Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

457152444_901343841810348_949377469212922722_n.thumb.jpg.a2f0522e36f2dae6405cc97d1ea3f8ce.jpg

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Кокич пак е успял да избяга от санитарите в Мосейково.   Маруся ще им помогне пак да го хванат.

Бедния соц пенсионер трол доносник, заплака за началнико. И другия соц пенсионер доносник бушона се радва. Бахти соц меметата :giggle1:

455044269_2597279383792647_323286473437667162_n.jpg

Кокич вече като фен на Пеевски!?   Смехът ми идва в повече.     

на 13.10.2024 г. в 17:11, ivottoshev написа:

Пак не отговаряш на въпроса дали има логична причина (освен подкуп от Решетников), поради която Бочко Менискуса да изправи възможно най-нефелните кандидати в надпреварата срещу Радев. Що така бре? :laughing5:

галошеееффф... на изборите 2016 г има 20-на кандидатури. От тях реални проценти в надпреварата имаха около 8-9 .

Осъзнаваш ли колко е логична "логиката" ти че нарочно са сложили 8-9 слаби кандидатури за да спечели  кандидата на Решетников и рашистките служби ? ? :)

Аз винаги съм признавал че проведоха силна камнпания и излъгаха лапнишарани като теб и останалите червени промити кратуни-електорат.

Благодарение и на престъпно финансиране с "дарители по 400 лв  пенсионери и безработни които дори не знаели че са дарители.

Задкулисието и рамото на мафията плюс чужда намеса на служби, за което в нормалните страни се отива диектно на импийчмънт, ярко се откроява, но копейките винаги "друг " ви е виновен, винаги търсите сламките а не виждате гредата.

:hush:

8 години вече мухльото зелен чорап ярко си следва кремълските опорки .

563 страници тема е ярко доказателство за това.

GZ14luiWoAsi2vm?format=jpg&name=large

преди 3 часа, miro20 написа:

галошеееффф... на изборите 2016 г има 20-на кандидатури. От тях реални проценти в надпреварата имаха около 8-9 .

Осъзнаваш ли колко е логична "логиката" ти че нарочно са сложили 8-9 слаби кандидатури за да спечели  кандидата на Решетников и рашистките служби ? ? :)

Гъъъърч, Феикометчо, гъъъърч :lol6:

Колко казваш че са били реалните кандидатури освен Радев и кандидат на ГРОБ? 8-9 ли :giggle1:

Да, аз тогава гласувах за Митьо Пищова, ма ти броиш и пълнежа като реални кандидати, само и само за да не се окажеш паднал по гръб. 

Божееее, колко си безпомощен в желанието си да избегнеш отговор на въпросите ми  :laughing5:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

отговор на въпросите ми

Тъпотошев пусни тема да се оплачеш до толко ти стигат "въпросите"

преди 1 минута, Gift написа:

Тъпотошев пусни тема да се оплачеш до толко ти стигат "въпросите"

Заболя ли те че ти издействах толкова дълъг бан? 

На мен ми е кеф :linedance:

току-що, ivottoshev написа:

Заболя ли те че ти издействах толкова дълъг бан? 

На мен ми е кеф :linedance:

Защо ли ти викат Тъпотошев 

преди 9 часа, Gift написа:

Защо ли ти викат Тъпотошев 

Какви са тези снимки на Радев?   Да не си го завел и него в интерната в Мосейково?   

преди 1 час, attj написа:

Какви са тези снимки на Радев?   Да не си го завел и него в интерната в Мосейково?   

Zащо си от най смотаните пенсионери тролове и те държи на минималната другаря Радев и цялата соц дефектна фамилия ви храни с вафли

на 14.10.2024 г. в 23:05, ivottoshev написа:
на 14.10.2024 г. в 19:37, miro20 написа:

Гъъъърч, Феикометчо, гъъъърч :lol6:

Колко казваш че са били реалните кандидатури освен Радев и кандидат на ГРОБ? 8-9 ли :giggle1:

Да, аз тогава гласувах за Митьо Пищова, ма ти броиш и пълнежа като реални кандидати, само и само за да не се окажеш паднал по гръб. 

Божееее, колко си безпомощен в желанието си да избегнеш отговор на въпросите ми  :laughing5:

хаха :) Какви отговори бре.. плямпаш някакви малоумщини дето "нарочно сложили 8-9 слаби кандидатури" после искаш отговори.

Ми няма как да стане :)

Бил гласувал за Митю пищофа... хахаха :)

Поредно дъно .

По темата :

GaP2_GQXIAAlHMm?format=jpg&name=small

на 15.10.2024 г. в 20:34, Т.Христов написа:

Предпагам всички комундели като теб са гласували за предложения от рашистките служби чрез вашите продажници от БСП , зелен чорап ?

Защо гласуваш за тази чужда кандидатура, финансирана по престъпен начин чрез заобикаляне на закона - с дарители до 400 лв , които дарители били пенсионери и безработни които дори не знаели че са дарили ???

