Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 9 минути, insec написа:

Разбира се, че поляци, чехи, словаци, гърци, че дори и македонци, яко се прецакаха - разбира ги бай ти ганя тия неща, него слушай и си дръж ръждясалите железа, че на вторични баят парички ще изкярат.

Наистина съм изумен на фона на цивилизованите страни какви малоумници има у нас които да защитават Путлю и войната му .

Като николоффффци, тошеффффци, и разни машинни ботове копипейстъри

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 17 минути, insec написа:

Разбира се, че поляци, чехи, словаци, гърци, че дори и македонци, яко се прецакаха - разбира ги бай ти ганя тия неща, него слушай и си дръж ръждясалите железа, че на вторични баят парички ще изкярат.

те в началото изявиха желание Украйна да купи и самолетите ни, но вече неиска - а и сега ни казват че нашите ще ги бракуваме и ще купим старите самолети на Италия - Италия ще си продаде старите самолети, а ние нашите стари хвърчила не ги даваме - щот сме мн. богати

преди 11 минути, miro20 написа:

Наистина съм изумен на фона на цивилизованите страни какви малоумници има у нас които да защитават Путлю и войната му .

мислех нарочно да пропусна Гърция, но пък че са ни съседи и в крайна сметка, и те балканци, пак е показателен контраст за цивилизационния упадък на държавата и толкова много българи. С такива деградета, както николчоф и форумния байтошо, помни ми думата - и Македония ще ни задмине.

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

.... а ние нашите стари хвърчила не ги даваме - щот сме мн. богати

близо, близо - наистина някои богати ще станат още по- богати с тия перекендета, което е второто им съображение, да не ги дават. Що генерали и полковници си уредиха, и живота, и родата до девето коляно с оръжейните далавери ..... с тия продажници изобщо не ни и трябва армия, че първи ще вдигнат срещу народа оръжие, стига руZкото вожд да им нареди.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Кой ни ги предлага, я ни покажи?

Че аз освен общи приказки до сега друго не съм видял.

Нека някой официално да ни предложи замяна на стара руска техника с аналогична нова западна такава и доставка в рамките на месец-два, а не години, пък да видим кой ще се дърпа тогава.

До сега само приказки.

За да ни предложат, служебните ватници трябва да организират среща и да преговарят. А те горките, свикнали само да слушат заповеди и да викат да. Докато още ни говорят тъпизмите си, как ще ни вкарат във война и ще ни пратят на фронта. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Докато още ни говорят тъпизмите си, как ще ни вкарат във война и ще ни пратят на фронта. 

прочее взех да подозирам, че тия изроди, даже им се иска да ни пратят на фронта - много им търсене, че нямаме концлагери.

преди 29 минути, M.Николов написа:

Напротив, тези които помпат Украйна с оръжия защитават войната.

Добре де, то е ясно че тази малоумна опорка нищо не струва.

Е как може след 230 дена война, отново и отново да повтаряте тази глупост ???

преди 38 минути, M.Николов написа:

НАТО помага за бомби, а ние сме в НАТО и плащат на НАТО с нашите данъци - ако плащаш данък на страна в НАТО, даваш пари за бомби - ти от коя страна си купуваш нещата, с съответния данък

преди 13 часа, miro20 написа:

Под "копипейстъри" имаш предвид хора, които пишат едно и също нещо "Аз нали ви казах?" и "Аз казах ли ви?", както и такива, които повтарят "рашисти", "Петльо", "рашистан", и т.н., нали.

1.jpg.4fb3739ec30727dca3b205a95885bc60.jpg.1c2cb911f3fba7f85e6a9184c2009308.jpg

И отново излъга за цивилизованите държави. Не става въпрос дали живееш в цивилизована страна, а дали можеш да мислиш независимо. В тъй наречените "цивилизовани държави", общественото мнение се диктува и оформя от медиите, които имат монополистична власт над хорското съзнание. Това съм го обяснил донякъде, но мога и още по-добре да го обясня, ако се наложи.

