Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Толкова много лъжи и откровени глупости само в една статия.

:speak:

преди 10 минути, БаалБек написа:

2. Нидерландците ни предложиха самолети, ние се направихме на луди.

Доказан фейк!

Нидерландия никога не ни е предлагала самолети!

преди 15 минути, БаалБек написа:

РадеФ пречи на политиците да сформират работещо правителство.

Това е върха на сладоледа.

Не знам Радев дали е тъп, но автора на този бълвоч определено е много тъп.

:giggle1:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 25 минути, БаалБек написа:

"Мои приятели ме питат - защо съм се "заял" с РадеФ и "бълвам" денонощно срещу него. Преди година и половина споделих, че този човек е злобен, не умен, със супер големи, но с нищо неподплатени его и самочувствие. Написах, че ще разсипе държавата и ще ни докара до национална катастрофа, а може би и до гражданска война. Възможно е и да съм попресилил малко за някой неща, но за нещастие прогнозите ми една по една се сбъдват.

След като най-нагло "нахока" нидерландските политици за това, че не ни пускат в Шанген, вместо да си види собствената русофилска коч.и.на, нидерландците рязко промениха позицията си - ще пуснат Румъния и Хърватия в Шенген, а нас - не.

Да си припомним само няколко факта:

1. Шпионския скандал на "Графа" - в нидерландската преса излезе с информация, че техни пилоти са били подложени на опити за вербуване (едва ли са шпионирани в полза на някоя държава от НАТО).

2. Нидерландците ни предложиха самолети, ние се направихме на луди.

3. В малко по-далечното минало, когато нидерландските служби искаха съдействие от нашите за да разследват гангстерските убийства от "наши хора" извършени на тяхна територия, им беше отказано реално сътрудничество.

Радев е толкова не умен, че не осъзнава, че селските номера не минават при нашите съюзници, а там където са минавали преди, хората са си сложили по една обица, по-голяма от генералските му звезди.

Ясно е, че хърватите след месец-два ще приемат еврото. А по нашите телевизии "шаманите" на радеФ ще продължават ни омайват как рублата ще стане 5 лева.

Македонците, румънците ,гърците и албанците превъоръжават армиите си с бързи темпове, с модерно оръжие, използвайки преференциите които НАТО им дава. и скоро ще са с нива над нас.

А по нашите телевизии генералите на РадеФ ще продължават да ни обясняват как скапаните МИГ 29 са незаменими. Незаменими са разбира се, защото само на тях могат да летят, за да "лапат" пари, "изяждайки" летателните часове на бойните пилоти. Незаменима за РадеФ е и всяка друга техника, която прави така, че нашата армия да е несъвместима с нашите съюзници и съответно да не може да се използва при реален военен конфликт.

Нормалните европейски държави усвояват средствата от Плана за възстановяване и устойчивост, но ние сме неспособни да използваме тези средства, защото РадеФ пречи на политиците да сформират работещо правителство. Той е "бащата" на днешната анархия.

Та, затова сън няма да ме хване, докато този човек е на върха на държавата."

Полк. Диман Георгиев

Отново пускаш някакъв случаен политически rambling.

Това е измислица - никой нищо не го е питал този човек. :)

Радев бил "злобен, не умен, със супер големи, но с нищо неподплатени его и самочувствие"??? 🤣🤣🤣🤣 Защо просто не сравниш образованието и постиженията на Радев с тези на този, написал този rambling?

"Написах, че ще разсипе държавата и ще ни докара до национална катастрофа, а може би и до гражданска война."

Разсипването на държавата започна през 1989г и се извършва чрез чуждо влияние, подривна дейност, денационализация и приватизация; все неща, появили се преди Радев, нямащи общо с Радев.

Казва се "Шенген", а не "Шанген".

Останалото е nonsense. Самолети, нидерландци, съюзници, селски номера? Не, България няма съюзници. България е част от частна корпорация, наречена ЕС, което е неолиберална структура на САЩ.

ЕС е капиталистически инструмент, чиято цел е правене на пари за собствениците си.

Написания по-горе copy-paste е с цел за поддържане на confirmation bias при хора, които вече вярват в нещата, описани като "факти" в по-горния текст - хора, които не разбират от политика или имат доста повърхностна, неточна и неясна представа за политическата реалност. Текста е безсмислен и няма общо с политическата реалност, политическите процеси и произтичащото от тях... Дори не знам защо си го копирал и поставил в този форум...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Толкова много лъжи и откровени глупости само в една статия.

