Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

3 ч  ·

По-скучно, по-бездарно, по-банално, и по-малко маркетингово заглавие от "Прогресивна България" няма! Нищо интересно не сме и очаквали от радевия натюрел. Сър Уинстън Чърчил има едно находчиво изказване за Шарл дьо Гол: "Какво можеш да направиш с човек, изглеждащ като женска лама, изненадана докато се къпе?!" Нашият Радев не може да стъпи и на малкия пръст на въпросния генерал, сравнен иронично с женска лама, а освен това е 1000 пъти по-скучен. Успя да сътвори "прогресивна България" с Гълъба, Митьо смс-а и Пепи Ревльото. Сега очакваме да видим бойците Славито, Ваньо Демерджиев, от който всички в МВР и правосъдната система са сащисани и разочаровани, драма куин с казината, Тонито Кутев, дето му звъняли хора от всички партии да кадрува и други подобни. Всъщност президенството и служебните му кабинети се превърнаха в партия. Аз партия на Радев без Роската Катамарана не признавам! Все ще трябва нещо да се мами, тва-онова, не може без такъв ценен кадър. Чувам, че Копринката е под крилото на Пеевски вече... Ех, виенско колело! Честит 3 март! Поздравявам ви с появата на "Прогресивна България"! Добре започва пролетта. Единствената "ценност" на Пепи е любовницата му. Така че ако искате да получите място в сърцето на Радев, намерете си полезна любовница, която може да прокарва влияние от телевизионния екран.

645078622_10245978695631661_573464002667

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

3 ч  ·   По-скучно, по-бездарно, по-банално, и по-малко маркетингово заглавие от "Прогресивна България" няма! Нищо интересно не сме и очаквали от радевия натюрел. Сър Уинстън Чърчил има едно находчиво изказване за Шарл дьо Гол: "Какво можеш да направиш с човек, изглеждащ като женска лама, изненадана докато се къпе?!" Нашият Радев не може да стъпи и на малкия пръст на въпросния генерал, сравнен иронично с женска лама, а освен това е 1000 пъти по-скучен. Успя да сътвори "прогресивна България" с Гълъба, Митьо смс-а и Пепи Ревльото. Сега очакваме да видим бойците Славито, Ваньо Демерджиев, от който всички в МВР и правосъдната система са сащисани и разочаровани, драма куин с казината, Тонито Кутев, дето му звъняли хора от всички партии да кадрува и други подобни. Всъщност президенството и служебните му кабинети се превърнаха в партия. Аз партия на Радев без Роската Катамарана не признавам! Все ще трябва нещо да се мами, тва-онова, не може без такъв ценен кадър. Чувам, че Копринката е под крилото на Пеевски вече... Ех, виенско колело! Честит 3 март! Поздравявам ви с появата на "Прогресивна България"! Добре започва пролетта. Единствената "ценност" на Пепи е любовницата му. Така че ако искате да получите място в сърцето на Радев, намерете си полезна любовница, която може да прокарва влияние от телевизионния екран.
А до преди няколко дена беше Бобоков.....

Sent from my 2211133G using Tapatalk

преди 3 минути, maxthon написа:

А до преди няколко дена беше Бобоков.....

Няма противоречие. Те продължават да са зад мухльото . И не го крият. Както и Доган и др които съм споменавал . 

рашистката ти централа не знае ли че не е Бобоков а Бобокови ? 

Пропуск, Щирлиц... издъни се пак .... :giggle1:

Няма противоречие. Те продължават да са зад мухльото . И не го крият. Както и Доган и др които съм споменавал . 
рашистката ти централа не знае ли че не е Бобоков а Бобокови ? 
Пропуск, Щирлиц... издъни се пак .... :giggle1:
Е по личните срещи на Бобокови си личи зад кой стоят...

преди 4 минути, maxthon написа:

Е по личните срещи на Бобокови си личи зад кой стоят...

Към 20-та минута гледай 

преди 1 час, Belefor написа:

А ти не, така ли? Хаха!

Ха-ха. Този лидер Радев даже няма топки да е сред председателите на "Прогресивна България", Гълъб Донев и Димитър Стоянов. А има и сдружение "Прогресивна България", което ще оставя на вас да проверите с какво се занимава. Ха-ха.

преди 1 час, miro20 написа:

Няма противоречие. Те продължават да са зад мухльото .

Викаш друго си е не зад теб, а пръв сол ташак да ти е Шиши  :giggle1:

преди 49 минути, parmobil написа:

Ха-ха. Този лидер Радев даже няма топки да е сред председателите на "Прогресивна България", Гълъб Донев и Димитър Стоянов. А има и сдружение "Прогресивна България", което ще оставя на вас да проверите с какво се занимава. Ха-ха.