преди 8 минути, miro20 написа:

хаха :) Какви отговори бре.. плямпаш някакви малоумщини дето "нарочно сложили 8-9 слаби кандидатури" после искаш отговори.

Ама, Насраниййй, то това са твои думи бре :laughing5:

А относно отговорите - пределно ясно ми е, че ти такива нямаш, защото логичните отговори противоречат на пробитите ти опорки. Аз ти задавам тези въпроси за да ти гледам гърчовете, а не защото очаквам честно и почтено да ми отговориш :)

преди 11 минути, ivottoshev написа:
преди 24 минути, miro20 написа:

Ама, Насраниййй, то това са твои думи бре :laughing5:

мои думи са това че ти се смея на малоумната логика бре. Че били сложили 8-9 слаби кандидатури нарочно за да спечели Чорапа

:hit:

Пак не си си пил хапчетата.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

А относно отговорите - пределно ясно ми е, че ти такива нямаш, защото логичните отговори противоречат на пробитите ти опорки. Аз ти задавам тези въпроси за да ти гледам гърчовете, а не защото очаквам честно и почтено да ми отговориш :)

При теб освен малоумщини друго няма. Какви отговори очакваш на тъпите си въпроси, аз идея си нямам :)

В случая - че били сложили 8-9 кандидатури слаби нарочно че да спечели Зеления чорап.

/ и преди пак да кажеш - не не са мои думи, а твои/ :) :)

мои думи са това че ти се смея на малоумната логика бре. Че били сложили 8-9 слаби кандидатури нарочно за да спечели Чорапа

Вадиш си собствени заключения и после сам си се смееш на тях. Убеден съм че това си е диагноза, само че не съм психиатър и не знам точното име на заболяването ти :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:
преди 11 минути, miro20 написа:

Вадиш си собствени заключения и после сам си се смееш на тях. Убеден съм че това си е диагноза, само че не съм психиатър и не знам точното име на заболяването ти :)

Ми върни се назад за твърденията ти и въпросите за "слаба кандидатура" де.

:)

Осрал си се осрал.. както всеки път.

Аз се забавлявам с твоите излагации. Всеки път демонстрираш  тоталната си простащина и излагации, после друг ти бил виновен

:)

преди 10 минути, miro20 написа:

При теб освен малоумщини друго няма. Какви отговори очакваш на тъпите си въпроси, аз идея си нямам :)

Дай логична причина Бочко да избере възможно най-нефелните кандидати като Леля Цецка и Харнимайко Герджиков за противници на Радев, вместо примерно Цв. Цв. 

преди 5 часа, miro20 написа:

Ми няма как да стане :)

Бил гласувал за Митю пищофа... хахаха :)

Поредно дъно .

По темата :

GaP2_GQXIAAlHMm?format=jpg&name=small

Предпагам всички комундели като теб са гласували за предложения от рашистките служби чрез вашите продажници от БСП , зелен чорап ?

Защо гласуваш за тази чужда кандидатура, финансирана по престъпен начин чрез заобикаляне на закона - с дарители до 400 лв , които дарители били пенсионери и безработни които дори не знаели че са дарили ???

Оруел: "Народ, който избира престъпници не е жертва, а съучастник!"

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Дай логична причина Бочко да избере възможно най-нефелните кандидати като Леля Цецка и Харнимайко Герджиков за противници на Радев, вместо примерно Цв. Цв. 

Радвам се че се върна по мой съвет на своите си тъпизми как започнаха.

Хайде сега, прочети наново  всички останали неща които съм ти отговарял  за да не се повтарям :)

Просто за пореден път си показваш алцхаймера и как зацикляш . Някой път ти е в рамките на няколк очаса амнезията :)

https://www.kaldata.com/forums/topic/237526-бисери-от-форума-версия-3/page/128/#comment-5928571

Радвам се че се върна по мой съвет на своите си тъпизми как започнаха.

Хайде сега, прочети наново  всички останали неща които съм ти отговарял  за да не се повтарям :)

Просто за пореден път си показваш алцхаймера и как зацикляш . Някой път ти е в рамките на няколк очаса амнезията :)

https://www.kaldata.com/forums/topic/237526-бисери-от-форума-версия-3/page/128/#comment-5928571

Мирча, в линковете които даваш, отговор на въпросчето ми няма. Защо ли не съм учуден? :laughing5:

току-що, ivottoshev написа:

Мирча, в линковете които даваш, отговор на въпросчето ми няма. Защо ли не съм учуден? :laughing5:

Има. Ама не ти изнася защото пряко доказва какви глупости плямпаш :)

преди 9 минути, miro20 написа:

Има. Ама не ти изнася защото пряко доказва какви глупости плямпаш :)

Не, Мирчолинке, отговор нямаш. Ако имаше - щеше да си ми го наврял в лицето.

• 3 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.