Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Подкрепям !

Подозирам обаче , зеления чорап мухлю няма да посмее.

преди 7 минути, communismatic написа:

Цитатче от книжка? Това ли беше? 😆

Сериозно ли ме питаш такъв въпрос ?

Това копейкаджиите от израждане сте уникално неумни.

:hit:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Граф Игнатиев е в основата на обесването на Левски? Той дали изобщо знае кой е Левски? И като какъв ще се бърка в работата на турското законодателство? Баси елементарните хорица има в тоя форум, заклевам се... 😆😆😆😆

току-що, communismatic написа:

Баси елементарните хорица има в тоя форум, заклевам се... 😆😆😆😆

Гледайки теб съм се убедил на 1001 %

:hush:

преди 7 минути, miro20 написа:

Сериозно ли ме питаш такъв въпрос ?

Преди два месеца някъде те питах, дали Захари Стоянов познава Левски. Отговор не получих. След като очевадно не знаеш нищо по тая тема, идва и логичният въпрос, що постваш такива простотии? Ама както много добре знам, пак няма да получа отговор, така, че... за*би.

преди 14 минути, communismatic написа:

Цитатче от книжка? Това ли беше?

И по-важното дава го като довод за да докаже какво бил казал Левски. При все, че там пише за съвсем други неща.

преди 1 минута, maxthon написа:

И по-важното дава го като довод за да докаже какво бил казал Левски. При все, че там пише за съвсем други неща.

Нарочно не съм казал нищо такова. И ти се хвана кокото далъжеш за мои думи :)  

Насочих източник да почете кой и къде го е казал.

:hush:

преди 6 минути, communismatic написа:

Преди два месеца някъде те питах, дали Захари Стоянов познава Левски. Отговор не получих. След като очевадно не знаеш нищо по тая тема, идва и логичният въпрос, що постваш такива простотии? Ама както много добре знам, пак няма да получа отговор, така, че... за*би.

Да , сещам се чеплюеше истинските Възрожденци . Само доказан националнокастриран антибългарин може да прави това.

Затова ме е гнус дори да ти отговрям

преди 2 минути, miro20 написа:

Затова ме е гнус дори да ти отговрям

Не, бе... Не те е гнус, да отговаряш. Извинявай, ама не съм на твоя акъл. Просто нищо не знаеш и си лаляш, колкото там да върви някаква дискусия. Мъжкия еквивалент на Баалбек, тя е абсолютно същата като теб.

преди 1 минута, communismatic написа:

Извинявай, ама не съм на твоя акъл.

О не, щастлив съм че нямам нищо общо с твоя пилешки промит изрожденски мозък  , който дори не знае кои са истинските ни Възрожденци, истинската ни история и т.н.

току-що, miro20 написа:

О не, щастлив съм че нямам нищо общо с твоя пилешки промит изрожденски мозък  , който дори не знае кои са истинските ни Възрожденци, истинската ни история и т.н.

E, виждам, че ти ги знаеш... щом искрено вярваш, че Джендо и Левски са се познавали и че някакъв руски посланик в Цариград ще има хабер кой е Дякона. Дано всички българи не знаят "истинската ни история" като теб, макар, че натам вървят нещата... с тоя прост народ.

току-що, communismatic написа:

с тоя прост народ.

Да, много сте.

Почети малко книжки над които се надсмиваш като по горе, погледай малко исторически предавания , сещам се - има едно по БНТ всеки понеделник с гости професори и т.н. , много интересни неща ще научиш.

И познай... няма нищо общо с твоите фейк рашистки простотии . :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Нарочно не съм казал нищо такова.

Е напълно съм наясно и защо го правиш. Предположението, че Левски бил казал какво щял да ни прави освободителя е напълно недоказано след като показваш книга нямаща нищо общо с това. Тоест нямаш доводи и се чудиш как да смениш темата. Ама кажи си за Левски казал ли е такова нещо или не. Стига се въртя като агънце на шиш.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е напълно съм наясно и защо го правиш. Предположението, че Левски бил казал какво щял да ни прави освободителя е напълно недоказано след като показваш книга нямаща нищо общо с това. Тоест нямаш доводи и се чудиш как да смениш темата. Ама кажи си за Левски казал ли е такова нещо или не. Стига се въртя като агънце на шиш.

