Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 1 час, andrianivanov написа:

Летище Васил Левски Това стъпка напред ли е в политиката към Русия

Като иконата Ленин 

https://nova.bg/news/view/2025/02/17/487747/летище-софия-вече-има-ново-име/

преди 1 час, andrianivanov написа:

Повече щеше да отива Лили Иванова Жена прославила България

И без това ходи напред назад по концерти...

Специално аз съм в потрес, че предложено било от БАН Не съм видял и чул тук в Германия Летище Айнщайн

Къде ги намират такива?

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Геноцида беше от страна на Киев. Руснаците се отзоваха на молбата за помощ

Откъде ги намират такива...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Откъде ги намират такива...

И понеже не можеш да ме обориш... реши да постнеш тук? 

Нямаш аргументи срещу мнението ми, и за т'ва реши да атакуваш личността ми. Това не е признак на особено висока интелигентност :no-no:

на 20.02.2023 г. в 10:43, glen написа:

Няма „планове“ президентът Байдън да влезе в Украйна по време на предстоящото му пътуване до Полша, каза говорителят на NSC Джон Кърби в неделя. ВЪПРЕКИ ТОВА . . . .

Байдън ще се обърне към гражданите на Русия и Путин по време на посещението си в Полша

Интересен момент, изпращане на Байдън в Полша… сега.

… фактът, че Байдън ще бъде буквално в съседство в потенциалния ден/навечерието на мащабна офанзива (която може да включва огромни въздушни удари само на няколко километра от него) изглежда почти предварително изчислен за ескалация. — Симплиций Мислителят

В световен мащаб, имайки предвид политическите, икономическите и финансовите обстоятелства в САЩ, някои хора смятат Байдън за  изкупителна жертва за дълбоката държава. Точно сега САЩ се нуждаят повече от официален мъченик, отколкото от луд президент.

Всъщност  Байдън не би разбрал някакво оръжие да бъде пуснато върху главата му.  Той е толкова притеснен от деменцията, че едва е в съзнание.

Началото е добро! Няма да има посещение че го е страх.

на 20.02.2023 г. в 12:50, maxthon написа:

И все пак успя да изненада всички и да се появи в Киев. Разбира се без да са получили гаранции, че няма да се стреля по скъпоценния потус, такава визита нямаше да се осъществи. И за да има повече драматизъм покрай посещението успяха да задействат и въздушна тревога.

Тук не толкова добре, но да кажем -още бива. Явно дименцията е оказал влияние все пак и е забравил че ще го убият.

на 20.02.2023 г. в 17:43, glen написа:

Този кадър на него и Зелински пред Мариинския дворец очевидно е фотошоп.

Тук вече не издържаме и влизаме в стадия на отричането

на 20.02.2023 г. в 19:14, glen написа:

Дмитрий Медведев за Украйна и посещението на Байдън в Киев

И накрая пълното фиаско. И всичко това за няколко часа в един и същ ден.

на 21.02.2023 г. в 19:28, Banesc написа:

кога ще получим горивото след ф16 блог 70  или  преди

ако искаш още от сега се ловим на бас че ще стане сакатълк  с горивото  на аец козлодуй когато стане време за смяна

или няма да има  гориво  или няма да има лиценз или ще има някакво гориво нискокачествено 

21.2.2023 г

Давай парите! Е освен ако не си ги загубил в другия бас за голодомора от 2023.

на 21.02.2023 г. в 19:44, Banesc написа:

хубаво

трия си акаунта ако не стане  както казвам

ако въобще имам  ток и интернет да вляза в интернет 

Хм... вярвам ти, ама то може и ток или интернет да нямаш да го изтриеш сега.

преди 9 часа, AAUUXX написа:

... В Русия ходехме когато бяхме част от СИВ ,учехме руски език ,мнозина учеха в Русия ,работеха , ходеха на екскурзия и довеждаха си жена /мъж от Русия през тези години ,но не ходехме на запад щото ни казваха че било много лошо там. От 35г вятъра смени своята посока ,но същноста е все същата ,учим англииски език ,ходим на запад да учим и работим или намерим жена /мъж, казват ни че в Русия е лошо и ни е враг. След години ако задуха вятър от  Китай ще сменим своята си посока за сетен път ,но не и стилът.

...

Смешно нали...

Ми смейте се бе. И на мене ми е смешно. Ма това е истината.

