Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Е нали боко и сие отрязахте правомощията на президента,точно щото ви беше страх да не направи нещо!?Сведохте избор до "домова книга"...сега пак ревете ,щото с ваще камъни ...

Оня пък другия,настрания,тръгнал да ми поства снимки от 3-ти,щото няма какво друго да каже..и сигурно се надява на китка утре...баси смешниците..

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 9 минути, Proshark написа:

Е нали боко и сие отрязахте правомощията на президента,точно щото ви беше страх да не направи нещо!?Сведохте избор до "домова книга"...сега пак ревете ,щото с ваще камъни ...

Оня пък другия,настрания,тръгнал да ми поства снимки от 3-ти,щото няма какво друго да каже..и сигурно се надява на китка утре...баси смешниците..

И какво оряза това в управлението ? 6 служебни правителства имаше мухльото . 

Ако искаше нещо да направи, щеше да го направи 

Сега по съвсемразлични причини - активацията от Кремъл ще иска да променя курса на държавата. 

Няма да стане, товаришчи . 

:hush:

Е,нали направи-що ревете сега!?Като не направи -що не прави,като направи-що пък така направи... 

И между другото-хубави магарета си е избрал да му дърпате каручката на боко...

преди 5 минути, Proshark написа:

Е,нали направи-що ревете сега!?Като не направи -що не прави,като направи-що пък така направи... 

И какво е направил че след 6 негови правителства, не разбрах ???

Дори насоки НЯМА какво ИСКА да направи . 

Но вече 35 % щели да гласуват за мухльото и неговите "намерения" .... 

:giggle1:

преди 5 минути, Proshark написа:

И между другото-хубави магарета си е избрал да му дърпате каручката на боко...

Ами кажи кои са "атовете" 

Аз виждам кои дърпат каручката на мухльото 

Стари БКП активисти, ДС агенти, авързани с олигарси , с мутри, със задкулисие... и тия ще "борят мафията и задкулисието " ... 

:)

Да, добреее.... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Отговори на @The Lone Star-що си толкова зает да плюеш Радев?

преди 4 минути, miro20 написа:

Дори насоки НЯМА какво ИСКА да направи . 

Смятай колко сте се осрали..

преди 11 минути, Proshark написа:

Отговори на @The Lone Star-що си толкова зает да плюеш Радев?

Смятай колко сте се осрали..

Какво е "плюене" ??? Коментирам най популярния мухльо в момента в държавата 

Проблем ли имате нещо ? Не ви изнася ли нещо ? 35% ще гласувате за него и нещо се възпалихте че ви лъжат както винаги :)  

Прочети темата от самото начало.

Смятай колко сте осрани 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, miro20 написа:

Стари БКП активисти, ДС агенти, авързани с олигарси , с мутри, със задкулисие

Ами,да, наистина...Бою  Борисов отговаря на всичко,което си изброил...Той е бил член на БКП,бил е доносник- агент "Буда",бил е мутра и член на СИК,и е най-добрата дружка на Делян Пеевски,който е санкциониран по "Магнитски".... Току-що стана за смях,Мирко... Отново...

преди 29 минути, The Lone Star написа:

А защо тогава си толкова зает с плюенето по Радев?!

Очакваш отговор?   Ама и той няма подобен.     Набор 1973 още се мислят за млади.   

преди 43 минути, Proshark написа:

Сведохте избор до "домова книга"...сега пак ревете ,щото с ваще камъни ...

Според мен "домовата книга" Радев я чака съдбата на Слави Трифонов с неговия "Има такъв народ", ще изчезне безславно от политическата сцена  на по-следващите избори. ;)

преди 59 минути, Banesc написа:

Радеф е  гербажия ////...

боко каза  че магаре ще избере за президент 

магарето беше радеф

натофски генерал....

За 10 години нищо не е направил ./

Радев е също толкова гербаджия, колкото си и ти - никак. 

И по това си приличате с него: https://www.dunavmost.com/novini/atanas-atanasov-rumen-radev-raboti-kato-obiknoven-ruski-trol :wink12:

преди 7 часа, miro20 написа:

Стара ти е информацията. След последните ви изцепки, наддаването почва от 40% :laughing5:

преди 7 часа, miro20 написа:

ДС агенти, авързани с олигарси , с мутри 

Кои олигарси бре, Лоботомиарнияяяя? Най-големия - Шиши е пръв сол ташак с Бочко. ТИМ  толкова са се срастнали с властта, че с не може да ги бутнеш. На Домусчиеви сигурно Радев им сервира целият ни флот, м? За Маджо няма смисъл да отваряме дума. Разните му там Вълци, Блъсковци, Гелаци  и те са на подписка при Радев, а?

преди 9 часа, miro20 написа:

Ако искаше нещо да направи, щеше да го направи 

И при липса на работещ Парламент пак имаме "ако искаше нещо да направи, щеше да го направи" нали? При положение, че все още сме парламентарна репубника като форма наа управление.....

