Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, "Саша" написа:

Славяните!!!!!! 

Кажи, де? Що млъкна? :) 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 793,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, "Саша" написа:

На какъв език искаш да ти го напиша? Славяне!

Славяните? Кои по-точно? Венетите предполагам?

преди 1 час, plamen.spam написа:

Още по-бърза справка:

Захари Стоянов

Иван Вазов

По тази логика защо портретът на Стамболов е там? 

преди 2 минути, communismatic написа:

Славяните? Кои по-точно? Венетите предполагам?

Ако венетите не са славяни, тях към коя езикова и културна група ги поставяш?????

преди 2 часа, miro20 написа:

Електората на зеления чорап едва ли се задълбава толкова . Като виждам реакциите /липсата/ ми е ясно че малоумните пак ще се надяват за "смяна на модела" , пък то модела ДС + мутри приватизатори + червена олигархия зад Зеления чорап. Черепа и Бобокови ясно и екзалтирано вече подкрепиха мухльото.

Всички "забравиха" и заръките на Решетников който ясно нарича мухльото още от 2016 г проруски президент / както и навсякъде в чужбина го кичат/ и че ще изиграе  прекрасна роля за излизане на България от ЕС и НАТО. 

Щом сега предсрочно е активиран, рашистките служби са преценили както от 2016 г много точно момента кога да го предложат, кога да слезе от президентството и кога да бъде активиран. 

Нелсучайно Решетников полозва неофициални финансирани от рашистите, социологически проучвания и какво ли не за тази кандидатура. 

Сега също са проучили мноооого добре момента да бъде активиран за техните цели . 

И да припмня че малоумната ватенка  махна портрета на Захари Стоянов : 

Защо портретът на Стамболов не е премахнат тогава?

преди 3 минути, "Саша" написа:

Ако венетите не са славяни, тях към коя езикова и културна група ги поставяш?????

Извинявай, би ли ми отговорил на въпроса? Щото към настоящият момент само потвърждаваш всеобщото мнение за себе си, а то не е особено добро.

преди 1 минута, communismatic написа:

Извинявай, би ли ми отговорил на въпроса? Щото към настоящият момент само потвърждаваш всеобщото мнение за себе си, а то не е особено добро.

Извинявай, кога ще прочетем мнението ти по темата?

току-що, "Саша" написа:

Извинявай, кога ще прочетем мнението ти по темата?

Аз мнението по темата отдавна съм го написал, нямам нужда някой да ми казва... Питам те, що си противоречиш през 10 минути? И що се обиждаш, когато те гаврят тогава? Ми, ти значи си точно такъв, за какъвто те имат...

току-що, communismatic написа:

Аз мнението по темата отдавна съм го написал, нямам нужда някой да ми казва... Питам те, що си противоречиш през 10 минути? И що се обиждаш, когато те гаврят тогава? Ми, ти значи си точно такъв, за какъвто те имат...

И то е? 😆

току-що, "Саша" написа:

И то е? 😆

Ще отговориш ли на въпроса или нещо продължава, да те притеснява? Не се тревожи, и без това нямаме високо очакване към теб. :) 

Ще отговориш ли на въпроса или нещо продължава, да те притеснява? Не се тревожи, и без това нямаме високо очакване към теб. :) 

Не разбрах мнението ти по темата? Притесняваш ли се да го напишеш?

току-що, "Саша" написа:

Не разбрах мнението ти по темата? Притесняваш ли се да го напишеш?

Първо аз зададох въпрос, на който ти не отговори. Когато ти ми отговориш, ще ти отговоря и аз. Знам, че изпитваш панически страх от въпросите ми, ама с тия евтини номерца... пробвай с някой на твоят акъл.

Първо аз зададох въпрос, на който ти не отговори. Когато ти ми отговориш, ще ти отговоря и аз. Знам, че изпитваш панически страх от въпросите ми, ама с тия евтини номерца... пробвай с някой на твоят акъл.

Отговорих ти няколко пъти и съвсем любопитно те попитах какво ти е мнението по темата. Баси и нещастника..... 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

По тази логика защо портретът на Стамболов е там? 

Не му разваляй опорката и лъжите на Miro20...Тъкмо ги беше нагласил и сплел добре,за да заблуждава хората...

току-що, "Саша" написа:

Отговорих ти няколко пъти и съвсем любопитно те попитах какво ти е мнението по темата.

Отговори ми "славяни"? Кажи поне какво визираш с това? Щото и по историческите теми те зная колко си силен, поне да настане всеобщ смях.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Баси и нещастника.....

Е, поне не съм палячото на форума, както някои други... Нали? :) 

преди 2 минути, communismatic написа:

Отговори ми "славяни"? Кажи поне какво визираш с това? Щото и по историческите теми те зная колко си силен, поне да настане всеобщ смях.

Е, поне не съм палячото на форума, както някои други... Нали? :) 

на 14.02.2026 г. в 23:36, "Саша" написа:

Траките не са били Българи, но това е съвсем отделна тема....... както и да е! Говорихме за славяните. Ние винаги сме били в конфликт, днес в рузия почти не останаха славяни..... това е съвсем друга тема. Китай гледа на север и съвсем скоро ще прояви претенции за земя. Славяни се бият срещу славяни  като ги обвинават, че били нацисти и не знам си какви..... Това продължава вековеееее. Ние никога не сме били обединени! Няма да се очудя ако бъдем заличени заради разединение каквото има има и днес. 

Да? Аз ти го постнах тоя пост и те питах що си противоречиш през 10 минути? Нещо да поясниш, ако може... Щото... пак да повторя - само потвърждаваш всеобщото мнение за теб. :) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Да? Аз ти го постнах тоя пост и те питах що си противоречиш през 10 минути? Нещо да поясниш, ако може... Щото... пак да повторя - само потвърждаваш всеобщото мнение за теб. :) 

Аз като ви казвам, че не с всичкия си този човек, се чудите защо...... 😆

току-що, "Саша" написа:

Аз като ви казвам, че не с всичкия си този човек, се чудите защо...... 😆

Умно Джоки, що така ти е трудно, да си обясняваш собствените коментари? Да не би проблема, да е в собствената ти глава? Както и предполагаме... ;) 

Умно Джоки, що така ти е трудно, да си обясняваш собствените коментари? Да не би проблема, да е в собствената ти глава? Както и предполагаме... ;) 

Мнението ти по темата ще прочетем ли през тази година или ще си останем с надеждата? 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Мнението ти по темата ще прочетем ли през тази година или ще си останем с надеждата? 

Първо си обясни малоумният коментар и тогава, обясних го веднъж, два пъти... явно още няколко пъти трябва, да ти ги го обясня. Все пак си имам работа с турски тираджия, който гласува за Бойко.

Първо си обясни малоумният коментар и тогава, обясних го веднъж, два пъти... явно още няколко пъти трябва, да ти ги го обясня. Все пак си имам работа с турски тираджия, който гласува за Бойко.

На теб и сто милиарда пъти да ти го обясня, не си способен да го разбереш. Причината е видима и слабоумието няма как да го прикриеш..... 

преди 14 минути, Лудият Учен написа:

Не му разваляй опорката и лъжите на Miro20...Тъкмо ги беше нагласил и сплел добре,за да заблуждава хората...

То и  портретът на Иван Вазов е също там. Абсолютни тъпотии.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.