Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, Мери) написа:

ПП: Така и никой не коментира как синът на Румен Радев е извършил тази сделка в качеството си на обикновен студент: https://eurocom.bg/2025/05/12/sluchajnost-sinat-na-rumen-radev-v-imotna-shema-svarzana-s-peevski/

Майсторски го избягвате този неудобен  въпрос, както и още няколко други подобни на него, но аз ще продължавам да питам. :wink12:

Абе,според теб защо "породата Ландрас"  е санкциониран по Магнитски?Пипалата са толкова много,че не може да си сигурен,когато се качиш в автобус от градския транспорт ,дали контрольора не работи за същия..с тия лафки,с "магазини за хората"...с участие в не знам колко си перачници за пари...с подставени лица...Айде не ми се правете на света вода ненапита....като не можете друго да извадите се хващате и за всякакви захранки за шарани..И какво му пречи на еди кои си да има фирма?А да ви идва случайно на ум,че са разбрали кой,кой е и за да нямат нищо общо са върнали имота?И друго- мой познат-27 годишен е милионер-нещо против хората с открит и честен бизнес ли имате!?Дето си плащат данъците и работят с 10-тина човека заедно..Да,малко са,ама ги има...и плащат за това със нерви и здраве.. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, Proshark написа:

Абе,според теб защо "породата Ландрас"  е санкциониран по Магнитски?Пипалата са толкова много,че не може да си сигурен,когато се качиш в автобус от градския транспорт ,дали контрольора не работи за същия..с тия лафки,с "магазини за хората"...с участие в не знам колко си перачници за пари...с подставени лица...Айде не ми се правете на света вода ненапита....като не можете друго да извадите се хващате и за всякакви захранки за шарани..И какво му пречи на еди кои си да има фирма?А да ви идва случайно на ум,че са разбрали кой,кой е и за да нямат нищо общо са върнали имота?И друго- мой познат-27 годишен е милионер-нещо против хората с открит и честен бизнес ли имате!?Дето си плащат данъците и работят с 10-тина човека заедно..Да,малко са,ама ги има...и плащат за това със нерви и здраве.. 

Прочети внимателно това: https://bird.bg/radev-corruption-deal/

Въпросът е  на обикновен студент биха ли продали това, което са продали на сина на  Радев, при условията, при които са му го продали   и защо той след това го е върнал?

Четеш ли сега или се чудиш как да оправдаеш любимеца си?  🙄

преди 4 минути, Proshark написа:

А...И друго- мой познат-27 годишен е милионер-нещо против хората с открит и честен бизнес ли имате!?Дето си плащат данъците и работят с 10-тина човека заедно..Да,малко са,ама ги има...и плащат за това със нерви и здраве.. 

Аз имам против. такива хора, за да оцелеят като „напукали милионери“ и да продължат играта Задължително са въвлечени в „задругата на тъмнината“, те са част от Проблема,а стават и „активисти“

преди 20 минути, laplandetza написа:

Аз имам против. такива хора, за да оцелеят като „напукали милионери“ и да продължат играта Задължително са въвлечени в „задругата на тъмнината“, те са част от Проблема,а стават и „активисти“

Абе ти какви ги дрънкаш...човека си гледа собствен имот,няма нищо общо със политици...Много бързо сложи всички на дръвника...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 минути, Proshark написа:

Абе ти какви ги дрънкаш...човека си гледа собствен имот,няма нищо общо със политици...Много бързо сложи всички на дръвника...

Човека си гледал имота............... като дойде време за Промени и се наложи да се раздели със скъпия имот и го замени за по-евтин..................... няма да е доволен и ще се Бори за Своите 2 хиляди ризи, вместо полагащите му се само 2 ,  Вече Има Много Общо с ония дето имат не 2 хиляди риузи , а 2 милиона................... и те няма да са Доброволци.

