Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, Bubbles написа:

Нали това ти казвам - НИЕ сами трябва да можем да се пазим и от Русия и от Щатите и от всички, а не като пръдне единия ние да се насираме.

Или за теб е по-добре да сме зависими все от единия или от другия?

И как по-точно ще се пазиш - с многочислено население, високи оръжейни технологии, ядрено оръжие? 🙄 Определено си живо доказателство защо референдумите са вредни за България. 😥

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 793,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, Bubbles написа:

Тия ли беха дето са строили в речно корито?

Не. Елените са богати руснаци. И мутрите. Арабаджиеви.

току-що, Мери) написа:

И как по-точно ще се пазиш - със специално високотехнологично оръжие, с многочислено население, високи технологии, ядрено оръжие? 🙄 Определено си живо доказателство защо референдумите са вредни за България. 😥

Как така как?
Трябва да имаме собствено оръжие, армия а не да чакаме сульо и пульо да ни пазят задника.
В момента нямаме ни армия, ни оръжие и това важи за цяла Европа, на кратко това означава, че сме зависими а следващата статия го потвържава на 100%.
Ако ти ок с това, то аз не съм.

https://btvnovinite.bg/svetut/rjute-evropa-ne-mozhe-da-se-zashtitava-bez-sasht.html

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не. Елените са богати руснаци. И мутрите. Арабаджиеви.

Ахаа, те тия двамата нали беха в затвора или внезапно са се опказали там по погрешка?

преди 4 минути, Bubbles написа:

Как така как?
Трябва да имаме собствено оръжие, армия а не да чакаме сульо и пульо да ни пазят задника.
В момента нямаме ни армия, ни оръжие и това важи за цяла Европа, на кратко това означава, че сме зависими а следващата статия го потвържава на 100%.
Ако ти ок с това, то аз не съм.

https://btvnovinite.bg/svetut/rjute-evropa-ne-mozhe-da-se-zashtitava-bez-sasht.html

Ахаа, те тия двамата нали беха в затвора или внезапно са се опказали там по погрешка?

Къде си видял мутра в България да е в затвора? 😀 Не, естествено. То, ако е така, Борисов трябваше отдавна да е в затвора.

https://www.moreto.net/novini.php?n=420113

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Къде си видял мутра в България да е в затвора? 😀 Не, естествено.

Е знам ли, по едно време уж ги беха арестували и ореваха света че ги репресирали, после единия се оказа "болен" и след това не знам какво стана.

преди 2 часа, Bubbles написа:

България и Европа ще си оправят отношенията с Русия

https://www.facebook.com/photo?fbid=122163987350741735&set=a.122116989716741735&locale=bg_BG

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Зле е, момичетата се разхождат полу голи и то посред нощ. Няма нег.ри или поне някакъв афганистанец да ги изнасили. Както е в Европата.

преди 1 час, Мери) написа:

Това ли измисли?
Щом стреляш така на посоки ясна е работата, скрий се.

току-що, Bubbles написа:

Това ли измисли?
Щом стреляш така на посоки ясна е работата, скрий се.

Ясно и ти не знаеш отговора на въпроса от снимката. 😁

преди 3 часа, Bubbles написа:

...абе цъфтиме ти казвам...
...и понеже сме мноо денмократични и свободни всичко това минава със скапаното 49.3.

Еееееее, вие сте голяма работа, имате си президент като монарх, той коли и той беси пък и 49.3 си имате, те това е блага работа само като за Боко рапона и Шиши Шопаров.

преди 10 минути, Мери) написа:

Ясно и ти не знаеш отговора на въпроса от снимката. 😁

Не, тук въпроса е какво общо има този твой въпрос с това което разискваме?
Говорим си за Европа и нейната независимост а ти се ловиш за Русия като удавник за сламка.
Кажи ми сега искаш ли независима Европа както от САЩ така и от Русия и всякакви други трети страни или не?

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Еееееее, вие сте голяма работа, имате си президент като монарх, той коли и той беси пък и 49.3 си имате, те това е блага работа само като за Боко рапона и Шиши Шопаров.

