Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 6 минути, lebel написа:
преди 3 часа, Anneliese написа:

Надявам се да доживея ционизмът да бъде приравнен с нацизма и обявен за зло.

Звучи странно, но е доста логично!

Всяка догма, че едни хора са нещо повече от другите - без значение арийската раса, комунисти, правоверните, православните или избрания народ - трябва да бъде отречена и заличена!

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 37 минути, jhoro написа:

Звучи странно, но е доста логично!

Всяка догма, че едни хора са нещо повече от другите - без значение арийската раса, комунисти, правоверните, православните или избрания народ - трябва да бъде отречена и заличена!

Звучи логично, но е доста странно, че за да го изразиш, трееше да изрежеш перлата, която съм цитирал, а не оригинала.

И това, което си оставил не е бисера, а интродукцията му. С което не съвсем коректно (да не кажа съвсем некоректно) променяш смисъла на поста и внушаваш... инсинуираш... бе, според мен и ти не знаеш защо пишеш това тук, а не там . Но няма лошо. Щом те влече, можеш да ползваш и други мои постове (съдържащи цитати или не) за отскок. 

преди 45 минути, lebel написа:

И кое тук е бисера? Че ще съди оная дето обижда всичко живо? Да абсурдно е когато говорим за форумни потребители...
Иначе първата част си е съвсем наред.

преди 36 минути, Bubbles написа:

И кое тук е бисера? Че ще съди оная дето обижда всичко живо? Да абсурдно е когато говорим за форумни потребители...
Иначе първата част си е съвсем наред.

Нямам навика да обяснявам очевидни неща, но... написал си "да абсурдно е", а питаш кое е бисера... щяла да и смъкне кожичката... финансово... всеки плещи каквото си иска, обаче няма свобода на словото... "да си знае мястото"... то ако всеки си знае мястото, на никого няма да се кареса. Обаче всеки знае мястото на другия. Мислейки че неговото е на Олимп. И те така. В крайна сметка донякъде си прав. Това не е точно бисер... в смисъл... не е единичен бисер, а наниз от едър маргарит.

Знаеш ли... понякога ти се чудя (а понякога не). Ти си учител. Това, освен че е чудесно, предполага и , че изпитваш емпатия към децата. И то засилена такава. Имаш и собствени, които сигурен съм обичаш, да са ти живи и здрави.

И това...

на 20.04.2023 г. в 11:43, Anneliese написа:

...

Дано има Видовден за тях и родата им! Всичко най - лошо и4м пожелавам! Черни смърти, трагедии, ужасиии...

... Децата и внуците, правнуци, всички те бял ден да не видят! Бездетни да останат, рак да ги покоси, ама най - болезнения!

Скапани гниди долни! ...

никога не ти направи впечатление. Никога не си отронил (или поне аз не знам) дума за него. Винаги, когато го цитирам, ако си наблизо, изчезваш с 200. Какъв човек си ти. (това не е въпрос, аз знам... отговори си ти) И ако мислиш, че това е друго, помисли пак! едит: може би в тоя момент някой изрод кълне нечии други деца...

преди 5 минути, lebel написа:

Нямам навика да обяснявам очевидни неща, но... написал си "да абсурдно е", а питаш кое е бисера... щяла да и смъкне кожичката... финансово... всеки плещи каквото си иска, обаче няма свобода на словото... "да си знае мястото"... то ако всеки си знае мястото, на никого няма да се кареса. Обаче всеки знае мястото на другия. Мислейки че неговото е на Олимп. И те така. В крайна сметка донякъде си прав. Това не е точно бисер... в смисъл... не е единичен бисер, а наниз от едър маргарит.

Знаеш ли... понякога ти се чудя (а понякога не). Ти си учител. Това, освен че е чудесно, предполага и , че изпитваш емпатия към децата. И то засилена такава. Имаш и собствени, които сигурен съм обичаш, да са ти живи и здрави.

Просто ми беше интересно коя част отп оста все пак си имал предвид. Благодаря! 🙂

преди 2 часа, kosyo написа:

Моля, обяви и край на глада, че не се издържа вече!

глада  те първа почва-канибализъм ! първи го  отнасят шкебаците  на боко и шиши 

евроатлантиците  като цяло 

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

според вас коя година е измислен апарата за кръвно, кръвно се вдига от съсиреци по кръвоносните стени - така че ако високо кръвно е имало преди 2020 год сте пътници според този:D

на 21.02.2023 г. в 19:28, Banesc написа:

кога ще получим горивото след ф16 блог 70  или  преди

ако искаш още от сега се ловим на бас че ще стане сакатълк  с горивото  на аец козлодуй когато стане време за смяна

или няма да има  гориво  или няма да има лиценз или ще има някакво гориво нискокачествено 

21.2.2023 г

на 21.02.2023 г. в 19:44, Banesc написа:

хубаво

трия си акаунта ако не стане  както казвам

ако въобще имам  ток и интернет да вляза в интернет 

преди 39 минути, Banesc написа:

нищо не съм обещавал

и всичко е станало което съм казал

Хайде без коментар, че ще се засегне, а е един от малкото дето въобще коментира написаното преди. Другите поне си мълчат.