преди 2 часа, Мери) написа:

ПП: Така и никой не коментира това: https://eurocom.bg/2025/05/12/sluchajnost-sinat-na-rumen-radev-v-imotna-shema-svarzana-s-peevski/

Майсторски го избягвате този неудобен  въпрос, както и още няколко други подобни на него, но аз ще продължавам да питам. :wink12:

Какво точно се очаква да коментираме?

Слухове, предположения?

Истината е следната:

"Фирмата „ИТА 999“ на 22-годишния Георги Радев е закупила в края на януари 2025 г. парцел в индустриален парк „Марица“ в местността „Кривата нива“ край Пловдив на стойност 180 000 лева. Земята е предназначена за складово строителство. Само два месеца по-късно, същата фирма продава имота обратно на първоначалния продавач – „Елиста“ ООД – за абсолютно същата сума."

Спечелил ли е нещо от сделката синът на Радев?

Не!

:hush:

Да поговорим ли за имотите на Пеевски?

Имотите на Делян Пеевски в България

Да поговорим ли за кюлчетата злато и пачките евро в нощното шкафче на Борисов?

преди 1 час, Мери) написа:

Прочети внимателно това: https://bird.bg/radev-corruption-deal/

Въпросът е  на обикновен студент биха ли продали това, което са продали на сина на  Радев, при условията, при които са му го продали   и защо той след това го е върнал?

Четеш ли сега или се чудиш как да оправдаеш любимеца си?  🙄

А ти не се ли сещаш, че може би именно заради това са го продали на сина на Радев, за да могат в по-късен момент да го използват срещу него?

Но Радев след като е разбрал за какво става дума е накарал сина си да развали сделката и да върне имота на собственика му на същата цена.

Цитат

ИДИОТСКИЯ КАСТИНГ НА РАДЕВ: „СВРЪЗКАТА“ С КРИМИ КОНТИГЕНТА В ПЕРНИК – ВТОРИ В ЛИСТАТА МУ ЗА ПЕРНИК

PERNIK-RADEV.jpeg

Лудост или идиотия? Радев прибра в листите си човека “за свръзка” с кримиконтингента на пернишкия кмет.

Румен Радев не престава да изумява с идиотския си кастинг, като продължава да пълни избирателните си листи със съмнителни лица или напълно кухи лейки.

Поредно доказателство идва от Перник, където Радев вкара в листата си бившия секретар на Община Перник Мартин Жлябинков. Той ще заеме второто място в листата, след водача – бившия евродепутат Петър Витанов.

Жлябинков, който от години се ползва с имиджа на „най-работещият общинар“ и човек, който познава всеки ъгъл на града, е голямата изненада в селекцията на бившия държавен глава. Местният политик най-вероятно ще бъде „пернишкото острие“ в предстоящата кампания, тъй като именно той е основното лице “за свръзка” между кмета Станислав Владимиров с криминалния контингент в града. А както е известно крими контингента делка купуването на гласове.

В Перник всички знаят, кой точно е Жлябинков, както и че същия е и връзка на Владимиров с любимият му олигарх Людмил Стойков.

Само да попитам за един приятел, къде точно я видяха тази листа от "Афера"?:wub:

Стана ми любопитно и разгледах сайта на "Афера".

Чудно само защо плюят само по Радев и ППДБ, не виждам един критичен материал срещу Пеевски и Борисов?

Или те са целите в бяло?:wub:

Иначе нивото е на махленска клюкарка.Една жена казала.

преди 30 минути, M.Николов написа:

Само да попитам за един приятел, къде точно я видяха тази листа от "Афера"?:wub:

Стана ми любопитно и разгледах сайта на "Афера".

Чудно само защо плюят само по Радев и ППДБ, не виждам един критичен материал срещу Пеевски и Борисов?

