Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Моля управата на форума да обърне внимание на въпросния , че не може да употребява подобни обръщения.
1.png.2d5edcde8e53579133b2eb2febf1f5bf.png
2.png.177ab753a5b213950d4a9c6ad2d16ceb.png
Ще помолиш ли управата да провери кой си е върнал партийната книжка и кой не? И понеже надали това им влиза в задълженията май ще се наложи ти да поясниш за партийните книжки. И какво му има на обръщението пич?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 минути, Panzer 4 написа:

Моля управата на форума да обърне внимание на въпросния , че не може да употребява подобни обръщения.

Ти, приятелю, явно си малоумен и не вдяваш за к'во иде реч. Идолът ти Бочко Менискуса е точно толкова комунист (че ако не и повече), колкото Радев

пп: На мен ми беше обяснено, че тук се приемат за обиди общоприетите такива. Иначе всеки може да си измисли, че нещо го обижда, пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни. Не сме детска градина. Награждават се подобаващо само откровенни псувни и намеци към майки. С две думи, като ти казвам че си малоумник и грешка на природата, едно е че съм прав, и второ не нарушавам никакви форумни правила :hit: 

Ти, приятелю, явно си малоумен и не вдяваш за к'во иде реч. Идолът ти Бочко Менискуса е точно толкова комунист (че ако не и повече), колкото Радев
пп: На мен ми беше обяснено, че тук се приемат за обиди общоприетите такива. Иначе всеки може да си измисли, че нещо го обижда, пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни. Не сме детска градина. Награждават се подобаващо само откровенни псувни и намеци към майки. С две думи, като ти казвам че си малоумник и грешка на природата, едно е че съм прав, и второ не нарушавам никакви форумни правила :hit: 
Е как няма да е повече комунист. Нали отказа да си върне книжката по време на деполитизацията на службите и той се възползва от това да напусне системата и след това всеки знае....

преди 1 минута, maxthon написа:

Е как няма да е повече комунист. Нали отказа да си върне книжката по време на деполитизацията на службите и той се възползва от това да напусне системата и след това всеки знае....

Това е ясно. Предполагам че по това време и Радев и още много други са били все още с партийни книжки, които към ден днешен вече отдавна са върнали. 

Това е ясно. Предполагам че по това време и Радев и още много други са били все още с партийни книжки, които към ден днешен вече отдавна са върнали. 
След като е продължил да е военен пилот отговора дали е върнал книжка е ясен.

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Пак си прекалил с ракията! 

ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа!  Няма нужда да казваш нищо друго. Като бях на работа някога в Алжир, тамошните араби имаха подобна поговорка-" По-добре гладен, но не уморен". Интелектуалното ти равнище очевидно е подобно. И какво сте ми завменявали Бойко, някъде да съм писал за него?  Не съм допускал, че има такъв елементарен тест за простотия! 

4.png

преди 1 час, Panzer 4 написа:

ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа!  Няма нужда да казваш нищо друго. Като бях на работа някога в Алжир, тамошните араби имаха подобна поговорка-" По-добре гладен, но не уморен". Интелектуалното ти равнище очевидно е подобно. 

Поради липса на аргументи, нападна личността ми. Това не е признак на особено висока интелигентност.

Знаех си че не съм сбъркал в преценката си за теб :)

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Поради липса на аргументи, нападна личността ми.

Туй за бисерите, обърках темата. Извинявам се.

Префърлям го там.

Не ви ли прави впечатление ..на всички..,че всички...корумпирани,замесени в схеми,..разни.."бизнесмени"..крадци-политици..и други крадливи копе.ета  ..за да "изплуват" се заяждат с Президента Радев? Това им е спуснато от Биг Брадър ...или Радев е единствения в тази държава,когото мафията не може да пребори и се явява пречка..за тотално узурпиране на власт и държава?...Ако така стои днес въпроса...сме не на кръстопът...а на ...щото след това няма да има право на избор...а само на въпроси...щото следващите няма да имат махане..

преди 3 часа, Proshark написа:

Не ви ли прави впечатление ..на всички..,че всички...корумпирани,замесени в схеми,..разни.."бизнесмени"..крадци-политици..и други крадливи копе.ета  ..за да "изплуват" се заяждат с Президента Радев? Това им е спуснато от Биг Брадър ...или Радев е единствения в тази държава,когото мафията не може да пребори и се явява пречка..за тотално узурпиране на власт и държава?...Ако така стои днес въпроса...сме не на кръстопът...а на ...щото след това няма да има право на избор...а само на въпроси...щото следващите няма да имат махане..

