Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 52 минути, emil644466 написа:

Абе някой от "Софийска вода "няма ли да се включи с разяснение...

Там не са много тези с плувните басейни -за тях е нормално и стократно повече да са ползвали      https://www.facebook.com/KrugIrina/videos/1101923558059774/

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 4 минути, M.Николов написа:

В единия(СССР) хората са имали право на избор, в другия(САЩ) са нямали право на избор, били са задължени да направят това, което държавата е решила!

Ми виц си е...  :lol6::laughing4:

Проблема ти е, че е извадено от контекста.

Реално коментирам два случая, единият се е случил в СССР, а другият в САЩ.

:hush:

Целият ми коментар:

преди 31 минути, M.Николов написа:

Бъбрече, правиш ли разлика между двата случая?

В единия(СССР) хората са имали право на избор, в другия(САЩ) са нямали право на избор, били са задължени да направят това, което държавата е решила.

преди 11 часа, emil644466 написа:

Ми аз даже им се обаждах, щото до сега не съм им плащал повече от 25-30лв, а последната ми фактура е за 97пари.

Оказа се че съм изхабил 51 кубика за шест месеца (и като проверих месец по месец се оказа вярно). Обяснението им за тази различна от обичайното сума беше, че те реално отчитат на шест месеца и си вадят заключение на базата на потреблението през юни и декември. При мен тъй като юни месец почти не сме си били в къщи, са отчели някакво мизерно потребление и съответно следващите месеци плащах по десетина лева на месец, но сега, след като са видяли реалните показатели на водомерите, ми набиха тази сметка. Не претендирам че нещо са ме излъгали, щото аз тази вода съм си я изразходвал, но поради политиката им на отчитане, сега е дошло времето да си я платя накуп. 

преди 13 часа, emil644466 написа:

Утре ще се включат от „Софийско пиво - Пивоварна Ариана“ - днес е неделя и не работят!

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ми аз даже им се обаждах, щото до сега не съм им плащал повече от 25-30лв, а последната ми фактура е за 97пари.

Оказа се че съм изхабил 51 кубика за шест месеца (и като проверих месец по месец се оказа вярно). Обяснението им за тази различна от обичайното сума беше, че те реално отчитат на шест месеца и си вадят заключение на базата на потреблението през юни и декември. При мен тъй като юни месец почти не сме си били в къщи, са отчели някакво мизерно потребление и съответно следващите месеци плащах по десетина лева на месец, но сега, след като са видяли реалните показатели на водомерите, ми набиха тази сметка. Не претендирам че нещо са ме излъгали, щото аз тази вода съм си я изразходвал, но поради политиката им на отчитане, сега е дошло времето да си я платя накуп. 

Като не искаш да те изненадват с големи сметки - има самоотчет!

https://www.sofiyskavoda.bg/novini/sofiyska-voda-predostavya-nyakolko-nachina-za-podavane-na-samootchet

Цитат

Софийска вода предоставя няколко начина за подаване на самоотчет

За по-малко от 3 минути можем да подадем данните си през мобилно приложение, сайт или по телефона
16.06.2022

Отчитането на водомерите у дома никога не е било по-лесно. 
Може да подадете самоотчет през клиентския Ви профил или направо през мобилното приложение "Моята вода"
Мобилното приложение ще Ви изпрати съобщение, че периодът за подаване на самоотчет за Вашия адрес е настъпил. 
След това трябва единствено да въведете данните. 

Ама то и акъл си трябва!

преди 3 часа, jhoro написа:

Като не искаш да те изненадват с големи сметки - има самоотчет!

Ама то и акъл си трябва!

Помислих че има някаква грешка - обадих им се - хората най-културно ми обясниха ситуацията. Това е. Да си играя всеки месец да се самоотчитам за мен е излишно.

Не го раздавай така този акъл наляво и надясно, че кат' те знам що за птица си, той и без това ти е малко. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не го раздавай така този акъл наляво и надясно, че кат' те знам що за птица си, той и без това ти е малко. 

Аман от знаещи!

Като не можеш сам или те мързи - после що ревеш?

преди 32 минути, В. Велев написа:

При социализма живяхме добре, ядохме истинска храна, имаше само умни и кадърни хора и се изучиха много деца.

преди 1 час, Bubbles написа:

Елементарно е : Виденов показа на американците къде го е клъвнал петела, а те спретнаха тая невиждана криза, изтъркан сценарии за сваляне на неудобни правителства.
...

на 9.01.2023 г. в 19:06, glen написа:

Американските граждани не участват в битката, но я финансират.

на 10.01.2023 г. в 15:28, glen написа:

Доброволци от Съединените щати, участващи във военните действия в Украйна на страната на руските въоръжени сили, нанесоха съкрушителен удар на отряд полски наемници.

