Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 16 минути, Nikita' написа:

Ти наясно ли си, че племето "руси" се състои от Беларуси, Украинци и Поляци. Тези народи образуват населението на днешна Русия. 

:speak:

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 5 минути, M.Николов написа:

:speak:

И на мен ми е смешно, но фактите са такива.🙂 

Восточни славяни (Беларуси, Украинци),  Южнославяни (българи),  Полабски славяни (германци, Поляци), Померански славяни-тези не ги знам какви са.

:grimace:

преди 7 минути, Nikita' написа:

И на мен ми е смешно, но фактите са такива.🙂 

Восточни славяни (Беларуси, Украинци),  Южнославяни (българи),  Полабски славяни (германци, Поляци), Померански славяни-тези не ги знам какви са.

:grimace:

Е...щом и германците станаха славяни, нямам думи вече!

😄

преди 2 минути, M.Николов написа:

Е...щом и германците станаха славяни, нямам думи вече!

😄

Полабски славяни

Цитат

Полабските славяни или Полабците (на долнолужишки: Połobske Słowjany; на горнолужишки: Połobscy Słowjenjo; на полски: Słowianie połabscy; на чешки: Polabští Slované) са група от славянски племена, които през VI и VII век заселват територии между реките Одра и Елба и Балтийско море в днешна СИ Германия.

Те се делят на три племенни групи – лужишки сърби, велети (лютичи) и ободрити.

Лужишките сърби, които са близки до чешките племена, населяват южната част на Полабие. Велетите заселват централната част, а ободритите СЗ Полабие. И двете групи са причислявани към лехитските племена.

Пък ти ... каквото си решиш!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Е...щом и германците станаха славяни, нямам думи!

😄

Не, полабските славяни не са били германци. Те са били славянски племена, които населявали територията на съвременна североизточна Германия и северозападна Полша. Полабските славяни са част от славянската етническа и културна група, която включва и други славянски племена в централна и източна Европа.

Германците, от друга страна, са различна етническа група с различен произход и културна идентичност, и те са населявали територии в съвременна Германия и съседни райони. Въпреки че полабските славяни са живели в близост до германските племена, те са били част от славянската културна и езикова традиция.

преди 16 минути, Nikita' написа:

:hush:

преди 2 минути, M.Николов написа:

:hush:

Добре, Поляци и Поляци живеели на територията на Германия.

Баси и заядливите хора сте. То, че сте тъпи е ясно на всички, но поне не дразнете.

на 5.09.2024 г. в 0:20, miro20 написа:

Ми не. - Не е имало нито наемници , нито доброволци в състава на ВСУ...

... И отново да ти припомня че  отданва и съвсем официално си има интернационален легион в Украйна. И никой не го е крил   !

След като не са нито наемници, нито доброволци, какви ли ще да са тези от интернационалният легион  :question:

То бива, то може да си трол-фейкомет, ама в един и същи пост да твърдиш нещо и след това сам да се затапиш...

Това го може само наш'та Мирчолинка. Аз за т'ва съм го признал за най-големият клоун на форума :D

:lol6:Мирчолина продължава да изумява аудиторията. Десет часа разлика... и две противоречащи си едно на друго мнения

По повод победата на Русия в Крим през 2014-та:

преди 14 часа, miro20 написа:

А след окупацията няма как да има бежанска вълна. Окупация е все пак. 

По повод евентуална победа на Русия в Укрия:

преди 4 часа, miro20 написа:

И каква е алтернативата ?

Рашистка окупация и пак бежанци, но не 400 хил а милиони 

преди 32 минути, Nikita' написа:

Чат ГПТ взима информация от интернет, а моите коментари са от https://www.techwalla.com/articles/how-does-ram-work-with-the-cpu🙂 

Шах и мат!

Време е за поредната n-та смяна на орезилен профил...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ами смешни сте, като вадите изсмукани от пръстите доводи за това колко зла е ЧА. Аматьори!

:lol6:

Реджепчо, пиле шарено, нали знаеш че ако ще се вадят думи от контекста на поста, то и аз го мога:

на 9.02.2024 г. в 16:58, Реджеп Иведик написа:

Абе толкоз ли ви е къс акъла. Руснаците атакуваха Бахмут, украинците го отбраняваха. Аз що ви се подигравах и ви питах дали сте зели Бахмут.

Ся същата работа в Авдеевка. Не четете западна преса, като не можете да отделите зърното от плявата

Сирски яко ви пусна кръв в Бахмут. За един украинец 15 руснака.

Сега е същото в Авдеевка. Нападат руснаците и мрат като мухи

👇

на 9.02.2024 г. в 16:58, Реджеп Иведик написа:

Аз съм подигравка на природата

преди 20 часа, miro20 написа:

Без да обиждам шедьовъра "полет над птиче гнездо" ... тамошните от психото изглеждат много по интелигентни от тези .

За съжаление, тук са и много, много повече такива....

Моля, който не е гледал или чел шедьовъра "полет над птиче гнездо" въобще да не ме занимава!

:wub:

преди 9 часа, andiay написа:

В крайна сметка марксизма е философско течение, няма как необразовани хора да тръгнат да го проповядват....

на 15.09.2024 г. в 20:08, M.Николов написа:

полет над птиче гнездо

преди 7 часа, M.Николов написа:

оригинала "полет над птиче гнездо"

Оригинала не беше ли "Полет над кукувиче гнездо"...

Откъде ви намират такива

Едно време какви ватенки имаше

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Откъде ви намират такива

А, браво!!!, Лоботомиро20 стана ватенка. Не за друго, ама ако провериш, ще се окаже че това за птичето гнездо е негово изказване.

пп: Ти да не би отново да преживя катарзис? До 24.02.2022, за теб Лоботомирания беше лъжец и фейкомет, след това започна да вярваш на всяка негова дума... Сега пак ли ти падна в очите?

на 18.09.2024 г. в 13:40, ivottoshev написа:

С две думи, като ти казвам че си малоумник и грешка на природата, едно е че съм прав, и второ не нарушавам никакви форумни правила

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Защо не си при украинката в Черноморск?   И тя ли е с ватенка?  

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Поради липса на аргументи, нападна личността ми. Това не е признак на особено висока интелигентност.

Знаех си че не съм сбъркал в преценката си за теб

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Реджепчооо, осра се до ушите, и сега пълниш темата, за да мине поста ти назад ли :laughing5:

Чакай да обезмисля усилията ти:

преди 51 минути, Реджеп Иведик написа:

Откъде ви намират такива

А, браво!!!, Лоботомиро20 стана ватенка. Не за друго, ама ако провериш, ще се окаже че това за птичето гнездо е негово изказване.

пп: Ти да не би отново да преживя катарзис? До 24.02.2022, за теб Лоботомирания беше лъжец и фейкомет, след това започна да вярваш на всяка негова дума... Сега пак ли ти падна в очите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.