Е на т'ва "ха-ха" от твоя страна, аз му викам "смях през сълзи".

Яд те че дори без формално да е лидер, Радев ще ви катурне кочинката, ама освен да имитираш смях, няма какво друго да сториш :laughing5:

преди 1 час, parmobil написа:

А има и сдружение "Прогресивна България", което ще оставя на вас да проверите с какво се занимава. Ха-ха.

Значи ти и вашите хора ще гласуват за него, нали?

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Викаш друго си е не зад теб, а пръв сол ташак да ти е Шиши  :giggle1:

Е на т'ва "ха-ха" от твоя страна, аз му викам "смях през сълзи".

Яд те че дори без формално да е лидер, Радев ще ви катурне кочинката, ама освен да имитираш смях, няма какво друго да сториш :laughing5:

Моята кочина? Аз не съм парламентарно представен.

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Значи ти и вашите хора ще гласуват за него, нали?

Защо ми вменяваш твоите девиации?

преди 3 часа, miro20 написа:

Към 20-та минута гледай 

То не става само с гледане. Трябва си и слушане. Щеше да чуеш и още няколко имена, освен това на Радев.

преди 3 минути, Мери) написа:

Ще ни насадите вие на пачи яйца с вашия Радеф. 😥

Защо да е наш този още един соцутопист ???   Нека да видим колко хора ще го припознаят.     Пак ще са тези с Кирчо и Кокорчо.  

Значи,щом Мирчо Краставицата започне да поства колажи и да цитира други олигофрени..значи всичко върви по план..а подобните нему си ядът ..топките от яд...даже и преглъщат...Да ви е сладко...

преди 1 час, attj написа:

Защо да е наш този още един соцутопист ???   Нека да видим колко хора ще го припознаят.     Пак ще са тези с Кирчо и Кокорчо.  

Гледай тук какво става: https://www.facebook.com/photo?fbid=26592324103686335&set=a.424332920912144&locale=bg_BG

В едни такива немирни времена трябва мъдро да преценяваме кого да изберем. 😥

На всички е ясно - Радев с неговите социалдемократи  ще отмъкне електората основно  на  ПП-ДБ.     БСП и без това не е ясно дали ще прескочи бариерата.     Герб,  Възраждане и ДПС вероятно почти няма да бъдат засегнати.  Възможни са обаче и изненади.  Пристигат нови популисти-соцутописти.   България не е като да не е свикнала.

току-що, В. Велев написа:

Всичко което "изтича" във фейсбук е за заблуда на врага. Така че не се радвай.

Войните ме натъжават, не ме радват. Съчувствам на Иран също толкова много, колкото и на Украйна. И двете страни са жертви на хищници. 😥

преди 2 часа, Proshark написа:

Значи,щом Мирчо Краставицата започне да поства колажи и да цитира други олигофрени..значи всичко върви по план..а подобните нему си ядът ..топките от яд...даже и преглъщат...Да ви е сладко...

Щом копейки, цоциалисти , комундели, путлеристи и всякаква подобна сволочь злобее и се чуди какво да отговори / но опорки още няма/  значи сичко е наред. 

Към хронологиите  и взаимовръзките кой кой е в проекта на мухльото които дадох по назад / но сволочите не коментират по същество/  да добавим и лекички признаци като :646454778_122165175818741735_63059206407

преди 37 минути, Мери) написа:

Войните ме натъжават, не ме радват. Съчувствам на Иран също толкова много, колкото и на Украйна. И двете страни са жертви на хищници. 😥

Заблудена си.    Русия се намесва заради Новорусия.     САЩ се намесва заради Израел.    Различно си е.   

току-що, attj написа:

Заблудена си.    Русия се намесва заради Новорусия.     САЩ се намесва заради Израел.    Различно си е.   

Русия се намесва заради природните ресурси, САЩ също се намесва заради природните ресурси, едно и също си е. :wink12:

преди 28 минути, Мери) написа:

Русия се намесва заради природните ресурси, САЩ също се намесва заради природните ресурси, едно и също си е. :wink12:

По тази причина РФ може да погълне цялана Украйна.     САЩ няма как да направи това в арабския свят.

току-що, attj написа:

По тази причина РФ може да погълне цялана Украйна.     САЩ няма как да направи това в арабския свят.

Айде бе? :wink12: Че има ли вече страна, освен Саудитска Арабия, която да не са нападнали САЩ в Близкия Изток? 😥

преди 6 минути, Мери) написа:

Айде бе? :wink12: Че има ли вече страна, освен Саудитска Арабия, която да не са нападнали САЩ в Близкия Изток? 😥

И коя са анексирали?   Очаква се Федерацията да погълне отново цялата Украйна - за да няма шанс за НАТО там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.