Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, attj написа:

И коя са анексирали?   Очаква се Федерацията да погълне отново цялата Украйна - за да няма шанс за НАТО там.

Те и РФ не искаха първоначално да анексират Украйна, а само да я държат зависима от себе си, както САЩ държат страните от Близкия Изток зависими. Няма разлика. За какво ти е в днешно време да присъединяваш територии, като можеш да си назначиш твои хора да управляват територията и да им дърпаш ушите дистанционно, ако не слушат. :wink12:

https://fakti.bg/world/1038415-the-new-york-times-tramp-ima-tri-podhodashti-kandidaturi-za-sledvasht-lider-na-iran-pazi-gi-v-taina

https://btvnovinite.bg/60068-Rusiya_prechi_na_razsledvaneto_na_opita_za_otravyane_na_Yushchenko.html

Та в този ред на мисли и в България, ако си назначат свои хора, ще могат да я управляват дистанционно, ако не са си назначили вече отдавна. Кои ли ще са те? 🙄

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, Мери) написа:

Съчувствам на Иран

Другият ти профил е на противоположното мнение. Ся да не вземат да се сбият помежду си единствените ти две мозъчни клетки  :giggle1:

преди 2 часа, miro20 написа:

Към хронологиите  и взаимовръзките кой кой е в проекта на мухльото които дадох по назад

Мирча, не отговори дали е добре Шиши да ти е зад гърба? За тея, дето казваш че са зад Радев разбрахме че е недопустимо щото били незнамсикаквиси, ама за Шиши? Той от добрите ли е? 

преди 42 минути, ivottoshev написа:

Другият ти профил е на противоположното мнение. Ся да не вземат да се сбият помежду си единствените ти две мозъчни клетки  :giggle1:

Толкова е умен, че дори не си дава сметка, че постоянно пише различни неща от един и същ профил. Явно грам не помни, какво е твърдял с конкретният профил... 😆

Но това направо ме разцепи. Пиша на един... отговаря ми друг. 😆
1.jpg
2.jpg

преди 15 часа, ivottoshev написа:
преди 17 часа, miro20 написа:

Към хронологиите  и взаимовръзките кой кой е в проекта на мухльото които дадох по назад

Мирча, не отговори дали е добре Шиши да ти е зад гърба? За тея, дето казваш че са зад Радев разбрахме че е недопустимо щото били незнамсикаквиси, ама за Шиши? Той от добрите ли е? 

Да си видял страница на ГЕРБ да се преименува на стграница на шиши или дпс ???

Пак се излагаш с кухи  спекулации. 

Само ще ти напомня колко пъти по назад съм ти отговарял на малоумщините ти че съм бил със шиши - Моето мнение е непроменено от 2016 г до сега. Кога шиши почнал да не  харесва пРезидента мухльо и да го критикува , не ме интересува, това не ме прави фен на шиши по никакъв начин. 

Сега любимите ви от ИЗраждане и костя късия плюе и той Зеления чорап. По твоята логика аз съм станал малоумник от израждане ли ??? :lol6:

Я си припомни колко пъти съм ти сравнявал малоумщините с вица за "милиционера и рибките" ???  

:) 

Няколко абсолютно прости хора с елементарна или никаква обща култура само тролите ис е заяждате , защото нямате друга никаква ценност в живота.

И накрая пак осрани от собственото си малоумие. :hit: 

По темата 

646154620_122131815807032009_16345895251

Бившата първа дама и тя нещо се дистанцира от мухльото : 

https://www.mediapool.bg/mene-me-nema-v-tselata-shema-desislava-radeva-se-razgranichi-ot-noviya-proekt-na-sapruga-si-news380851.html

:giggle1:

преди 15 часа, Мери) написа:

Та в този ред на мисли и в България, ако си назначат свои хора, ще могат да я управляват дистанционно, ако не са си назначили вече отдавна. Кои ли ще са те? 🙄

То е ясно от самото начало на тази тема тук 

:) 

преди 8 минути, miro20 написа:

ГЕРБ           кухи  спекулации.

Социалдемократите на Радев можели да отмъкнат половината им гласоподатели.   ПП-ДБ дори били  още повече застрашени.   Вярно ли е ???

преди 48 минути, miro20 написа:

Бившата първа дама и тя нещо се дистанцира

Естествено, че няма място в проекта. И без друго изливащата се помия по Радев е безгранична, а какво ще стане ако и тя бъде включена е ясно... На достатъчно "калинки" се нагледахме през годините.