Заеби направи сме шампиони, а макарона как не се намери некой да го свари деа и тупана, дип че му остана само една година.

преди 22 минути, Bubbles написа:

Говорим си за Европа и нейната независимост а ти се ловиш за Русия като удавник за сламка.
Кажи ми сега искаш ли независима Европа както от САЩ така и от Русия и всякакви други трети страни или не?

незнаеш ли бе французче - има 2 вида управление - монархия и империя - Европа е монархия, малки страни с много партньори и и всеки е зависим от всеки - САЩ се стреми към империя - голяма страна която си произвежда всичко за народа си, без външна намеса, затова искат Греландия - там има ценни изкопаеми, например за електромобилите

преди 35 минути, The Lone Star написа:

Нещо падате засега...

В последно време сме доста зле а и трансфери на направихме...

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

незнаеш ли бе французче - има 2 вида управление - монархия и империя - Европа е монархия, малки страни с много партньори и и всеки е зависим от всеки - САЩ се стреми към империя - голяма страна която си произвежда всичко за народа си, без външна намеса, затова искат Греландия - там има ценни изкопаеми, например за електромобилите

Кфа монархия е Европа ве? Я слез на земята! Кой е царя на Европа кат' е монархия? 
Била е преди векове, ся всичко е републики повечето парламентарни.
А САЩ може да се стреми към каквото си поиска, но това не значи че ние трябва да им клякаме и/или да зависим от тях.
Искали били Гренландия, може много неща да искат ама едно да искаш па съвсем друго да можеш и трето и четвърто да го направиш и да е успешно.

преди 49 минути, Bubbles написа:

Заеби направи сме шампиони, а макарона как не се намери некой да го свари деа и тупана, дип че му остана само една година.

За Русия ти се залови, не ми приписвай твоите грехове, ако обичаш. :wink12:

преди 15 минути, Мери) написа:

За Русия ти се залови, не ми приписвай твоите грехове, ако обичаш. :wink12:

За кфо съм се заловил?
Я беги легай че вече не помниш и кфо си драскал.

преди 4 часа, Bubbles написа:

За кфо съм се заловил?
Я беги легай че вече не помниш и кфо си драскал.

Като типична копейка, лъжеш на килограм. 😥

преди 11 часа, Bubbles написа:

Щот дрънкате глупости.

Опитваш се да ми кажеш че има разлика между това народа да избере един каун и той да се окопае във властта и да бъдат избрани 240 кауна и най наглите от тях да се окопаят във властта.
На вас не ви се носи отговорност, вас ви е страх че при една истинска демокрация никой няма да допусне анти-българските и анти-европейските малоумщини които днес приемат всички урсуляци, страх ви е, че България и Европа ще си оправят отношенията с Русия, че току-виж и България и Европа тръгнали напред.
Съгласен съм че има много идиоти които гласуват за ГЕРБ, ППДБ и Пеевски, ми не им е лесно на хората с тия психически заболявания, ама е крайно време техния глас да заглъхне, щот' иначе както я караме Европа ще остане само едно географско понятие.

преди 13 часа, Мери) написа:

Смяташ, че на всяка цена трябва да излезем от ЕС и НАТО, само и само да си възобновим отношенията с Русия и да се възползваме от нейтие хм "ефтини" ресурси, колко ефтини само ти си знаеш. Но ти изглежда си човек, който не вижда по-далеч от носа си - ми добре, сега ще си изберем Мунчо и той ще ни върне към братска Русия и после, когато режима в Москва падне, когато Русия почне да продава ресурси на другите страни на по-високи цени, тя ще задържи "ефтините" споре теб цени, с които ще ни дари на същото ниво, а няма да избере да ги продава по-скъпо само защото сме били към нея лоялни. Това може да го твърди само човек, който грам понятие си няма от икономика, пазарни цени и т.н. Защото Русия няма да е вечно под санкции, в някакъв момент тези управници ще се сменят и тогава ще почнат да продават "ефтините" си според теб ресурси на нормални цени, а ние ще сме излезли от ЕС и нашите управници вече отдавна ще са ни завели до тоталната крива круша. 😥

Ти болен ли си? Кога съм казал, че трябва да излизаме от където и да е. 