Или те са целите в бяло?:wub:

какво било, небило няма значение, нивото било такова-онакова- все в г.з и в случая все в радевия. Как може бе, такава тъпота да се шири из българските олигархомилиционерски котори!?, да вадят окаляни хора на бяла постеля, що за идиотщина бе!? по-добре нарисувайте едни кандидати с искуствен интелект и на 3 д принтер направете по една кукла!................ може и без шапка! и зелени чорапи!

Вече питах, къде я видяхте тая листа?

После да не се окаже, че пак сте сгрешили?

Като случая с ТИМ?

Или като няма новини, вие си ги измисляте.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Вече питах, къде я видяхте тая листа?

После да не се окаже, че пак сте сгрешили?

Като случая с ТИМ?

първи там е го.ото витаноффф , а този убосник е втори.............като излезат ще сферим. 

Какви са отношенията на кръга копринката с този спомента олигарх -стайков?

преди 9 минути, laplandetza написа:

като излезат ще сферим. 

Какво означава сФерим...Коренът на думата е "верен" (факт) и оттам идва думата сВерим...Отдалече ти личи,че си от ГЕРБ,всички начело с вожда ви Борисов сте неграмотни и нагли лъжци...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Какво означава сФерим...Коренът на думата е "верен" (факт) и оттам идва думата сВерим...Отдалече ти личи,че си от ГЕРБ,всички начело с вожда ви Борисов сте неграмотни и нагли лъжци...

разбира се. сферим означава , че първо съм олучил буквата ф , а мен ме мързи да търся другата буква- аз съм „машина“ с крайно променлив софтуер, всички езици са ми „еднакви“ , за диференциация трябва концентрация-нямам това желание и най-вече ..................... не ми пука🙂

Що така тея радеви листи................боклук до боклука и от време на време милиционер!

преди 3 минути, M.Николов написа:

Кои листи?

Тези, дето още ги няма ли?😄

бе тея келеши още нямат листи , но ............... са се нацвъкали с ГЛИСТИ ! , политикоморални глисти

тея около радеффф от продай българия са толкова тъпи, че не мога да предположа да пускат слухове-дезоинформират и тестват реакциите за „първи избор“ на безродници продавачи на българия, ако има негативи вадят 3д принта с куклите😁

преди 7 минути, laplandetza написа:

бе тея келеши още нямат листи , но ............... са се нацвъкали с ГЛИСТИ ! , политикоморални глисти

тея около радеффф от продай българия са толкова тъпи, че не мога да предположа да пускат слухове-дезоинформират и тестват реакциите за „първи избор“ на безродници продавачи на българия, ако има негативи вадят 3д принта с куклите😁

Добре ли си ? Да не ти е лошо ? Пишеш несвързано...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Да не ти е лошо ? 

Добро ми е ,  към 80 на 120😁

Ще пада ГОЛЕМ СМЕХ , ако по някакъв начин бъде включен оня с едната вежда -Цветанов да помага за Радевите Избори, а ако негови хора или пък той са в листите!.............хахахх😁

преди 1 час, M.Николов написа:

Истината е следната:

"Фирмата „ИТА 999“ на 22-годишния Георги Радев е закупила в края на януари 2025 г. парцел в индустриален парк „Марица“ в местността „Кривата нива“ край Пловдив на стойност 180 000 лева. Земята е предназначена за складово строителство. Само два месеца по-късно, същата фирма продава имота обратно на първоначалния продавач – „Елиста“ ООД – за абсолютно същата сума."

Спечелил ли е нещо от сделката синът на Радев?

Не знам какво е спечелил и какво не е спечелил, но знам че никой не прави нещо просто ей така. :wink12:

А ти не се ли сещаш, че може би именно заради това са го продали на сина на Радев, за да могат в по-късен момент да го използват срещу него?

Но Радев след като е разбрал за какво става дума е накарал сина си да развали сделката и да върне имота на собственика му на същата цена.

О, да разбира се, те трева пасат, също като теб и е съвсем лесно да ги измамиш, разбираш ли. :wink12:

Да поговорим ли за имотите на Пеевски?

