Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Коя е причината за масовите фалити из Европа? Кажи ти, нали си много наясно с нещата? Щото... и Борел, и Урсула-та твърдят, че руският газ е причината. Дори не го и крият, ти вероятно знаеш по-добре от тях?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 часа, miro20 написа:

Не , не е заради това.

А заради какво в момента газа на борсата ТТФ е по-скъп от преди? Някъде имаше новина, че януари месец Европа е изкупила почти всичкия втечнен газ на САЩ. Ето ти я и причината на скъп газ.

„Маркет ЛИНКС“ определи кой е най-одобряваният български политик

"Президентът Румен Радев остава най-високо одобряваната политическа личност в страната с 45% одобрение."

:hush:

преди 8 часа, maxthon написа:

А заради какво в момента газа на борсата ТТФ е по-скъп от преди? Някъде имаше новина, че януари месец Европа е изкупила почти всичкия втечнен газ на САЩ. Ето ти я и причината на скъп газ.

Аз не мога, да разбера... как може нещо подобно, да се отрича... при положение, че дори самите европейски марионетки го признават публично?! Аз дори съм шокиран, че Урсула и Жозеп Борел го изричат на глас, това за мен е адски странно. Т.е. за*баваш си икономиката, понеже руснаците убивали хора в Донбас!? Що за тъпо разсъждение!?

на 6.02.2025 г. в 0:40, communismatic написа:

Коя е причината за масовите фалити из Европа? Кажи ти, нали си много наясно с нещата? Щото... и Борел, и Урсула-та твърдят, че руският газ е причината. Дори не го и крият, ти вероятно знаеш по-добре от тях?

на 6.02.2025 г. в 8:38, maxthon написа:

на 6.02.2025 г. в 17:14, communismatic написа:

Аз не мога, да разбера... как може нещо подобно, да се отрича... при положение, че дори самите европейски марионетки го признават публично?! Аз дори съм шокиран, че Урсула и Жозеп Борел го изричат на глас, това за мен е адски странно.

Причината е ясна , но само не за рашистопитеците комундели като вас, за които война и рашистки терор  в украйна не съществува.

А именно те са причината  и за санкциите  срещу рашистки хора и организации свързани с финансирането на войната, така и с ресурсите на рашистите , с които финансират същия този терор и война.

Няма противоречие че Урсула и др посочват цените на газта като причина за проблеми в Европа и другаде, разликата е че те ясно и са казвали ЗАЩО и  ЗА КАКВО са санкциите .

И успешно  се справят с алтернативи, диверсификация и т.н.

За ралзика от нашия мухльо рашистка подлога, заемащ поста президент , който никога, ама никога не е казал нито веднъж пряко обвинение или критика към рашистан и режима на путлю.

И разбира се че ще ви е "адски странно" и "неразбираемо" . Защото и вие сте фенове на рашисткия терор и престъпления.

Ето - и аз не мога да ви разбера, но избора да сте неумни антибългари и рашистки подлоги си е лично ваш.

на 6.02.2025 г. в 17:14, communismatic написа:

Т.е. за*баваш си икономиката, понеже руснаците убивали хора в Донбас!? Що за тъпо разсъждение!?

Тъпи рзсъждения ????

Не, наистина си толкова ниско ниво че амебите те гледат отгоре....

преди 8 минути, miro20 написа:

За ралзика от нашия мухльо рашистка подлога, заемащ поста президент , който никога, ама никога не е казал нито веднъж пряко обвинение или критика към рашистан и режима на путлю.

Все едно чета Шиши. А бре, вие да не сте от една порода?

преди 10 минути, miro20 написа:

Причината е ясна

В крайна сметка пак не отговори защо газа на борсата ТТФ е по-скъп от преди.  Някои хора си спомнят цени от 10-15-20 евро за мегават. Защо в момента е 55 евро за мегават?

преди 14 минути, miro20 написа:

И резултата е виден. Цени в пъти по-големи. Винаги си говорил за някакъв имагинерен шантаж. Все ми се струва, че "шантаж", но пък евтино винаги е по-добре от типичен грабеж.

преди 2 часа, miro20 написа:

Кое е "диверсификация"? Заменянето на руски тръбен газ с американски втечнен? Джокович, ти ли си?

Няма противоречие че Урсула и др посочват цените на газта като причина за проблеми в Европа и другаде, разликата е че те ясно и са казвали ЗАЩО и  ЗА КАКВО са санкциите .

Тъй ли? Ми що ЕС не санкционира тогава и САЩ за интервенциите в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Югославия, Виетнам...

Не, наистина си толкова ниско ниво че амебите те гледат отгоре.

Още малко и ще взема да се обидя от теб... Не знам, дали осъзнаваш колко елементарно парче си, ама...

преди 1 час, communismatic написа:

Тъй ли? Ми що ЕС не санкционира тогава и САЩ за интервенциите в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Югославия, Виетнам...

Защото няма нищо общо случаите.

Една амеба би разбрала, но за теб няма смисъл... :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Все едно чета Шиши. А бре, вие да не сте от една порода?

Още чакам да ми посочиш кога съм говорел като шиши от 2016 г когато мухльото презилдент бе проуечн, предложен, избран от рашистка разузнавателна служба на Решетников чрез  партийните и др комундели предатели в България ?

Спекулациите ти са ясни ... чудиш се как да си изсмучеш от пръстите си заяжданици и тролене :)

Чакай да ти подскажа още тема да се заяждаш - шиши и той като мен прокламира евроантлантически ценности и проевропейски позиции.

:) :)

смешник :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Още чакам да ми посочиш кога съм говорел като шиши от 2016 г

Не знам за 2016-та, 1984-та или някояситамдруга година, Мирчàоглу ефенди.

