Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ресурси които са необходими ще се купуват, дали са евтини или не не е от голямо значение...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, NovakJ написа:

Ресурси които са необходими ще се купуват, дали са евтини или не не е от голямо значение..

Много логически издържан и смислен пост. Подобни мнения скоро ще влязат в учебниците по Логика. 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Много логически издържан и смислен пост. Подобни мнения скоро ще влязат в учебниците по Логика. 😆

Абе на тебе не ти ли беше писнало да го четеш? 

Много добре знаеш, че всичко написано е от мен!!!

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Абе на тебе не ти ли беше писнало да го четеш? 

Е с такива бисери 24/7, как да ми писне... 😆

току-що, NovakJ написа:

Много добре знаеш, че всичко написано е от мен!!!

Естествено, че е от теб. Такава тъпотия никой друг не може да напише... 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

логиката е петрола да расте, за да си купят хората ел. автомобили

пример северните страни, имат доста ВЕИ

sshot-6.png

Т.е. да си купят електромобили във време, когато енергията е ударно поскъпнала. Има логика, да...  Баща ми си купи чисто нова Toyota bZ4x, Русе-Добрич (220 км) му излиза 39 лева. 

на 26.01.2025 г. в 7:55, communismatic написа:

Т.е. да си купят електромобили във време, когато енергията е ударно поскъпнала. Има логика, да...  Баща ми си купи чисто нова Toyota bZ4x, Русе-Добрич (220 км) му излиза 39 лева. 

давам ти отговор заащо северните страни са с електромобили

а тук наистина тока с качен изкуствено

Щирлиц / агентурен псевдоним зельоний носок/ ещё никогда не был так близок к провалу...

на 25.01.2025 г. в 22:53, communismatic написа:

Радев до момента има една ясно изразена позиция (визирам войната в Украйна), а тя е

....тя е изцяло повтаряне на всички рашистки опорки . Едно към едно !

на 25.01.2025 г. в 16:49, communismatic написа:
на 25.01.2025 г. в 14:56, miro20 написа:

Колкото и да се присмивате на "чехълчо" , сегашния мухлю може само да му диша прахта . И като имидж, и като дейност, и като международно признание.

Квооооо... 😆

Я ми кажи нещо положително от президентските действия на Банов? Имидж!? Дейност!? Международно признание... 😆

Гугъл ти е насреща.

мухльото зелен чорап срещу него да тича не може го стигна.

преди 2 часа, miro20 написа:

Щирлиц / агентурен псевдоним зельоний носок/ ещё никогда не был так близок к провалу...

Вече и на таблоиди ли се вярва? Дело за шпионаж и то ще е напълно открито за да може всеки производител на свободни съчинения да присъства на него. А някой от тях се е промъкнал случайно в залата и сега пише в подробности кой какво е казал.

преди 2 часа, miro20 написа:

...тя е изцяло повтаряне на всички рашистки опорки

Това е личното му мнение. Както е и лично мнение на всеки друг с подобна позиция.

преди 3 часа, miro20 написа:

Гугъл ти е насреща.

Че какво толкова е направил г-н Банов, че някой трява да тича насреща му за да го стига? Проблема на Банов е основно, че не е добра идея никой друг да го застига.

преди 5 часа, miro20 написа:

тя е изцяло повтаряне на всички рашистки опорки . Едно към едно !

Добре, бе. Айде като са "опорки", кажи ми какво България печели с проукраинската си позиция? Ама конкретно... Щото аз мога, да ти кажа какво губи - спирането на евтините руски доставки, благодарение на което цените скочиха главоломно. Та, чакам си отговора на въпроса, щото... редовният ти номер е понеже капацитета ти е "голям", да бягаш от отговорите като дявол от тамян.

преди 5 часа, miro20 написа:

изцяло повтаряне на всички рашистки опорки . Едно към едно !

И ти по отношение на Радев изцяло повтаряш опорките на Шиши. Едно към едно!!!

Мирчàоглу ефенди, разочарован си от "сватбата" на Бочко менискуса с комунетата, и реши да станеш активист на ДПС-то, а?

на 31.01.2025 г. в 12:09, ivottoshev написа:

И ти по отношение на Радев изцяло повтаряш опорките на Шиши. Едно към едно!!!

Мирчàоглу ефенди, разочарован си от "сватбата" на Бочко менискуса с комунетата, и реши да станеш активист на ДПС-то, а?

