Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 40 минути, Proshark написа:

Мирко,пак се опитваш да манипулираш...тъпанарски...нещо типично за елементарната ти душичка...Що не кажеш цялата реплика на Президент Йотова!? Предполагам щото нямаш топки...

Аз виждам само един голям мухльо -и това не е Президент Йотова,не е и Президент Радев,а нескопосаните опити на един мухльо ,да очерни президентската институция...щото там не е чехлю..примерно...

Личи си кой е жалката елементарна душичка . Как ли не  търсите сламките да се оправдавате и гърчите :)

Но пък съм доволен, не го крия . 

А за мухльото мн точен колаж :

640149346_26361401370133750_731183357572

Проблема е че наистина боклука е много и ще вземете много проценти .

Така е, когато се събере много отпадък.... 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 55 минути, miro20 написа:

Проблема е че наистина боклука е много и ще вземете много проценти .

Знам че газ пикаеш заради процентите на Радев. Замисли се обаче защо се получава така. Русия ли е виновна? Лично Путин може би? А не е ли по-вероятно причината да е в "прекрасното" управление на Бочко и неговият сол ташак - Шиши? Ако не бяха карднàли и с гхъзовете си, а бяха помислили поне малко и за благоденствието на народа, дали сега Радев щеше да ги пребие на изборите като маче у дирек?

преди 1 час, miro20 написа:

Но пък съм доволен, не го крия . 

Бесен си ,че твоят вожд - Борисов Великата Мутра ще загуби изборите с много...И не,не можеш да го скриеш...Ако не успеят да купят гласове ГЕРБ, може да останат и трети...Свиквай...

преди 8 часа, Proshark написа:

Абе,ти не си спрял да плюеш по Русия много преди Путин да застане начело....не ми се измъквай по терлици..А пък за Радев -още нямаше едно сигурно нещо,че ще стане изобщо президент и вече си го беше заплюл...Та..тя злобата и гузната съвест ...от нея не можеш да избягаш... 

Кога е било това - Путин да не е начело? 🙄 Аз откак се помня, все той е бил начело, несменяем бре, ни ще да сдаде властта, също като Ердоган! 😥

преди 3 часа, miro20 написа:

Дори Йотова има по големи топки от мухльото Зелен чорап ! :) :)

Очаквам мухльото да каже в прав текст кой е агресора, както и "чий е Крим" .

Да, определено тя ми се издигна в очите напоследък, оказа се по-интелигентна, отколкото я мислех. 🙂

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Знам че газ пикаеш заради процентите на Радев. Замисли се обаче защо се получава така. Русия ли е виновна? Лично Путин може би? А не е ли по-вероятно причината да е в "прекрасното" управление на Бочко и неговият сол ташак - Шиши? Ако не бяха карднàли и с гхъзовете си, а бяха помислили поне малко и за благоденствието на народа, дали сега Радев щеше да ги пребие на изборите като маче у дирек?

Получава се така заради кухи глави като вашите изпрани с червена соц пропаганда и тотални фейкове, мозъци .

Както казах, много е червено-путинистко-съвецкия боклук който се разпредели много хаотично между дребни партийки . 

И матушката е недоволна.

все пак 200 русфилистични путински организации които ръководят проджници като Малинов, искат свое представителство за своята антибългарска дейност в услуга на матушката.

БСП, АБВ тотално се провалиха, АТАКА, Израждане, Величия и т.н. също .

Въпреки че те са от едно котило, с еднакви функции и именно електората им трябва да се обедини под шапката на зеления чорап.

преди 5 часа, Мери) написа:

Да, определено тя ми се издигна в очите напоследък, оказа се по-интелигентна, отколкото я мислех. 🙂

Малко ми прилича на мимикрия... 

Напоследък дори самия мухльо се изказва от Германия че да са спокойни за ЕС , за НАТО и т.н. 

т.е. почна да заиграва и с младите в "лошия Запад" като се представя и за техен предствител , "защитник на европейското ни бъдеще" . 

Тотална мимикрия и лъжепророк , въпроса е колко млади хора ще излъже продажника. 