А това дали е вярно?

преди 22 минути, БаалБек написа:

1. Шпионския скандал на "Графа" - в нидерландската преса излезе с информация, че техни пилоти са били подложени на опити за вербуване (едва ли са шпионирани в полза на някоя държава от НАТО).

преди 2 минути, PigMan9 написа:

ЕС е капиталистически инструмент, чиято цел е правене на пари за собствениците си.

Демек за нас хората, които имаме собственост. Това е прекрасно.

преди 4 минути, БаалБек написа:

А това дали е вярно?

Опит за вербуване се усеща от нас простите хора много лесно. Има ли арести и осъдени, има и вербуване.

преди 9 минути, БаалБек написа:

А това дали е вярно?

Ти не притежаваш ЕС. Не ти, а САЩ са тези, които притежават и управляват ЕС чрез гробната неолиберална мрежа от НПО-та, фондации и организации.

Пример за България: Ако не ти притежаваш Отворено Общество и Америка за България, примерно, както и множеството по-малки фондации и НПО-та, тогава не ти притежаваш и управляваш България, партиите и поличитеската система на държавата. Същото се отнася и до ЕС: ти ли притежаваш и управляваш структурите в ЕС? Не? Ами, тогава ЕС не играе в твоя полза.

преди 2 минути, maxthon написа:

Опит за вербуване се усеща от нас простите хора много лесно. Има ли арести и осъдени, има и вербуване.

Тук си прав. Така е и с кюлчетата на Бойко, записът "Ало Ваньо", Пеевски и "Магнитски", с Албена Денкова и Максим Стависки, които убиха един човек, а Горсова остана инвалид. Може това в очите на баща ѝ да го кажеш "има ли осъдени" тогава са виновни. Прав си, закона трябва да се зачита, колкото и несправедлив да е.

преди 4 минути, PigMan9 написа:

Ти не притежаваш ЕС. Не ти, а САЩ са тези, които притежават и управляват ЕС чрез гробната неолиберална мрежа от НПО-та, фондации и организации.

Пример за България: Ако не ти притежаваш Отворено Общество и Америка за България, примерно, както и множеството по-малки фондации и НПО-та, тогава не ти притежаваш и управляваш България, партиите и поличитеската система на държавата. Същото се отнася и до ЕС: ти ли притежаваш и управляваш структурите в ЕС? Не? Ами, тогава ЕС не играе в твоя полза.

Нали никой не ми пречи на моя бизнес. Никой все още не ми е откраднал фирмата. Така, че мен ме устройва. Ако фалирам ще си направя друга с друга дейност, имам избор. В криминалния социализъм (комунизъм) няма такъв шанс.

преди 24 минути, PigMan9 написа:

така е
собствениците на ресурси включително работна сила, стават все по-богати

преди 27 минути, БаалБек написа:

да прекрасно е ако притежаваш ресурс
примерно десет апартамента по черноморието да ги даваш под наем

преди 5 минути, рибок написа:

примерно десет апартамента по черноморието да ги даваш под наем

Само това ли разбираш под "собственост"?

преди 1 минута, БаалБек написа:

това че си собственик на жилището в което живееш, не те прави собственик на ресурс
и по времето на бай Тошо, притежавахме жилища, но ресурсите бяха собственост на държавата

преди 23 минути, БаалБек написа:

Ти какво разбираш под "собственост"? Обясни, за на видя каква ти е представата за "собственост".

преди 1 час, БаалБек написа:

Тук си прав. Така е и с кюлчетата на Бойко, записът "Ало Ваньо", Пеевски и "Магнитски", с Албена Денкова и Максим Стависки, които убиха един човек, а Горсова остана инвалид. Може това в очите на баща ѝ да го кажеш "има ли осъдени" тогава са виновни. Прав си, закона трябва да се зачита, колкото и несправедлив да е.

Докато всички изброени от теб неща е лесно да се заметат по килима, едно евентуално вербуване с цел извличане на информация за най-съвременния самолет на Нато би получил доста голям международен отзвук. Като цяло сравняваш несравними неща.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Прецени сама.

https://www.segabg.com/node/212819

сега това ще казват, но няма да го документират - защото като че ли ще купим техните стари Ф-ки

на 29.11.2022 г. в 9:41, M.Николов написа:
на 28.11.2022 г. в 6:38, miro20 написа:

Оня ден имаше наглостта да каже че нямало право да се искат оставки на негови министри.И че когато си направят свои редовни правителство и министри, тогава да си искат. 

