Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

на 13.05.2025 г. в 4:42, Anneliese написа:

:popcorn2:😋  😋 😋

pea001154057.jpg

Значи Георги Стоев не е излъгал, като е писал за тия номера на войниците?:ohmy: И вие се гордеете, че сте се скатавали от това да се научите да боравите с оръжие и да можете да браните родината и близките си, в случай на нужда?:ohmy: Нямам думи! Държали сте се като деца в детската градина а не като млади, сериозни и отговорни мъже! :no-no:

Сега разбирам защо и доста мъже в България, като чуят за бебе, а са "само" на 20 +, и моментално изчезват.................. Българските младежи нямат чувство за отговорност! Не от политкомисари е имало нужда в армията, а от нравствени учители! Да ви треснат да учите "Етика и право", "Философия", Гражданско образование" и Библията!:angry:

Аз съм бил във вътрешно отделение и никакви пръсти не съм чупил, но можело да е имало такива да са го правили от зор. Да те лишат от свобода за две години и да си по-зле от затворник не е шега работа. С оръжие знам да боравя още от 10 ти клас, бях спортист, ако поисках можех да защитавам родината и без да ходя в казармата. Брат ми като не е ходил какво?                                   Има хора, които не искат деца. Това си е тяхно право, както и да не искат да воюват...

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Има хора, които не искат деца. Това си е тяхно право, както и да не искат да воюват...

В Русия разрешено ли е да нямаш деца?

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Разрешено е, но движението чайлдфрии е забранено. Глобяват ги.

Трябва да пишеш само в тази тема! 😂

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ти живя или съществува?

Аз и в момента живея!

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ма как можах да се усъмня!

То е ясно, че ти живееш, а другите съществуват.

Не усещаш ли, че ставаш смешен?

Смей се тогава. И се разкарай - досаден си.

на 16.05.2023 г. в 11:23, Banesc написа:

ядрените бомби не съществуват

представляват тротил 2-3 тона и някакви химикали  дето се разпръсват в околната среда и тровят населението 

Винаги познава, човека!

на 16.05.2023 г. в 16:40, Banesc написа:

вече глобалните  разплащателните сметки са компрометирани 

държавите минават към собствени разплащателни сметки 

Видя им сметката значи!

Как рашистороба тошефффф отново изплиска легена , радвайки се че може да пипа руски суровини, наричайки ги "достижения без които света и цивилизацията нямаше да ги има  :)

на 20.05.2023 г. в 22:49, Banesc написа:

военната операция  на Русия ще приключи до 3 дни

Имаме участник познал точните дни! На печелившия честито и да почерпи!

преди 10 минути, kosyo написа:

Имаме участник познал точните дни! На печелившия честито и да почерпи!

не бях ли прав

беше военна операция и прерастна в специална военна операция 

преди 3 часа, miro20 написа:

Как рашистороба тошефффф отново изплиска легена , радвайки се че може да пипа руски суровини, наричайки ги "достижения без които света и цивилизацията нямаше да ги има  :)

:lol6: Чак пък тук си ме цитирал. Що? Мислиш че като го напишеш на повече места, истината ще спре да боли? :wub:

Ето. Чети и реви

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Цял чаршаф с алабализми, само за да успокоиш изтерзаната си душичка.

Няма как да стане. Дълбоко в себе си знаеш че постоянно и непрекъснато си обграден с частица от Русия и няма как да промениш този факт  :laughing5: 

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Ню Йорк Таймс го признава: Разширяването на НАТО е една от причините за патакламата в Укрия:

https://www.nytimes.com/2025/05/19/world/europe/russia-finland-border.html?smid=nytcore-android-share

Балтийските страни бяха първите членове на бившия Съветски съюз, които се присъединиха към НАТО, доближавайки големи части от руската граница до границата на НАТО. Перспективата Украйна, още по-голяма бивша съветска република, да последва примера им, беше толкова заплашителна за Москва, че се превърна в една от причините за най-опустошителната сухопътна война от поколения насам.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ти харесва написаното във вестник Ню Йорк Таймс? Ми хубаво, никой не те задължава да го харесваш, ама защо реши да пуснеш статията тук  :speak:

преди 30 минути, valkiria1 написа:

Готов ли си да се обзаложим? 