То книга има, това са писанията на Захари Стоянов. Ама писанията вътре са абсолютна фантасмагория, която няма нищо общо с обективната истина. Те повечето писания на Джендо са такива, между другото. Той самият не се е вясвал по време на Априлското въстание. И той, и Стамболов. Единия се крие по железниците, другият по мазетата. Как пише "Записките..." не се наемам, да гадая... Не случайно ги пише години след краят на въстанието.
В случаят става дума за някакво антируско моментно увлечение на Джендо, но така или иначе... той никога не е виждал Левски приживе, камо ли да го е познавал. Когато Левски работи усилено за революционната дейност у нас, Захари Стоянов чисти и прислужва в русенското читалище.

Ама това са неща, които ЛоботоМиро няма откъде да ги знае, той не е прочел и една книга през живота си. Освен... Дневник, Дойче Веле, Клуб Зет и прочее простотии. Щом ми цитира доказан боклук като Иво Инджев, кво да коментираме повече.

преди 12 часа, communismatic написа:

То книга има, това са писанията на Захари Стоянов. Ама писанията вътре са абсолютна фантасмагория, която няма нищо общо с обективната истина. Те повечето писания на Джендо са такива, между другото. Той самият не се е вясвал по време на Априлското въстание. И той, и Стамболов. Единия се крие по железниците, другият по мазетата. Как пише "Записките..." не се наемам, да гадая... Не случайно ги пише години след краят на въстанието.
В случаят става дума за някакво антируско моментно увлечение на Джендо, но така или иначе... той никога не е виждал Левски приживе, камо ли да го е познавал. Когато Левски работи усилено за революционната дейност у нас, Захари Стоянов чисти и прислужва в русенското читалище.

Ама това са неща, които ЛоботоМиро няма откъде да ги знае, той не е прочел и една книга през живота си. Освен... Дневник, Дойче Веле, Клуб Зет и прочее простотии. Щом ми цитира доказан боклук като Иво Инджев, кво да коментираме повече.

Класически националнокастриран антибългарин. Няма какво да дискутирам с теб. Нито книги си чел, нито история, нито познаваш иситнските ни национални герои , нито нищо .

Класически промит фен на копейкин и рашистките малоумници .

По темата все пак ...  :

Къде си мунчо ? Къде си зелен чорап , къде си мухльо ? Имаш ли топки както другите ти колеги които казвт нещата в очите ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 минути, miro20 написа:

Няма какво да дискутирам с теб.

Естествено, че няма да дискутираш нищо с мен. Нали пак ще те навра, точно там, където ти е мястото...

преди 3 минути, communismatic написа:

Естествено, че няма да дискутираш нищо с мен. Нали пак ще те навра, точно там, където ти е мястото...

Да, доказал си се. Катро националнокастриран антибългарин, слуга на рашистките интереси, непознаващ българската история и национални герои .

Нормално... не ме изненадваш . Има ли българска светиня която да не си оплюл ??

Давай, де? Давай да водим дискусия? Що не смееш? Нали не съм познавал българската история? Стиска ли ти? :) 

комундели рашисти и промити копейки да ми говорят за българска история ???

:) 

хехе :)  

току-що, M.Николов написа:

То на теб, който и да ти говори, все ще има повече познания от теб по история.😄

Освен може би офцата.

бла бла ? бла бла.... :getout:

Пича е антикомунист - фен на Бойко, който е бил член на БКП... Феноменално! Заклевам се! 😆😆😆

преди 9 минути, miro20 написа:

бла бла ? бла бла.... :getout:

Такива са ти всичките отговори свързани с история, когато не цитираш някого.

:)

преди 3 минути, communismatic написа:

Пича е антикомунист

Пича е антикомунист учил в Рассия по времето, когато още беше СССР!:giggle1:

преди 48 минути, miro20 написа:

Има ли българска светиня която да не си оплюл ??

Я ни припомни кой беше толкова възмутен преди два дни че летището ни вече се казва "Васил Левски"... че нарече "мухльо" човекът издал указа за промяна на името?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.