И е точно така бре, Мунчо!

Ето казва ти го специалист.

Доц. Наталия Киселова пред ФАКТИ: Депутатите няма как да искат оставката на служебен министър

:hush:

Абе комуне кухо, и ако още 2 години се влачат служебни министерства на мухльото ЗеленЧорап,  народа няма право да гъкне ли бе  умньо ??? :hit:

В една демокрация всеки може да иска оставка и да протестира срещу който си иска министър и некадърно управление !

Бъркаш монархия и диктатура с демокрация. Очевидно робсктата ти глава бленува за такива режими , но за радост, за сега сме далеч от такава уродщина.

А днес е ден за катарзи .

Какъв обрат ... пРезилдента си призна за мощенниците които притика сам.

Мога ли всичките дето гласувахте и бахте излъгани от пРезилдентските мошенници да ви наричам излъгани бемозъчни шарани  ? Каквито мнооого отдавна бях преценил какви са мошенниците.

:) 

1 ч.  ·

Сега ще ви пусна какво каза днес президентът на Република България - Румен Радев. Само искам да отбележа, че президентът на Република България се избира мажоритарно и че в момента той е политикът с най-висок рейтинг у нас. Т.е. на него най-много хора му вярват.
Всъщност, заради това, което казва президентът, падна правителството на Кирил Петков. Това е една от важните причини, заради които се оттеглих от коалицията.
И ще ви задам един въпрос: Какво още трябва да се случи, за да разберете, че едни хора са лъжци?
А сега, моля видео.

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/1210479869554663/

:yanim:

преди 3 часа, PigMan9 написа:

Ти какво разбираш под "собственост"? Обясни, за на видя каква ти е представата за "собственост".

Противоположната на твоята.

преди 2 часа, цър-вул написа:

100 дка мъгла в Балкана брои ли се?

Да.

преди 4 часа, miro20 написа:

Абе комуне кухо, и ако още 2 години се влачат служебни министерства на мухльото ЗеленЧорап,  народа няма право да гъкне ли бе  умньо ??? :hit:

В една демокрация всеки може да иска оставка и да протестира срещу който си иска министър и некадърно управление !

Бъркаш монархия и диктатура с демокрация. Очевидно робсктата ти глава бленува за такива режими , но за радост, за сега сме далеч от такава уродщина.

Мирча, това че си тъп и не разбираш какво ти се говори не е мой проблем.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Мирча, това че си тъп и не разбираш какво ти се говори не е мой проблем.

Я кажи , ти не беше ли фен на кокорчовците ??

И ти ли преживяваш катарзис като мухльото на който си фен ?

Толквоа ги подкрепяше пък пак се оказа изамен и излъган като от телефонни измамници :giggle1:

Помниш ли колко пъти съм ви сравнявал вас , комунетата , и как всеки може да ви води за носа и да ви мами както си иска.

Кой е тъп между нас , е пределно ясно :hush:

Да перефразирам Слави от по гориния му цитат

-Какво още тябва да стане, за да разбереш колко си бил тъп и си оставаш тъп ???

Още :

Цитат

6 ч.  ·

ОСТАВКА!
Ех г-н Радев, г-н Радев…?!
Хубаво е, че най-накрая сте прозрял, какво сте ни “натресъл” на главите, но това, че сте били излъган от някакви шарлатани, не е извинение за един президент, за когото работят всичките служби за сигурност на държавата!
Та давате ли си сметка, че заради вашата “наивност”, всички бяхме превърнати в опитни мишлета, за експерименти в лабораторията на някакви си променкаджии, оглавявани от Отворко, Кокорко и някой си, с лорери(каквото и да означава това?)! При това не ден или два, а вече почти 2 години.
Казвате: “Ще надживеем тази шарлатания”.
Може би, но много не успяха! На тях и на близките им, какво ще кажете?
И не е достатъчно да се разкайвате и да посипвате главата си с пепел! Това мога да го направя аз , защото съм “господин никой” и ако сгреша последствията засягат само мен и евентуално близките ми, но не и Вие!
Вие сте ПРЕЗИДЕНТ, а когато президентът сгреши, поема своята отговорност, като подава своята ОСТАВКА!
След това службите разследват, а прокуратурата и съдът решават, “кой крив, кой прав...”!
ОСТАВКА!!!