все пак 200 русфилистични путински организации които ръководят проджници като Малинов, искат свое представителство за своята антибългарска дейност в услуга на матушката.

Тя дейността на отделна политическа сила се изразява в това дали е била на власт или не. Защото именно когато си на власт имаш и директните лостове за влияние. И я да видим дали може да покажеш някой бил на власт да е проявил пробългарска политика? До тук няма такъв.....

Получава се така заради кухи глави като вашите изпрани с червена соц пропаганда и тотални фейкове, мозъци .

Ми не е баш така. В началото за Бочко гласуваха над милион избиратели, а сега са сто хиляди и то повечето е купен и административен вот. Защо изгубихте доверието на тези 900 000 души? Заради Путин и руснаците, или заради кражбите и лошото ви управление? 

Малко ми е странна тая работа-човек,който се е възползвал от соца,днес първи "демократ"...иначе реве за лустрация...ама фурнаджийска лопата от всякъе...на Русе ток не им трябва..такъв ветрогенератор си имат,че не знам що не си направят профсъюз и да го регистрират..и да го преместят на видно място,ама в някое село...

преди 11 часа, miro20 написа:

Личи си кой е жалката елементарна душичка .

Естествено, че си личи.

Жалката и елементарна душичка в този форум винаги си бил ти, Мирча!

С постоянните си опити за лъжи и манипулации, както и в конкретния случай!

Но отново хванат и разобличен.

преди 11 часа, Proshark написа:
преди 12 часа, miro20 написа:

641634430_929397902931918_83301528566489

хахаха :)

Едва ли ще дочакам, но все пак....  :) 

Другата жена която показа топки и ЯСНА национална позиция, е Надежда Нейски, новия външен министър . 

Браво ! 

Покажи още  

Мирко,пак се опитваш да манипулираш...тъпанарски...нещо типично за елементарната ти душичка...Що не кажеш цялата реплика на Президент Йотова!? Предполагам щото нямаш топки...

преди 11 часа, Proshark написа:
Цитат

Президентът Илияна Йотова коментира продължаващата вече 4 години война в Украйна, чиято годишнина Европа отбелязва днес

"Позицията, моята и на г-н Радев, е от първата нощ, в която избухна войната в Украйна. Аз не смятам, че това са специални операции, това е война, която за съжаление бушува вече 4 години, и ако трябва да направим една равносметка - тя е почти толкова дълга колкото Втората световна война с цената на хиляди жертви и от двете страни. Силно вярвам, че ще има развитие на мирните преговори, че ще има примирие, че ще има връщане към нормалността. Участието на всички европейски страни, включително нашата страна във възстановяването на Украйна. Още от първия момент нашата позиция беше категорична и ясна - говорим за агресия и агресор." Това предаде БНТ.

Покажи още  

Аз виждам само един голям мухльо -и това не е Президент Йотова,не е и Президент Радев,а нескопосаните опити на един мухльо ,да очерни президентската институция...щото там не е чехлю..примерно...

А ето и какво е направило в последния момент правителството на твоя шеф Борисов и на Прасето.

преди 1 час, M.Николов написа:
преди 12 часа, miro20 написа:

Личи си кой е жалката елементарна душичка .

Естествено, че си личи.

Жалката и елементарна душичка в този форум винаги си бил ти, Мирча!

С постоянните си опити за лъжи и манипулации, както и в конкретния случай!

Но отново хванат и разобличен.

преди 13 часа, Proshark написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

641634430_929397902931918_83301528566489

хахаха :)

Едва ли ще дочакам, но все пак....  :) 

Другата жена която показа топки и ЯСНА национална позиция, е Надежда Нейски, новия външен министър . 

Браво ! 

Покажи още  

преди 13 часа, Proshark написа:
Цитат

Президентът Илияна Йотова коментира продължаващата вече 4 години война в Украйна, чиято годишнина Европа отбелязва днес

"Позицията, моята и на г-н Радев, е от първата нощ, в която избухна войната в Украйна. Аз не смятам, че това са специални операции, това е война, която за съжаление бушува вече 4 години, и ако трябва да направим една равносметка - тя е почти толкова дълга колкото Втората световна война с цената на хиляди жертви и от двете страни. Силно вярвам, че ще има развитие на мирните преговори, че ще има примирие, че ще има връщане към нормалността. Участието на всички европейски страни, включително нашата страна във възстановяването на Украйна. Още от първия момент нашата позиция беше категорична и ясна - говорим за агресия и агресор." Това предаде БНТ.

