Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Аха... "международни закони"... Добре... 😆

Мхммм, има и такива неща.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 7 минути, BANKATA написа:

Мхммм, има и такива неща.

Супер, ама... кой определя кое нещо е законно и кое не? :)

преди 3 минути, communismatic написа:

Супер, ама... кой определя кое нещо е законно и кое не? :)

В детските приказки тези неща също ги пише.

Иначе всеки като теб ще си определя някакви си лични критерии за да решава кое е негово.

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Или пак бягаш по тъча, както обикновено?

В случая руснаците не правят нищо, ама нищо по-различно от това, което прави другата велика сила - САЩ. САЩ по абсолютно същият начин действа в Югославия през 90-те, между другото... НАТО не знам, поради каква причина се намеси, нито една държава от СФРЮ не беше членка на безсмислената й организация и т.н. Та... благодарение на намесата й се роди и другото политическо извращение наречено Косово, което с нищо не е по-различно от Украйна. И двете държави са една политическа измишльотина, политически франкенщайн и т.н. Въпроса е, че за едната намеса викахме "ура" (бях дете но помня зверствата срещу сърбите), а сега даже и ги "санкционираме"? Смятай...

Колкото до основният въпрос, който се разисква... Дори и да тръгнем, да нищим, имаше ли причина руснаците, да си вземат Крим... то дори и исторически погледнато, няма как Украйна да предявява претенции към тази географска част, по простата причина, че тя никога не е била тяхна. От средата на петдесетте години Хрушчов им я дава, но така или иначе... Крим е част от СССР, а не от Украйна, просто защото Украйна и към тоя период от историята не е независима държава, а е част от СССР. Фактически Крим е украински от разпадането на СССР, което са 23 години.

преди 2 минути, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Или пак бягаш по тъча, както обикновено?

В случая руснаците не правят нищо, ама нищо по-различно от това, което прави другата велика сила - САЩ. САЩ по абсолютно същият начин действа в Югославия, тогава между другото... НАТО не знам, поради каква причина се намеси, нито една държава не беше членка на безсмислената й организация и т.н. Та... благодарение на намесата й се роди и другото политическо извращение наречено Косово, което с нищо не е по-различно от Украйна. И двете държави са една политическа измишльотина, политически франкенщайн и т.н. Въпроса е, че за едната намеса викахме "ура" (бях дете но помня зверствата срещу сърбите), а сега даже и ги "санкционираме"? Смятай...

Колкото до основният въпрос, който се разисква... Дори и да тръгнем, да нищим, имаше ли причина руснаците, да си вземат Крим... то дори и исторически погледнато, няма как Украйна да предявява претенции към тази географска част, по простата причина, че тя никога не е била тяхна. От средата на петдесетте години Хрушчов им я дава, но така или иначе... Крим е част от СССР, а не от Украйна, просто защото Украйна и към тоя период от историята не е независима държава, а е част от СССР. Фактически Крим е украински от разпадането на СССР, което са 23 години.

Калининград също не е бил руски, ама го считат за техен вече.

Като ми даваш аналогия с Югославия може да покажеш колко територия САЩ анексираха от Югославия/Сърбия

хаха :)  рашисткия трол и тук се разивхрил с малоумната си рашистка шовинистична проапганда.

Всъщност, не е офтопик. Всяка негова глупост си е чист бисер :) :)

преди 2 минути, BANKATA написа:

Като ми даваш аналогия с Югославия може да покажеш колко територия САЩ анексираха от Югославия/Сърбия

Те няма как да я анексират, понеже нямат обща граница с Югославия, но чисто и просто си направиха едно политическо извращение наречено "Косово" (то дори и името му е сръбско). Я ми кажи един косоварски цар? Един косоварски хан? Един косоварски император? Има толкова, колкото и украински...

преди 2 минути, miro20 написа:

рашисткия трол и тук се разивхрил с малоумната си рашистка шовинистична проапганда.

Що спря да пишеш за Буча? Пак ли запецна? 😆

преди 22 минути, communismatic написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

рашисткия трол и тук се разивхрил с малоумната си рашистка шовинистична проапганда.

Що спря да пишеш за Буча? Пак ли запецна? 😆

Всичко е казано отдавна, и аз цитирах многократно.  Такива като теб само повтарят рашистките лъжи :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Всичко е казано отдавна, и аз цитирах многократно. 

Казано е разбира се. И няма обяснение защо по математически модел е доказано, че една сателитна снимка е заснета 10-на дни по-рано от обявеното.

