Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Идеологиите са едно, но фактите в момента са или Радев, или Шиши. Няма друга алтернатива, колкото и да ти се иска. Въпросът е ти кое от двете предпочиташ? Шиши или Радев? 

нито деси генералша, нито шиши, нито биши Алтернативата е Негласувай! и дайте своя глас със  запалени бели листа ! Оставете на под 30 процента доверие и гласували, идват нови войни,  Промяната няма да се случи на избори и с гласуване............ да , ще има и жертви.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, laplandetza написа:

нито деси генералша, нито шиши, нито биши Алтернативата е Негласувай! и дайте своя глас със  запалени бели листа ! Оставете на под 30 процента доверие и гласували, идват нови войни,  Промяната няма да се случи на избори и с гласуване............ да , ще има и жертви.

Не. Нямаш алтернатива. Ако не гласуваш за Радев, няма да получиш идеологията за която се бориш. Ще получиш отново Шиши и Бочко, защото купеният и корпоративният вот ще си пуснат бюлетините. Въпросът е: Ще гласуваш ли за Радев, или с пасивността си ще подпомогнеш Шиши. Е? Кое от двете предпочиташ да се случи на България? 

Между другото... самият факт, че най-яростната критика към него е свързана с "Боташ", дето дори и Делян Добрев от ГЕРБ, който черно на бяло показа чрез документи, че България не е спирала, да купува руски газ... та дори и той съвсем чистосърдечно си каза, че договора е от полза за страната, просто ние не се възползваме от него. Та... това респективно означава и че няма какво друго, да намерят, за да се хванат. Тия мантри за "руско влияние"... минават само при умнокрасивите. Не случайно техните медии въртят тая мантра.

преди 3 часа, Proshark написа:

Значи,твоите глупости ги знаем...няма нужда да ни напомняш...и за глупостите на споменатите откачалки...

преди 1 час, communismatic написа:

Мда, по-добре да четем теб, поне да си оправяме настроението...

Когато няма какво да изсекнете се хващате за "лапсус". лЕвади, дето пак чакат месия да ги вдигне на колене, защото за по-високо не могат.

преди 1 минута, parmobil написа:

Когато няма какво да изсекнете се хващате за "лапсус". лЕвади, дето пак чакат месия да ги вдигне на колене, защото за по-високо не могат.

Умния костовист пак се мъчи, да разсъждава... 😆

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не. Нямаш алтернатива. Ако не гласуваш за Радев, няма да получиш идеологията за която се бориш. Ще получиш отново Шиши и Бочко, защото купеният и корпоративният вот ще си пуснат бюлетините. Въпросът е: Ще гласуваш ли за Радев, или с пасивността си ще подпомогнеш Шиши. Е? Кое от двете предпочиташ да се случи на България? 

не се боря за тази идеология, тя не е за вас, не е за хора😁,за едно друго място и едно друго време-хората просто са неразвити и негодни, боря се да останат такиви- примитивни,негодни,неразвити и Хора, за другото- други персонажи🙂

Важна е Каузата България, защото съм свързан и защото мога да имам принос - нужни са стабилни и способни на съпротива Човешки Общности, които да не бъдат лесна задача за глобалните елити, а след маниполации и моделиране, е възможно Световно Общество на база многобройни свързани Общности.

Друго- имам дълг да пазя и предам Информацията и „философията“ на България и българите,а покрай това и на други общности, народи и държави. Нищо не бива да се губи, всичко е ценно !

току-що, communismatic написа:

Умния костовист пак се мъчи, да разсъждава... 😆

А неострите ленинисти се мъчат да намерят поредната лява опора, на която да се възхищават. Но не разбрах с какво ще оборите Калина Андролова и Цвета Кирилова?

Поне нещо, за което да не са прави?