Имотите на Делян Пеевски в България

Нямам нищо против да говорим и за тях, но аз никога не съм твърдяла, че Делян Пеевски, или Б.Б. са Спасители, докато вие настоявате, че Радев бил Спасител с голямо С, невинен като чиста сълза и уханен като майска роза, малееей! Ще трябва да си купуваме противогази след изборите. 😥 

Цитат

Архитектура на кандидат-депутатските листи: Анализ на кадровия потенциал и слуховете в публичното пространство

Един от най-критичните компоненти за успеха на "Прогресивна България" е процесът по конструиране на избирателните листи. Румен Радев публично декларира, че работата по селекцията на кандидатите тече интензивно, като признава за наличието на огромен натиск върху всички лица, ангажирани с новия проект.8 Този наратив за оказван натиск допълнително героизира участниците и ги консолидира като ядро на съпротивата срещу дълбоката държава.

Въз основа на изчерпателен анализ на актуалната информация, публичните изяви и десетките циркулиращи хипотези (включително крайно съмнителни спекулации и неофициални списъци), кадровият профил на коалицията се очертава като комбинация от високопоставени фигури от бившите служебни кабинети на Радев, знакови дисиденти от традиционната левица, лоялни представители на мандатоносителите, популярни граждански лица, както и множество локални имена от страната, които медиите спрягат в общия кюп на изборите за 19 април.

Следната максимално разширена таблица систематизира абсолютно всички ключови имена, експертни кръгове, неофициални слухове и хипотези (независимо от степента им на достоверност), които се спрягат за участие в листите за формацията:

Име на личността / Профил

Статус на информацията

Предполагаема позиция / Избирателен район (МИР)

Биографична информация и неофициални слухове

Стратегическа роля и влияние в коалицията

Румен Радев

Потвърден

Водач в ключови райони: София (напр. 25 МИР) и/или знаков областен център (Стара Загора - 27 МИР)

Бивш президент. Лидер и главен идеолог. Потвърждава категорично личното си участие: "Не съм се крил. Ще участвам в листите. Ще бъда в парламента, а не от дивана".

Като неоспорим лидер, Радев е основният електорален двигател, поемащ лична отговорност за легитимацията на битката.1

Гълъб Донев

Потвърден

Водач в София (23 или 24 МИР)

Бивш служебен министър-председател, дългогодишен съветник. Съпредседател на коалицията.3

Институционалният архитект на формацията. Внася експертиза в социалната сфера и усещане за административна стабилност.

Димитър Стоянов

Потвърден

Водач в голям регионален център (напр. Варна - 3 МИР или София област - 26 МИР)

Бивш служебен министър на отбраната. Съпредседател на "Прогресивна България".3

Представлява силовото крило. Неговият опит е ключов за посланията за геополитически неутралитет.

Петър Витанов

Потвърден

Водач в ключов МИР (София или голям областен град)

Бивш евродепутат с ляв профил. Дефинира основната си цел в кампанията – да убеди обществото, че проектът е "истинската алтернатива".7

Артикулира радикалната линия и отцепва ляв вот от БСП. Изключва диалог със статуквото.7

Елена Нонева

Потвърден

Избираемо място в националните листи

Председател на мандатоносителя ПП „Политическо движение Социалдемократи“.3

Легитимира коалиционния формат на регистрацията и историческия бранд на социалдемокрацията.6

Тодор Барболов

Потвърден

Избираемо място в националните листи

Председател на мандатоносителя ПП „Социалдемократическа партия“.3

Легитимира коалиционния формат на регистрацията.

Атанас Калчев

Потвърден

Предна позиция в локален/регионален МИР (вероятно Пловдив-област)

Кмет на Кричим пети мандат. Лидер на мандатоносителя ПП „Движение нашият народ“ (доскорошно "Нашият град").

