Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Оригинала не беше ли "Полет над кукувиче гнездо"...

Оригинала на израза "полет над птиче гнездо" бре, бавний!

Като ти казвам, че си клоун не ми вярваш.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Оригинала не беше ли "Полет над кукувиче гнездо"...

Откъде ви намират такива

Едно време какви ватенки имаше

А, браво!!!, Лоботомиро20 стана ватенка. Не за друго, ама ако провериш, ще се окаже че това за птичето гнездо е негово изказване.

пп: Ти да не би отново да преживя катарзис? До 24.02.2022, за теб Лоботомирания беше лъжец и фейкомет, след това започна да вярваш на всяка негова дума... Сега пак ли ти падна в очите?

преди 4 часа, ivottoshev написа:

А, браво!!!, Лоботомиро20 стана ватенка. Не за друго, ама ако провериш, ще се окаже че това за птичето гнездо е негово изказване.

пп: Ти да не би отново да преживя катарзис? До 24.02.2022, за теб Лоботомирания беше лъжец и фейкомет, след това започна да вярваш на всяка негова дума... Сега пак ли ти падна в очите?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

преди 1 час, ivottoshev написа:

DÉJÀ VU???

Или зацикли, като надрана грамофонна плоча? 

преди 2 часа, jhoro написа:

DÉJÀ VU???

Някой искаше поста с който се е осрал да мине по-назад за да се види от по-малко хора, и за това постваше глупости. Ми не му се получи. Труда му отиде по дяволите :giggle1: 

на 19.09.2024 г. в 18:56, jhoro написа:
на 19.09.2024 г. в 15:30, ivottoshev написа:

на 19.09.2024 г. в 16:13, ivottoshev написа:

на 19.09.2024 г. в 18:18, ivottoshev написа:

DÉJÀ VU???

аааххахахаха :) 

Осрания тошефффф пак зациклил....  не, наистина човека си има психопроблеми.... да се отнесем с разбиране. И странна фобия по мен . :) Само дето всеки път се осира, но мазохизма му край няма.

Ей на... Само тошеффф може да ме цитира където съм дал  линк, и да пита "къдее еее линкааа" :giggle1:

И като се осере да вика.. не ме интересува какво си отговорил, не ме интересува какво пише....  :) :)

на 9.09.2024 г. в 1:44, ivottoshev написа:

:lol6:Мирчолина продължава да изумява аудиторията. Десет часа разлика... и две противоречащи си едно на друго мнения

По повод победата на Русия в Крим през 2014-та:

на 8.09.2024 г. в 10:59, miro20 написа:

А след окупацията няма как да има бежанска вълна. Окупация е все пак. 

По повод евентуална победа на Русия в Укрия:

на 8.09.2024 г. в 20:39, miro20 написа:

И каква е алтернативата ?

Рашистка окупация и пак бежанци, но не 400 хил а милиони 

хаха :)  И това за теб е "бисер и противоречие " ???

Ми не е. пак се осра с елементарните ти изрязани цитати :) 

Отговорено ти е многократно на кого са били лоялни военните в Крим, колко и какви бежанци е имало, колко и какви има в Донбас и т.н.

Няма нужда да казвам че пак си затапен и наврян където ти е мястото.

на 6.09.2024 г. в 23:38, ivottoshev написа:
на 5.09.2024 г. в 0:20, miro20 написа:

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ...

... И отново да ти припомня че  отданва и съвсем официално си има интернационален легион в Украйна. И никой не го е крил   !

След като не са нито наемници, нито доброволци, какви ли ще да са тези от интернационалният легион  :question:

То бива, то може да си трол-фейкомет, ама в един и същи пост да твърдиш нещо и след това сам да се затапиш...

Това го може само наш'та Мирчолинка. Аз за т'ва съм го признал за най-големият клоун на форума :D

Същата история... :)

Отговорено ти е и пак си наврян където ти е мястото.

:)

преди 8 минути, miro20 написа:

Цял чаршаф с опити да забършеш насраното... Ми не става. Но ти пробвай пак. И без това целият форум ти се смее, дали ще ти се смее по още един повод - очевидно това за теб е без значение  :D

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Цял чаршаф с опити да забършеш насраното... Ми не става. Но ти пробвай пак. И без това целият форум ти се смее, дали ще ти се смее по още един повод - очевидно това за теб е без значение  :D

ми то ти постоянно бършеш, лъжеш, недоцитираш, вадиш думички, гърчиш се, оправдаваш се  дори с детински изрази "не ми се чете, не знам какво пише, не знам руски , не ме интересува какво си отговорил и т.н. "  :) 

Всеки път омазан с троленето си , всеки път наврян дето кучето се облизва, и което е по интересно, пак въртиш едни и същи твои отдавна опровергани лъжи :)

А както по горе те цитираха през час два постваш едно и също като зациклил шизофреник, е мн показателно в какво болестно състояние изпадаш заради комплексите си .

