Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

на 20.04.2022 г. в 20:33, glen написа:

Русия вече не се интересува от всички тези "рейтингови агенции" на BS и "прогнози" на МВФ и Световната банка - идиотите живеят във виртуален свят на виртуални пари. Новата стратегия на Русия за участие в СТО в металургичната сфера трябва да бъде готова до 1 юни, а Владимир Путин беше много ясен днес, че поведението на Запада спрямо Русия няма да се промени . Ще бъде много интересно да се види тази стратегия и как ще се отрази в нея защитата на Руските производители. Очаквайте нови разработки в сферата на добива, защото Русия има ВСИЧКИ критични ресурси, вариращи от уран до титан до това, което имате в промишлени обеми и единствената причина Русия да не разработва тези находища беше, че беше малко по-евтино да ги купува от други страни. Обстоятелствата се промениха драстично и Русия разполага с достатъчно пари, за да направи всичко.

Истински титан!

на 20.04.2023 г. в 10:16, glen написа:

Сателитът на НАСА се разби в Киев Украйна. РЕАЛНОСТ: Русия свали военния сателит на НАТО

19 април 2023 г

„ОФИЦИАЛНАТА“ история: Падането на стария 300-килограмов сателит, обозначен с RHESSI (Reuven Ramas High Energy Solar Spectroscopic Imager), се очакваше да се случи през 2018 г. и днес навлезе в земната атмосфера за първи път от почти 21 години. НАСА  каза преди няколко дни, че ще наблюдава падането, но не уточни времето и мястото на удара.

Експертите предупредиха, че разликата във времето може да е до 16 часа.

Изображения с огнени топки над Киев, Украйна, бяха споделени от потребители в социалните мрежи, местните медии описват събитието като „специална експлозия“.

По-голямата част от сателита, който беше натоварен да наблюдава слънчевите изригвания, трябваше да е изгорял в атмосферата, но някои отломки може да са паднали на земята.

НАСА обаче каза, че рискът от нараняване в случай на катастрофа на сателит е нисък - около едно на 2467.

Какво __НАИСТИНА__ се случи

Русия свали военен шпионски сателит на НАТО.

Те изглежда са постигнали това, като са използвали чисто новата си система за електронна война, проектирана специално за въздействие върху геостационарни спътници.

За да повлияе на геостационарен спътник, новата система на Русия трябва да може да заглушава чак на 22 500 мили от земята. Но ако същата система за електронна война беше използвана, за да удари спътник в по-ниска околоземна орбита, радиоизлъчванията с висока мощност просто биха затрупали всички системи на борда, което вероятно ще доведе до пълното повреда на сателита и падането му на земята.

Изглежда, че това всъщност се е случило.

Източници в НАТО казват частно, че шпионски сателит на НАТО (Запада) е бил „изваден“ над Украйна. Всъщност НАТО не само е ядосано, те са доста шокирани, както руснаците се опитаха, така и че успяха!

Поредна ескалация. . . 

Титана е свалил и спътник дори :)

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

на 21.04.2022 г. в 19:46, glen написа:

Само още две седмици до капитулацията на Киев!

Гответе се другари-не остана време!

преди 29 минути, diorgiothiol написа:

марката на CD-то Clarion пише и нещо Parriot ми излиза със едно кръгло дето можеш да го натискаш нагоре-надолу-ляво-дясно

на 22.04.2022 г. в 0:08, Banesc написа:

Сергеев  дърпа конците на Путин

Путин му се обажда всяка неделя за да му даде директиви 

На мен ми се обаждат само извънземни.

преди 12 часа, kosyo написа:

На мен ми се обаждат само извънземни.

Кокич ти се обажда и го бъркаш за извънземен.  Той е бивш комсомолец. 

преди 6 минути, M.Николов написа:
на 22.04.2025 г. в 12:34, Реджеп Иведик написа:

Русия губи войната и се разпада.

Няма как - запъртък не се разваля!

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Аз и до сега твърдя че не е имало корейци в Украйна

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Корейците не водят военни действия с Укрия

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Корейци на територията на Укрия не е имало. Ти ако си чел нещо друго - моля дай линк :)

Аз знам че те са били в Курск за да пазят територията на съюзника си - Русия. Ако някой нападне участъка който пазят, естествено че ще се отбраняват. Явно не са такива мижитурки като мироопазващите сили на ООН, които в Газа при първата танкова заплаха от страна на Израел, подвиха опашки и отстъпиха за да не пречат на еврейският геноцид над палестинците.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Обясни ти се, Главо Букова, да не вярваш на свинските медии.

Украйна не празнува 9 ти май. Наричат го презрително "победобесието".

9 ти май празнуват в Москва.

Зеленски най много да прати Дългия Нептун да дефилира на Червения Площад.

Вата, питах те, кой има топки да дойде на парада в Москва ?

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Дългия Нептун.

Крилата ракета, украинско производство, с далекобойност 1000 километра и точност 20 метра.

Та, зададох ви въпрос, Вата, кой има топки да посети парада в Москва на 9 ти май ?

Да, руските политици са законна военна цел за Украйна.