Само социалдемокрацията може да ви спаси в изстрадалата територия колония България.
Сега с този лидер Радев ще стане работата.
Преди пречеха бившите комунисти много яко да се развие силна социалдемократическа партия. Сега обаче с новият им джендър председател на бившите комунисти, гласуващите от преди за тях просто ще гласуват за новото център-ляво = Радев !!!

преди 3 часа, miro20 написа:

Да си видял страница на ГЕРБ да се преименува на стграница на шиши или дпс ???

Що бре? Страницата на Радев да не се е преименувала на "Бобоков", "Черепа" или там другите, за които твърдиш че седели зад него? И понеже именно ти отвори приказка за това кой зад гърба на кого бил, исках да знам как би коментирал това:

566208529_10228474183832031_2947578043803834109_n.jpg.93d1a8bd1ba239972f98af05e172a54c.jpg

преди 3 часа, attj написа:

Социалдемократите на Радев можели да отмъкнат половината им гласоподатели.   ПП-ДБ дори били  още повече застрашени.   Вярно ли е ???

Да, ще "отмъкне" от всички партии , и това ще са всички нискоинтелигентни, немислещи антибългари, които не са си мръднали пръстчето да се информират за мухльото Зелен чорап, и/или умишлено си го искат. Плюс стандартните комундели, цоциалисти, путинофили , но те са общо множество от първите.

преди 3 часа, Joss Bomon написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Бившата първа дама и тя нещо се дистанцира

Естествено, че няма място в проекта. И без друго изливащата се помия по Радев е безгранична, а какво ще стане ако и тя бъде включена е ясно... На достатъчно "калинки" се нагледахме през годините.

Какво е "естественото"  ?? Нормално е да е в синхрон и пълна подкрепа с мъжа си . Най малкото заради имиджа му .

Всъщност, аз разбирам действието и като .... " тоя моя е г'ти мухльото щом прави такъв проект с толкова дискредитирани хора и е толкова кух и без идеи " че по добре да не се излагам 

преди 6 минути, miro20 написа:

Да, ще "отмъкне" от всички партии , и това ще са всички нискоинтелигентни, немислещи антибългари, които не са си мръднали пръстчето да се информират за мухльото Зелен чорап, и/или умишлено си го искат. Плюс стандартните комундели, цоциалисти, путинофили , но те са общо множество от първите.

Или просто ще са тези, на които им е писнало от антибългарското управление на Бочко и Шиши.

току-що, ivottoshev написа:

Или просто ще са тези, на които им е писнало от антибългарското управление на Бочко и Шиши.

Значи са от изброените... ".. нискоинтелигентни, немислещи антибългари, които не са си мръднали пръстчето да се информират за мухльото Зелен чорап...." 

преди 4 минути, miro20 написа:

Значи са от изброените... ".. нискоинтелигентни, немислещи антибългари, които не са си мръднали пръстчето да се информират за мухльото Зелен чорап...." 

Що бре, Мирчолина, гласоподавателите на ГЕРБ от 1 500 000 в началото, останахте 4-500 000 и то барабар с купеният и административен вот? Що му излипсвàха над милион избиратели на Бочко Менискуса? Радев ли е виновен? Комунетата ли? Решетников?  Путин?  

преди 11 минути, miro20 написа:

Да, ще "отмъкне" от всички партии , и това ще са всички нискоинтелигентни, немислещи антибългари

Цитат

“Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.” 

Мирча кой е казал това? Някой прост или интелигентен човек?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Що бре, Мирчолина, гласоподавателите на ГЕРБ от 1 500 000 в началото, останахте 4-500 000 и то барабар с купеният и административен вот? Що му излипсвàха над милион избиратели на Бочко Менискуса? Радев ли е виновен? Комунетата ли? Решетников?  Путин?  

Не искам да се повтарям за избора на "по малкото зло" .  Винаги ще е така. 

Само прости хора могат да си мислят че пореден вожд ще "ги оправи" с "вълшебна пръчка" .

току-що, nikssi написа:
Цитат

“Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.” 

Мирча кой е казал това? Някой прост или интелигентен човек?

Ами хайде порови се този стар фейкй и тези извадени от контекста думи за кого се отнасят , за кой електорат и за коя партия  ги казва ББ ? 

647063114_122165357360741735_75104906242

преди 29 минути, miro20 написа:

Ами хайде порови се този стар фейкй и тези извадени от контекста думи за кого се отнасят , за кой електорат и за коя партия  ги казва ББ ? 