преди 10 часа, miro20 написа:

Какво е "плюене" ??? Коментирам най популярния мухльо в момента в държавата 

Проблем ли имате нещо ? Не ви изнася ли нещо ? 35% ще гласувате за него и нещо се възпалихте че ви лъжат както винаги :)  

Прочети темата от самото начало.

Смятай колко сте осрани 

Понеже си позволяваш език,който не е много етичен...само ще добавя,че си се превърнал във същото ,с  което обиждаш въпросния човек...само че за теб е 100% вярно във форума...докато другото е твое твърдение..Смятай колко си се осрал......

По реакцията на мухльовците,може да съдим колко правилно е решението на тези 35 + % ,особено за тези,който отвратени от управлението ви не излизаха да гласуват.

p.s

Давай в същия дух-няма друг като теб, толкова убедително да  вдъхва увереност у четящите,че са избрали правилния избор да гласуват за Радев....

преди 1 час, Proshark написа:

Понеже си позволяваш език,който не е много етичен...само ще добавя,че си се превърнал във същото ,с  което обиждаш въпросния човек...само че за теб е 100% вярно във форума...докато другото е твое твърдение..Смятай колко си се осрал......

По реакцията на мухльовците,може да съдим колко правилно е решението на тези 35 + % ,особено за тези,който отвратени от управлението ви не излизаха да гласуват.

p.s

Давай в същия дух-няма друг като теб, толкова убедително да  вдъхва увереност у четящите,че са избрали правилния избор да гласуват за Радев....

Винаги се кефя как скачате обидени на амбразурата заради видни личности, политици и т.н. Било то за путлер, мухльото или други.

Аз , както и други абсурд да се обидя че някой нарича американците кравари, , че нарича Боко тиквата .. и т.н.. Никога ! Това е разликата между мен, който гледа на политиците не като на "вожд" , месия и т.н. и вас, които сте роби  и по туземно мислене и по отношение на тези ваши вождове към момента. 

Понял, товаришч обиден комундел  ? :hush:

Я виж друг ваш виден комундел Богомил Бонев как се възмущава и той от мухльото. Какъв катарзис... доста сте объркани комунделите , и това много ме радва, признавам си :giggle1:

10 ч  ·

Видях каква е реакцията на семейството на Иво Христов на честното заявление на д-р Цветеслава Гълъбова, че ще гласува за БСП.
Жалка реакция на хора, които напълно неморално използваха БСП, за да се устроят на парите от Брюксел. А после на синакурна длъжност в България. Която им носи едни пари, но не се сещат, че трябва да напуснат държавната служба, докато правят партия. На хора, които може би си дават сметка, че са измамили Румен Радев с искането за референдум, надявайки се на някаква вълна от хората, които си мислят, че българският лев е независим от еврото.
Но това семейство добре знае каква е измамата.
Румен Радев е жалка пионка в ръцете на подобни.
И това няма да остане дълго скрито. Не можеш да разчиташ на избиратели, които очакват утре да върнеш българския лев, да си срещу Борисов, а да се снимаш с негов кмет в Стара Загора, и да си мислиш, че ще излъжеш всички.
Аз никога не бих гласувал за човек, който е докарал ПП на политическата сцена, просто защото е неосведомен.
Това директно означава, че не се знае какви други недоразумения би лансирал.
Казах.
Никога не бих гласувал за Румен Радев, когото подкрепях, както и други, които се обявиха срещу мафията.
Защото се оказа лъжа..

647409993_1444399117174828_7992136603553

647128127_122132327127032009_66922899847

По назад цитирах как страница и група на ИТН се преименува на "За радев" или нещо подобно.

путлеристките също :

649240429_122195240534764097_56548938173

преди 51 минути, miro20 написа:

Винаги се 

напиняш,като глист на буца...в опит да докажеш някакви неща,в стил една баба на пазара...толкова сте прозрачни,че даже няма смисъл да ви се четат мненията..и колажите и коментарите ви са с едни и същи заучени думички и фрази...Тъпанарите и промитите мозъци никой не ги съди,че си избират да ги управляват мафиотизирани структури,слели се с държавата и глобално санкционирани...Това са вашите вождове и атове...Самия Борисов ви се присмя...с избора на магарета ...А ти си прави вятър с ушите...и не си мисли,че си слон..Приятно махане с опашки ви пожелавам..

преди 3 часа, Proshark написа:

напиняш,като глист на буца...в опит да докажеш някакви неща,в стил една баба на пазара...толкова сте прозрачни,че даже няма смисъл да ви се четат мненията..и колажите и коментарите ви са с едни и същи заучени думички и фрази...Тъпанарите и промитите мозъци никой не ги съди,че си избират да ги управляват мафиотизирани структури,слели се с държавата и глобално санкционирани...Това са вашите вождове и атове...Самия Борисов ви се присмя...с избора на магарета ...А ти си прави вятър с ушите...и не си мисли,че си слон..Приятно махане с опашки ви пожелавам..