преди 6 минути, miro20 написа:

Всичко е казано отдавна, и аз цитирах многократно.

Каза, да. Фактчек го беше написал... Доста добър източник на информация... 😆

ревете , рашисти :) 

Мед ми капе когато се вбесявате заради разобличаване на малоумната ви рашистка пропаганда и лъжи  :) 

преди 12 минути, communismatic написа:

Каза, да. Фактчек го беше написал... Доста добър източник на информация... 😆

И в тази тема стана за СМЯХ... Чиститу! :cool:

преди 6 минути, miro20 написа:

Мед ми капе когато се вбесявате заради разобличаване на малоумната ви рашистка пропаганда и лъжи  :) 

Ти на колко си години? Джокера разбрах, че бил ТИР-аджия... очеизбождащо не е пригоден за някаква сериозна работа, изискваща мисловна дейност. Та... интересно ми е, ти на колко години си и какво работиш? Интересно ми е, човек с твоя акъл, какво би работил... Наистина ми е любопитно.

преди 1 минута, communismatic написа:

Джокера разбрах, че бил ТИР-аджия... 

Замени думата "разбрах" с "измислих" и това изречение ще се превърне в истина. 🙂 

преди 1 час, NovakJ написа:

Замени думата "разбрах" с "измислих" и това изречение ще се превърне в истина. 🙂 

Самият той е измислен!

Хлапетия, родена 1991 година - обяснява глобални неща, даже и за „Соца“!

преди 16 минути, jhoro написа:

Самият той е измислен!

Е, предпочитам да не съм разен чичак, дето пише простотии 24/7... Даже и за соца.

преди 22 минути, jhoro написа:

Самият той е измислен!

Мога да го попитам дали знае какво е ТИР-аджия и какво правя аз всеки ден в къщи след като съм какъвто твърди. Но пак ще стане за смях и затова нека си остане с измислиците.  Ши съ прайм, чи му вярваме.😂

IMG_20241228_132620.jpg.d0b2f16676a2caa68129b543526bb23b.jpg

Очевидно е че живее в някакъв си негов измислен свят.

Мислиш ли, че ме вълнува какво работиш? Беше постнал някакви снимки и един те ебаваше, че си бил с украинското знаме. Това мен не ме вълнува, по-важното е, че 99,9% от постовете ти са все едно си предрусал с халюциногенни гъби. По-лошото е, че дори не го и осъзнаваш. Факт е, че до момента не може да се води някаква що годе нормална дискусия с теб, просто очевидно това не е по възможностите ти.

преди 6 минути, communismatic написа:

Мислиш ли, че ме вълнува какво работиш? Беше постнал някакви снимки и един те ебаваше, че си бил с украинското знаме.

След като си прочел разговора между мен и Аспект, би трябвало да си разбрал, че не беше прав. 

Въпросната снимка си има обяснение, аз не присъствам на тази снимка защото на нея няма хора. Публикувах я за да подразня такива като теб и явно много добре ми се получи след като година по-късно все още се коментира! 😂

Ти щом реши, че ме "дразниш" с въпросната снимка... 😆😆😆

току-що, communismatic написа:

Ти щом реши, че ме "дразниш" с въпросната снимка... 😆😆😆

Някъде да съм написал, че ти ще се подразниш?

Ти тогава нямаше регистрация. Дори не знаеш, не си виждал какво представлява снимката.

преди 12 минути, NovakJ написа:

Мога да го попитам дали знае какво е ТИР-аджия и какво правя аз всеки ден в къщи след като съм какъвто твърди.

Ти си от моделните - работиш хоум офис!

Много хора не знаят, че „ТИР / TIR“ идва от френски - „transit international routier – международен пътен транзит“. Мислят само за големи камиони (прицепи), а всъщност ТИР карнети се ползват и от ванове.

преди 2 минути, NovakJ написа:

Ти тогава нямаше регистрация. Дори не знаеш, не си виждал какво представлява снимката.

Обаче пък - когато си е направил регистрация - си е избрал много точно името!

image.png.7844422abdf91a6b604f7112c1ccf918.png

преди 32 минути, nikssi написа:

Ко каза ? :speak:Съсипаха е тая държава ей ... 

Все се надявах, таз година да я изпратя с оптимизъм и с позитивна емоция да посрещна новата...А то, кво - пак  педалски изпълнения...да ни видят наакания гъ.з свободно в Европата...Ако бай Ганьо ги види ,ще се засрами...а Алеко ще изгори черновата публично....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.