Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Нефтохим, БГА Балкан и Кремиковци бяха губещи предприятия и държавата не можеше да ги спаси.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз си мислех за една тридневна деноминация, какво ще кажеш?

Типичен пост на умнокрасив...

Няма какво да коментираме повече. С тоя изобщо не може да се води никаква дискусия. Сега ще задава 200 пъти един и същ тъп въпрос.

преди 4 минути, communismatic написа:

Няма какво да коментираме повече. С тоя изобщо не може да се води никаква дискусия. Сега ще задава 200 пъти един и същ тъп въпрос.

Защо? Един път е правилното решение за теб понеже е направено от комунягите в трудни времена, другият...не искаш да го коментираш като решение.

Типично мислене на червена кратунна!

преди 1 минута, communismatic написа:

Проблема е в теб, а не при него... разбери го това най-накрая....

преди 4 минути, BANKATA написа:

Един път е правилното решение за теб понеже е направено от комунягите в трудни времена, другият...не искаш да го коментираш като решение.

Кое не съм го коментирал? Нали това пиша, че раздава предприятията буквално за жълти стотинки. Къв е смисъла да даваш нефтената рафинерия на чужда държава? Нали се сещаш, че по този начин ще ни извиват ръцете с цените на горивата. Сега... ако питаш умнокрасивитета Путин е виновен, а не Иван Костов, който им я даде. При това за никакви пари. А уж ОДС бяха "антируски" настроени... Поне на думи.

току-що, communismatic написа:

Кое не съм го коментирал? Нали това пиша, че раздава предприятията буквално за жълти стотинки. Къв е смисъла да даваш нефтената рафинерия на чужда държава? Нали се сещаш, че по този начин ще ни извиват и ръцете с цените на горивата. Сега... ако питаш умнокрасивитета Путин е виновен, а не Иван Костов, който им я даде. При това за никакви пари.

Този коментар, както и всичките му са за бисерите.... Пръщи от пропаганда този човек и отказва да види реалността.... 😂

Смяташ ли да спреш, да ме цитираш през 2 минути? Щото освен да ти се хиля на малоумните постове, друго няма как да постигнеш... Мисля, че беше пределно ясно, че ти игнорирам постовете, понеже не ми се влиза в безсмислени дискусии с тип, който пише само и единствено глупости. Явно, обаче и това не си усетил.

преди 4 минути, communismatic написа:

Кое не съм го коментирал? Нали това пиша, че раздава предприятията буквално за жълти стотинки. Къв е смисъла да даваш нефтената рафинерия на чужда държава? Нали се сещаш, че по този начин ще ни извиват ръцете с цените на горивата. Сега... ако питаш умнокрасивитета Путин е виновен, а не Иван Костов, който им я даде. При това за никакви пари. А уж ОДС бяха "антируски" настроени... Поне на думи.

Тъй де, правилното решение беше деноминация за 3 дни, вместо да се продават предприятията.

току-що, communismatic написа:

Смяташ ли да спреш, да ме цитираш през 2 минути? Щото освен да ти се хиля на малоумните постове, друго няма как да постигнеш... Мисля, че беше пределно ясно, че ти игнорирам постовете, понеже не ми се влиза в безсмислени дискусии с тип, който пише само и единствено глупости. Явно, обаче и това не си усетил.

Точно затова те цитирам и нямам никакво намерение да спра да го правя, а и ти не си фактор който може да ми каже какво да правя и какво не.... 😂

Безсмислени са твоите спорове които започваш и винаги завършват с пълен провал за тебе и твоите измислени твърдения...😂

преди 2 минути, BANKATA написа:

Тъй де, правилното решение беше деноминация за 3 дни, вместо да се продават предприятията.

Мда... 😆😆😆

До там му стигат възможностите на момчето... Писане на глупости.

преди 1 час, Rudy M. написа:

Пичове, тази тема е за "Бисери от форума". Тоест - да пускаме разни майтапи, за да се посмеем.

Вие я ползвате за идиотски политически спорове. 

СПРЕТЕ СЕ, БЕ!!!!! :mad: Имате си раздел за политика, осирайте се там!!! 

Че то това е така от маса време, тука всичките психично болни от куку раздела си избиват комплексите които им създават коментарите с които не са съгласни, но как да им обясниш че има разлика между това да не си съгласен с нещо и забавното?

преди 2 часа, Bubbles написа:

Че то това е така от маса време, тука всичките психично болни от куку раздела си избиват комплексите които им създават коментарите с които не са съгласни, но как да им обясниш че има разлика между това да не си съгласен с нещо и забавното?

Забавното за един, не винаги е забавно за друг (хората имат различно чувство за хумор), а става ли въпрос за...  нелепица, а не за майтапчийски лаф, никога не е забавно за бисерната мида. Н и к о га!  Тя никога не е съгласна (и може да се поспори кой е гордият собственик на споменатите комплекси). Както сочи всяка една страница от тази тема. Мен примерно, това че някой, на когото по онова време не са му били "поникнали/появили"  (по обективни причини) още всички вторични (а на другия и първичните) полови белези, се опитва да ми обясни какво, как и защо съм преживял аз, по същото онова време, не ме ядосва, а забавлява. Винаги. Независимо, че тогава не ми беше смешно... и независимо, че толкова рядко излагам "улова" тук. И въпросната мида не може да разбере защо не я приемам като "пътят и истината и живота". И се обижда. Ама айде, в случая тя барем се е редила за хляб в ранни зори... А оня несретник се кани да разказва... на очевидци... какво се е случило... по преразказ на други очевидци, збийш ли.  И ако не виждате забавното в това... в чем я винительный?
А рядко излагам улова, защото Руди принципно е прав. Пост с подобно на неговото съдържание имам и аз нейде в началото на темата. Често съм се чудил, защо нявга в датата бисерите стояха некак по като бисери. И нямам отговор. Не е само войната. Или изобщо политиката. Щото тук, дори и "правописните" бисери изглеждат като разчистване на сметки.