бла бла бла бла ? :giggle1:

Виждам по нио едно от казаното от мен не можеш да опонираш.  Винаги копейките комундели насрани и злобеещи :giggle1:

преди 2 минути, miro20 написа:

"Когато циркаджия (като теб)влезе в двореца не става крал.Двореца се превръща в цирк"-стара поговорка...

Не ме интересува дали ще разбереш...по-важно е ,че другите разбраха,и разбират....що за стока си...точно толкова ти "тежат" и обидните квалификации и най вече мнението..

"Когато циркаджия (като теб)влезе в двореца не става крал.Двореца се превръща в цирк"-стара поговорка...
Не ме интересува дали ще разбереш...по-важно е ,че другите разбраха,и разбират....що за стока си...точно толкова ти "тежат" и обидните квалификации и най вече мнението..
Е това му е редовния номер. Липса на аргументи от негова страна води до "бла,бла,бла". Говори за "месия", но всъщност само той употребява тази дума....

Sent from my 2211133G using Tapatalk

преди 7 минути, maxthon написа:

Е това му е редовния номер. Липса на аргументи от негова страна води до "бла,бла,бла". Говори за "месия", но всъщност само той употребява тази дума....

Не знам за какъв "месия" говори...но знам ,че е готов да ближе много з@дници...и да обвини всички, освен себе си за това...

преди 1 час, miro20 написа:

Виждам по нио едно от казаното от мен не можеш да опонираш.  Винаги копейките комундели насрани и злобеещи :giggle1:

А бре, ти пишеше по два поста на седмица, ма нещо гледам пак са те активирали от както се разбра че Радев се готви да ви сере в копанката. К'во станà? Извънредни ли почнаха да плащат в Тролската централа?

преди 7 часа, Proshark написа:

преди 7 часа, maxthon написа:

преди 6 часа, ivottoshev написа:

А бре, ти пишеше по два поста на седмица, ма нещо гледам пак са те активирали от както се разбра че Радев се готви да ви сере в копанката. К'во станà? Извънредни ли почнаха да плащат в Тролската централа?

Ето това имам впредвид "бла бла бла" . Нито един коментар по темата и/или опровергаване на дори един абзац от казаното за него от мен. Само Миро бла лба Миро бла бла.

:)

Но както казах, найме кефи катарзисите и тоталния шаш в редиците на комунделите и путинистите . Дори Първанов коментира как се е снишил мухльото :

„Смятах, че от позицията на държавен глава той има много повече ресурси да се бори с олигархията и мафията. Сега с епизодични постове това няма как да се случи". Така бившият президент Георги Първанов коментира участието на президента Румен Радев в политическия процес. „Той очевидно, за да избегне грешки, мълчи и се е снишил. Поне на този етап от кампанията", отбеляза Първанов. Според него дори партия с парламентарно мнозинство трябва да търси по-широка подкрепа: „В трудните времена, в които живеем, ни трябват не 120, а 160 и повече гласа"

:giggle1:

Подозирам до края ще е така... По добре да мълчи отколкото да си отвори плювалника и да се разбере колко е тъп и некомпетентен "вожд" 

Или ще прави изявления както до сега - без журналисти с неудобни въпроси , и с предварително подготвени и заучени фрази  и "тезиси" 

преди 38 минути, miro20 написа:

Нито един коментар по темата и/или опровергаване на дори един абзац от казаното за него от мен. Само Миро бла лба Миро бла бла.

Вчера те насрах по цялата глава и млъкна унижен. Не помниш ли?

Ако искаш пак дай онази статия, в която се описваха недъзите на системата, но вместо за това да бъде обвинявана изпълнителната власт и дългогодишното управление на тандема Бочко/Шиши, незнайно защо за всичко беше обвинен Радев, който няма никакви правомощия в тази сфера  :giggle1:

преди 10 часа, miro20 написа:

Ето това имам впредвид "бла бла бла" . Нито един коментар по темата и/или опровергаване на дори един абзац от казаното за него от мен. Само Миро бла лба Миро бла бла.

Коментар имаше. Само ти говориш за "месия". Никой друг Къде е този "месия"? Как стигна до извода, че е такъв в контекста на опита ни с предишните "месии"? Не аз трябва да опровергавам нещо, ти трябва да се аргументираш след като твърдиш нещо.

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Вчера те насрах по цялата глава и млъкна унижен. Не помниш ли?

Ако искаш пак дай онази статия, в която се описваха недъзите на системата, но вместо за това да бъде обвинявана изпълнителната власт и дългогодишното управление на тандема Бочко/Шиши, незнайно защо за всичко беше обвинен Радев, който няма никакви правомощия в тази сфера  :giggle1:

преди 3 часа, maxthon написа:

Коментар имаше. Само ти говориш за "месия". Никой друг Къде е този "месия"? Как стигна до извода, че е такъв в контекста на опита ни с предишните "месии"? Не аз трябва да опровергавам нещо, ти трябва да се аргументираш след като твърдиш нещо.

Винаги е добре,когато някой го тресне между рогата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.