Единственото, което казвам е да си гледаме нашия БЪЛГАРСКИ интерес а не на другите държави и да чакаме ТЕ да ни оправят!

И никога не съм искал връщане или обръщане към Русия или която и да е друга държава...

преди 2 часа, Belefor написа:

Единственото, което казвам е да си гледаме нашия БЪЛГАРСКИ интерес а не на другите държави и да чакаме ТЕ да ни оправят!

И никога не съм искал връщане или обръщане към Русия или която и да е друга държава...

То и на мен така ми говорят тия от облъчените. Говори ми за някаква Атидже. БРИКС, Россия...

Педофилската секта и наркоманите от ПППП. В интерес на истината това не е от сега, това явление. Когато гледаш българския интерес и има една група от люде, които не могат да схванат, че България трябва да си гледа своя интерес и се почва. Ама Как така. Или Россия или САЩ, нас кой ще ни дава пари. Трябва ни спасител, закрилник. Невъзможно е. Как така?  България да бъде самодостатъчна невъзможно е. НАТО ще ни пази от лошата Турция. Или от лошите руснаци.

преди 1 час, Belefor написа:

Нали разбираш, че светът се дели на две големи геополитически групи, ако не си в едната, ще си в другата, освен ако не си толкова силен, колкото Русия и САЩ, тогава можеш да си позволиш да налагаш собствените си интереси на този и онзи, България не е толкова силна, предполагам, че го разбираш това, макар че като ти чета постингите, стигам до извода, че може и да не го разбираш, след като твърдиш, че ние сами ще се защитаваме. Та да се върна на двете геополитически групи - ако решиш да излезеш от едната и да се присъединиш към другата настъпват разни трусове, нас просто ще ни пуснат да си вървим най-вероятно, след като платим един куп  пари като договорна неустойка примерно,  но с други не е така - Украйна , виж какво й се случи като реши да се отцепи от БРИКС. Аз предлагам всички, които ги влече към БРИКС индивидуално да си грабнат парцалите и да отиват натам, не да изгарят от желание нас да пратят там, а те да си стоят в Германия, Белгия, Франция и т.н. Ето в Русия например, веднага ще ви намерят работа, няма какво да се плашите, при това високо платена, стабилна  и на договор.  :wink12:

Единственото нещо, което аз лично разбирам, е че ти нищо не разбираш от геополитика, но коментираш някакви измислени конспирации.

Реално България БЕШЕ силна точно преди да влезем в ЕС. Имахме си и редовна армия и техника и всичко което ни трябваше за защитаване. 

Само в твоята празна глава има две големи геополитически групи. От няколко Китай е супер сила обзаведена с всичко възможно да се защитава от всичко и от всеки.

Не разбирам също защо намесваш във войните БРИКС, когато си нямаш представа за какво говориш. Това е ИКОНОМИЧЕСКИ съюз на държави с цел подпомагане на една друга с обща банка.

Като даваш съвети да ходим тук или там - аз ти давам съвет да грабваш парцалките си и да ходиш в Украйна - там дават високо платена , стабилна и на договор заплата....

За пореден път - СМЕШНИК!

преди 6 часа, Мери) написа:

Като типична копейка, лъжеш на килограм. 😥

Само споменах въпросната страна и ти се хвана за нея.Задавам ти конкретни въпроси, ти само едно си знаеш едно си баеш. 

Отговори на въпросите ми ако ти стиска.

преди 3 часа, Belefor написа:

Единственото нещо, което аз лично разбирам, е че ти нищо не разбираш от геополитика, но коментираш някакви измислени конспирации.

Реално България БЕШЕ силна точно преди да влезем в ЕС. Имахме си и редовна армия и техника и всичко което ни трябваше за защитаване. 

Само в твоята празна глава има две големи геополитически групи. От няколко Китай е супер сила обзаведена с всичко възможно да се защитава от всичко и от всеки.

Не разбирам също защо намесваш във войните БРИКС, когато си нямаш представа за какво говориш. Това е ИКОНОМИЧЕСКИ съюз на държави с цел подпомагане на една друга с обща банка.