преди 4 часа, communismatic написа:

тезата ми, а тя е че България не е просперирала заради членството си в ЕС.

преди 17 минути, Т.Христов написа:

Едно уточнение - равенството не беше ПРИВИДНО!

И освен това в равенството няма нищо лошо нали? А и който искаше можеше и тогава да печели - в Кремиковци даваха по 1,5К заплата, в Станджа Сакар даваха по 10К и къща! И в Стара Загора когато строяха ТЕЦ-вете дето искат сега да ги затварят даваха по хилядарка.

преди 5 минути, NovakJ написа:

И най бедните с най-мижавата икономика и БВП.... 😂

Европа има 18-20% за сравнение с всички взети заедно от БРИКС имат 6-8% ... 

Да, гифчето е подходящо.

a man in a suit and tie is laughing and covering his mouth with his hand .

преди 30 минути, M.Николов написа:

Да, гифчето е подходящо.

a man in a suit and tie is laughing and covering his mouth with his hand .

NOVI-sredni-grafiki-11-1.png

NOVI-sredni-grafiki-12-1.png

2023г. отдавна отмина, даже и 2024г. отмина.

Но по-последни данни.

"БРИКС добавя 9 партньорски нации през 2025 г., след като прие 4 нови членове през 2024 г. Сега съюзът включва половината от световното население и 41% от световния БВП, с водещи производители на петрол, газ, зърнени храни, месо и минерали."

https://epicenter.bg/article/BRIKS-se-razshiryava-s-9-novi-strani---polovinata-ot-svetovnoto-naselenie--41--ot-ikonomikata-na-sveta/371653/7/0

Не знам откъде ги извади тези фалшиви статистики.

Ма верно ли Южна Африка става член на БРИКС през 2024г!!!!!:giggle1:

image.thumb.png.3b2c4865e8ba2584181288440f60ac8a.png

преди 11 минути, M.Николов написа:

2023г. отдавна отмина, даже и 2024г. отмина.

Но по-последни данни.

"БРИКС добавя 9 партньорски нации през 2025 г., след като прие 4 нови членове през 2024 г. Сега съюзът включва половината от световното население и 41% от световния БВП, с водещи производители на петрол, газ, зърнени храни, месо и минерали."

https://epicenter.bg/article/BRIKS-se-razshiryava-s-9-novi-strani---polovinata-ot-svetovnoto-naselenie--41--ot-ikonomikata-na-sveta/371653/7/0

Не знам откъде ги извади тези фалшиви статистики.

Ма верно ли Южна Африка става член на БРИКС през 2024г!!!!!:giggle1:

image.thumb.png.3b2c4865e8ba2584181288440f60ac8a.png

Ето от тук..

Ако не знаеш какъв е този сайт си е твой проблем..... 

https://factcheck.bg/ne-e-vyarno-che-briks-nadminava-g-7-po-bruten-vatreshen-produkt/

Прати ѝ много поздрави на Дафина от фактфактчекер.😄

"Първоначално основана през 2009 г. като BRIC - от Бразилия, Русия, Индия и Китай - организацията се разрасна през 2010 г. с добавянето на Южна Африка."

току-що, M.Николов написа:

Прати ѝ много поздрави на Дафина от фактфактчекер.😄

"Първоначално основана през 2009 г. като BRIC - от Бразилия, Русия, Индия и Китай - организацията се разрасна през 2010 г. с добавянето на Южна Африка."

Прати и ти. Пиши и нали има адрес за контакти...

Не аз я ползвам като аргумент!

А и поначало твоето твърдение беше друго:

преди 1 час, NovakJ написа:

И най бедните с най-мижавата икономика и БВП.... 😂

Европа има 18-20% за сравнение с всички взети заедно от БРИКС имат 6-8% ... 

В него няма САЩ, няма Япония, няма Канада ти твърдиш, че БВП на Европа е по-голямо от това на страните от БРИКС!:wub:

Ето от тук..
Ако не знаеш какъв е този сайт си е твой проблем..... 
https://factcheck.bg/ne-e-vyarno-che-briks-nadminava-g-7-po-bruten-vatreshen-produkt/

И пак ли информация от 2023г? Да си гледал календара случайно да видиш коя дата сме днес?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 13 минути, M.Николов написа:

Не аз я ползвам като аргумент!

А и поначало твоето твърдение беше друго:

В него няма САЩ, няма Япония, няма Канада ти твърдиш, че БВП на Европа е по-голямо от това на страните от БРИКС!:wub:

Имах предвид Социалистическия съюз, след това обърнахме на БРИКС..

Нали ти показах видео... дори нагласих от къде да тръгва за да не го гледаш  цялото!

Виж във видеото казват това което написах и си цитирал... 

Ето го... гледай две-три минути и ще разбереш за какво започна разговора...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.