ми той е издигнат от рашистите и червената мафия у нас. Която се оказа през годините най силна. Вашите хора другарю .

Вашите.

Затова сме на последно място  във всичко.

А мухльото пРезилдент действа с юмручето в синхрон с Черепа .

Забрави ли ?

Поогледай темата от самото начало . Как е предложен, издигнат от рашистка разузнавателна служба на Решетников, как внимателно е проучен от тях да съответства на бъгларското общество , но и да изпълнява техни поръчки, как е прокаран чрез червените подлоги от БСП и Корнела лично , кои бяха в инициативния комиет - Дъреви, Дачковци и всякаква подобна сволочь....

Как е спонсорирана кампанията му от безработни с по 400 лв за което тре не знаели...

И т.н. и т.н.

И стигнем до синхрона с Черепа....

За копейкаджиите и др рашистки проекти у нас дори не споменавам щото са отделна актуална тема.

След висчко това  казваш сме "западна колония " ли ??? хаха :)

преди 1 час, miro20 написа:

ми той е издигнат от рашистите и червената мафия у нас. Която се оказа през годините най силна. Вашите хора другарю .

Вашите.

Наши/ваши - дрън-дрън!

Я ми кажи има ли логична причина (освен подкуп от Решетников), поради която Бочко Менискуса ще сложи на два пъти възможно най-слабите кандидатури срещу Радев? Кой нормален и неподкупен лидер би пуснал в Президентска надпревара Леля Цецка, а после и Хранимайко Герджиков? :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Вашите.

Затова сме на последно място  във всичко.

хаха :)

Избягвам да ти отговарям ...щото с радиоточка....ама или си падал от кошарата..или люлката ти е била много близо до стената....Сега...Президента ли ви е виновен за това,че сте некадърници..във всичко!? И не можете да разделите сламата помежду си...Значи...едните поне строиха нещо...Дойдохте да крадете-това го можете,и да ближете..нечии...и това го можете...и накрая космоса ви крив..че и крива ракета не можете да направите....не сте смешни,ами сте жалки...колко века ще се оправдавате я със социализъм,я с с комунизъм..я с на кучето ...нямате спирка а? и да ти кажа-"нашите" са и ваши....ама ..то..от къде толкова акъл....да разбереш,че започнеш ли да пълниш кошница с вода ,то непременно ще си намокриш краката...

на 19.09.2024 г. в 13:39, Panzer 4 написа:

ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа! 

Ей го и другия...с мото...тип ...крадете,вместо да строите....и ми цитира някакъв неграмотник...който написал нещо...

преди 24 минути, Proshark написа:

Избягвам да ти отговарям ...щото с радиоточка....ама или си падал от кошарата..или люлката ти е била много близо до стената....Сега...Президента ли ви е виновен за това,че сте некадърници..във всичко!? И не можете да разделите сламата помежду си...Значи...едните поне строиха нещо...Дойдохте да крадете-това го можете,и да ближете..нечии...и това го можете...и накрая космоса ви крив..че и крива ракета не можете да направите....не сте смешни,ами сте жалки...колко века ще се оправдавате я със социализъм,я с с комунизъм..я с на кучето ...нямате спирка а? и да ти кажа-"нашите" са и ваши....ама ..то..от къде толкова акъл....да разбереш,че започнеш ли да пълниш кошница с вода ,то непременно ще си намокриш краката...

Така им е най-лесно на наш'те политически "евроатлантически" неможачи, затова от тях и платените им клакьори-журналисти чуваме само истерични крякания как "Радев и Възраждане щели да ни вадят от ЕС", защото ако спрат да говорят за "заплахата",  ще трябва да си понапънат оядените мързеливи корумпирани задници и да поработят по важни проблеми като образование, здравеопазване, данъчни политики, справяне с корупцията, осигуряване на инвестиции, стимулиране на производството, демографски политики и т.н., които са от първостепенно значение за българския данъкоплатец, но както видяхме идеи и желание за работа по тези проблеми няма.

Накратко, на нашите жалки "евроатлантически" политици, Путин и Русия им дойдоха дюшеш, за да оправдават политическата си импотентност и некомпетентност. 

преди 1 час, Proshark написа:

и ми цитира някакъв неграмотник...който написал нещо...

Би ли посочил къде точно е правописната ми грешка в  "ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа!" 

