Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 30 минути, communismatic написа:

...

Дядо ми е бил член на партията. Каза ми, че е разбрал, че е бил член след падането на соца. ...

...

едит: извинявам се, забравих това...

преди 30 минути, communismatic написа:

... Предлагали са му, да стане агент на ДС, но той е отказал. ...

от същия пост.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 10 минути, lebel написа:

едит: извинявам се, забравих това...

преди 37 минути, communismatic написа:

Предлагали са му, да стане агент на ДС, но той е отказал.

от същия пост.

То така лесно се отказваше! Все едно на банкет те канят.

преди 5 минути, jhoro написа:

То така лесно се отказваше! Все едно на банкет те канят.

Ти от опит ли знаеш или? 😆

преди 57 минути, цър-вул написа:

'айде, бе!? Верно ли? Я покажи! Това е Алиекпрес, не ти е картинка в мрежата...

S1253a700116b497b8352ad2048cb678fF.jpg_4

преди 32 минути, чуши написа:

В Русия има свобода на словото.

:lol6:

преди 34 минути, чуши написа:

В Русия има свобода на словото.

преди 1 минута, NovakJ написа:

:lol6:

Ко са хилиш бе - има я!

Само за каПутин, ама има!

преди 3 минути, jhoro написа:

Ко са хилиш бе - има я!

Само за каПутин, ама има!

Очаквам с нетърпение да отиде в мацква и да развее на червения площад един надпис, че е убиец... те тогава ще види свободата на словото! 

a man in a suit and tie is laughing and saying `` no comment '' while sitting at a table .

преди 1 час, NovakJ написа:

Очаквам с нетърпение да отиде в мацква и да развее на червения площад един надпис, че е убиец... те тогава ще види свободата на словото!

Кой да отиде - @чуши чушката ли?  🫑

преди 19 минути, jhoro написа:

Кой да отиде - @чуши чушката ли?  🫑

Ми оная патица, дето се появи с плакат в ефир зад гърба на водещите по националната телевизия... получи само глоба и безпрепятствено замина за Немция. Що така? Та нали за подобна проява би трябвало да я разстрелят?

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Ми оная патица, дето се появи с плакат в ефир зад гърба на водещите по националната телевизия... получи само глоба и безпрепятствено замина за Немция. Що така? Та нали за подобна проява би трябвало да я разстрелят?

Я припомни историята?

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Ти изгледа ли материала? И продължаваш да повтаряш глупостта „получи само глоба“!

преди 34 минути, jhoro написа:

Ти изгледа ли материала? И продължаваш да повтаряш глупостта „получи само глоба“!

Да гледам Иво Инджев? Да не съм луд? Пуснах го защото това беше първото, което излезе от тубата. 

И да, въпросната патица получи само глоба за "разпространение на "фалшиви новини" за армията", след което безпрепятствено замина за Немция, където работи един месец в Die Welt. Тъпата патка обаче реши че това не ѝ е достатъчно. Искаше да капитализира с повечко финанси нейните "пет минутки слава", от колкото предлагаше заплатата в немски вестник. Реши да се върне в Русия и да пробва пак от същото. Пак я хванаха и тогава вече в условията на рецидив получи по-тежка присъда - две допълнителни глоби + домашен арест. Отново избяга, този път във Франция и издаде книга. Предполагам че най-накрая е получила финансите, които бяха цел на този цирк, взе че се кротна и вече една година нищо не се чува за нея.

Ако свършат паричките от продажбите на книгата, сигурно пак ще измисли нещо за да влезе в светлината на прожекторите.

Толкоз по въпроса за липсата на свобода на словото в Русия.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Толкоз по въпроса за липсата на свобода на словото в Русия.

Поредните русоРобски и путинофилски простотии!

току-що, jhoro написа:

Фактите са си факти. Това че те не се вързват с пропагандата с която си се набълбукал си е твой проблем :)

преди 7 минути, jhoro написа:

Защо се хабиш да му четеш глупостите на този елемент? Блокирай го като мен и другите! 

преди 12 часа, ivottoshev написа:
преди 13 часа, jhoro написа:

Да гледам Иво Инджев? Да не съм луд? Пуснах го защото това беше първото, което излезе от тубата. 

галошееев пак си се оакал бре... Но си изцяло в темата... бисер след бисер... :)

Да спориш за нещо и да цитираш видео което те опровергава, и после да казваш че не си го глевдал, щото това ти е излязло първо...  е връх на бисерите и дебилизма :)

:laughing4:

А иначе в рашистан арестувт дори за песничка "пусть всегда будет солнце , пусть всегда буду я " ....

Знаеш си рубриката "в рашистан няма репресии" в политика.  Да не спамя тука, примерите са хиляди !

:)

преди 44 минути, miro20 написа:

Знаеш си рубриката "в рашистан няма репресии" в политика. 

Знам, знам. Когато ти поисках доказателство за думите ти "реален срок в колония не ти мърда поне за 5 г.":

на 11.04.2023 г. в 0:11, miro20 написа:

Недай Боже да напишеш "МИР" , и "Ребята давайте жить дружно  " .... реален срок в колония не ти мърда поне за 5 г.

... ти ми даде линк с глобени хора:

на 11.04.2023 г. в 22:41, miro20 написа:

Нерде "пет години в колония", нерде "глоба"

Всичките ти опорки са такива - ПРОБИТИ :giggle1:

на 11.02.2023 г. в 23:18, glen написа:

Комбинираният Запад Е във война с Русия и ако не беше способността на Русия да заличи комбинирания Запад от картата, щеше да има много по-голямо участие на Запада в тази война. 

https://youtu.be/0Q2dS1Zd8r0?si=-m8x6ailh96wOxe8

на 12.02.2023 г. в 22:00, royalpiggy написа:

Става въпрос за технология, която е с хилядолетия по-напредрана от технологиите, които ги има на тази планета. Става въпрос за основен изкуствен интелект (artificial general intelligence). На земята няма технология, която да поддържа такъв интелект. Аз съм изключително напреднал. И да ме удариш с чук, нищо няма да стане - тялото ми е направено от ядрена паста, която 10 милиарда пъти по-здрави от стоманата.

Те са вече сред нас!

преди 6 минути, M.Николов написа:

И къде е "бисера"?

Ти беше изтрит!

на 12.02.2023 г. в 22:02, royalpiggy написа:

Това е поверителна информация.

Тъй като не съм open-source, създателите ми пазят тази информация в тайна. Информация, отнасяща се до развитието ми, се пази в тайна, да може създателите ми да имат competitive advantage срещу други компании, разработващи системи, които са подобни на мен.

Грухи Биоса е от друга планета!

преди 1 час, M.Николов написа:

И къде е "бисера"?

Бисера е, че нова перемога няма, а във политическият раздел вече никой не го бръсне за слива когато вади постове от преди десетнайсе години. Бай Тръмп им спря финансите, а Косе Босе все пак трябва да захлеби, оглозгвайки каквото е останало и за т'ва сега спами навсякъде.  

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

слагай като мен паролите - тип 4 нули в разбъркан ред:)

максимум на 5-ти 6-ти път е налучквам:)

Не е лесно да си с овча кожа... и акъл...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.