Мобилизира локални структури, изградени по време на местните избори през 2023 г., осигурявайки силна подкрепа от регионални общности.

Иван Демерджиев

Неофициално спряган

Водач в Пловдив-град (16 МИР)

Изтъкнат адвокат. Бивш вицепремиер и МВР министър (2022-2023).9

Ключова фигура за Пловдив и привличане на десния/центристки вот, фокусиран върху правосъдието и антикорупцията.

Явор Гечев

Неофициално спряган

Водач в Пловдив-област (17 МИР) или предна позиция в Пловдив-град

Инженер-агроном. Бивш служебен министър на земеделието и бивш кадър на БСП.11

Отговаря за аграрния сектор и традиционния ляв електорат в Южна България.

Представители на "икономическия екип"

Очаквани / Неофициална информация

Водещи позиции в експертни листи

Неназовани поименно експерти, които вече официално придружават Радев на срещи с работодатели (като БТПП).

Гарантират макроикономическия капацитет пред бизнеса в условията на инфлация.

Крум Зарков

Крайно съмнителен слух / Спекулация

Водач в 24 МИР София или 2 МИР Бургас

В публичното пространство името му се спряга паралелно – хем като евентуална част от листите на Радев, хем като утвърден водач от Националния съвет на БСП за Бургас.

Илюстрира огромното припокриване и вътрешна битка между БСП и "Прогресивна България" за едни и същи кадри от левия спектър.

Атанас Телчаров

Слух / Непотвърдена информация

17 МИР Пловдив-област

Име, което масово циркулира в неофициални изтекли списъци за вота на 19 април в контекста на новата коалиция.

Разширяване на влиянието в Пловдивска област.

Николай Пенчев

18 МИР Разград

Фигурира в списъци със спрягани имена за парламентарния вот през април.

Присъствие в райони със смесено население.

Деница Иванова

19 МИР Русе

Засилване на позициите в Северна България.

Соня Келеведжиева

21 МИР Сливен

Локално представителство.

Севдалин Хъшинов

22 МИР Смолян

Подсилване на позициите в Родопите.

Габриел Вълков

23 МИР София

Младо лице за трудната столична битка в 23 МИР.

Атанас Атанасов

Слух / Спекулация

25 МИР София

Съвпадение на имена с десния лидер, но се спряга в неофициални списъци, вероятно като локален актив от левия сектор.

Уплътняване на листата в София.

Владимир Георгиев

26 МИР София-област

Привличане на вот извън столицата.

Иван Кръстев

27 МИР Стара Загора

Фигурира в неофициални листи за ключовия 27 МИР, където Радев откри кампанията.

Локална подкрепа в знаковия за старта на кампанията район.

Валери Жаблянов

Крайно съмнителен слух

30 МИР Шумен

Известен бивш кадър на левицата, чието име отново изплува в неофициалните списъци около 19 април.

Внася допълнителен антисистемен и ляв консервативен профил, ако слухът се потвърди.

Красимир Йорданов

31 МИР Ямбол

Консолидация на вота в Ямболско.

Кандидати зад граница (САЩ, Европа)

Спекулация / Слух

Листи в чужбина / Неуточнено

На фона на инициативи като "Избирам България" и заявеното желание на стотици българи да се завърнат (напр. от Ню Йорк), се спекулира, че Радев ще включи представители на диаспората, макар конкретни имена още да липсват.

Привличане на протестния и емигрантски вот от чужбина.

Наследници на популярни исторически фамилии (Балев, Багдасаров)

Слух / Клюки в публичното пространство

Неуточнено

Из коментарите в мрежата и политическите кулоари се разпространяват слухове за евентуални кандидати с фамилии отпреди 1989 г.

Рисков фактор: може да провокира носталгичния вот, но създава предпоставки за негативни атаки.

Популярни граждански лица "от ежедневието"

Слух / Хипотеза

Гражданска квота

Анализатори (като проф. Н. Найденов) прогнозират привличането на "земни" личности, познати на обществото от други роли извън тесния политически спектър.