Като спечеля делото срещу Фейсбук за изтрития ми профил, ще получа достъп до статията, която ми изтриха. Ще ти покажа статията, когато получа достъп до нея. И да сме наясно, Русия е цивилизована страна - можеш да използваш Google Maps да я посетиш и да се увериш сам.

на 8.10.2022 г. в 15:51, miro20 написа:

Импийчмънт на мухльото !

Радев не е про-руски политик. Радев е колониална подлога, което вече ти го обясних много добре.

Можеш ли да покажеш едно про-руско нещо, което Радев е направил? Хайде, давай.

С обръщението на президента към 48-то Народно събрание Кремъл говорѝ за пореден път от най-високата българска трибуна

преди 5 часа, FatMan9 написа:

Като спечеля делото срещу Фейсбук за изтрития ми профил, ще получа достъп до статията, която ми изтриха. Ще ти покажа статията, когато получа достъп до нея. И да сме наясно, Русия е цивилизована страна - можеш да използваш Google Maps да я посетиш и да се увериш сам.

КАкво те притеснява, та Мета е обявена за екстремистка организация от Рашистан :) 

Защо напираш да ползваш обявена за екстремистка и забранена  от любимата ти матушка, социална мрежа ?

Пробвай с ВКонтакте . Ще ти е много уютно там.

Относно гугъл мапс виж колко си смешен. А съм живял дълги години там, на различни места, с различни хора , етноси и какво ли не. Защо мислиш че ми трябва гугъл мапс, за да си създам  представа за  РФ ???

:) 

Ах да, означава че ти никога не си бил там , жив руснак не си виждал, руски бъкел не знаеп, и хал хабер си нямаш , но си върл путинист рашист.

Класика ! :)

преди 17 часа, nikssi написа:

Карикатурата е от в. Сега.

Нещо не ти изнася а ? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

Относно гугъл мапс виж колко си смешен. А съм живял дълги години там, на различни места, с различни хора , етноси и какво ли не.

Знаем, знаем. Живял си там и са те изгонили като краставо псе защото за нищо не ставаш. От тогава газ пикаеш само защото са те разкрили и са ти наритали некадърният инженерски задник.

преди 1 час, M.Николов написа:

Мирча, какви са тези неизвестни и неграмотни психари, дето цитираш постоянно?

:giggle1:

е дорбе, ще избягвам да цитирам фатман9 и никси .

312244487_8878565065490527_3772337472736

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Знаем, знаем. Живял си там и са те изгонили като краставо псе защото за нищо не ставаш. От тогава газ пикаеш само защото са те разкрили и са ти наритали некадърният инженерски задник.

Ще ти се :) 

Вземи пообиколи света малко, дори с ТЕЛК хората могат да пътуват. А когато се връщат това не означава че някой ги е гонл от някъде.

Виж света, и най вече в Рашистан, че е смешно да сте върли путинисти рашисти, а да не сте ходили и видели нищо  :)  

Ама злобей си ... пълно е тук с психясали хейтъри .

на 19.10.2022 г. в 18:16, miro20 написа:

КАкво те притеснява, та Мета е обявена за екстремистка организация от Рашистан :) 

Защо напираш да ползваш обявена за екстремистка и забранена  от любимата ти матушка, социална мрежа ?

Имам дело, което е в ход. 

Относно гугъл мапс виж колко си смешен. А съм живял дълги години там, на различни места, с различни хора , етноси и какво ли не. Защо мислиш че ми трябва гугъл мапс, за да си създам  представа за  РФ ???

Не се зное дали си живял. Не може да ти се вярва. Като се има предвид количеството лъжи, никой съзнателно не бихте вярвал за каквото и да е, преди лично да се увери, ме това, което казваш, реално е такова, за каквото го представяш.

Защо ти предлагам Гугъл Карти? Нали имаш някаква мрачна представа за Русия. Можеш клда използваш Гугъл Карти, да посетиш държавата и да видиш реално как е.