Цитат

7 ч.  ·

ШАРЛАН ЗА ШАРЛАТАНИНА
(време за четене 2 минути)
Доживях да прочета крилатата фраза: „Ще надживеем и тази ШАРЛАТАНИЯ!” А ние ще надживеем баш шарлатанина. Вярно е, че сме по-отчаяни отколкото преди него, че сме по-бедни отколкото преди него, че сме по-разединени отколкото преди него, но скоро него няма да го има в политиката.
И на кого му е притрябвал „политик”, който каза, че сме блато, че по площадите се родило братството на почтените. То едно братство.  Че героите на гражданската доблест са непримиримите хора, които устояват свободата и законите пикаейки по площадите. Последното е мое уточнение. Че Крим е руски. Че войната ще свърши за няколко дни и…, че „Ние ще си пазим небето сами”. Боже, моля те, ти ни пази! А когато наруши Конституцията и назначи г-н Кирил каза на конституционалистите: "Корупционерите търсят формален юридически повод, за да върнат часовника назад”. А аз ще ти кажа, че твоя часовник е спрял някъде през 1987 година и не ще да тръгне и няма да тръгне.
А цитата от днес е: „Беше грешка, че допуснах тези хора до властта и така да откраднат надеждите на толкова много хора за промяна.” И аз познавам едни хора, които са допуснали непростимата грешка да гласуват за теб… и съжаляват, и се ядосват, и те пустосват, но от това на никого не му става по-добре.
Всички знаем, че дума дупка не прави, но ти с твоите действия и бездействия ни прати в трапа на бедността, беззаконието и безШенгението.
И няма никакво значение какво казваш. Дали го казваш искрено или не, дали съжаляваш или не, дали дойде ред да се дистанцираш от братството на почтените или си решил да си смениш кожата.
Едно е важно и сигурно, че ските ти ще бъдат намазани с шарлан и пътуването ти извън политиката ще е с летящ старт. А на финала…? Там не знам кой ще те чака, но със сигурност знам, че Abusus non tollit usum или казано на български език -Злоупотребата не отменя употребата.
От трапа на бедността Маргарита Павлова
5 декември 2022 г.
*Шарлатан - човек, който заблуждава и мами хората.

Цитат

9 ч.  ·

Катарзис? Морфичен резонанс? Разплитане на чорапите?
Румен Радев признава едновременно, че е съавтор на неуспешния проект ПП, както и че същите са ноторни лъжци.
Чудя се сега Асен Василев дали ще съди Румен Радев за обида?
Чудя се сега хората от ДБ и БСП, които подкрепиха Радев за втория му мандат, чувстват ли се измамени?
Как е, когато се погледнеш в огледалото и то ти заговори така?

Цитат

10 ч.  ·

И сега к'во станА? 😉
ДБ се оказаха единствените поддръжници на "шарлатаните" (по Р.Р) от ПП?!
Не е за завиждане да си коалиционен партньор, освен на комунисти, а и на шарлатани и измамници...
Ех, ДеБе...Деее Бе...!?

преди 15 часа, БаалБек написа:

Нали никой не ми пречи на моя бизнес. Никой все още не ми е откраднал фирмата. Така, че мен ме устройва. Ако фалирам ще си направя друга с друга дейност, имам избор. В криминалния социализъм (комунизъм) няма такъв шанс.

Пречи се на бизнеса; тенденцията е да има все повече и повече пречки за бизнесите.

Неолибералния модел дава монопол на големите компании и корпорации. Целта е да се лобира за прокарване на законодателство, мерки, срокове, изисквания и бюрокрация, чрез които да си задушават малките бизнеси и тяхното развитие. Този процес все още не е нопредан и не е стигнал до точката, където има държавите и правителствата са заменени с територии и едно световно, частно корпоративно правителство.

Кой ти каза, че по времето на социализма хората не са имали право да притежават собственост? По времето на социализма, на хората им беше позволено да притежават бизнеси и земя. Изкупуването на реколта/производство беше ГАРАНТИРАНО от самата държава.

преди 4 часа, miro20 написа:

Я кажи , ти не беше ли фен на кокорчовците ??