Като даваш съвети да ходим тук или там - аз ти давам съвет да грабваш парцалките си и да ходиш в Украйна - там дават високо платена , стабилна и на договор заплата....

За пореден път - СМЕШНИК!

България, колкото и да е силна пред една Турция примерно би имала мащабите на Украйна пред Русия, да не кажем и по-зле. Толкова по-силни от нас държави се присъединяват и искат да се присъединят към НАТО, само ние ще излизаме от там, защото сме много умни. 😥 А като излезете от НАТО кой ще ви отбранява от НАТО, защото нали се сещате, че една от причините да сме в НАТО е да не бъдем атакувани от страни от НАТО или това няма как да го стоплите? 🙄

преди 2 часа, Bubbles написа:

Отговори на въпросите ми ако ти стиска.

Стиска ми, но няма как да отговоря, защото  няма въпроси - не си ги задал. 

преди 47 минути, Мери) написа:

България, колкото и да е силна пред една Турция примерно би имала мащабите на Украйна пред Русия, да не кажем и по-зле. Толкова по-силни от нас държави се присъединяват и искат да се присъединят към НАТО, само ние ще излизаме от там, защото сме много умни. 😥 А като излезете от НАТО кой ще ви отбранява от НАТО, защото нали се сещате, че една от причините да сме в НАТО е да не бъдем атакувани от страни от НАТО или това няма как да го стоплите? 

Пълен смешник.....даже си нямаш никаква представа нито какво е НАТО нито за какво се бори или за какво е създадено. НАТО означава само едно - САЩ чрез НАТО слагат легално военни бази където си поискат и правят каквото си поискат. НАТО=САЩ...

Държавите се атакуват поради някаква причина. Няма нападение над държава без смисъл. В този ред на мисли АБСОЛЮТНО никой няма да нападне България, защото нямаме нищо апетитно за нито една държава покрай нас.

Трябва да си много заблуден за да си мислиш, че САЩ отвлякоха президента на Венецуела за да 'оправят' живота на хората във Венецуела. 

Безмозъчен смешник!

И само да ти дам пример - По билото на ЦЯЛАТА Стара планина имаше заредени ракетни силози към по големите градове на Турция. Ей затова никой не смееше да ни нападне. Сега няма нападания защото така или иначе вече сме превзети от всички НПО-та на САЩ!

току-що, Belefor написа:

Пълен смешник.....даже си нямаш никаква представа нито какво е НАТО нито за какво се бори или за какво е създадено. НАТО означава само едно - САЩ чрез НАТО слагат легално военни бази където си поискат и правят каквото си поискат. НАТО=САЩ...

В НАТО членуват 32 страни, което означава, че НАТО  не е равно на САЩ, СМЕШНИЧКЕ!

току-що, Belefor написа:

Държавите се атакуват поради някаква причина. Няма нападение над държава без смисъл. В този ред на мисли АБСОЛЮТНО никой няма да нападне България, защото нямаме нищо апетитно за нито една държава покрай нас.

Никога не можеш да бъдеш АБСОЛЮТНО сигурна, че няма да те нападнат. България е разположена на стратегическо място.   Тя е своеобразен  „мост между континентите“. България заема централно място на Балканския полуостров, което я прави ключов транспортен и военен възел. Който контролира територията на България, има директен достъп до Сърбия, Гърция, Турция, Румъния и Северна Македония. Исторически, България е „задният двор“ на Босфора и Дарданелите. Контролът над българската територия осигурява стратегическа близост до Истанбул и пътя към Близкия изток. През страната минават основните сухопътни артерии, свързващи Западна и Централна Европа с Азия. Така, че лежи си ти на тая кълка - че никой няма да те нападне и може в някакъв момент да се окажеш изненадана, ако  глупостта ти да ни изкараш от НАТО има успех. 😥

току-що, Belefor написа:

Трябва да си много заблуден за да си мислиш, че САЩ отвлякоха президента на Венецуела за да 'оправят' живота на хората във Венецуела. 

Никъде не съм твърдяла подобно нещо, СКЪПА. :wink12:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.