Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Импийчмънт на мухльото !

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 25 минути, miro20 написа:
Импийчмънт на мухльото !

Ама само за него ли? Шеф-диригентите на повечето НАТО-вски държави също не са подписали. За тях ще искаш ли "импийчмънт"?

Може, ама първо си вземете вазелин.

Ама как им го намести на ДБ.

:D

""Изумително е, че на фона на енергийната и икономическа криза в цяла Европа "Демократична България" се опитва да ни тласне във войната, още дори преди да е свикан парламентът Ако със същата страст, която лобират за Украйна в НАТО, работеха за правосъдната реформа и за интересите на българските граждани, сега обществената тежест на тази формация щеше да бъде различна."

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ама само за него ли? Шеф-диригентите на повечето НАТО-вски държави също не са подписали. За тях ще искаш ли "импийчмънт"?

Защото това е инициатива на президентите на Централна и Източна Европа бе умен :hit:

Рабира се, тази обща декларация е просто политически жест и "проверка" ,която обаче нашия мухльо не премина.

преди 1 час, M.Николов написа:

Може, ама първо си вземете вазелин.

Ама как им го намести на ДБ.

:D

""Изумително е, че на фона на енергийната и икономическа криза в цяла Европа "Демократична България" се опитва да ни тласне във войната, още дори преди да е свикан парламентът Ако със същата страст, която лобират за Украйна в НАТО, работеха за правосъдната реформа и за интересите на българските граждани, сега обществената тежест на тази формация щеше да бъде различна."

не е нужно мухльото да им "намества" .

Тяхното е пълна демагогия и евтина пропаганда.

Не може да се пишеш антипутинист и против войната, и да си в коалиция с БСП , които са явно подкрепящи Путлю и против пращането на оръжие.

Дори по време и след изборите, те не са се отказали от това червено сътрудничество.

Така че за мен акциите на ДееееБъ са просто мимикрия някаква  а не реална поиция.

:getout:

• 2 седмици по-късно...
на 8.10.2022 г. в 17:40, M.Николов написа:

Дебилски, на Президента краката трябва да му целувате.

Пийни водица че ти пресъхна устата да лижеш.

А иначе :

България на Румен Радев е селският идиот на Европа

Новата мантра, че нямаме какво да дадем на Украйна, е на границата между лъжата и кретенизма и поредната изпусната възможност за страната ни

Тъпака Мунчо е срам за България.

Прорашистка подлога.

С всеки ден го доказва това.

преди 4 часа, miro20 написа:

Пийни водица че ти пресъхна устата да лижеш.

А иначе :

България на Румен Радев е селският идиот на Европа

Новата мантра, че нямаме какво да дадем на Украйна, е на границата между лъжата и кретенизма и поредната изпусната възможност за страната ни

Тъпака Мунчо е срам за България.

Прорашистка подлога.

С всеки ден го доказва това.

Въпреки че Румен Радев и той е чуждопоклонник. Радев е от БСП, където е Корнелия Нинова, чийто син работи в Goldman Sachs, които са свързани с Маркус Голдман и династията Ротшилд. Това означава, че БСП всъщност е американка партия, точно както ГЕРБ и всяка друга партия, освен АТАКА, която се формира след 1989г.

Българското правителство се управлява от партии, управлявани от американски НПО-та и фондации, управлявани от САЩ. Ако не беше така, в момента щеше да има частно финансирани бунтове, състоящи се от класическия сценарии: "млади хора в черни дрехи, подпалващи и разрушаващи всичко, докато хвърлят молотов по полицията, и протестират срещу опасни диктатори и в подкрепа на свободата и демокрацията". Това е сценария, който се използва за преврати по света. В България също имаме такива "peaceful protesters", както се наричат от медиите - те обикновено произхождат от Нов Български Университет, който е на Сорос (и така от мрежи от НПО-та и фондации се прехвърлят пари и финансират бунтове и протести за смяна на политическата власт). Сорос има университети из доста държави... освен в държавите, където политиците все още имат мозък и са независими.

image.png

БОНУС ФАКТИ, които биха ти помогнали да натрупаш знание по темата:

https://thebulgariantimes.com/герб-е-дългосрочен-проект-на-сорос/

http://nepartiini.com/посредник-ли-са-нпо-тата-на-сорос-в-бъл/

Прочети тези две публикации, за да научиш повече по темата.