И колко пъти да ти отговаярям че аз тези неща за мухльото зелен чорап ги говоря от началото на темата, от 2016 г.  И не съм си променил ни на йота мнението. Това че някой започнал да говори като мен, не ме прави мен негов фен или последовател .

Само показваш за пореден път как беззъбо искаш да се заяждаш с мен :)

Ама толкова ти е нивото.. вечно се осираш със детинските си малоумни спекулации и лъжи :)

на 31.01.2025 г. в 11:12, communismatic написа:

Добре, бе. Айде като са "опорки", кажи ми какво България печели с проукраинската си позиция? Ама конкретно... Щото аз мога, да ти кажа какво губи - спирането на евтините руски доставки, благодарение на което цените скочиха главоломно. Та, чакам си отговора на въпроса, щото... редовният ти номер е понеже капацитета ти е "голям", да бягаш от отговорите като дявол от тамян.

Ами щом националната сигурност за теб се изчерпва с това "откъде да внасяме евтини ресурси" , значи няма какво да дискутирам с теб. Прекалено ниско ти е нивото и разбиранията.

Отделно "евтини ресурси" се оказа пак лъжа. Винаги ви припомням че именно благодарение на Брюксел, рашистите и по конкретно Газпром бяха заплашени с многомилиардни глоби ако не преразгледат монополните , изнудвачески договорите  с Източна Европа , и с България също.

https://trud.bg/a/articles/article-5225944

т.е. със и без война, Кремъл ни клати яко с високи цени .

та, ако имаш умствен капацитет, можеш да пробваш да помислиш дали васалното положение с рашистите ни е "изгодно" .

на 31.01.2025 г. в 9:00, maxthon написа:
на 31.01.2025 г. в 6:00, miro20 написа:

...тя е изцяло повтаряне на всички рашистки опорки

Това е личното му мнение. Както е и лично мнение на всеки друг с подобна позиция.

Аха... сега пък повтарянето на рашистки опорки било само "лично мнение" :) :)

хахаха :) Значи и на Орбан, на Фицо , които пеят в същия хор, е "лично мнение" ??? глупости ! :) 

гърчовете ви нямат край.

Не, не е лично мнение, а сигнал към всички какъв мухльо рашистка подлога имаме за пРезилдент :hush:

преди 21 минути, miro20 написа:

Това че някой започнал да говори като мен, не ме прави мен негов фен или последовател .

Мирчàоглу ефенди, по твоята логика щом Радев и Путин говорели едно и също - това правело Радев путинист.

Ти и Шиши говорите едно и също - това какъв те прави?

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Мирчàоглу ефенди, по твоята логика щом Радев и Путин говорели едно и също - това правело Радев путинист.

Ти и Шиши говорите едно и също - това какъв те прави?

Ама ти верно продължаваш да се излагаш :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 51 минути, miro20 написа:

Аха... сега пък повтарянето на рашистки опорки било само "лично мнение"

Разбира се, че е негово лично мнение.

преди 52 минути, miro20 написа:

И не съм си променил ни на йота мнението.

Е за разлика от шефа на менискусите, къде си смена мнението от сутрин до вечер (някой път и по няколко пъти).

преди 54 минути, miro20 написа:

Значи и на Орбан, на Фицо , които пеят в същия хор, е "лично мнение" ???

Понякога съвсем различни хора може да имат еднакво мнение по някой въпрос.

преди 55 минути, miro20 написа:

Ама ти верно продължаваш да се излагаш :) :)

Ама ти верно не отговаряш. Защо ли? Да не е защото отново си заврян в под на кучето опашката и няма измъкване? :giggle1:

току-що, ivottoshev написа:

Ама ти верно не отговаряш. Защо ли? Да не е защото отново си заврян в под на кучето опашката и няма измъкване? :giggle1:

И колко пъти да ти отговаярям че аз тези неща за мухльото зелен чорап ги говоря от началото на темата, от 2016 г.  И не съм си променил ни на йота мнението. Това че някой започнал да говори като мен, не ме прави мен негов фен или последовател .

Само показваш за пореден път как беззъбо искаш да се заяждаш с мен :)

Ама толкова ти е нивото.. вечно се осираш със детинските си малоумни спекулации и лъжи :)

преди 1 час, maxthon написа:

Е за разлика от шефа на менискусите, къде си смена мнението от сутрин до вечер (някой път и по няколко пъти).