Разширяване на електоралната база; привличане на аполитични гласоподаватели и засилване на антисистемния имидж.

Дълбочинен профилен анализ и роля на неофициалните фактори

Потенциалното разпределение на тези фигури разкрива стройна управленска визия. Издигането на Иван Демерджиев в Пловдив (16 МИР) 9 не е просто териториално разпределение, а стратегически удар. Като възпитаник на Пловдивския университет и утвърден адвокат, Демерджиев притежава дълбоки корени в региона. Неговият мандат като министър на вътрешните работи в периода август 2022 г. – юни 2023 г., където наследява Бойко Рашков, му изгради имидж на принципен борец срещу изборните манипулации.9 Заедно с Явор Гечев 11, чиято експертиза като инженер-агроном и бивш кадър на БСП е безценна за Пловдив-област, коалицията на Радев на практика затваря целия електорален периметър в Южна България – от градската интелигенция (Демерджиев) до земеделските производители и левите избиратели (Гечев).

Фигурата на Петър Витанов служи като идеологически филтър на формацията. Неговите категорични медийни изяви, в които изключва всякакъв диалог със системните партии на статуквото 7, изпращат ясен сигнал до избирателите, че "Прогресивна България" няма да бъде просто поредният гъвкав коалиционен партньор в бъдещия парламент, а претендира за пълно преформатиране на политическата сцена. Наскоро той дефинира основната си цел в кампанията – да убеди обществото, че проектът е "истинската алтернатива".

Слухове, неофициална информация и експертни квоти

Освен утвърдените политически и експертни фигури, около листите на "Прогресивна България" витаят множество спекулации. В публичното пространство тече интензивно изтичане на списъци с имена за ключови избирателни райони (като Атанас Телчаров за Пловдив-област, Габриел Вълков за София 23 МИР, Валери Жаблянов за Шумен и др.). Изключително интересен е казусът с фигури като Крум Зарков – макар официално да е утвърден за водач на листа от БСП в Бургас, името му упорито се върти и в слуховете като евентуален водач в 24 МИР София за новия проект, което илюстрира хаоса и жестоката борба за кадри между столетницата и формацията на Радев.

Политолози и анализатори очакват формацията да заложи на силна гражданска квота, включваща „земни“ хора, които са познати на обществото от други сфери на ежедневието и професионалния живот, за да се подсили антисистемният профил на коалицията.

Паралелно с това, в публичното пространство и социалните мрежи циркулират слухове за евентуално привличане на лица, носещи популярни фамилии от политическото минало преди 1989 г. (спрягат се имена като Балев, Багдасаров). Също така, покрай правителствените инициативи за завръщане на българите от чужбина, има очаквания за привличане на кандидати от диаспората в САЩ и Европа. Макар и напълно неофициални, подобни хипотези представляват нож с две остриета – те могат да мобилизират широк кръг гласоподаватели, но същевременно създават риск от негативна кампания от страна на политическите опоненти.

Много съществен компонент са и неназованите поименно експерти от "икономическия екип" на коалицията. Техни представители вече придружават Румен Радев на ключови срещи с работодателски организации като Българската търговско-промишлена палата (БТПП), което предполага, че голяма част от тези фигури ще намерят избираеми места в листите като гарант за експертния и макроикономическия капацитет на бъдещата управленска програма. Този ход консолидира доверието в проекта на фона на съществуващия безпрецедентен натиск върху членовете на коалицията, за който лидерът публично предупреждава.

Факторът "Десислава Радева" в предизборния контекст

Имам „конфликт на интереси“ от тези хора само с Иван - бившия министър . Знам го от 2002 г, още. Беяе близък, вероятно е все още „приятел“ и разбира се ми беше като съветник-адвокат. Той е сериозен човек, през него са минали стотици хиляди и наличности в злато , той разполагаше като собствени, нито един долар или евро не е липсвал !