Само с един ден разлика е все пак.:)

преди 6 часа, Bubbles написа:

И това е бисер защото...?

Ми очевидно на lebel много му бъркат някъде изказванията от ония години. Явно е поредният наивник, който е повярвал на ОДС... Щото и моя пост го тури тук, а така и не се аргументира, кое е "бисера"... Вероятно е "костовист"... Достатъчно написах, няма нужда повече да го обиждаме.

Тъй. За Виденовата зима разбрахме, че е Клинтънова. Така и така сте се събрали, предлагам да споделите и за Лукановата зима. Тя... на Луканов младши ли се води или на Буш старши. Или па Горбачова... Кажете бе хора, глей к'ви са... Тогава, през тия зими, трееше да храня 1 и да помагам на още 1-2 семейства и немах време да се огледам... Са, Бъбълс може да се затрудни... не за друго, а щото тогава е бил във възрастта на любовта (0-1-2-ри клас), а не като през Клинтъновата зима - в златната възраст (15-17 и около години) за всеки виртуален политолог, политикономист... и прочее лози и исти ... 
Но може би ... Комунизматиков?... макар че неговото положение е още по-комплицирано... Щото той тогава па е бил току-що заченат... тоест, разглеждал е тогавашната ситуация в страната от гледната точка на ембрион... от друга страна, понеже гледната му точка оттогава досега си е соншанжмо (демек разсъжденията му и днес са си като на ембрион), с други думи -  държи постоянно  ниво, мисля, че ш'се справи блестящо, както винаги. 

Ква Клинтънова зима? Ти тръгна, да подскачаш още когато стана дума, че протестите от зимата на 1997-ма са били платени...? Питах те, кое от писанието ми тогава е "бисер", ти избЕга. Очевидно е, че си поредният наивник, дето още вярва на циганина Иван Костов и шайката около него, дето разграбиха България. Гледам и че си изпляскал бая солиден пост (естествено пак дебилски), защитавайки същата теза. Очеизбождащо, яко ти бърка по дупката всякаква порция хейт по "сините"...

Тоя нищо чудно и да е гласоподавател на "Синя България"... Напълно се вписва в картинката...

преди 7 минути, communismatic написа:

Ква Клинтънова зима? Ти тръгна, да подскачаш още когато стана дума, че протестите от зимата на 1997-ма са били платени...? Питах те, кое от писанието ми тогава е "бисер", ти избЕга. Очевидно е, че си поредният наивник, дето още вярва на циганина Иван Костов и шайката около него, дето разграбиха България. Гледам и че си изпляскал бая солиден пост (естествено пак дебилски), защитавайки същата теза. Очеизбождащо, яко ти бърка по дупката всякаква порция хейт по "сините"...

Тоя нищо чудно и да е гласоподавател на "Синя България"... Напълно се вписва в картинката...

Можеш ли да посочиш осъдителни присъди или доказателства за лични злоупотреби свързани с Иван Костов?

Мога, да... У нас е пълно с осъдени политици заради злоупотреби...

Тоя е уникален! Това 24/7 да бъдеш толкова неадекватен... наистина си е впечатляващо. Чудя се как успява, да си пусне компютъра изобщо.

преди 4 минути, communismatic написа:

Мога, да... У нас е пълно с осъдени политици заради злоупотреби...

Тоя е уникален! Това 24/7 да бъдеш толкова неадекватен... наистина си е впечатляващо. Чудя се как успява, да си пусне компютъра изобщо.

Когато Иван Костов стана министър прецедател в България имаше тежката финансова и икономическа криза и държавните предприятия масово работеха на загуба!

Пичове, тази тема е за "Бисери от форума". Тоест - да пускаме разни майтапи, за да се посмеем.

Вие я ползвате за идиотски политически спорове. 

СПРЕТЕ СЕ, БЕ!!!!! :mad: Имате си раздел за политика, осирайте се там!!! 

Абе не е точно така, защото когато се постне нещо, дето не е никакъв бисер, напълно нормално е тоя, дето е автора, да си потърси сметка от тоя, дето му го е пляснал тук, понеже е комплексар.

преди 38 минути, communismatic написа:

А какво трябвале да се направи?

На мен ми се смя преди седмица, хайде сега кажи и на.теб да се посмеем.

преди 6 минути, BANKATA написа:

А какво трябвале да се направи?

Т.е. трябваше да се даде Нефтохим-а на руснаците?
Да се продаде "БГА Балкан" и "Кремиковци" на безценица?

Друг вариант не е имало?

преди 6 минути, communismatic написа:

Т.е. трябваше да се даде Нефтохим-а на руснаците?
Да се продаде "БГА Балкан" и "Кремиковци" на безценица?

Друг вариант не е имало?

Аз си мислех за една тридневна деноминация, какво ще кажеш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.