Покажи още   Покажи още  

641259592_26375837712009780_166347134817

aaaхахахахаххаха

:giggle1:

Голям е кеф когато рашистктие копейки се гърчите 

преди 1 час, M.Николов написа:

хахахаха

Ивелин и капутБарек ??? 

хахаха :)  копаеш дъното николоффффф.... :getout:

преди 6 минути, miro20 написа:

641259592_26375837712009780_166347134817

aaaхахахахаххаха

Голям е кеф когато рашистктие копейки се гърчите 

хахахаха

Ивелин и капутБарек ??? 

хахаха :)  копаеш дъното николоффффф.... :getout:

Кога Русия ни наложи рублата в България?!

Кога Русия изпрати военни самолети на гражданско летище-София, за да "чистят шахти?!

Кога Русия ни унищожи армията?!

Кога Русия ни унищожи образование, здравеопазване, икономика, накара мъжете да правят секс с мъже, извратеняците да правят секс с деца, а жените да проституират по улиците?!

Кога Русия изгони над 3 милиона българи в чужбина, защото няма как да оцеляват в България?! Кога Русия ни принуди да си продадем Балкан, химически заводи,електроцентрали, злато, земя,гори, вода...и т.н...?!

Кога, бе, малоумни същества !?!?!

Цитат

Г-жо Йотова,

Използвам най-учтивото, възможно обръщение към Вас - не мога да Ви нарека Президент. Защото не сте избрана и надявам се, след вчерашното Ви юнашко изявление, по повод войната между Русия и Украйна, БСП да не издигне кандидатурата Ви.

Дори ПП-ДБ да Ви предложи – няма да бъдете избрана.

Разбира се, че журналистите Ви провокираха, като поискаха да чуят Вашето мнение за войната в Украйна. И Вие го изказахте! Така чистосърдечно и фанатично убедена в истиността на думите си, като всеки, който черпи информация от телевизията. Но Вие не сте просто Кирчо, нито онази екзотична девойка, обявена за лице на протеста, изписала на разлюляната си гръд „Протестирам“.

Не може да не знаете. Не може да сте забравили убийствата, живите факли на "Майдана". Там бе жив изгорен и българин! Да, Украйна не нападна Русия, тя разстрелваше своите граждани от руски произход на собствена територия - в Донецк и Луганск... Тогава България се възмути. Вие прекрасно помните, какво правеха осем години „Азовци“ и „Бандеровци“ в Донбас.

Вие г-жо Йотова, сте чула за „Алеята на Ангелчетата“. Вие и всички, яхнали народа ни самозвани, обявили се за наши представители – „изродици“, както Дяконът ги нарича, знаете истината и без капка свян и без капка жал, заради едната службица, сте готови да повтаряте една и съща лъжа! Вие, обявявате себе си за народни представители, говорите от наше име, но истината е, че не ни зачитате, вие ни презирате, отвращавате се от народа си.

Вие сте модерните леви?! Евроатлантици. Ваш е правилният цивилизационен избор, вие поръчвате музиката - ние плащаме.

Не, г-жо Йотова, Русия не е агресорът, за който я представяте. Русия защитава своя народ - този, който живее от двете страни на границата. И войната можеше да бъде спряна, ако всички вие – европослушници, бяхте застанали на страната на Живота. Ако се бяхте допитали до народите си, щяха да бъдат спасени хиляди безценни човешки животи.

Поведението Ви на срещата с журналистите – силният изпълнен с решителност поглед, стойката, езикът на тялото, мислех, че подкрепят непоколебимата ви вяра в Истината!

Изрекохте лъжата - „Русия е агресор!“

В този момент, Вие говорехте от свое име, Вие изразихте "своето" мнение, което по нищо не се отличава от това на Урсула! На Кая! На напористите ни журналисти, които един през друг се надпреварват да засвидетелстват своята евроатлантическа - джендър ориентация. Или на умнокрасивите ни модерни - леви, или десни, или Джен Дзи, облъчено поколение. Вие се заявихте, като една от тях.