преди 1 минута, "Саша" написа:

Гласувайте за радеФ друзя! 🤭

Много ще се радвам след време ако случайно спечели и се коалира за да управлява, как тогава ще плюете по него заради подкрепата му към ЕС, Европа, Демокрацията и най-вече САЩ???? 😆

Имаш предвид по начина, по който ние се радваме на теб, след като си мениш мнението, понеже не помниш от кой акаунт си писал?

току-що, parmobil написа:

Но не разбрах с какво ще оборите Калина Андролова и Цвета Кирилова?

И аз не разбрах, що трябва, да "оборвам" някого? Би ли ми обяснил? Даже не знам и какво точно са твърдяли... не ме и интересува в интерес на истината. 😆

преди 17 минути, communismatic написа:

Между другото... самият факт, че най-яростната критика към него е свързана с "Боташ", дето дори и Делян Добрев от ГЕРБ, който черно на бяло показа чрез документи, че България не е спирала, да купува руски газ... та дори и той съвсем чистосърдечно си каза, че договора е от полза за страната, просто ние не се възползваме от него. Та... това респективно означава и че няма какво друго, да намерят, за да се хванат. Тия мантри за "руско влияние"... минават само при умнокрасивите. Не случайно техните медии въртят тая мантра.

Ко?

Цитат

"Договорът на "Булгаргаз" с "Боташ“ за доставка на природен газ е или най-аматьорско изпълнен в страната от абсолютно некомпетентни хора, или най-голямата корупционна сделка, защото ние си поръчваме нещо, което не ни трябва."

Това каза от трибуната в НС народният представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, предаде БТА

Когато спечели изборите Доналд Тръмп нали щяхме да видим как Украйна губи? 😆

То сега май нещата се обърнаха и губещия пак не е Украйна, що така друзя? 😆

преди 7 минути, laplandetza написа:

не се боря за тази идеология, тя не е за вас, не е за хора😁,за едно друго място и едно друго време-хората просто са неразвити и негодни, боря се да останат такиви- примитивни,негодни,неразвити и Хора, за другото- други персонажи🙂

Важна е Каузата България, защото съм свързан и защото мога да имам принос - нужни са стабилни и способни на съпротива Човешки Общности, които да не бъдат лесна задача за глобалните елити, а след маниполации и моделиране, е възможно Световно Общество на база многобройни свързани Общности.

Друго- имам дълг да пазя и предам Информацията и „философията“ на България и българите,а покрай това и на други общности, народи и държави. Нищо не бива да се губи, всичко е ценно !

Да, разбрахме какво искаш, но това за момента е утопия. Въпросът е какво ще направиш сега, в този момент? Ще гласуваш ли за Радев, или с бездействието си ще оставиш държавата в ръцете на Шиши и Бочко?

току-що, ivottoshev написа:

Да, разбрахме какво искаш, но това за момента е утопия. Въпросът е какво ще направиш сега, в този момент? Ще гласуваш ли за Радев, или с бездействието си ще оставиш държавата в ръцете на Шиши и Бочко?

България е в ръцете на Българския народ! Кой за кого ще гласува си е лично негова работа! 

преди 4 минути, "Саша" написа:

Гласувайте за радеФ друзя! 🤭

Много ще се радвам след време ако случайно спечели и се коалира за да управлява, как тогава ще плюете по него заради подкрепата му към ЕС, Европа, Демокрацията и най-вече САЩ???? 😆

така ще се случи ................... , след 2 години ще го пцуват на деси !😁

Ако бях американсколибераски трол щях да правя точно каквото правят малоумните клоуни на ПП-ДБ по форуми, и соц.мрежи........... тези направо вбесяват българския добитък и го тласкат да гласува за генерал деси радефффа, т.е да гласуват за Посолството🙂

преди 6 минути, communismatic написа:

Имаш предвид по начина, по който ние се радваме на теб, след като си мениш мнението, понеже не помниш от кой акаунт си писал?