Откак цар Доналд клекна на кървавия диктатор Путлер.

Дет викаше пани Ирина, са цитирам по памет.

"Смешно е да твърдиш, че цар Доналд ще почне да дава оръжие на Путлер срещу Украйна. Ама... засега..."

преди 11 минути, БаалБек написа:

На 27 февруари 2025 г., се навършват 155 години от учредяването със султански ферман на самостоятелната Българска екзархия!

БПЦ - мълчи! Да не би щото е филиал на Московската патриаршия и слуга на ересиарха полк. Гундяев?

Плиткоумие, което е модно в момента! :)  

преди 15 минути, (:IdioibI:) написа:

Плиткоумие, което е модно в момента!

Напротив, това е истината.

Какво е обаче за вас русоробите истината е друг въпрос.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Напротив, това е истината.

Е, как да е напротив, т.е. отричаш, че в момента не е на мода плиткоумието ли? :) 

Човецикъ бе забравил, че днес е 28, а не 27! :) Къде му е умът??? :) 

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Ааааа, това ли било...

Е, опита се да замаже гафа, но е факт!!! = Та, против кое си? Да се лансира какво? Че БПЦ е виновна за положението в Украйна ли? :) 

Ако това не е плиткоумие, то явно е малоумие и на такива ли си заложил? :) 

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Слава на Украйна !!!

на 1.03.2023 г. в 19:14, glen написа:

Чичко Путин издумка биолабораторията за ковид,камък върху камък не остави!Сега който иска да го държи-укие,черкези,татари няма значение!

spacer.png

Става страшно :)

на 7.03.2024 г. в 13:22, В. Велев написа:

На Украйна и остават още 2 седмици. Толкова време и дават хАмериканците :)

От дългите 2 седмици ще да са били. Добре де колко време да повтарям че кристалната топка не се взема от баба Пенка ? Само тя може да борави правилно с нея!

на 7.03.2024 г. в 18:34, В. Велев написа:

Две седмици до края Украийниии.

Повторението е майка на знанието и баща на затъпяването.

преди 16 часа, kosyo написа:

От дългите 2 седмици ще да са били. Добре де колко време да повтарям че кристалната топка не се взема от баба Пенка ? Само тя може да борави правилно с нея!

Повторението е майка на знанието и баща на затъпяването.

Путин е гениален. За какво му е да превзема Украйна за 3 дня или за две седмици. Протакай войната докато запада и САЩ се изпокарат. А и запада с източна Европа. Бившите соц. страни да видят че бананите не са най-важното. То при социализма имаше по-голяма свобода на словото отколкото сега.

преди 7 часа, В. Велев написа:

Путин е гениален. За какво му е да превзема Украйна за 3 дня или за две седмици. Протакай войната докато запада и САЩ се изпокарат. А и запада с източна Европа. Бившите соц. страни да видят че бананите не са най-важното. То при социализма имаше по-голяма свобода на словото отколкото сега.

Аз пък си мисля че ти си уникален...Сега последно тия 2 седмици минаха или не се разбра? Не ми отговаряй -знам че това време-пространство при вас е малко изкривено. Заради гравитационната дупка е така.

преди 4 часа, Solly написа:

Със сигурност няма да се преродя в животно. В животни се прераждат хората които водят скотски начин на живот близък до начина на живот на животните - т.е. примитивни индивиди.

Има такива, които се опитват да не настъпят дори мравка. Това са джайнистите.  

Някъде бях чела, че колкото по-голямо е животното - толкова по-голям грях трупаш. Така че, комарите откъдето и да погледнеш, са вредни твари, и няма да натрупаш голяма Карма, ако убиеш някой комар който нарушава твоето лично пространство.

Уникални бисери! :) Уникално "творчество"! :) Уникални същества има тука! :) Висши, начетени и с уникална "мъдрост" бликаща между потракванията им по клавиатурата на "умните" им устройства! :)   

Въпрос с повишена трудност: Колко комара трябва да убиеш, за да сготвиш вкусна манджа?! :) И естествено да не натрупаш голямо количество лош карма! :) 

на 1.09.2022 г. в 23:04, Banesc написа:

няма смисъл те и без тва ще измрът тая  зима от глад и студ 

според сатистиката 90 % от българското население нама   заделени пари за храна и дърва за зимата 

Пенсионерите от 2022 те поздравяват с тракане на ченетата(от гроба)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.