А всички ние /овчиците/ очаквахме да видим Една Българка – онази, която Вазов увековечи. Или баба Тонка? Или - българската майка юнашка, която Ботев възпя… Очаквахме да видим онази силна Българска Жена - Президент, каквато заслужава нашият измъчен народ. Очаквахме да видим опитен политик, овладял езика на дипломацията...

Накрая, като физкултурничка, ще добавя още нещо от спорта - ударите под кръста са забранени, дори на шампионката по борба – Президентката Станка Златева, на която вече искат оставката. Става въпрос за името на Президента Р.Радев, което Вие споменахте. Той няма нужда от говорител. Още по-малко ние - от опресняване на паметта. Съвсем скоро самият Президент Р. Радев, ще трябва да заяви позицията си. Дано не се наложи, отново да гласуваме за по-малкото зло.

Боже, пази България!

Доколкото си спомням, според разни умни глави от форума... Румен Радев беше "руски шпионин", "руски ибрик", "руска подлога", "руска марионетка" и прочее. А Йотова прави правителство, което директно ни вкара в измислената война на САЩ, а министърката ни е с украинското знаме от сутрин до вечер... та, не съм особено учуден от поста на великата Нешка.

преди 1 час, Proshark написа:

Малко ми е странна тая работа-човек,който се е възползвал от соца,днес първи "демократ"...иначе реве за лустрация...ама фурнаджийска лопата от всякъе...на Русе ток не им трябва..такъв ветрогенератор си имат,че не знам що не си направят профсъюз и да го регистрират..и да го преместят на видно място,ама в някое село...

"възползвал се от соца" ???

Ало капаците , ако не бе соц-а , ако не бяхме в грешния лагер, щяхме да сме на ниво Италия, Испания минимум по развитие. 

Преди ВСВ сме били първи на Балканите, с развиваща се индустрия, икономика, първи на Балканите въвеждаме пенсии ! Заплати на учители и работници можеш да видиш в една съседна тема в раздел История.

Всичко това съсипа смяната със соца, като пропагандата разбира се, представи това все едно преди соца сме живели в колиби, били сме мизерстващи туземци , тока го измислил Ленин,  и всякакви подобни глупости и лъжи

На които комунделите с капаци вЕрвате безпрекословно . 

И второ , пак ти казвам - не е важно къде човек "се е възползвал" , нищо не е безплатно . Включително и "безплатното соц образование" . 

Само тотални идиоти биха пропагандирали че щом си уичл и живял при  цоциализъм трябва да си вечен роб на СССР. Или ако в америка, - да си върл капиталист.

По това се различава демокрацията за която такива промити мозъци като теб не сте дорасли .

В демокрацията можеш да имаш свобода да си всякакъв, със всякакви разбирания, политически убеждения, докато в соца робите си  имате САМО робско мислене. От което ти показваш как не можеш да излезеш. 

Благодаря че показваш колко е зле да си промит комундел .

току-що, nusho73 написа:

Недей да обиждаш малоумните същества, когато ги сравняваш с Мирко Умния.

току-що, nusho73 написа:

Кога Русия ни наложи рублата в България?!

Кога Русия изпрати военни самолети на гражданско летище-София, за да "чистят шахти?!

Кога Русия ни унищожи армията?!

Кога Русия ни унищожи образование, здравеопазване, икономика, накара мъжете да правят секс с мъже, извратеняците да правят секс с деца, а жените да проституират по улиците?!

Кога Русия изгони над 3 милиона българи в чужбина, защото няма как да оцеляват в България?! Кога Русия ни принуди да си продадем Балкан, химически заводи,електроцентрали, злато, земя,гори, вода...и т.н...?!

Малоумните сте вие. Всяко едно може да се опровергае, но ... няма смисъл.... 

преди 1 минута, communismatic написа:

Не може да не знаете. Не може да сте забравили убийствата, живите факли на "Майдана". Там бе жив изгорен и българин!