Ах да, означава че ти никога не си бил там , жив руснак не си виждал, руски бъкел не знаеп, и хал хабер си нямаш , но си върл путинист рашист.

Това не е вярно. Обратното на това, което каза, е вярно.

Иначе, пак си подминал горните ми постове, хаха.

преди 21 часа, M.Николов написа:

Мирча, какви са тези неизвестни и неграмотни психари, дето цитираш постоянно?

:giggle1:

Някакви пропагандисти от Twitter. На него Twitter му е източника на знание. А на @Реджеп Иведик , TikTok му е източника на знание.

преди 19 часа, miro20 написа:

е дорбе, ще избягвам да цитирам фатман9 и никси .

312244487_8878565065490527_3772337472736

Ще ти се :) 

Вземи пообиколи света малко, дори с ТЕЛК хората могат да пътуват. А когато се връщат това не означава че някой ги е гонл от някъде.

Виж света, и най вече в Рашистан, че е смешно да сте върли путинисти рашисти, а да не сте ходили и видели нищо  :)  

Ама злобей си ... пълно е тук с психясали хейтъри .

Бил съм там; диктатура така и не видях.

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Имам дело, което е в ход. 

Не се зное дали си живял. Не може да ти се вярва. Като се има предвид количеството лъжи, никой съзнателно не бихте вярвал за каквото и да е, преди лично да се увери, ме това, което казваш, реално е такова, за каквото го представяш.

Защо ти предлагам Гугъл Карти? Нали имаш някаква мрачна представа за Русия. Можеш клда използваш Гугъл Карти, да посетиш държавата и да видиш реално как е.

Това не е вярно. Обратното на това, което каза, е вярно.

Иначе, пак си подминал горните ми постове, хаха.

Някакви пропагандисти от Twitter. На него Twitter му е източника на знание. А на @Реджеп Иведик , TikTok му е източника на знание.

Бил съм там; диктатура така и не видях.

На колко си години ? 20 имаш ли ? :giggle1:

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Малко над 20.

Личи ти  :giggle1:

ма много съм добър в преценката за хората  :) 

преди 20 часа, miro20 написа:

Личи ти  :giggle1:

ма много съм добър в преценката за хората  :) 

Не, не си. Ако беше добър в преценки, щеше да прецениш самия себе си и да спреш да пишеш глупости.

преди 47 минути, FatMan9 написа:

Не, не си. Ако беше добър в преценки, щеше да прецениш самия себе си и да спреш да пишеш глупости.

Да спре да пише глупости?!? Та той за нищо друго не става. Ако спре, ще загуби жълтите стотинчици от тролската централа и ще трябва да живее в кашон на улицата.

на 18.10.2022 г. в 23:10, M.Николов написа:

Отново опити за манипулация.

Да, така е. И протакат войната, която реално е прокси война на САЩ срещу Русия, което многократно съм обяснявал и доказвал.

2 ч.  ·

Единственото, което стана ясно от започналите консултации между партиите и президента е, че Румен Радев е един обикновен, пещерен русофил, готов да защитава погиналият СССР с цената на всичко.
Тъй като цитираният съюз е от десетилетия зомби, живо само частично и то на места като Абхазия, Осетия, Приднестровието, Крим и подобни, то вероятно самият Радев е контаминиран и е зомби, като каквото се държи.
Нахален, арогантен и безпардонен, точно като партиите, които го възкачиха на трона - БСП, ДБ, ПП, АБВ и Възраждане.
И да крият, и да се правят на демократи, няма да се получи.
преди 11 минути, miro20 написа:
Нахален, арогантен и безпардонен, точно като партиите, които го възкачиха на трона - БСП, ДБ, ПП, АБВ и Възраждане.

а е не, че нещо, ала когато Радев литна из политическите простори и стана президент, ПП въобще и не съществуваха. 😏

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.