Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

_2025-05-22_090215941.png.f8d70401012ad62cf57177e8c636e224.png

:laughing5:

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Тия въпроси не към мене, а към доктора, той ще ти разясни...              Аз съм го писал в друга тема и е истина. 

Ми НЕ, Ванка Две. Постът ти е писан в тази тема. Провери. 

После виж дали ДжиПи-то дава направление за психиатър, ако не, иди на свободен прием, щото  едното ти ''аз'' да пише нещо, а после другото ти ''аз'' да става за смях заради него, не е на добре.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ми НЕ, Ванка Две. Постът ти е писан в тази тема. Провери. 

После виж дали ДжиПи-то дава направление за психиатър, ако не, иди на свободен прием, щото  едното ти ''аз'' да пише нещо, а после другото ти ''аз'' да става за смях заради него, не е на добре.

Така е, писал съм го в отговор на друг участник във форума, това не го видях... Този път си прав.               Дава личният лекар направление за психиатър, жена ми нали е такъв лекар, отивай при него и се помоли да ти даде...  Няма да се срамуваш, не си виновен ти...

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Така е, писал съм го в отговор на друг участник във форума, това не го видях... Този път си прав.               Дава личният лекар направление за психиатър, жена ми нали е такъв лекар, отивай при него и се помоли да ти даде...  Няма да се срамуваш, не си виновен ти...

Ти имаш проблем с другото ти "аз" и не можете да се разберете кой, къде и какво е писал, но този с нуждата от психиатър съм бил аз?!?

Браво, Ванка Две, страшна логика :giggle1:

427549794_1208606336779740_3740670321242457133_n.jpg.4bd19dceb66da814c41e830c45e0752c.jpg

на 22.05.2022 г. в 19:40, Banesc написа:

според мен  до  1 година ще има развързка 

и гладомор в ЕС

Гладни ще си умрем...

преди 15 минути, kosyo написа:

Гладни ще си умрем...

единствена причина да няма гладомор е че  по магазините продават  боклуци фалшива  храна и хората не умират  от глад а от  болести и рак когато ядът тая  фалшива  храна

другата  причина е   че 50 % са хазартнозависими

и 30 % са наркомани и си харчат парите  за тия неща

и 90 % бързи кредити

иначе ако горните  бяха  0 %

и  хората почнат да  купуват храна  магазините ще се опразнят 

пп ако сет забелязали телешко  овче и козе месо няма в магазините само  пилешко и свинско  и риба на безбожна цена 

свинското и  пилешкото са  с 50 % по евтини от рибата  защо ли ?

преди 2 минути, Banesc написа:

единствена причина да няма гладомор е че  по магазините продават  боклуци фалшива  храна и хората не умират  от глад а от  болести и рак когато ядът тая  фалшива  храна

и 90 % бързи кредити

пп ако сет забелязали телешко  овче и козе месо няма в магазините само  пилешко и свинско  и риба на безбожна цена 

свинското и  пилешкото са  с 50 % по евтини от рибата  защо ли ?

Всичко е заради голодомора! Правилно го предрече за 2-ри път дори! Това е постижение!

преди 1 минута, Banesc написа:

и 90 % бързи кредити

Ти що един път поне, не си лупиш нормална ракия? Айде  да не е Евскиноградска  ама поне..

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Ти що един път поне, не си лупиш нормална ракия? Айде  да не е Евскиноградска  ама поне..

пише произведена  в ЕС :crying10:

пп абе имате ли чувството че  в бирата  няма  алкохол а е просто горчива вода ?

преди 3 минути, Banesc написа:

пп абе имате ли чувството че  в бирата  няма  алкохол а е просто горчива вода ?

Горчиво ще плаче този, който се опита да мине с този номер пред служител на КАТ :D

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Горчиво ще плаче този, който се опита да мине с този номер пред служител на КАТ :D

в кат са с фалшиви дрегери

искайте  кръвна проба 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ти имаш проблем с другото ти "аз" и не можете да се разберете кой, къде и какво е писал, но този с нуждата от психиатър съм бил аз?!?

Браво, Ванка Две, страшна логика :giggle1:

427549794_1208606336779740_3740670321242457133_n.jpg.4bd19dceb66da814c41e830c45e0752c.jpg

Това е едно от нещата, което ще обсъдите с психиатъра. Той ще ти обясни...

Аз много пъти съм спорил с Ванката, с Овцата много по-рядко.  Според теб излиза, че съм спорил сам със себе си...

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Това е едно от нещата, което ще обсъдите с психиатъра. Той ще ти обясни...

Аз много пъти съм спорил с Ванката, с Овцата много по-рядко.  Според теб излиза, че съм спорил сам със себе си...

Ясно. Нямаш аргументи и за това повтаряш едно и също като като латерна...

А дали пък не излиза че сте на един акъл, а не че сте един и същи човек, неразличителю? Помедитирай над фактът, че пиша "Ванката Две, офцата Две", а не "Ванката, оФцата"

Приятелю, няма да ти отговарям повече тук, защото напълнихме темата със спам. Ако искаш още от същото, пиши ми ЛС :)

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Ясно. Нямаш аргументи и за това повтаряш едно и също като като латерна...