Не ми се чете цялата повръщня , но тея тотални лъжи колко ще ги въртите ? ?

:getout:

преди 2 минути, miro20 написа:

E, не очаквам на човек с твоя акъл, да знае каква е истината там...

току-що, communismatic написа:

E, не очаквам на човек с твоя акъл, да знае каква е истината там...

Тоя със всеки пост става все по смешен и жалък...

преди 8 минути, miro20 написа:

Малоумните сте вие. Всяко едно може да се опровергае, но ... няма смисъл....

:getout:

Мирчо,да ти напомня само,че Русия е била "агресор" и на Трети март ...а ти повръщай колкото си искаш от този факт....

Нямам какво да добавя към изказването на г-жа Neshka Robeva / Нешка Робева 
Четете!
Г-жо Йотова,
Използвам най-учтивото, възможно обръщение към Вас - не мога да Ви нарека Президент.                                                                                                                    Защото не сте избрана и надявам се, след вчерашното Ви юнашко изявление, по повод войната между Русия и Украйна, БСП да не издигне кандидатурата Ви. 
Дори ППДБ да Ви предложи – няма да бъдете избрана.
Разбира се, че журналистите Ви провокираха, като поискаха да чуят Вашето мнение за войната в Украйна.
И Вие го изказахте! Така чистосърдечно и фанатично убедена в истинността на думите си, като всеки, който черпи информация от телевизията. Но Вие не сте просто Кирчо, нито онази екзотична девойка, обявена за лице на протеста, изписала на разлюляната си гръд „Протестирам“.
Не може да не знаете. Не може да сте забравили убийствата, живите факли на "Майдана". Там бе жив изгорен и българин!
Да, Украйна не нападна Русия, тя разстрелваше своите граждани от руски произход на собствена територия - в Донецк и Луганск... Тогава България се възмути.  Вие прекрасно помните, какво правеха осем години „Азовци“ и „Бандеровци“ в Донбас. Вие г-жо Йотова, сте чула за „Алеята на Ангелчетата“. 
Вие и всички, яхнали народа ни самозвани, обявили се за наши представители – „изродици“,както Дяконът ги нарича, знаете истината и без капка свян и без капка жал, заради едната службица, сте готови да повтаряте една и съща лъжа!                                                                                                                                                                                 Вие, обявявате себе си за народни представители, говорите от наше име, но истината е, че не ни зачитате, вие ни презирате, отвращавате се от народа си. Вие сте модерните леви?! Евроатлантици. Ваш е правилният цивилизационен избор, вие поръчвате музиката - ние плащаме.
Не, г-жо Йотова, Русия не е агресорът, за който я представяте. Русия защитава своя народ - този, който живее от двете страни на границата.  И войната можеше да бъде спряна, ако всички вие – европослушници, бяхте застанали на страната на Живота. Ако се бяхте допитали до народите си, щяха да бъдат спасени хиляди безценни човешки животи.                                   Поведението Ви на срещата с журналистите – силният изпълнен с решителност  поглед, стойката, езикът на тялото, мислех, че  подкрепят непоколебимата ви вяра в Истината! Изрекохте лъжата - „Русия е агресор!“  В този момент, Вие говорехте от свое име, Вие изразихте "своето" мнение, което по нищо не се отличава от това на  Урсула! На Кая! На напористите ни журналисти, които един през друг се надпреварват да засвидетелстват своята евроатлантическа - джендър ориентация. Или на умнокрасивите ни модерни - леви, или десни, или Джен Дзи, облъчено поколение. Вие се заявихте, като една от тях.
А всички ние /овчиците/ очаквахме да видим Една Българка – онази, която Вазов увековечи. Или баба Тонка? Или - българската майка юнашка, която Ботев възпя…                                  Очаквахме да видим онази силна Българска Жена - Президент, каквато заслужава нашият измъчен народ.
Очаквахме да видим опитен политик,  овладял езика на дипломацията...                                                      
Накрая, като физкултурничка, ще добавя още нещо от спорта - ударите под кръста са забранени, дори на шампионката по борба – Президентката Станка Златева, на която вече искат оставката.                                                                                         Става въпрос за името на Президента Р.Радев, което Вие споменахте. Той няма нужда от говорител. Още по-малко ние - от опресняване на паметта.                                                                 Съвсем скоро самият Президент Р. Радев, ще трябва да заяви позицията си.                                                                                     Дано не се наложи, отново да гласуваме за по-малкото зло.                                                                                                                                                                      Боже, пази България.
643347757_27028503720071748_182956990951

преди 33 минути, miro20 написа:

Всяко едно може да се опровергае, но ... няма смисъл.... 