:D

преди 3 часа, Banesc написа:

кажи  за ф16  няма да те гоня из форума 

Ти след като оправи негорящите танкове , предрече голодомор преди 2 години в Европа  и затри си профила щото не позна, сега и от самолети ли започна да разбираш?  Леле на какво място съм попаднал...

преди 3 часа, kosyo написа:

Ти след като оправи негорящите танкове , предрече голодомор преди 2 години в Европа  и затри си профила щото не позна, сега и от самолети ли започна да разбираш?  Леле на какво място съм попаднал...

за всичко познах :giggle1:

на 3.05.2022 г. в 19:52, gagodrago написа:

Никой не може да спре Русия, Владимир ще стане господар на света

•  20:07, 18.02.2015

Странна съдба за САЩ предрича Ванга. Според нея чернокожият президент ще е последен за Америка, защото САЩ или ще замръзне, или ще я „сломи” глобалната икономическа криза, или просто ще се разпадне на южни и северни щати. Засега е трудно да повярваме на това. Но и в предсказанията за Украйна едва ли някой е вярвал преди./Марица.бг

------------------------------

Това ако се окаже вярно и се сбъдне, нашите тъпи русофобски тролове напразно са се напъвали...

https://www.marica.bg/svqt/vanga-nikoj-ne-moje-da-spre-rusiq-vladimir-she-stane-gospodar-na-sveta

И за какви беше този напън. Ми той света свършил вече.. Как сме се прецакали само...

на 3.05.2023 г. в 16:18, Banesc написа:

а се обзалагам че  украйна като тръгне да се разпада след няколко месеца

румъния и полша ще си откъснат по някое парче  защото така правят   тези държави в историята а  тя е циклична 

3-5-2022г

Аз мислех аз да го спечеля този бас, ама ей на няколко месеца минаха и го загубих.Къде да си преведа пенсията?

преди 24 минути, kosyo написа:

Аз мислех аз да го спечеля този бас, ама ей на няколко месеца минаха и го загубих.Къде да си преведа пенсията?

тук не бях много прав

украйна я взе чичо Дончо 

преди 2 часа, kosyo написа:

Кога ще се стреляме с ракети?Не искам да пропусна това шоу.

На автогарата в Луганск? Нали за това говорим. Ох днес мернах и нещо по-зловещо, ама не помня къде беше..

Кога ще пускат ракетите?

За точни прогнози четете само произведенията на литературния клуб "баба Пенка"!

Боже светът свършил, а ние не сме разбрали. Ама казвайте ги тия работи навреме, другари !

Нека силата бъде с теб!

Имам една позната психоложка-казвала ми е да се съгласявам за всичко с такива като теб. По-късно ще има още негорящи танкове- stay tuned :) Заредили са новата порция. Има дори снимка на останките от първия днес. Една боя и е готов.

Но първо -преглед на тъпата руZка проганда през годините:)

Мда, ама като чете тук изнася предимно идиоти:) 

Прасето не оживя,не изкара дори до Коледа, без руZка православна газ.

преди 1 час, kosyo написа:

Най-обичам червените линии и след това новата ядрена доктрина.

Тая червена  линия колко пъти я пресичаха, че се наложи да пренаписват ядрената доктрина и днес пак са ги бомбили...

Не знам? Това Кринки сигурно никога не е било геолокирано :)

Баба Станка е яхнала торпедото, вместо казаците на автогарата в Луганск:)

4-5-2025:) Аз казах ли ви!

преди 49 минути, kosyo написа:

Всеобщо е мнението на баба Пенка е важно за мен и го ценя.

Да спра или да не спря -това е въпроса:) Ох аз съм бил спрял, я да не знам. Добре де като те нервя, що не ме блокираш? Тъжно ли ще ти е без мен?

преди 43 минути, kosyo написа:

Баба Пенка пак е лъскала парапета преди 1 година и е останаланбез пари.. Така става като се слуша тъпата руZка проганда и се мятат пари през прозореца на непознати.

P.S. някой знае ли изхода към темата за спасение?

Баба Пенка удря отново с тотален недоимък. Ще пусна една сълза 😢

И 2025 баба Пенка бере душа, не и върви на жената, но да не и се присмиваме. 

А да бре :)

Знаем ли името на тази песен? Аз викам нещо на Пашкет?

Всеки пост е "бисер" и ще се наложи направата на отделна тема за "Бисерите на kosyo"!

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

Всеки пост е "бисер" и ще се наложи направата на отделна тема за "Бисерите на kosyo"!

А защо не цитираш и това за което ви се подигравам? Ей каква тема ще стане тогава....

Малко нанагорно ли ви идвам на литературния клуб "баба Пенка"-все отбор познавачи,а? Спокойно -ще ми свикнете. Очаквайте още включвания.

Косьо

ти самия си Бисер.

Такъв кухльо рядко се ражда. Трябва да оставиш генетичен материал за науката.

Пп

вчерашния ти опит за някакво заяждане ще влезе в историята

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

какво стана с  ф16  блог 70?намериха ли  чип от пералня ? макета ще лети ли ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.