И аз не разбрах, що трябва, да "оборвам" някого? Би ли ми обяснил? Даже не знам и какво точно са твърдяли... не ме и интересува в интерес на истината. 😆

Точно ти да ми се правиш, че не знаеш коя е Калина Андролова е смешно.

Кое мнение съм сменил?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

по изгодно за българския народ е Боко да спечели избори и да се сгушат със шиши в коалиция..да управляват при само 25 процента гласували!

преди 3 минути, laplandetza написа:

така ще се случи ................... , след 2 години ще го пцуват на деси !😁

Ако бях американсколибераски трол щях да правя точно каквото правят малоумните клоуни на ПП-ДБ по форуми, и соц.мрежи........... тези направо вбесяват българския добитък и го тласкат да гласува за генерал деси радефффа, т.е да гласуват за Посолството🙂

Те не знаят какво правят!

Там е целият им проблем. 

преди 9 минути, parmobil написа:

Точно ти да ми се правиш, че не знаеш коя е Калина Андролова е смешно.

Кое мнение съм сменил?

Оф... брат, остави... 😆

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Ко?

Акъл море, глава шамандура...

Цитат

Председателят на бюджетната комисия в парламента и депутат от ГЕРБ Делян Добрев обясни защо партията намира договора на България с турската газова компания "Боташ" за нерентабилен. По думите му договорът е сключен за 13 години, като с него се резервира капацитет за доставки на газ през терминалите в Турция и използване на тяхната газопреносна система. "Този договор ние не го използваме, защото такива доставки няма. Тоест всеки ден плащаме по малко повече от 1 милион за нещо, което не ползваме. Не го ползваме, защото в България влиза евтин руски газ от Гърция. Гърците по техния си договор си купуват газ и го продават обратно в България", обясни Добрев в "Лице в лице" по bTV.

преди 3 минути, communismatic написа:

Оф... брат, остави... 😆

Оставям те в тъга и размисли. Защото твоето ляво е умряло. Сега чакам и зеленото да умре, защото почна.

току-що, parmobil написа:

Оставям те в тъга и размисли. Защото твоето ляво е умряло. Сега чакам и зеленото да умре, защото почна.

Не, много ми е чудно... защо трябва да коментирам нещо, което била казала Калина Андролова? Би ли ми дал някакво обяснение? 😆

преди 15 минути, laplandetza написа:

по изгодно за българския народ е Боко да спечели избори и да се сгушат със шиши в коалиция..да управляват при само 25 процента гласували!

Ясно. Значи си за Бочко (не че не ти личеше)

Лошо няма. Всеки има право на мнение, само че защо се опитваше да го криеш до сега?

2 ч  ·

Валерия Велева
Голямата измама вече е факт!
Румен Радев, който слезе гръм и трясък от пиедестала на президент, не само, че не направи партия, но дори и не застана начело на коалицията, с която ще се яви на избори.
„Прогресивна България“ е с двама съпредседатели, но Радев не е сред тях - поверил е ръководството на Гълъб Донев и Димитър Стоянов. Боже мой!
Радев не фигурира никъде. Защо ли?
Но ще ходи на избори с бивша партия на синия Иван Куртев - СДП, с бивша партия на Николай Камов, после станала мандатоносител на Кирил Петков, а до преди година и коалиционен партньор на Атанас Зафиров - ПДС и с една малка кметска партия - ДНН.
Според регистрацията коалиционните партньори на Радев са: Тодор Барболов - председател на ПП „Социалдемократическа партия“, Елена Нонева - председател на ПП „Политическо движение Социалдемократи“ и Атанас Калчев, председател на ПП „Движение нашият народ“, който е пети мандат кмет на Кричим.
Така че кашата е тотална!
Гласувате за Радев - получавате Донев и Стоянов в комплект с Нанева, Барбалов и Калчев!
Честито!