Сега обаче удивително много приличаш на Шиши по говорене.

преди 1 час, miro20 написа:

Защото няма нищо общо случаите.

Тъй ли? Каква е разликата? :)

Казват че рашистан нямали представители на конференцията в Мюнхен ? 

Не е вярно, ето на зеления чорап отново изцяло в рашистката реторика и опорки

- кой насъсквал и окуражавал Украйна да си връща територии, още тогава казвал че трябва дипломация / как се води дипломация и преговори с настъпващи рашистки орки , мухльото не уточнява/.

- някои наивни невежи политици и у нас сега се ослушвали и си въобразяват че русия може дабъде победена... че някога украйна ще си върне превзетите територии.... че Украйна никога няма да е в НАТО и т.н. и т.н. изцяло ама изцяло рашистка реторика като говорител на РТ и ТАСС

Като отново не напрви дори намек за призив към рашистан за диалог и преговори . Нито дума за вината на рашисткия режим . Винаги други виновни за стотиците хиляди жертви - или ще е Европа, или тези които я подкрепят или самата Украйна която направила огромна грешка че се съпротивлява и смее да  контранастъпва за да си върне територии.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

ЛоботоМирко, кво стана с отговорите на въпросите ми? Ти си умно момче, недей така... имаш огромна информация в главата си, все ще намериш нещо из главата си, че да ми отговориш.

преди 14 минути, miro20 написа:

изцяло ама изцяло рашистка реторика като говорител на РТ и ТАСС

Пеевски, ти ли си бре?

Чий го дириш в тоя форум?

на 8.02.2025 г. в 19:12, ivottoshev написа:

Не знам за 2016-та, 1984-та или някояситамдруга година, Мирчàоглу ефенди.

Сега обаче удивително много приличаш на Шиши по говорене.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Пеевски, ти ли си бре?

Чий го дириш в тоя форум?

на 8.02.2025 г. в 19:02, miro20 написа:

Спекулациите ти са ясни ... чудиш се как да си изсмучеш от пръстите си заяжданици и тролене :)

Чакай да ти подскажа още тема да се заяждаш - шиши и той като мен прокламира евроантлантически ценности и проевропейски позиции.

:) :)

смешник :)

:giggle1:

преди 12 минути, communismatic написа:

ЛоботоМирко, кво стана с отговорите на въпросите ми? Ти си умно момче, недей така... имаш огромна информация в главата си, все ще намериш нещо из главата си, че да ми отговориш.

на 8.02.2025 г. в 19:02, miro20 написа:

Една амеба би разбрала, но за теб няма смисъл... :)

:hush:

Мирча!

"Разрешаването на кризата в Украйна чрез продължаващи военни действия е невъзможно; необходим е всеобхватен план за прекратяване на конфликта, каза още Келог."

https://fakti.bg/world/950102-kelog-konfliktat-e-mejdu-rusia-i-ukraina-tramp-e-posrednik-a-za-es-nama-masto-na-pregovorite

Това да ти напомня за нещо казано от Президента Радев преди доста време?:hush:

Румен Радев преименува летището в София. Вече ще носи името на Васил Левски

Новото официално наименование е Летище „Васил Левски“ – София. Със свой указ от 17 февруари 2025 г. президентът Румен Радев наименува Летище София на името на Апостола на свободата Васил Левски. Така неговото официално наименование става Летище „Васил Левски“ – София.

Министерството на транспорта и съобщенията подкрепи през ноември 2024 г. реализирането на предложения от Българската академия на науките проект за именуване на летище София на името на най-светлата историческа личност за България Васил Левски.

Акад. Ревалски получи положителното становище на Министерството на транспорта и съобщенията и го информира за необходимите конкретни действия за именуването на летище София.

бтв

на 15.02.2025 г. в 14:44, maxthon написа:

Не помниош ли дебата с Герджиков ? От де да помниш.. ти не си българка че да помниш такива подробности :) 

на 15.02.2025 г. в 22:14, M.Николов написа:

Мирча!

"Разрешаването на кризата в Украйна чрез продължаващи военни действия е невъзможно; необходим е всеобхватен план за прекратяване на конфликта, каза още Келог."

https://fakti.bg/world/950102-kelog-konfliktat-e-mejdu-rusia-i-ukraina-tramp-e-posrednik-a-za-es-nama-masto-na-pregovorite

Това да ти напомня за нещо казано от Президента Радев преди доста време?:hush:

Слави Василев, ти ли си :) :) 

Леле как се развихри вчера при Цветанка. 

няма такова дънооо нямаааа.... 

И такива като теб им пригласяте.... тотално дъно  !

преди 9 часа, Т.Христов написа:

Румен Радев преименува летището в София. Вече ще носи името на Васил Левски

мухльото преименувал летището с  името на столицата ни на друго българско име.

Наистина, защо ? След като има тоооолкова други, основно руски имена на незаслужили за България , личности  ?

преди 49 минути, miro20 написа:

мухльото преименувал летището с  името на столицата ни на друго българско име.

Наричаш "мухльо" човекът, кръстил летище на името на Васил Левски?!?

Ти си АНТИБЪЛГАРИН бре, отрепко насрана :hit:

Spoiler

Ах колко те е яд, че не можеш да плювнеш по това действие на Президентаааа :laughing5:

Наистина, защо ?

Е защо де? Международното летище в Ню-Йорк е кръстено на президента на САЩ Кенеди. Международно летище в Истанбул е кръстено на Ататюрк. Каква ли причина може да имаме за да не си кръстим летището на Васил Левски? Може би ако зависеше от теб  изобщо нямаше и да си помислиш да го кръстиш така. Би ли предложил по-подходящо име на летището изключая старото и новото? Аз бих предложил и Димитър Списаревски.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.