преди 1 минута, kosyo написа:

или ще има някакво гориво нискокачествено 

и кое  е бисера ?

американското гориво за аец е 50 % качество спрямо руското 

на 14.01.2025 г. в 14:22, Banesc написа:

постнете снимка на  чертежите на самолетите  ф16 как кацат  върху чертежа на   българска писта за самолети

на 21.01.2022 г. в 22:55, Banesc написа:

спомняте ли си едно време  американците  ни продадоха едни чертежи на  самолети блок 70 

та какво стана  с тях ?

на 15.01.2023 г. в 18:43, Banesc написа:

парите са  хартия

а ракетите са от метал и барут

доказателство - чертежите на ф16 блог 70

на 23.05.2023 г. в 20:23, Banesc написа:

на гол тумбак чифте чертежи на ф16

преди 1 час, Banesc написа:

тоя самолет  ще направи 15  курса и ще кажат че  са ни ги дали :laughing5:

когато видя военен  парад  и  6 самолета ф16 с цветен газ нарисуват българския трибагреник тогава ще кажа   ЕВАЛА

до тогава си е  краварска телефонна измама !

Може ли да кажа ЕВАЛА?

на 11.04.2023 г. в 18:06, Banesc написа:

след авдеевка и бафмут  военната операция приключва до 3 дена

таман ще е  готово за 9ти май

Силен е , не мога да го оспоря. И винаги познава- факт!

на 11.04.2023 г. в 18:21, Banesc написа:

и е така както аз казвам

никога не съм грешал

за разлика от тебе 

!

преди 34 минути, kosyo написа:

Силен е , не мога да го оспоря. И винаги познава- факт!

!

след бахмут военната операция приключи

украинците направиха един юрош  в  донбас

и друг юрош в курск  с пушечно месо 

преди 11 минути, attj написа:

Навремето нямаше откъде да си купиш  лютеници, туршии, компоти,  сладка и всевъзможни консерви. Бай Тошо насърчаваше собственото производство и самозадоволяването. Преди 40-50 години капачките за буркани Омния бяха много дефицитна стока.

Верно ли? 😂

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Верно ли? 😂

Реалности от соца са в историята и няма как да бъдат бисери.  Масово са консервирали хората.

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Верно ли? 😂

Вярно е.

Даже и след комунизъма, като избухна демокрацията, БСПто купуваха избиратели с кебапчета и капачки за буркани. Аз съм се връщал от Украйна с дисаги пълни със захар.

капачките се ползваха по няколко пъти

имаше и ментета по времето на демокрацията не затваряха хубаво и  буркана се разваляше

някой пишман капиталист  се е сетил да произвежда капачки ама без да знае технологията 

капачки кричим ли бяха най-хубавите ?

тва преди 30 години 

преди 7 минути, Banesc написа:

капачките се ползваха по няколко пъти

Че е смешно, смешно е, но и това е вярно. Даже отваряхме внимателно компотите, за да се запази капачката.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Че е смешно, смешно е, но и това е вярно. Даже отваряхме внимателно компотите, за да се запази капачката.

Смеете се на нещо отпреди 50 години. Тогава такава е била технологията. Все едно сега да се присмивате на Apple II компютрите, че били бавни.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

а сега ги отваряме още по бавно и внимателно и използваме много повече пъти

заради  капиталистическите цени

10 капачки да ползваш спестил си 2 компота 

ама тва преди инфлацията сега само 1 компот 

преди 25 минути, emil644466 написа:

А пък на женския пазар възстановяваха обикновените... 

Да си правиш обаче например печен червен пипер в буркани Омния и заради стари капачки да става бомбаж си беше помнеща се драма.    Да изхвърляш си беше болезнено.  Тогава нямаше фризери да си съхраняваш печени пиперки и капии.

преди 1 час, attj написа:

Да си правиш обаче например печен червен пипер в буркани Омния и заради стари капачки да става бомбаж си беше помнеща се драма.    Да изхвърляш си беше болезнено.  Тогава нямаше фризери да си съхраняваш печени пиперки и капии.

хората гледаха прасета

и каквото беше фира или се ядеше  веднага или на прасетата

нямаше загуба голяма....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.