7 ч  ·

Тайно, по шумкарски, регистрираха “Прогресивна България”, без Румен Радев да се яви. Само Гълъб и Есемеса от експрезидентската кохорта. 😂

awkward pulp fiction GIF

Абе кйъде е мунчо бре.... ????

:lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Значи си за Бочко (не че не ти личеше)

Лошо няма. Всеки има право на мнение, само че защо се опитваше да го криеш до сега?

не съм за Бочко🙂, тези са без значение,  бочко,гочко,румчо,гумчо,тунчо.............. все тая за мен са просто цел и „дивеч“🙂

преди 9 минути, communismatic написа:

Не, много ми е чудно... защо трябва да коментирам нещо, което била казала Калина Андролова? Би ли ми дал някакво обяснение? 😆

Защото разнищи (Цвета Кирилова тоже) по всички показатели договорът с Боташ и всички дивотии, които свърши. И всички вие нещастни лЕвади се кланяте на пореден ляв месия

22 м  ·

Коментар на Надежда Ганева:”Нов етикет, все същото съдържание. Нека си припомним кои са ПП „Социалдемократи“, с които коалицията около Румен Радев се регистрира днес.
„Политическо движение Социалдемократи“ е регистрирано през 2000 г. и през годините присъства основно чрез участие в различни коалиционни формати, без самостоятелна парламентарна тежест. Позиционира като лява социалдемократическа формация с акцент върху социалната държава, по-силна роля на държавата в икономиката и защита на доходите, като през последните години зае критична линия по въпроси като военната помощ за Украйна.
‼️Най-видимият ѝ политически момент идва през 2021 г., когато става един от юридическите носители на „Продължаваме промяната“ заедно с ВОЛТ на Настимир Ананиев и „Средна европейска класа“ на Константин Бачийски. Коалицията на Кирил Петков и Асен Василев спечели изборите тогава, а впоследствие именно „Социалдемократи“ получиха над 90% от държавната субсидия в рамките на формулата ❗ 637 390 лв. от общо 708 212 лв.❗
Тогава председателят Елена Нонева заяви, че със средствата от субсидията ще бъдат открити офиси в подкрепа на депутатите от „Продължаваме промяната“. В същото време обаче партията зае позиция против изпращането на военна помощ за Украйна – линия, която я постави в контраст с коалиционния ѝ партньор.
▪️Още през 2022 г. „Социалдемократи“ се включиха в нова коалиция „Справедлива България“. През 2023 г. Елена Нонева публично се разграничи от доскорошния си партньор с думите, че „в стремежа да овладеят властта от ПП са готови да продадат държавния интерес“.
▪️В последната година партията отново се появи в коалиционна конфигурация около „БСП – Обединена левица“, от която впоследствие се оттегли с аргумента, че не участва реално в управлението.
Явно партията е останала недоволна и от двете управленски коалиция - с ПП и с БСП, да видим дали третата този път ще е на късмет.”

/ Не се надявам феновете на мухльото да прочетат дори два абзаца от тезиподробности , но поне тези които се интересуват да знаят защо НЯМА да гласуваме за мухльото/ 

3 ч  ·

Посетих Х страницата на бившия ни президент Радев в желанието си да го поздравя за създаването на новата му партия (нищо че носи същото име като движението на гей общността в България, недоразумение просто) и видях, че неговата профилна снимка все още е докато бе пРезидент на страната ни. Поглеждам тази на Йотова - нейната е по-скромна. Не е изписано президент, но все пак Е президент. Излиза, че си имаме двама президенти. Каква чест за тази малка държава България!

преди 4 минути, parmobil написа:

Защото разнищи (Цвета Кирилова тоже) по всички показатели договорът с Боташ и всички дивотии, които свърши. И всички вие нещастни лЕвади се кланяте на пореден ляв месия

Т.е. аз дето съм знаел коя е Андролова, трябвало да давам обяснения, за това, какво била казала/писала за Румен Радев? Ти си болен, заклевам се... Лекувай се. 😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.