Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 39 минути, parmobil написа:

Това не става вече! 

Не става, разбира се. За да стане, трябва да идеш до Хогуортс при Хари Потър да учиш за магесник та да изфабрикуваш такъв мой пост, щото в живият живот такова животно нема.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Не става, разбира се. За да стане, трябва да идеш до Хогуортс при Хари Потър да учиш за магесник та да изфабрикуваш такъв мой пост, щото в живият живот такова животно нема.

Не става, разбира се, защото очеизвадно и избирателно ме цитираш. Повеждаш на maxton, а това хич не е в твоя полза. Просто си вадите каквото ви харесва от казаното.

Пак ли не съм разбрал твоето чувство за хумор?

преди 29 минути, parmobil написа:

Не става, разбира се, защото… 

Започваш да приличаш на Лоботомиро20. По същият начин се гърчиш когато се окажеш хванат на тясно. 

Признай че си сбъркал, или пък спри да повдигаш въпроса. Със сегашното си поведение само затъваш още повече.

преди 20 часа, kosyo написа:

Един реактор и в момента работи на пълна магия ...

Косе, или си тотално невеж по въпроса или нарочно се правиш на по-тъп отколкото си.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Косе, или си тотално невеж по въпроса или нарочно се правиш на по-тъп отколкото си.

Важното е че не може да се случи това дето го е казал бъдито. Добре честно не го разбирам какво го защитавате бъдито. Който не го хване не го завира по дупките него. Събра маса негативни точки- справка подписа ми и за цяло творчество , а вие го пазите вкупом. Я аз казвам че е най-слабата тролка тук, която освен пълен идиотизъм не може да апокаже нищо друго.

И по темата на какво гориво сега е въпросния реактор? Ти като ок умен от мен -сегс е момента да ме затапиш.

преди 4 минути, kosyo написа:

И по темата на какво гориво сега е въпросния реактор?

В момента е с 25% с касети произведени за "Уестигхаус" от завода във Вестерос Швеция от руски уран.

преди 58 минути, M.Николов написа:

В момента е с 25% с касети произведени за "Уестигхаус" от завода във Вестерос Швеция от руски уран.

Болестта на Бъди явно е заразна!

Виж, тук има още:

ПП: Швеция ползва уран от Казахстан, и Канада.

преди 10 минути, Nikita' написа:

Предлагам също НАТО да изпрати малко ракети в помощ на масква "Томахоук".  Един букет от 2-3000 бройки ще е достатъчен да заприлича масква като Бахмуд. 🙂

:speak:

преди 6 часа, M.Николов написа:

Мда , а бъдито вика че това не можело да стане.. и в същото време се засяга като му кажеш че е лъжец. Той както казах вече сам изкара себе си лъжец , така че не ме учудва и това му превъплъщение. Ама много ме кефите честно всичките.

Бъдито викаше, че това не може да стане 2022г. и тогава беше прав.От тогава се случиха няколко неща и сега вече може да стане, колко ще е успешно ще разберем до 6-7 години.

Аз само едно нещо се чудя, ами ако руснаците вземат пример от САЩ и решат да забранят в централи построени по тяхна технология да се ползва чуждо гориво тогава какво ще правим?

преди 16 минути, M.Николов написа:

Бъдито викаше, че това не може да стане 2022г. и тогава беше прав.От тогава се случиха няколко неща и сега вече може да стане, колко ще е успешно ще разберем до 6-7 години.

Аз само едно нещо се чудя, ами ако руснаците вземат пример от САЩ и решат да забранят в централи построени по тяхна технология да се ползва чуждо гориво тогава какво ще правим?

Пак да кажа - от бъдито нищо не става и вече достатъчно се е омазал в откровенни лъжи. Безмислено е да му се помага вече - само за мезе става вече. За какво и го вземам. Всеки опит да го измъкнете от блатото в което се е натикал само го закопава повече.

преди 19 минути, M.Николов написа:

Това пък от къде го измисли? Що решихте че и тогава не ставало?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Това пък от къде го измисли? Що решихъе че и тогава не ставало?

Партийната линия ще да е:)

преди 1 минута, kosyo написа:

Пак да кажа - от бъдито нищо не става и вече достатъчно се е омазал в откровенни лъжи. Безмислено е да му се помага вече - само за мезе става вече. За какво и го вземам. Всеки опит да го измъкнете от блатото в което се е натикал само го закопава повече.

Той прави и грешки, но не всичко казано от него е грешно.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Това пък от къде го измисли? Що решихте че и тогава не ставало?

Ще ми е трудно да го обясня на човекоподобно, което освен всичко друго и лъже безсрамно.

преди 3 минути, kosyo написа:

Партийната линия ще да е:)

Хайде ще ви дам един жокер до април(ако не се лъжа за месеца)2024г нямаше издаден лиценз за горивото от "Уестигхаус"!

преди 36 минути, M.Николов написа:

Чудя се защо ли въобще му обръщат внимание, като го виждат що за стока е.

Нямаш избор. Тамън му блокираш профила за да не му четеш глупостите и той вече е с нов профил и продължава да бълва същите психопатии.

Важното е че г-н Карабойчев е доволен.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Той прави и грешки, но не всичко казано от него е грешно.

Ще ми е трудно да го обясня на човекоподобно, което освен всичко друго и лъже безсрамно.

Хайде ще ви дам един жокер до април(ако не се лъжа за месеца)2024г нямаше издаден лиценз за горивото от "Уестигхаус"!

Стига бре верно ли сега потвърди  че бъдито лъже. не го вярвам просто. Той е толкова порядъчен - винаги е усмихнат, говори конкретно с факти и винаги поздравява.. . Незнам защо се е замесил в тия тъмни схеми с горивото дето не може , но се оказва че можело. Някой го е подучил - аз друго обянение нямам за толкова порядъчен човек - така да пропадне

преди 3 минути, kosyo написа:

Стига бре верно ли сега потвърди  че бъдито лъже. не го вярвам просто.

Не съм казал, че лъже, казах, че понякога греши, явно поради незнание!

Но кой ли не греши никога?

Теб лично съм те хващал в няколко издънки.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не съм казал, че лъже, казах, че понякога греши, явно поради незнание!

Но кой ли не греши никога?

Обикновено си признават хората , а тоя специално не съм го виждал да го е правил. По това надушвам отрепките отдалече - не е по това че не се е къпал 1 седмично както каза същото бъди преди време.

преди 23 часа, kosyo написа:

Обикновено си признават хората , а тоя специално не съм го виждал да го е правил. По това надушвам отрепките отдалече - не е по това че не се е къпал 1 седмично както каза същото бъди преди време.

В казармата се къпехме един път седмично. Някои казват, че има и положителен ефект за кожата...

на 29.08.2023 г. в 9:35, maxthon написа:

Човечета слизат от Натовска техника и влизат по сградите. Техниката пристига от посока север. Както казах нещо специфично за конкретния клип имаш ли като опровержение? Иначе съм напълно спокоен след като виждам, че употреби и големи буквички.

на 29.08.2023 г. в 10:28, maxthon написа:

Кажи защо не виждам натовска техника на клипа и ще се съглася с мнението ти? Даже това, което съм показал не е и пропаганда. Това си е реално случило се действие на координатите показани в поста.

Златните рибки 3 часа ли помнеха? Винаги е забавно да се рови назад във форума. За сведение същия е "алергичен към пропаганда" :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.