Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Абе...как се събрахте-не знаещ и не можещ  да се учите един друг...Ама сте си лика прилика..най-накрая..събрахте се .Гърнето си намери похлупака.Честито!

И "Гор-чи-во"...за Пиленцата на ..НПО-тата...

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 23 часа, ivottoshev написа:

За еничарството не ми отговори...

Ми явно за теб роби могат да бъдат само негрите

Защо отклоняваш въпроса? Кажи ми защо хитлеристите избягаха от България едва когато Червената армия се оказа на границите ни? Ние като сме толкоз ербап, що по-рано сами не се освободихме от нацисткият ботуш?

Още не си ми отговорил как роб се придвижва свободно, ходи по други държави да се образова и търгува

Умнокрасивите, понеже много мразят Русия и много ги е яд, че именно тя ни освобождава от турският гнет, та затова и мантрата е, че не сме били роби. Само да вметна, че умният костовист беше човека, който поддържаше тезата, че плащаме на Руската империя за нашето освобождение. После естествено рязко спря, да отговаря... А Мирко Умния, то даже е обидно някой, да си пише с него. То там нещата са по-зле и от привърженика на Иван Костов.

преди 12 часа, miro20 написа:

Цитираш ме как ти обяснявам че термина не е "робство" , и питаш кой ни е освободил от "робство" ?

:lol6:Термина не е "робство" ?!? Верно ли? Добре, ама Лоботомирко от 2016-та казва че не само е "робство", а даже че е по-зле от "робство": 

на 2.01.2016 г. в 19:58, miro20 написа:

Аз мнението си за  османското робство съм го казвал многократно -  естествено че е робство

Нашето положение е дори по зле от робство - защото под привидни "права" , османците доят народа , както са правили и с други народи разбира се.

Г-н Вечно Насраний, винаги сме знаели че си отпадък, но този път се окъка зрелищно. Това бие почти всичките ти насирания :laughing5:

на 25.02.2026 г. в 23:08, Лудият Учен написа:

турско

Доколкото знам, Турция се е освободила след Бъгария от така нареченото от вас "турско" робство, а на създателя на Турция се приписват думите "който е срещу България е срещу Турция".

Мирът между България и Турция е сключен още при създаването на турската държава и все още не е нарушаван.

В Османската империя официалния език е турски, затуй и непонятните за вас ватенките думи в стихотворението на Ботев.

Когато някой ми каже, че мрази турците и украинците и веднага си мисля, че е ядрена ватенка, колкото и да ми се пише неутрален.

преди 17 часа, Proshark написа:

Мирко,мирко...поне видя ли,че видеото е от преди 3 години..Цирка е само във вашите кратуни...Нещо за 10-я му рожден ден няма ли да изкарате!? Не че нещо...любопитно ми е каква ще е следващата ви простотия...да ви се посмеем и на акъла и злобата ви...Ще се наакате бе хора,карайте я по спокойно..

разбира се. 

Просто се кефя как копейките и комунделите и путинорашистите  сте в тотален шаш ! :lol6:

И ви гледам сеира.. ся мухльото наш ли е, не е ли ... 

И как сами си припомняте различни изказвания, които доказват от пост 1-ви в тази тема че съм абсолютно прав за всичките противоречия които е избълвал мухльото зелен чорап ! 

Давай още , гърчете се копейки :popcorn2:

преди 12 часа, parmobil написа:

Още не си ми отговорил как роб се придвижва свободно, ходи по други държави да се образова и търгува

Да, това също не могат да отговорят копейките

преди 17 часа, БаалБек написа:

Много пъти е говорил едно, а правил друго! Целта е да събере повече електорат. Сега виж, че копейките и путинофилите не пишат и говорят, че изборите нямат значение. Преди им спускаха тази опорка от Кремъл.

Да, както споменах, са в пълен шаш и ступор. 

А и мухльото мълчи и не им дава нишан за опорки :lol6:

преди 17 минути, miro20 написа:
преди 17 часа, Proshark написа:

Мирко,мирко...поне видя ли,че видеото е от преди 3 години..Цирка е само във вашите кратуни...Нещо за 10-я му рожден ден няма ли да изкарате!? Не че нещо...любопитно ми е каква ще е следващата ви простотия...да ви се посмеем и на акъла и злобата ви...Ще се наакате бе хора,карайте я по спокойно..

разбира се. 

Просто се кефя как копейките и комунделите и путинорашистите  сте в тотален шаш ! :lol6:

Ти ли ни гледаш сеира или ние твоя?:wub:

Не беше ли ти този, който твърдеше, че Радев никога не е споменавал Русия като агресор?

Лъжеше ли тогава?

С това видео, дали пък случайно не се простреля в крака?

Дали пък случайно не се показа отново като най-обикновен фейкомет?

Най-обичам, когато сам се разобличаваш.😄

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Доколкото знам, Турция се е освободила след Бъгария от така нареченото от вас "турско" робство, а на създателя на Турция се приписват думите "който е срещу България е срещу Турция".

Мирът между България и Турция е сключен още при създаването на турската държава и все още не е нарушаван.

В Османската империя официалния език е турски, затуй и непонятните за вас ватенките думи в стихотворението на Ботев.

Когато някой ми каже, че мрази турците и украинците и веднага си мисля, че е ядрена ватенка, колкото и да ми се пише неутрален.

Ти какъв си турчин, българин или нещо помежду?

преди 19 часа, miro20 написа:

виж виж ко става.... цирка става все по пълен. 

