да се извиниш трябва първо да имаш достойнство.

А при теб доказано то липсва.

бла бла бла ? Ми доцитирай ми целия отговор де , не само  " за какво" . Описал съм подробно .

Ти въобще четеш ли си статиите ?

Или след заглавието се подмокряш за мухльото в президентството ибързаш да лягаш на амбразурата :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

Путин бил актьор ???  :laughing4:

Не бре. Всичките изброени носят токчета. Сигурно са комплексари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Не бре. Всичките изброени носят токчета. Сигурно са комплексари.

Ами не. До колкото чета само носят обувки на токчета, не "пинеходи" със сложна система за ходене :) 

По темата

https://www.facebook.com/BGAtlantics/posts/pfbid0zzDwfCZSQfhiXwdViR3F3nJvxEVRQjsjceQZToEBMc2bJmcc6hcPQJikwS6iaHqfl

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, miro20 написа:

Ами не. До колкото чета само носят обувки на токчета, не "пинеходи" със сложна система за ходене :) 

Не по врат, а по шия :laughing5:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наркоман* наркоману око не вади. Така че, не вярвам някога гейпросащесср трололинка да напише нещо лошо за зеленчукский. 

*Да не говорим за останалите неолиберални сходства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Пак се осра тошефффффф.... едно е да се криеш че носиш, съвсем друго е да обуваш високи видими от всички обувки без грам притеснение. :) 

Оставам на теб оценката как пък други мухльовци приклякат слугинажски само и само да не накърнят или обидят кремълския вожд.

Това пък е още по гадно ниско поведение на мижитурки .

827535.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, miro20 написа:

Пак се осра тошефффффф.... едно е да се криеш че носиш, съвсем друго е да обуваш високи видими от всички обувки без грам притеснение. :) 

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

Оставам на теб оценката как пък други мухльовци приклякат слугинажски само и само да не накърнят или обидят кремълския вожд.

Това пък е още по гадно ниско поведение на мижитурки .

827535.jpg

Приклякаш единствено ти, когато опитваш да изкривяваш истината.

Дай цялата снимка да се види кой и как е приклекнал!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, M.Николов написа:

Айде пак матрософфффф на амбразурата ...

:)

Относно мухльото, наистина прекрасна възможност да дискутират със Зеленский "Крим е руски к'ъв да е "

И да обясни мухльото  вчера как е дал заръка на служебните си мухльовци да "не повтарят грешката с изпращането на военна помощ за Укайна"   :)

пп

А ето че имало такива срещи ,но не индивидуални , а по групи .

Нашия мухльо разбира се, е сложен в пропутинските и по скептичните и резервираните към санкциите,  с Орбан и др.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/radev-se-sreshtna-zelenski-no-kompaniyata-na-orban

Бил казал за ядрените санкции, но не видях обаче да обясни на Зеленский как е заръчал служебното му правителство да не повтаря  отново грешката с изпращането на  военна помощ.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, miro20 написа:

наистина прекрасна възможност да дискутират със Зеленский

Кой е тоя Зеленский?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, M.Николов написа:

Постарах се да ти намеря такава снимка :

329549463_746699263557485_58204295574404

Така по ли е добре ?

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, вижда се колко са жалки опитите ти да си докажеш тезата.

:D

От всички снимки в нета, намери една на която Радев леко се е привел заради ниския микрофон, но отново се вижда и с просто око, че той е по-високия от двама на снимката.

Та пак нищо общо с това, което ти твърдеше!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, M.Николов написа:

Да, вижда се колко са жалки опитите ти да си докажеш тезата.

:D

От всички снимки в нета, намери една на която Радев леко се е привел заради ниския микрофон, но отново се вижда и с просто око, че той е по-високия от двама на снимката.

Та пак нищо общо с това, което ти твърдеше!

Напротив. След последните събития и изказвания от путинския слуга - мухльо, картинката е още по актуална.

Именно тази :

827535.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...