Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 4 минути, communismatic написа:

Ъ... НЕдебил, баща ми е бил очевидец, понеже е бил на въпросният протест. Не виждам, кое е "бисера" в случаят... Ако може, да ме светнеш...

Бих могъл да те светна, но се боя, че ще ме подгонят от "Четири лапи". От 2011 има промени в Наказателния кодекс.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Мда, явно няма да узная. Взе да ти става навик, да се излагаш...

• 2 седмици по-късно...
на 25.12.2024 г. в 11:03, Banesc написа:

путин е либерал

мека му е ръката

трябва да си удраи с орешник  украинския парламент и да се убие зеленски  и да видим кой ще дойде на негово място 

американците нямат резервен план ако зеленски си замине  от тоя свят 

преди 12 минути, communismatic написа:

Ми, отговорихме ти. Хрушчов дава на Украинската ССР Крим на две водки... Абсолютно винаги Крим си е бил руски. Да не говорим, че изобщо украинските територии никога не са били украински (то такава държава не е имало просто), ама това са бели кахъри за тежкото ти положение.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми, отговорихме ти. Хрушчов дава на Украинската ССР Крим на две водки... Абсолютно винаги Крим си е бил руски. Да не говорим, че изобщо украинските територии никога не са били украински (то такава държава не е имало просто), ама това са бели кахъри за тежкото ти положение.

Кое е "бисера" тук? 😆😆😆😆😆😆

преди 36 минути, communismatic написа:

Кое е "бисера" тук? 😆😆😆😆😆😆

Ти си "бисера"!

Явно не си чувал за Кримското ханство

Цитат

Държава на кримските татари, съществувала от 1449 до 1783 г. Основана е от Бату хан – внук на Чингис хан.

Малки сте, глупавии неинформирани, ама корназ!

преди 2 минути, jhoro написа:

Малки сте, глупавии неинформирани, ама корназ!

Чингис Хан бил украинец ли бе? 😆😆😆😆😆😆😆😆

току-що, Joss Bomon написа:

И къде видя в линка ти да пише, че е украински?!

Тоя форум е тотално попадение! Аз направо се преродих тук! ЗАКЛЕВАМ СЕ! Благодаря на FlashBack-a, че ме дотътри до тук, преди това съм писал само в "Наука" и ГОНГ...

Такова забавление не съм виждал от времето на "Наука", то и там нивото не е особено високо... 😆

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

И къде видя в линка ти да пише, че е украински?!

Вие сте големи идиоти! Виж кой пише за руски и украински!

преди 1 час, communismatic написа:

Кримските ханство са татари, съюзници на Османската империя и воюват с Русия. 

преди 1 минута, jhoro написа:

Виж кой пише за руски и украински!

Аха. Т.е. понеже 250 години е била част от въпросното ханство, то не е руска територия... Аха... ОК! А след 1791-ва на кого принадлежи? На украинците? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Аха. Т.е. понеже 250 години е била част от въпросното ханство, то не е руска територия... Аха... ОК! А след 1791-ва на кого принадлежи? На украинците? 😆

Не е руска, както и Донската област не е била руска! Нищо, че донските казаци са имали договор с руските царе и императори.

Като си неграмотен - поне си мълчи, не се излагай!

преди 7 минути, jhoro написа:

Не е руска, както и Донската област не е била руска! Нищо, че донските казаци са имали договор с руските царе и императори.

:lol6:

преди 1 минута, jhoro написа:

Коя не е руска, ве, неадекватен? От 1791-ва до 1954-та полуострова винаги е бил част от Руската империя или СССР. Хрушчов направо го подарява на украинците. Преди това е бил част от въпросното "кримско ханство", ама що не погледнеш по-рано? Я виж колко години е под крилото на Киевска Рус? Я сметни сега колко години е част от Украйна изобщо, че да се смята за "украински"? Можеш ли да смяташ?

преди 8 минути, jhoro написа:

Като си неграмотен - поне си мълчи, не се излагай!

Да, де... то се вижда кой е неграмотният и кой се излага.  😆

Териториално разширение на Московското княжество 1300–1547

Muscovy_1390_1525.png

Все по-сложно става, да се дискутира с Жорко Лоботомирания... Аз те питам "Колко години е бил украински, че да се смята за тяхна територия?" Нали това дискутираме? Ако искаш, да пробвам, да ти го моделирам с пластилин? 😆

преди 53 минути, jhoro написа:

Явно не си чувал за Кримското ханство!

И ся ако успееш да ми покажеш връзката на Русия и Украинската област с Кримското ханство ще те призная.

преди 6 минути, Bubbles написа:

И ся ако успееш да ми покажеш връзката на Русия и Украинската област с Кримското ханство ще те призная.

От какъв зор ще ти обяснявам? Щото не можеш да мислиш сам?

Това не е мой проблем. 

преди 15 минути, jhoro написа:

От какъв зор ще ти обяснявам? Щото не можеш да мислиш сам?

Това не е мой проблем. 

Щото и да искаш не можеш, Крим няма нищо общо ни с Русия ни с Украинската област.

преди 14 минути, Bubbles написа:

Щото и да искаш не можеш, Крим няма нищо общо ни с Русия ни с Украинската област.

Ако смениш Украинската област с Украйна като отделна държава - с другото съм съгласен.

преди 18 минути, Proshark написа:

Така и така прехвърлихте темата в бисерите...Да ни върнат териториите... всичките ,без изключение....

1920px-Old_Geat_Bulgaria_bg.svg.png

Хубаво говориш за българите, ама кое племе. Кутригури, утигури, ирански, угърски, тюркски и енисейски племена?

преди 1 час, kaldata1 написа:

И какво общо имаме ние с кюрдите? Имали сме държава отпреди да я има Османската империя и горе-долу когато се заражда исляма. Било е въпрос на десетилетие да получим независимост. Руско-Турската война просто ускорява процеса - и по нашето освобождение, и по фалита на вече закъсалата го ОИ.

:lol6:

Още малко остана и русия ще се разпадне. Украйна ще си вземе Крим, а ние се надявам да си върнем Централната територия на сегашните петолъчки Волжка България. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.