мухльото зелен чорап нарече русия агресор , подкрепя Украйна в суверенитета и и териториалната цялостност !!!

преди 13 часа, parmobil написа:

Напротив, отговорих ти. Казах ти че не обсъждаме негрите в плантациите а турското робство в България.

Сега за еничарството ще мъцнеш ли нещо? Имал ли е право българинът да откаже на господаря си?

преди 22 часа, БаалБек написа:

Ей сега, само да намеря доказателства

Какво стана с доказателствата, дето щеше да даваш за да докажеш думите си че Москва готвела Радев за заместник на Орбан в Унгария? Няма ли такива?  :giggle1:

преди 56 минути, ivottoshev написа:

Какво стана с доказателствата, дето щеше да даваш за да докажеш думите си че Москва готвела Радев за заместник на Орбан в Унгария? Няма ли такива?  :giggle1:

Преписва глупости от фейса и се 'надява' те да са верни...фейкомет!

преди 3 часа, miro20 написа:

Да, както споменах, са в пълен шаш и ступор.

Няма никакъв шаш. Възраждане винаги са били последователни за политиките и отношението си към тези които ги споделят!

Цитат

Всяка партия, която намери място в 52-ото Народно събрание, е добре дошла да разговаря с нас. Ако споделят политиките ни, можем да преговаряме. Няма как да седнем на една маса само с ГЕРБ и ДПС

преди 4 часа, miro20 написа:

разбира се. 

А и мухльото мълчи и не им дава нишан за опорки :lol6:

Едно е сигурно-умирате от страх,колко процента ще ви вземе Радев.А ,и друго-преди избори не ви дава никакъв повод да се ориентирате...За това тулупи,шишита обикалят и дрънкат с разтреперан глас  глупости на килограм..Другите посерковци пък вадят видеа от преди 3 години...и стават за смях съответно...Аз така като гледам,тез дето са приказвали едно,май се чудят как да се измъкнат...Освен това,ако Радев не е "наш",означава че е ваш..така че внимавайте с приказките-после да няма...ама аз не чух,не разбрах...Еле пък ти...бъди очень осторожен ...

преди 29 минути, Proshark написа:

Едно е сигурно-умирате от страх,колко процента ще ви вземе Радев.А ,и друго-преди избори не ви дава никакъв повод да се ориентирате...За това тулупи,шишита обикалят и дрънкат с разтреперан глас  глупости на килограм..Другите посерковци пък вадят видеа от преди 3 години...и стават за смях съответно...Аз така като гледам,тез дето са приказвали едно,май се чудят как да се измъкнат...Освен това,ако Радев не е "наш",означава че е ваш..така че внимавайте с приказките-после да няма...ама аз не чух,не разбрах...Еле пък ти...бъди очень осторожен ...

Добре де, ще оставим и Радев да се поизложи, глас народен, глас божи, срещу ръжен не се рита, неинтелигентните също имат право на глас. 😥

генерал деси радева щял да покаже на светло коалицията и шайката на 3 март , да се порадват хората на узуна, копринката, гергов, малкия мраз, големия мраз,бобоковите, кузманов и пр. убавци и честни мултимилионери и редови провинционални свободни зидари😁

току-що, Joss Bomon написа:

:getout:Видяхме ви и интелигентните... :getout:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10233730925031096&set=a.3951745748298

току-що, The Lone Star написа:

15-20 години като Борисов?

Мисля, че и един мандат ще му е достатъчен да се изложи така, че повече да не бъде избиран. :wink12:

И Борисов се излага толкова години, макар според теб да не се е излагал, но хората си го избират. Догодина има местни избори. Ако спечели и тях, кой може да каже колко дълго ще изкара...

преди 7 минути, БаалБек написа:

Истината за Румен Радев - Фронт срещу корупцията

Благодаря за вниманието!

Това от същият източник, където пишеше за Радев и Орбан ли е? Демек още един фейк, нали :wub: 

преди 1 час, laplandetza написа:

щял да покаже на светло коалицията и шайката на 3 март 

Че той ви ги навира в очите ,бре...вие кьорави ли сте..цели  8 години..даже последната коалиция хората ,дето виждат,я наритаха директно от площадите на цяла България...А пък вие като не го харесвате-изберете си същата шайка да ви управлява...

преди 5 минути, БаалБек написа:

Истината за Румен Радев - Фронт срещу корупцията

Благодаря за вниманието!

А стига бе,верно ли ни пробутваш бълвочи от фейса?

p.s.

Има защо да благодариш,и трябва да си благодарна...че изобщо ти се обръща внимание..Много интелигентни съфорумници могат да решат, както направи

@Лудият Учен,просто да не искат да се цапат с теб.....

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Това от същият източник, където пишеше за Радев и Орбан ли е? Демек още един фейк, нали :wub: 

Това го бях предвидила...И за това го написах...със задна дата...:hush:

на 26.02.2026 г. в 13:23, БаалБек написа:

Ей сега, само да намеря доказателства, които доказват, че достоверния източник има доказателства, които трябва да доказват доказателстватата...:wub:

Сега драги ми майцепродавецо, лизач на руски ботуши и доказан фейкомет-манипулатор е твой ред да докажеш, че констатираното за Радев НЕ е вярно!

Кое не е така? Чакам! :popcorn2:

преди 15 минути, Proshark написа:

А стига бе,верно ли ни пробутваш бълвочи от фейса?

И за това също съм писала...

на 26.02.2026 г. в 14:35, БаалБек написа:

Но питай в руските форуми, където висиш постоянно. Там може да пазят оригиналния и достоверен източник! Успех!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.