То всеки пък като ти зададат въпрос започващ с "Кога" и изпадаш в състояние "няма смисъл" или пък "нямам спомен". На такива въпроси се отговаря с конкретен отговор под формата на точни дати (ако е възможно) и година. И пак да напомним, че няма смисъл нали така?

преди 34 минути, miro20 написа:

Ало капаците , ако не бе соц-а , ако не бяхме в грешния лагер, щяхме да сме на ниво Италия, Испания минимум по развитие. 

Ако не беше турското робство също можеше да сме на ниво Италия и Испания по развитие.

Упсссс, забравих опорката че то турско робство не е имало. Отричаш османската петвековна спирачка, но обвиняваш руснаците че ни били спирали. Ми браво. Отново лъсна твоята същност на манипулатор (ама от калпавите, дето манипулациите му будят само присмех :giggle1:)

Политически агитатори за Проекта радеффф хабите се напразно. Няма да има истинска вълна от гласове. От негласуващи ще се активират толкова, колкото примерно направиха ПП-дб -когато станаха първи и ИТН- нещо подобно.

Тези , които смятат да гласуват за радеффф да им кажа, че само дават легитимност на Скритата Власт-онези кръгове в държавата, които са отговорни за вашето сегашно и бедещо състояние и положение като „народ“,и като държавност и държава. Предлагам по-добре е да отделите време и усилия за да дадете възможност на ваши деца и внуци да изградят морален поглед и морален Ум, образовайте ги и ги научете да се съпротивляват срещу „нарисувани“ авторитети и срещу Сладък живот раздаван за Добре затворени очи .................... ако не можете това поне ги научете да стрелят и работят с нож...........за да са Готови.

Абе ония натегачи от босфор тв тази сутрин бяха поканили един с червено сако и папионка, да ни обяснява какъв военен престъпник е Путин, в тема от вътрешната политика на България. Андрей Райчев не можа да се удържи да не му се смее на този извратеняк от другия бряг. 
Уж са сложили нови водещи, ама те пак си карат по старите опорки.
Според Андрей, Радев и ПП-то щели да гъделичкат Боко и Шиши някъде след изборите.

преди 3 минути, laplandetza написа:

Политически агитатори за Проекта радеффф хабите се напразно.

Ти се хабиш напразно, Тръмпи си го е харесал Радев за премиер и той ще е такъв след изборите през април.
Едно време спящият Байдън си беше харесал Просто Киро канадски и той ви стана премиер.
С тия хамерикански военни цистерни на летището, внимавайте как ще гласувате, да не ви погне после Тръмпи, да се чудите какъв е тоя гръм от ясно небе.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Тези , които смятат да гласуват за радеффф да им кажа, че само дават легитимност на Скритата Власт-онези кръгове в държавата, които са отговорни за вашето сегашно и бедещо състояние и положение като „народ“,и като държавност и държава. Предлагам по-добре е да отделите време и усилия за да дадете възможност на ваши деца и внуци да изградят морален поглед и морален Ум, образовайте ги и ги научете да се съпротивляват срещу „нарисувани“ авторитети и срещу Сладък живот раздаван за Добре затворени очи .................... ако не можете това поне ги научете да стрелят и работят с нож...........за да са Готови.

А то досега ,според теб как се гласуваше!? "Сладък" живот с бира и кебапчета...Нали за това хората спряха да гласуват... 

преди 55 минути, laplandetza написа:

Тези , които смятат да гласуват за радеффф да им кажа, че само дават легитимност на Скритата Власт

Какво предлагаш? Да оставим на власт Бочко и Шиши?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.