Това, което не знаеш, е че БСП, които не харесваш, и ГЕРБ, които харесваш, са всъщност едно и също нещо и не би имало разлика дали президента е от ГЕРБ или от БСП, тъй като и в двата случая президента ще служи на интересите на... знаеш кого.

И не, не е "про-рашискта подлога". Твърдението, че нямаме какво да дадем на Украйна (САЩ) е вярно. Да сме наясно, в България няма за самите нас, а какво остава за хора в други държави. Ако в България нямаме за нас, как ще имаме за другите?

Какво имаме в България, една разграбена и банкрутирана държава, която все още съществува след повече от 30 години на приватизация и ликвидация? Какво имаме? Нищо нямаме. Нищо на никой не можем да дадем, тъй като за самите нас няма нищо.

И още нещо: "даване" (humanitarian aid / donations) означава инфлация в държавата източник на тези "donations", които Украйна ще трябва да върне на САЩ чрез IMF. С други думи, когато САЩ дава, това означава задлъжняване и дълг в страната, която получава. Когато друга държава дава, това означава, че тази държава всъщност подарява пари на САЩ.

Разбери, че в света на капитализма и Чичо Сам няма безплатни неща, всичко се връща с много лихви, всички задлъжняват и обедняваг- а най-голямото парче от пая винаги е за бат' ти Сам.

преди 7 часа, miro20 написа:

....

Мунчо не е просто срам за България, а национален предател!!!

След години, като вземем да си плащаме, като попове за натовско въоръжение, ватенките у нас па ще циврят, че американците ги ограбвали. Това в обща сметка представлява стратегията на мунчовците - да унищожават държавата, за което после да обвинят други.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Германия даде бойни машини на Гърция, а тя праща старите си на Киев

Нееее, такива неща не се случват. Само ние си пазим националният интерес. 

kakъв интерес пазим - пазим стари железа, а ни предлагат нови в замяна - според мен сме тъпи че не даваме старите за нови - все едно да ми кажат ще ти дам по нов компютър с по добри параметри, и това с официални документи и аз да откажа

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

kakъв интерес пазим - пазим стари железа, а ни предлагат нови в замяна - според мен сме тъпи че не даваме старите за нови - все едно да ми кажат ще ти дам по нов компютър с по добри параметри, и това с официални документи и аз да откажа

не тъпи, а продажни - въпроса за мунчовците не е "какво е по- добре за България", а "какво е по- добре за руZия". Тия хора работят за руZия и България за тях е руZка губерния.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

Кой ни ги предлага, я ни покажи?

Че аз освен общи приказки до сега друго не съм видял.

Нека някой официално да ни предложи замяна на стара руска техника с аналогична нова западна такава и доставка в рамките на месец-два, а не години, пък да видим кой ще се дърпа тогава.

До сега само приказки.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

Работи, спечели пари и си купи. Кво ми просиш тука, ай ма ха!

преди 7 часа, FatMan9 написа:

Съжалявамче аз трябва да ти го кажа, но ако до сега не сиразбрал че това са сайтове фейкомети, значи няма смисъл да говорим :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Съжалявамче аз трябва да ти го кажа, но ако до сега не сиразбрал че това са сайтове фейкомети, значи няма смисъл да говорим :)

Демек, твърдиш, че всяко твърдение, което не съвпада с твоето виждане, е "фейкомет", и ГЕРБ няма нищо общо с американски НПО-та и фондации, нито пък получава грантове от тях, така ли?

преди 29 минути, M.Николов написа:

Кой ни ги предлага, я ни покажи?

Че аз освен общи приказки до сега друго не съм видял.

Нека някой официално да ни предложи замяна на стара руска техника с аналогична нова западна такава и доставка в рамките на месец-два, а не години, пък да видим кой ще се дърпа тогава.

До сега само приказки.

Алооо , лижещия  крака и ботинки , прочете ликакво цитирах по горе ?

https://clubz.bg/128605?fbclid=IwAR3qMBjVhG14aJBEJk1k2pX-bIJ4D-_5874Zl673norWvLu_rOKCROJzf64

преди 7 минути, FatMan9 написа:

Демек, твърдиш, че всяко твърдение, което не съвпада с твоето виждане, е "фейкомет"

Не.Твърдя че това са бабикянски сайтове-фейкомети.

Да добавя  - парите за НПО са публично всеизвестни и общодостъпни . 

Това как антибългарската  пропаганда тълкува това, е друга тема.