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Проблема е в това ,че украинците не припознават тази война за тяхна което е и причината да не победят в този конфликт въпреки помоща от запад с много оръжие и пари, украинците не искат да воюват.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Опитай рефреш с комбинацията Win+Ctrl+Shift+B

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Мирчолинке, на Русия се пада 1/6 от сушата по света. Я раздели "приходите" им на квадратен километър и сравни със България. София е в пъти по скапан град от Москва, а северозапада е в същото положение (а може би и по-зле) от техните необятни селски райони.

преди 5 минути, miro20 написа:
преди 7 часа, ivottoshev написа:

Мирчолинке, на Русия се пада 1/6 от сушата по света. Я раздели "приходите" им на квадратен километър и сравни със България. София е в пъти по скапан град от Москва, а северозапада е в същото положение (а може би и по-зле) от техните необятни селски райони.

Нещо невярно ли видя в поста ми? Вече и истината ли я имаш за бисер, щом тя не съвпада с опорките ти?

Всички икономисти са в шок как се оценяват икономиките и приходите на дадена държава. Би ли посочил коя държава смята приходи спрямо квадратните си километри площ ??

Наистина ли не се усещаш каква тъпня изсра ? :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 56 минути, miro20 написа:

Би ли посочил коя държава смята приходи спрямо квадратните си километри площ ??

Ти го правиш, г-н Насраний? Забрави ли? При положение че в Русия само гардовете са около 3500, а на селата никой сигурно не знае бройката:

на 11.03.2023 г. в 18:58, miro20 написа:

Цитирал съм много пъти, ежедневните доходи на РФ от ресурси достигаха 500-1 млрд $ на ДЕН !

Друг е въпроса че вмест да позлатяват по едно село всяка седмица с тези пари, всичко отиваше в крадливата олигархична мафия на Путлю.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Много е лесно да се спекулира като теб. Я кажи примерно защо в богатата и просперираща Кравария, в Аляска все още серат във външни кенефи?

преди 3 часа, _ramus_ написа:

това изречение има силен шанс да се бори за  рекорда на КАЛДАТА по малоумие, за тази година.

преди 19 часа, ivottoshev написа:

г-н Насраний

преди 22 минути, ivottoshev написа:

ти не си такъв тип човек и мислиш само за гхъза си

на 28.09.2024 г. в 20:47, ivottoshev написа:
на 28.09.2024 г. в 19:54, miro20 написа:

Би ли посочил коя държава смята приходи спрямо квадратните си километри площ ??

Ти го правиш, г-н Насраний? Забрави ли? При положение че в Русия само гардовете са около 3500, а на селата никой сигурно не знае бройката:

на 11.03.2023 г. в 18:58, miro20 написа:

Цитирал съм много пъти, ежедневните доходи на РФ от ресурси достигаха 500-1 млрд $ на ДЕН !

Друг е въпроса че вмест да позлатяват по едно село всяка седмица с тези пари, всичко отиваше в крадливата олигархична мафия на Путлю.

Пореден бисер. Сам се закопа отново .

Я кажи площ на държави в квадратни километри едно и също ли е с брой населени места ?

:)

Гърчовете ти и смешките ти край нямат ... ама такова ти е нивото ... :lol6:

преди 4 часа, attj написа:

Байдън посочва, че предстои да се види с какви последствия ще се сблъска Иран.   Тези араби са си осигурили предварително  подкрепа от Китай и от Русия.   Байдън може да си говори разни неща и утре отново ще е забравил какво е казал.

преди 24 минути, Profruit написа:

...

Маруся, това са перси, какви араби те гонят? Персите се изживяват като арийци сред камиларите!

...

Добро. Даже много добро.

Арабско-ислямското завоюване на Персия е военен конфликт от 633 – 654 година, довел до  присъединяването на Персия към Праведния халифат и Ислямския свят.     Не спорете и с Атидже.

на 18.09.2024 г. в 19:37, maxthon написа:

Питаме този, който говори за земетресение. Как така има такова, но не е отчетено от никой?

Тук бъди ти и никой още не го е отчел.

на 18.09.2024 г. в 20:20, maxthon написа:

За земетресенията как един отчита всички останали не?

Малко по- късно един вече го е отчел. Но както твърди в момента - това не го е казал той. Силен е в тъпото си отричане и също толкова "умен".  Еди изпит по сеизмологив не можа да вземе горкичкия.

преди 21 минути, maxthon написа:

Втори път ще кажа да напомниш. По локума ще разбера, че няма да можеш.

Припомням ти че да не кажеш после, че не си най-жалката тролка тук.

Да, извадено от контекста звучи грубо.

Но това е истината, в сравнение с други войни, в тази война цивилните жертви са много малко.

Дал съм пример, дори при сраженията в Газа има повече цивилни жертви, да не говорим за войната в Ирак примерно.

Да не споменавам курвенският ти номер да не цитираш цялото изказване, при което ще се види, че това е твърдение на Арестович!

Но, нищо ново, винаги си бил ниска топка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.