Фейк си ти мирчоглу. Жокер - Кърджали.

Сега кажи кой беше тоя интелигентен дето каза на един от депутатите си ПКП ? 😄

преди 40 минути, miro20 написа:

Ама, разбира се,че(не е) фейк... Лъжеш,Мире...И ние знаем,че лъжеш и ти много добре знаеш,че ние знаем,че продължаваш да лъжеш 😄

преди 21 минути, Лудият Учен написа:

Ама, разбира се,че(не е) фейк... Лъжеш,Мире...И ние знаем,че лъжеш и ти много добре знаеш,че ние знаем,че продължаваш да лъжеш 😄

Станал е за присмех и още не го е разбрал. Де го АлГор да го подкрепя? Дето ме наказваше , че съм давал непреведени клипове в ютуба. 🤣 

преди 23 минути, nikssi написа:

Станал е за присмех и още не го е разбрал. Де го АлГор да го подкрепя? Дето ме наказваше , че съм давал непреведени клипове в ютуба. 🤣 

А мен  ми отнеха правата,щото пожелах ЧНГ...на един подобен...имало подтекст...нещо като "превантивна атака"..щото му звучало като

'що не си таковаш..майката"

По темата: Само си представи за какъв батак става дума,щом току-що назначения министър на регионалното развитие и благоустройство подава подава оставка...

преди 1 час, miro20 написа:

Какво е "естественото"  ?? Нормално е да е в синхрон и пълна подкрепа с мъжа си . Най малкото заради имиджа му .

Всъщност, аз разбирам действието и като .... " тоя моя е г'ти мухльото щом прави такъв проект с толкова дискредитирани хора и е толкова кух и без идеи " че по добре да не се излагам 

Между другото...когато нагласата за гласуване за "мухльото" е примерно 50+%,а някой абсолютен тъпанар,се опитва да вкарва откровени лъжи и явни манипулации,знаеш ли как се нарича това? 

Аз лично, бих те осъдил на секундата...

p.s.

Да не се чудиш,защо е имало Белене...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 35 минути, Proshark написа:

Между другото...когато нагласата за гласуване за "мухльото" е примерно 50+%,а някой абсолютен тъпанар,се опитва да вкарва откровени лъжи и явни манипулации,знаеш ли как се нарича това? 

Аз лично, бих те осъдил на секундата...

p.s.

Да не се чудиш,защо е имало Белене...

Изродените не бехте ли за свобода на словото и подобни :D 

От патриотичните партии критикуват Радев,  че сега не посочва САЩ като виновни и отговорни за събитията в Украйна и в Иран.    В БРИКС са конкретни за тези истини.    Очевидно се старае да отмъкне гласове и от така наречените Евроатлантици. Приспособява се човекът.     За ужас не само на Миро.    Социолозите му прогнозират над 30 % резултат на изборите.     Това означава първа парламентарна група в новото Народно събрание. 

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Аз съм съгласен, но начина, по който се появява през социалните мрежи наистина е комичен. Може просто да обясни като интелигентен човек, а не да се прави на интересна, цитирайки ми текст от песен на Ъпсурд. Признавам, че това наистина е адски жалко. По-лошото е, че не й е за първи път, да използва положението си, за да "умнее" от интернет. Напомня тъпотиите на Росен Банов, оня си беше малоумно парче, тя... в интерес на истината не пада по-долу.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Изродените не бехте ли за свобода на словото и подобни :D 

Не знам ,и не разбирам кого имаш предвид под "изродените",но всеки трябва да носи отговорност за това,което изрича...Абсолютно съм ЗА да изразяваш мнение..,но когато мнението ти е пълно с лъжи ,откровени манипулации и внушения неотговарящи на истината..си готов клиент на прокуратура..

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Сега с този лидер Радев ще стане работата.

Аз пак пиша, че не виждам, какво конкретно може да промени Румен Радев към настоящата ситуация. За да се променят нещата, трябва да се промени и геополитическата обстановка (т.е. да не бъдем част от ЕС), а това няма как да стане. Кой ще спре циганите, да се множат и да ни задминат? Кой ще спонсорира българската майка, да ражда повече дечица? КОЙ!? Кой ще ни върне селското стопанство? Каква икономика имаме в момента, крепи се на келнери и перачи на чаршафи.

преди 2 часа, miro20 написа:

Аха, то било "извадено от контекста"... 😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.