И ти ли преживяваш катарзис като мухльото на който си фен ?

Толквоа ги подкрепяше пък пак се оказа изамен и излъган като от телефонни измамници :giggle1:

Помниш ли колко пъти съм ви сравнявал вас , комунетата , и как всеки може да ви води за носа и да ви мами както си иска.

Кой е тъп между нас , е пределно ясно :hush:

Да перефразирам Слави от по гориния му цитат

-Какво още тябва да стане, за да разбереш колко си бил тъп и си оставаш тъп ???

Още :

Ти кога ще спреш да копираш и поставяш популистки мнения на някакви хора от фейсбук и Туитър? Отново наричаш Радев, мухло. Кога ще разбереш, че Радев и БСП не са социалисти и също, както и ГЕРБ и останалите основни партии и коалиции, служат на колониалната власт?

И пак говориш за демокрация... Трудно ли ти е да разбереш, че няма такова нещо като демокрация и световния ред е неолиберална плутокрация? Защо постоянно игнорираш фактите и повтаряш едни и същи популистки реторики.

на 6.12.2022 г. в 8:44, M.Николов написа:

Ауу, гербаджийте се насрали от кеф, че Президента признал разочарованието си от ПП.

Споко Герб, това вас няма да ви сгрее.

Гърчи се, комуне :)

Пак ви хванаха за шарани с измамниците кокорчовци на които толкова възлагаше надежди и им се радваше :) :) :)  Щото  са на вожда ти пРезилдент. :)  И сега се осрахте.

Вечно сте излъгани и манипулирани .  :) 

ФАКТ.

преди 6 часа, miro20 написа:

Гърчи се, комуне :)

Пак ви хванаха за шарани с измамниците кокорчовци на които толкова възлагаше надежди и им се радваше :) :) :)  Щото  са на вожда ти пРезилдент. :)  И сега се осрахте.

Вечно сте излъгани и манипулирани .  :) 

ФАКТ.

"Гърчи се, комуне"

Защо наричаш всеки, които не мисли като теб, "комуне"?

"Вечно сте излъгани и манипулирани"

Това не е вярно. Теб те лъгаха повече от 12 години, ако не си усетил. Не ми ли вярваш? Спомни си за обещанията на ГЕРБ и помисли колко обещания са били изпълнени. Николко. Всичко е било популизъм - дори и фалшивата Уикипедия ПРИЗНАВА, че ГЕРБ е популистка партия. Ако не ми вярваш, намери страницата на ГЕРБ в Уикипедия и се увери сам.

1 ч.  ·

В късна доба НС отхвърли най-малоумното и нечленоразделно вето на български президент дотук.
Радев, академиците, комисионерите, процентаджиите, донорите и олигарсите ще духат супата.
Диктатурата на венецуелските машини е към своя край, което много дразни избраните с нея шарлатани.
Толкова е шарено, когато автори и продукт се слеят в общ отпадък...

а е Мирчо, не че нещо, ала много бързо забрави кое правителство ги вкара тия машини - само преди две години беше.

на 15.12.2022 г. в 23:58, insec написа:

а е Мирчо, не че нещо, ала много бързо забрави кое правителство ги вкара тия машини - само преди две години беше.

А кой ги ръководи и управлява ?

https://trud.bg/двама-братя-въртели-кодовете-на-машините/

Внаги съм казвал че принципно и аз съм ЗА машинното гласуване. Но не и за забрана на други начини.

Мога до утре да ти цитирам от предишни теми за това.

Но не и за мадуровския принцип на избори.

И още за мухльото и отрочетата му :

2 ч.  ·

Денков обяснява, че ПП имали проблем с доверието в кабинета "Габровски". А кой човек с нормален интелект би имал доверие в шарлатаните, от които се отказа дори техният политически конструктор Радев. Това в същността си е драстично отхвърляне, още повече, че всички знаем как Радев никога не си признава лошите ходове. За да го направи, значи косата му се е изправила от ужас и вече наистина не може да търпи безобразията им. Денков има наглостта да говори за "жажда за корупция" след меморандума на ПП за 1 милиард и вкарването на посредници в енергийния сектор?!!!! Евала на такъв учен. Може и да е добър химик, ама проницателността в политиката му е колкото протеин в марулена салата. Щом не вижда истината за другарчетата си..

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.