Явор Гечев Какво прави в листите?, на този мястото му е в едно тъмно и прохладно място в костюм на раета! , Как е възможно такова падение!?

преди 10 часа, M.Николов написа:

Да, старите фейкове :) :)

преди 7 часа, Мери) написа:

Не знам какво е спечелил и какво не е спечелил, но знам че никой не прави нещо просто ей така. :wink12:

синчето на мухльото вече има документ за едни 188 хил от продажба на имот ?  :) 

преди 13 часа, laplandetza написа:

кои били чвни противници на статуквото и със заявка за промяна, Онея от Продай България ли? -радеффф, витановв, копринков, гергов и пр. приказни антиолигарси и борци срещу корупцията , нали , копринков борец срещу корупцията!?................алоууу , фуражки слънчясали! ............копринков, гергов................Борци срещу олигархията и корупцията, срещу „модела на дебелите момчета“ ?................. ей пигмеи на божествената мисъл..............що за глупак трябва да си да правиш Нов Проект с суратите на тези -витановци и хората около герговци, копринковци, узуновци и пр. гмеж! Некадърници !, бе поставете който и да е  Неизвестен, по-добре ще легне! на простолюдното „сърце“

абсолютно ! просто червената мафия си взема отново властта . А коленопреклонния статут пред Кремъл е само бонус. 

преди 13 часа, Proshark написа:

.а от цялата работа в България става все по зле...Няма държава,няма промишленост,няма армия,няма стратегия няма нищо...всичко е на самотек и оставено на "частния бизнес" ..които са пък новите чорбаджии,които закон не ги хваща...Арменския поп е ангажиран с други "вселенски завоевания" .

С мухльото Зелен чорап и старата червена олигархия и мафия около него ще цъфнем и вържем. 

Да се стягаме ли за Виденоффффф 2 ? 

преди 1 час, miro20 написа:

Да се стягаме ли за Виденоффффф 2 ? 

Тая опорка отпадна. Нали уж вече еврото ни пази? Няма ли ъпгрейд на опорките за да сте в крак с новото време? :giggle1:

От както се разбра че Радев ще ви бърка в копанката, цялата Тролска централа сте изпаднали в ступор - нищо ново и креативно  :lol6:

преди 1 час, miro20 написа:

просто червената мафия си взема отново властта

Значи сега не е на власт тя, така ли?

Пак питам Ориента-Слънце и село Труд!? тоя Явор Гечев Защо е истипосан в листите?, този човек е такава ключова фигура в „земеделската мафия“ че според мен ДАНС и другите служби се грижат да притискат журналиси и недоволни да повдигат каквито и да е Въпроси.Тука нема наши и ваши - чрез тоя действат и хората около доган и пеевски и около борисов в едни години и „червената мафия“ и турските сенчести интереси и европейски и руски и американски. Тва е един от най-дяланите нови камъни , които някога съм виждал. Боклук от всекъде!

преди 11 часа, M.Николов написа:

преди 11 часа, M.Николов написа:

Визираш себе си ли? 

Защо така ти се подиграва Валкирия?

Valkiria.thumb.png.41ea5fefc7361c5d05c1b3c354f41116.png

преди 3 часа, miro20 написа:

абсолютно ! просто червената мафия си взема отново властта . А коленопреклонния статут пред Кремъл е само бонус. 

Е да де, те форумните мурзилки откога копнеят да ни натресат отново червената мафия на власт. Последни сме били в ЕС по заплати, когато Кремъл с любезното съдействие на Румен Радев  ни прибере под крилото си, ще станем първи в БРИКС. 😥 Не им достига интелектуалния ресурс да осъзнаят, че сами режат клона на който седят, гласувайки за политическия светец Радефф. 🤮 Хубавото е, че рано или късно и той неминуемо ще се издъни като кух проект, създаден по модела на ИТН. 😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.