Защото нелигитимния Зеленски все повече затъва. Днес четири, а както му казаха в Истанбул,"утре може да са шест области,които ще загуби."

Отиде Зеля с измисления от собствения му народ прякор "Зеля, бялата линия"да пие кафе в Анкара с Ердоган и се провикна."Аз съм тук ,Путин, ела" Да се смееш ли да плачеш ли,забрави Зеля,че сам подписа указ с който забранява преговорите с Русия. Какво да се прави, коката на никой не прощава, рано или късно от нея се оглупява. Иначе, както казва един политически анализатор" Тръмп е бизнесмен, ще изцеди Украйна, ще я изтъргува. Ще запази едно парче от нея, а другото ще даде на Путин", а малкия пинчер ще лае след кервана. Докато го осъди собствения му народ-заради стотиците хиляди напразно погубени животи, загубените територии и икономическото робство за столетия напред.

Интересен анализ, можете да го чуете:

Ту-тууу!😂

Потребителя има нужда от психиатрично лечение... :laughing5:

Кой това ?

преди 26 минути, valkiria1 написа:

Сигурно Зеля, е забравил,че Путин е и главнокомандващия на руската армия....

Путин е действащ президент на Русия и само той, или назначени от него членове на делегация, могат да се включат в преговори.

Да не "говорим", че по същество, това не бяха преговори, а среща, на която да се премахнат първопричините за този конфликт.

Не случайно ви приканих да изслушате и заявлението на Путин.

:masquerade2::laughing5:

на 14.05.2025 г. в 12:55, Мечо Хубавеца написа:

Аз съм бил във вътрешно отделение и никакви пръсти не съм чупил, но можело да е имало такива да са го правили от зор. Да те лишат от свобода за две години и да си по-зле от затворник не е шега работа. С оръжие знам да боравя още от 10 ти клас, бях спортист, ако поисках можех да защитавам родината и без да ходя в казармата. Брат ми като не е ходил какво?                                   Има хора, които не искат деца. Това си е тяхно право, както и да не искат да воюват...

Всяко едно изречение от написаното е истина. Какво прави тук не знам.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Всяко едно изречение от написаното е истина. Какво прави тук не знам.

Ми ти си го писал в тази тема бре, Ванка Две. Или може би е го е писало другото ти "аз" - оФцата Две и за това си учуден? :giggle1:

Знаех си аз че имаш раздвоение на личността. Още вчера те надуших :(

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ми ти си го писал в тази тема бре, Ванка Две. Или може би е го е писало другото ти "аз" - оФцата Две и за това си учуден? :giggle1:

Знаех си аз че имаш раздвоение на личността. Още вчера те надуших :(

Тия въпроси не към мене, а към доктора, той ще ти разясни...              Аз съм го писал в друга тема и е истина. Казармата си беше като затвор, нямаш право да я напускаш без разрешение. Какво се чудиш? За да изкрънкам отпуска съм се правил на болен. Какво чудно има? 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Защото е бисер.

big_111f.jpg

Виж го какви ги пише и го махни това и замени с друго. Имаш богат избор...

преди 17 минути, communismatic написа:

очевидно яко беше клъвнал на пропагандата, че на руснаците им свършили танковете и БТР-ите, че минали на магарета. 

Завалията още не е разбрал с какво се придвижват ватниците.... :laughing5:

Бай Джоко в действие... Пича даже не е разбрал все още, за какво се използват БТР-ите... дали са превозни средства и прочее. Четенето на "Свободна Европа" очевидно му е най-малкият проблем. 😆

преди 5 минути, Staff. написа:

Никой не е казал, че БТР-ите на ватниците свършили... навсякъде се пише, че имат недостиг на превозни средства и затова ползват мотоциклети, тротинетки, атв-та, магарета и други.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.