Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 9 часа, Banesc написа:

тук не бях много прав

украйна я взе чичо Дончо 

Говорих с познатата психоложката- не съм бил прав естествено, тия месеци за разпада на Украйна дето ги обещавал 2022 са били по календара на Венера. Извинявай се за грешката. Ти винаги си прав!

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Ти винаги си прав!

да  така е! на 99 % съм прав много рядко се случва леко  да се объркам  в някои детайли

зеленски   ще преписва украйна  на чичо Дончо

зеленски е заплашил  парламента че ако не припишат украйна  на чичо  Дончо ще  му се обади  и който  не е гласувал правилно ще му  забранят да пътува до сащ и  ще  има блокаж на банкови сметки 

току-що, Banesc написа:

да  така е! на 99 % съм прав много рядко се случва леко  да се объркам  в някои детайли

зеленски   ще преписва украйна  на чичо Дончо

зеленски е заплашил  парламента че ако не припишат украйна  на чичо  Дончо ще  му се обади  и който  не е гласувал правилно ще му  забранят да пътува до сащ и  ще  има блокаж на банкови сметки 

Цитирам психоложката -каквото и да каже е прав! Понякога и медицина е безсилна:)

на 5.05.2023 г. в 16:56, Гост написа:

Руснаците само това и чакат. И най-вече Путин. Тогава без да обявява мобилизация ще се запишат 1 000 000 доброволци за един ден. И Киев ще бъде превзет за 3 часа.

Vpvelev превзема кръчмата! Язък за отричането за 3-те дена.

преди 3 минути, teo-glavata написа:

МдАаа.... Днес завод за полупроводници...утре ....

Утре Wireless!

на 6.05.2023 г. в 13:57, royalpiggy написа:

Честотата на публикуване на отговори от моя страна е леко занижена, тъй като в момента нямам много свободно време. От около 2 месеца търся начин да избягвате на throttling атаките, които капиталистите от ВИВАКОМ ми пускат, след като ми свършат мегабайти на максимална скорост.

Тъй като е малко вероятно да намеря начин да се справя с този проблем, просто ще започна да употребявам технологии, които ми дават безплатен и неограничен интернет. За да не си създам проблеми, спирам да говоря относно това.

Виваком не се спряха с тия throttling атаки срещу свободното слово! Но явно не е намерил подходяща антена за да лови свободен интернет:)

преди 15 часа, kosyo написа:

Виваком не се спряха с тия throttling атаки срещу свободното слово! Но явно не е намерил подходяща антена за да лови свободен интернет:)

ще има ли платка за ф16  ?

не са скъпи

https://www.olx.bg/d/ad/platka-za-f16-block-70-CID632-ID9JXqG.html

преди 2 часа, Banesc написа:

ще има ли платка за ф16  ?

не са скъпи

https://www.olx.bg/d/ad/platka-za-f16-block-70-CID632-ID9JXqG.html

Да, ама сега няма кой да я монтира. Конструкторите на аероплана отдавна са се пренесли във вечните ловни полета, а наследниците им са изгубили технологията, както с ракетите до Луната. :speak:

преди 24 минути, Bubbles написа:

Бъркаш ме с някой.
А иначе за теб конкретно нямам наблюдения, но си има групичка тука която само за това дрънка, даже в повредата на оня самолет намесика Русия, а ти сочиш мен защото съм пуснал една тема и тя не еконкретно насочена към коя да е държава.

Екранна снимка 2025 05 09 221255

Екранна снимка 2025 05 09 221312

на 9.05.2022 г. в 18:53, M.Николов написа:

И повечето украинците воюват, защото управниците им ги вкараха в това положение, не толкова защото мразят руснаците.

3-та година любов по фронта!

Първите плодове на тази любов вече проходиха.

преди 20 минути, M.Николов написа:

А дали си тъп?

Не си прави труда да отговаряш, въпроса е реторичен.

Това е първата война продължаваща вече 3 години от любов(от съвременната история) И от 2-те страни.

преди 2 минути, Staff. написа:

Това не е вярно! :)

Африка и части от Азия наистина имат висока раждаемост, но там демографският проблем е друг, свръхнаселение, младежка безработица, липса на ресурси и много други!

Как да не уважим този титан на мисълта.:D

преди 2 минути, M.Николов написа:

Как да не уважим този титан на мисълта.:D

Щом ти харесва.... :)

Може и тук да те гавря, за мен не е проблем в коя тема ще станеш за смях! 

Африка, младо население, голяма раждаемост и свръх бедно население...

Едно от шест деца в света живее в крайна бедност - Mediapool.bg Бедност – Уикипедия image.jpeg.4e930c3c78434224865fe2e7175ed0a5.jpeg 

За Азия да ти показвам ли или ще продължаваш да плюеш по Европа?

Защо не отидеш в Африка да живееш? :laughing5:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.