Бочко е легендарен в това отношение:

Прибира се Бойко Б. много пиян, в антрето го посреща Мата Хари:
- Нещо трябва ли ти?
- Давай легена, че ще драйфам...
Жената отива до банята и се връща с легена:
- Ето ти!
- Не ми трябва вече. Смених си концепцията - насрах се

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 17 минути, miro20 написа:

Това че някой започнал да говори като мен, не ме прави мен негов фен или последовател.

Двама човека, говорещи едно и също ги обявяваш за съмишленици... само когато ти изнася  :getout:

Gitxd2yXoAAaqRz?format=jpg&name=large

Върви следния виц

Цитат

Знаете ли какво е хубавото на F16?

Никога няма да видим Радев в него!

:giggle1:

преди 3 часа, miro20 написа:

Върви следния виц

Цитат

Знаете ли какво е хубавото на F16?

Никога няма да видим Радев в него!

Покажи още  

:giggle1:

Всъщност, вече сме го виждали.

Но, така е, обикновено цитираш глупаци.

преди 10 часа, miro20 написа:

Ами щом националната сигурност за теб се изчерпва с това "откъде да внасяме евтини ресурси" , значи няма какво да дискутирам с теб. Прекалено ниско ти е нивото и разбиранията.

Националната сигурност? Т.е. ако не помагаме на Украйна, тя ще нападне нас? Ние сме факторът, който я спира за да прегази цяла Европа? 😆😆😆

преди 10 часа, miro20 написа:

Отделно "евтини ресурси" се оказа пак лъжа. Винаги ви припомням че именно благодарение на Брюксел, рашистите и по конкретно Газпром бяха заплашени с многомилиардни глоби ако не преразгледат монополните , изнудвачески договорите  с Източна Европа , и с България също.

Така ги преразгледаха, че цяла Европа се тресе от икономическа криза... Ама си вярваш яко, обаче... 😆😆😆

преди 16 часа, miro20 написа:

А да ти напомня ли, че точно заради това решение да се премине към борсови цени в момента плащаме по-високи цени от преди? А тогава имаше цени в ТТФ от порядъка на 15-20 евро и къде в момента са тези цени? Ще ги видиш през кривия макарон. Е плащаме ли в в пъти по-скъп газ? А нали именно Бочко се хвалеше как бил свалил цената на газа и дори връщаше пари? След това тези пари си ги взеха многократно, особено когато нарочно сложиха и посредници в схемата.

на 2.02.2025 г. в 8:34, maxthon написа:

А да ти напомня ли, че точно заради това решение да се премине към борсови цени в момента плащаме по-високи цени от преди?

на 2.02.2025 г. в 2:31, communismatic написа:

Така ги преразгледаха, че цяла Европа се тресе от икономическа криза... Ама си вярваш яко, обаче... 😆😆😆

Не , не е заради това.

Ама си вЕрвате обаче на простотиите :) 

Защитавате си рашисткия монопол и изнудване до последно !!!

По темата...

Отново "гаварит Масква" :

https://www.bgnes.bg/rumen-radev-visokite-ceni-na-energiqta-sa-svarzani-s-otkaza-na-ruskiq-gaz

Цитат

Високите цени на енергията са следствие от отказа на Европа от руския природен газ. Това заяви президентът Румен Радев, предаде репортер на БГНЕС.

Президентът подчерта, че природният газ не тече от Запад на Изток. Газът идва от Русия, добави той.

Радев посочи, че България е намерила частично решение на въпроса с вноса на газ от Азербайджан. Според него България не е внасяла втечнен  природен газ.

Моето мнение е, че руският газ продължава да се внася у нас чрез суапови сделки или посредници, подчерта Радев.

Не знам защо след тези негови думи се сещам за ГМДимитров...

Че .. "дружбата ни със СССР е така жизнено необходима както слънцето и въздуха за всяко живо същество" ....

проооост прооост.. много прооост... комундел... радев.

комундела рашистки продажник дори не се замисля кое е първичното и ЗАЩО аджеба, Европа и цивилизования свят се отказва от основните лостове за финансиране на рашистката  античовешка война, и ЗАЩо са наложени конкретни санкции.

Де толкова акъл у зеления малоумен чорап .... камо ли да коментира или камо ли да каже гък срещу неговия ментор, началник и вожд от Кремъл . ... :getout:

Не войната и избиването на стотици хиляди и милиони съсипани човешки съдби , а Европата му била виновна за цените на газта...

куха малоумна копейка

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.