А дали пък не излиза че сте на един акъл, а не че сте един и същи човек, неразличителю? Помедитирай над фактът, че пиша "Ванката Две, офцата Две", а не "Ванката, оФцата"

Приятелю, няма да ти отговарям повече тук, защото напълнихме темата със спам. Ако искаш още от същото, пиши ми ЛС :)

Първо пишеш едно, после друго, накрая пак се връщаш на първото....и защо да споря с някой, ако съм на един акъл с него?                                   Отново ти давам съвет да получиш специализирана лекарска помощ и ако прочета какъвто и да е коментар от теб, ще продължа да ти го напомням... Питай го и за страничните ефекти на лекарствата, които пиеш. Дали не се отразяват  и на акъла ти...                                                 

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Питай го и за страничните ефекти на лекарствата, които пиеш. Дали не се отразяват  и на акъла ти...                                        

А дали има акъл изобщЕ?

Spoiler

На витрината беше поставен голям буркан с помада против лунички, а до него висеше картонена табела с надпис: «Страдате ли от лунички?»
- Какво пише там? - заинтересува се Пипи.
Нали не искаше да ходи на училище като другите деца, та не можеше да чете чак толкова.
- Пише: «Страдате ли от лунички?» - обясни й Аника.
- Аха, виж ти! - рече Пипи и се замисли. - Е, добре, вежливият въпрос изисква вежлив отговор. Хайде да влезем!
Тя бутна вратата и влезе в магазина, последвана от Томи и Аника. На щанда стоеше възрастна дама. Пипи тръгна право към нея.
- Не! - заяви тя решително.
- Какво обичаш? - попита дамата.
- Не! - повтори Пипи.
- Не разбирам какво искаш да кажеш - учуди се дамата.
- Не, съвсем не страдам от лунички! - заяви Пипи.
Едва сега дамата проумя, но когато се загледа в Пипи, не можа да се въздържи и възкликна:
- Но, мило дете, цялото ти лице е обсипано с лунички!
- Ами че да - отвърна Пипи, - но не страдам от тях, а си ги харесвам! Довиждане!
Преди да излезе от магазина, се обърна и извика:
- Ако ви попадне някоя помада, от която се образуват лунички, може да ми изпратите у дома 7–8 бурканчета!

Хрониките на един луд :D

2022-ра:

на 12.08.2022 г. в 19:37, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада

на 18.11.2022 г. в 4:47, Реджеп Иведик написа:

Руската империя се разпада стремително

2023-та:

на 29.03.2023 г. в 19:07, Реджеп Иведик написа:

Империята на злото се разпада.

на 19.10.2023 г. в 16:13, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада.

2024-та:

на 13.01.2024 г. в 20:32, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада.

на 27.02.2024 г. в 17:55, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада

2025-та:

на 19.04.2025 г. в 19:42, Реджеп Иведик написа:

Руската Педерация се разпада.

преди 14 часа, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Гъбаркат се с тебе и не се усещаш, ама никак!

Викаш и НАТОВСКИТЕ генерали от Азовстал дето ги хванали и те са бъзик, а? Дето 4-5 човека още го казаха? Ако има най-надъхан тук с тъпа руZка проганда - @glen е човека. Вие сте само бледи сенки край него, много има да го гоните. Човека е просто няколко обиколки пред всички останали.

преди 15 минути, Banesc написа:

украйна и русия са се договорили

правят се фалшиви атаки докато украйна съсипва  европа  финансово 

Забравих че то и видеа от войната нямаше :) Е според едни в нета. Надявам се да не са тук с нас , че говори лошо за психичното здраве.

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

"Няма по хубаво от това да гледаш как тече водата в бистър планински ручей и как гори Кремъл"

Украинска поговорка

Много добър въпрос. Темата за „двоен стандарт“ в международната политика е реална и често повдигана — включително от Русия, Китай и други страни, които се противопоставят на Западния ред. Нека анализирам обективно:

🔍 1. Има ли двойни стандарти?

Да — има, защото:

• Международната политика не е напълно справедлива система, а е силно повлияна от баланса на сили, съюзи, икономически интереси и исторически влияния.

• Великите сили (САЩ, Русия, Китай и др.) често действат двойно – изискват едно от другите, а правят друго.

Примери:

• САЩ критикуват анексията на Крим, но признаха Косово без съгласието на Сърбия.

• Русия критикува западна намеса в Либия, но подкрепи Асад в Сирия с военна сила.

Но важно е да различаваме политическите аргументи от правните факти.

преди 10 минути, Solly написа:
Не Израел, а Хамас извършват геноцид на палестинското население в Газа.

Няма по-нагли същества от представителите на еврейското племе  :no-no:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Няма по-нагли същества от представителите на еврейското племе  :no-no:

Не мога да съм краен и категоричен, но ... донякъде си прав! Просто нямам достатъчно наблюдения.

преди 14 минути, jhoro написа:

Не мога да съм краен и категоричен, но ... донякъде си прав! Просто нямам достатъчно наблюдения.

Имаш за цел да напишеш определена бройка постове ли  :speak:

Ако е така, пиши в спам темите. Почти всеки раздел има такава

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.