За разлика от рашистките проекти които само косвено можем да преценяваме колко и как са финансирани .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Не.Твърдя че това са бабикянски сайтове-фейкомети.

Можеш ли да посочиш невярната информация и да обясниш защо тя не е вярна? Провери двете публикации, посочи невярната информация.

преди 3 минути, miro20 написа:

Алооо , лижещия  крака и ботинки , прочете ликакво цитирах по горе ?

Ало, лижещия задници не ме занимавай с дрисливите ти материали.

Я кажи колко средства е получила Полша от европейския фонд?

:hush:

преди 14 минути, FatMan9 написа:

Можеш ли да посочиш невярната информация и да обясниш защо тя не е вярна? Провери двете публикации, посочи невярната информация.

В л''йна не бъркам . Първия сайт е тотална клоака. Всичко написано в него което цитираш е тотална лъжа и някакви навързани измишльотини.

Втория сайт за финансирането , вече го коментирах - за НПО данните са публично известни и общодостъпни. това как пропагандата ТЪЛКУВа това, е друга тема и крансоречив пример за спекулации и лъжи .

Идея си нямам защо се поддавате на очернянето на НПО . Та това са НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ  организации.

Кой ако не те , биха били коректив на самозабравили се управници ?

Лошо ли е например да има наблюдатели на изборите, които да не са правителствени / удобни/ ?? Които да следят да няма фалшифициране на вота и купени избиратели ??

Лошо ли е да има разследвания за държавна корупция, разхщение на средства, което няма как да стане от подконтролни правителствени организации ??

и т.н. и т.н.

преди 9 минути, M.Николов написа:

Алооо лижещия ботинки , да ти цитирам от това което не четеш :

Цитат

.......парите, с които ЕС досега е подкрепил украинската отбрана срещу руската агресия, станаха общо 3,1 милиарда евро.

Това не са парѝ, които Брюксел праща на Киев в плик или с банков превод. Тези парѝ, пише "Политико" ще "платят на държавите членки за дарените оръжия" от тях на Украйна.

........

думите ДОСЕГА и 3.1 мрд  евро говорят ли ти нещо ??

Докато си наведен да лижеш космати крака и ботинки , да ти навра и това на което се позовават от сайта Политико :

The additional weapons funding would bring the EU’s total to €3.1 billion since the start of Russia’s war in Ukraine — all sourced from the “European Peace Facility,” a fund that operates outside the EU’s normal budget, which is prohibited from paying for such military endeavors.

The fund has been used to pay back EU countries that ship weapons to Ukraine — a first for the EU. But it has also been inundated by reimbursement requests that have far outstripped the money authorized for the effort, meaning that more recently the EU could only cover half of the costs.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, M.Николов написа:

я кажи ние защо още ги чакаме

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

я кажи ние защо още ги чакаме

Ние нищо не сме дали по тази финансова линия че да чакаме.

преди 5 минути, miro20 написа:

думите ДОСЕГА и 3.1 мрд  евро говорят ли ти нещо ??

Думите ще платят........говорят ли ти нещо?

преди 6 минути, miro20 написа:

Тези парѝ, пише "Политико" ще "платят на държавите членки за дарените оръжия" от тях на Украйна.

Пак те питам колко пари са платени на Полша до сега?

Знаеш ли?

Не, нали?

Нали знаеш какво и къде можеш да си навираш.

Правилно, само там!

преди 32 минути, M.Николов написа:

Думите ще платят........говорят ли ти нещо?

Пак те питам колко пари са платени на Полша до сега?

Знаеш ли?

Не, нали?

Нали знаеш какво и къде можеш да си навираш.

Правилно, само там!

Имало ли е случай Европа да задели пари, фонд и т.н. и които да не са коректно изплатени и разпределени ???

не се и съмнявай че теи 3.1 млрд ще отидат по предназначение.

Това не ти е Рашистан където потъват милиарди безконтролно в джобовете на олгиарсите и офшорките им :hush:

преди 33 минути, M.Николов написа:

Знаеш ли?

Не, нали?

А ти знаеш ли ?

Не нали ? :)

Така че пийни водица, ще ти трябва още да лижеш ботинки и космати крака :hush:

Разбира се, че поляци, чехи, словаци, гърци, че дори и македонци, яко се прецакаха - разбира ги бай ти ганя тия неща, него слушай и си дръж ръждясалите железа, че на вторични баят парички ще изкярат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.