Ще се радвам да попия вода от извор на грамотност като теб, г-н Многоточие :)

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Би ли посочил къде точно е правописната ми грешка в  "ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа!" 

Ще се радвам да попия вода от извор на грамотност като теб, г-н Многоточие :)

Явно е станало леко недоразумение...нямах предвид теб,а оня който е написал доклада през 93-та...ако си забелязал не цитирам теб...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 16 часа, Proshark написа:

и ми цитира някакъв неграмотник...който написал нещо...

За да се изпълни това наистина, те цитирам... Изобщо не си разбрал кой какво казва и защо го казва! Да се чуди човек от къде са ви събрали (то и за това дереджето във форума е такова), и ти , и разни никсита...

преди 23 часа, Proshark написа:

Радев е единствения в тази държава,

Качествата на Радев нямат никакво значение! Конците се дърпат от Кремъл и той е само един лошокачествен говорител. Трябва да си съвсем без мозък, да не видиш, че всичките му действия са пронизани от стремежа за разрушаване-на пътя на България към културния и богат запад! Всичката ДС (КГБ) агентура е юрната да действа за изборите-във форума, в БНР, в БТВ и където и да се обърнеш... 

преди 6 часа, Panzer 4 написа:

Качествата на Радев ........ всичките му действия са пронизани от стремежа за разрушаване-на пътя на България към културния и богат запад! . 

Би ли написал няколко прокремълски действия на Радев? Ако западът не беше богат, пак ли щяхме да се стремим към него? Парите ли определят стремежите ни?

преди 2 минути, quarz написа:

Парите ли определят стремежите ни?

да - радев прави точно това - ккато се почне от преди години с самолетите - според теб защо и той рязко зави към Ф-ките

Понеже много станаха "експертите", който се упражняват върху смъртта на загиналите пилоти.

Димитър Стоянов: Пет плюс един неудобни въпроси към Велизар Шаламанов

на 24.09.2024 г. в 19:30, quarz написа:

Би ли написал няколко прокремълски действия на Радев?

Изглежда си проспал повечето от темата.

Да започнем от най фрапиращото ... "Чий е Крим? - руски ,к'ъф да е ! "

"Даването на оръжие само удължава войната" и т.н. и т.н. повтаря почти ВСЧКИ рашистки опорки които излъчва Кремъл.

А за домашно се поинтересувай от началото на темата как е проучен и от кого, как е предложен и от кого и т.н.

GYnpgzhX0AA9IUG?format=jpg&name=900x900

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Изглежда си проспал повечето от темата.
Да започнем от най фрапиращото ... "Чий е Крим? - руски ,к'ъф да е ! "
А за домашно се поинтересувай от началото на темата как е проучен и от кого, как е предложен и от кого и т.н.

GYnpgzhX0AA9IUG?format=jpg&name=900x900
В момента е руски. Това каза....

на 25.09.2024 г. в 17:21, M.Николов написа:

Понеже много станаха "експертите", който се упражняват върху смъртта на загиналите пилоти.

Димитър Стоянов: Пет плюс един неудобни въпроси към Велизар Шаламанов

ми какъвто главнокомандващия, такива и са пилотите ни :

16 септември в 2:01  ·

Румен Радев заявил преди малко, цитирам:
"Да не се допускат политически спекуланти и самозвани експерти, които никога не са влизали в самолет да манипулират общественото мнение за катастрофата, да се самовъзбуждат и вживяват в ролята на прокурори и съдии". Край на цитата.
А какво да кажем за пилоти и "експерти" като него, които са наказвани ВСЯКА ГОДИНА от 1988 г. насам (след като завършва училището в Долна Митрополия през 1987 г.) за създаване на предпоставки за летателно произшествие. Всяка година наказание, а някои години - по няколко наказания. Все за едно и също. И за разнообразие понякога наказван и за нарушение на устава. Shut up!

преди 23 минути, miro20 написа:

на 21.08.2024 г. в 19:24, ivottoshev написа:

Разбира се че руските служби са сложили Радев за президент, но не по начинът за който си мислиш.

Истината е че Решетников е подкупил Бочко Менискуса, за да изправи такъв нефелен кандидат като Леля Цецка срещу него. За вторият път с Хранимайко Герджиков няма смисъл да се говори. Там кандидатът на ОПГ Гроб беше толкова трагичен, че разликата в гласовете беше рекордна :giggle1: 

Браво, Решетников. Добре изхарчени пари и добре свършена работа :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.